Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#33301 Re: Liverpool FC
Dobro sad nećemo ni pretjerivati sa usporedbama Klopp - Rodgers, bez Kloppa bi sad komotno sa 7. pozicije posmatrali trku Totte i Citya.
Druge su stvari problem.
Druge su stvari problem.
- no_sekirli
#33302 Re: Liverpool FC
Slazemo se mi BHF, totalno. Ja samo kazem da smo i sa ovakvom traljavom igrom i dalje prvi. Jebga, to je cinjenica
Loshi smo, od onog razbijanja Arsenala, nismo odigrali postenu utakmicu, ali treba uzeti u obzir i dosta povreda.
Loshi smo, od onog razbijanja Arsenala, nismo odigrali postenu utakmicu, ali treba uzeti u obzir i dosta povreda.
- Gandalf
#33303 Re: Liverpool FC
Ma ne bi, Bodgers bi na nafaku bio drugi u ovom trenutku, na sedmo bi mjesto pao tek u martuAmiĐa_Idriz wrote:Dobro sad nećemo ni pretjerivati sa usporedbama Klopp - Rodgers, bez Kloppa bi sad komotno sa 7. pozicije posmatrali trku Totte i Citya.
Druge su stvari problem.
Doduše Klopu čeka četvrto mjesto na kraju sezone, stići će njega i Sarri
- Sanjarko
#33304 Re: Liverpool FC
Puj. Ureko nas. Ali sam nedavno htjeo cestitati na osvojenoj tituli.
- zomri
#33305 Re: Liverpool FC
Otkako se vratiše iz Dubaija, Katara, gdje su već bili, konto sam evo ga napunjene baterije sad će to oni s pjesmom. Al jok, šipak! Kata jebena strofa!
Keita loš i nikakav. Nije opravdao očekivanja, al nikako. Drug mi govori još ljetos da je pratio cijelu sezonu Bundes i da je Keita prosječan igrač i da neće unaprijediti igru Liverpoola. Ja ga gledao s nevjericom, govorio mu da je budala a evo ispade u pravu.
Imali su dvije meč lopte protiv Cityja za +10 i Leicestera za +7 nakon kojih bi sve bilo neuporedivo lakše ali nisu iskoristili. Protiv Uniteda prednost ide na +1 ili 0.
Dabogda šćeri da te Aga uzme.
Keita loš i nikakav. Nije opravdao očekivanja, al nikako. Drug mi govori još ljetos da je pratio cijelu sezonu Bundes i da je Keita prosječan igrač i da neće unaprijediti igru Liverpoola. Ja ga gledao s nevjericom, govorio mu da je budala a evo ispade u pravu.
Imali su dvije meč lopte protiv Cityja za +10 i Leicestera za +7 nakon kojih bi sve bilo neuporedivo lakše ali nisu iskoristili. Protiv Uniteda prednost ide na +1 ili 0.
Dabogda šćeri da te Aga uzme.
- AmiĐa_Idriz
#33306 Re: Liverpool FC
Prebaciš Salaha sa pozicije na kojoj je prošle sezone sebe lansirao u samu kremu i poobarao sve moguće i nemoguće rekorde na neku izmišljenu devetku, maknuo Firmina sa ključne pozicije za čitavu ekipu sve zbog toga što osim Fekira nije bilo adekvatne desetke na tržištu. Nije al u kurcu.
Šalješ Clynea mrtvo hladno na pozajmicu u sred sezone kada ganjaš titulu i ostaješ na Trentu kao jedinoj opciji. Čast Milneru, ali...
Kao rotacione opcije držiš Stua i Origija kojima u prosjeku daješ po 6 minuta al svakih 10 utakmica, i kako očekuješ da ti oni nečemu doprinesu. Stu protiv Chelsea i Origi protiv Evertona će se desiti jednom i nikada više.
Sad nam slijedi jedan poprilično težak period, i bojim se da će sezona čitava u provaliju otići, jer već itekako dobro klizi. A dužan je donijeti trofej ove sezone, on to vrlo dobro zna.
Nikad nećemo naučiti.
Šalješ Clynea mrtvo hladno na pozajmicu u sred sezone kada ganjaš titulu i ostaješ na Trentu kao jedinoj opciji. Čast Milneru, ali...
Kao rotacione opcije držiš Stua i Origija kojima u prosjeku daješ po 6 minuta al svakih 10 utakmica, i kako očekuješ da ti oni nečemu doprinesu. Stu protiv Chelsea i Origi protiv Evertona će se desiti jednom i nikada više.
Sad nam slijedi jedan poprilično težak period, i bojim se da će sezona čitava u provaliju otići, jer već itekako dobro klizi. A dužan je donijeti trofej ove sezone, on to vrlo dobro zna.
Nikad nećemo naučiti.
- Charuga
- Globalni moderator
#33307 Re: Liverpool FC

Nastavit ću glasati za neriješeno dok ne dobiju ...
- AmiĐa_Idriz
#33308 Re: Liverpool FC
Gledam izjave u mix zoni, Noble rekao super stvar kako navijači moraju stati uz igrače.
I zaista, onu utakmicu protiv Leicestera je nervoza sa tribina prešla na igrače, osjetilo se. Ako se aktivira sindrom Grotla Bilinog Polja i protiv Bournemoutha onda će biti i njihovog masla tu.
I zaista, onu utakmicu protiv Leicestera je nervoza sa tribina prešla na igrače, osjetilo se. Ako se aktivira sindrom Grotla Bilinog Polja i protiv Bournemoutha onda će biti i njihovog masla tu.
- ljevoruki
#33309 Re: Liverpool FC
Samo da sad Klopp ne zavre ko sivonja protiv Bayerna i popusi i LP i prvenstvo.
Mora odabrati jedno od ova dva, nema tu sirine, dubine i visine za borbu na dva fronta.
Mora odabrati jedno od ova dva, nema tu sirine, dubine i visine za borbu na dva fronta.
- BHF_Manijak
#33310 Re: Liverpool FC
Ma nema on haman ni dubine za jedan front, kamo li 2; 3; 4... Ispadne iz FA-a k'o zadnja futa, uzme ekipa 100 dana odmora, kontas svjezi... Blecak.
-
Nadzorna_ploca
#33311 Re: Liverpool FC
Mrtvi se na kraju broje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33312 Re: Liverpool FC
Svaka ekipa ima up and down tokom sezone.
Evo Juve u Italiji, patnja živa u posljednje vrijeme, samo što oni imaju malo veću prednost, pa nije toliko dramatično.
A i konkurencija je nigdje veze u odnosu na Liverpoolovu
Tako da ne treba unaprijed halaliti titulu, eto ko bi rekao da će se okliznuti na Castlu, pa ide za vikend Chelsea, a Liverpool još uvijek ima 3 boda više.
Samo 5 neriješenih i 1 poraz, malo se palo, ide B'mouth, valja na njima podići formu
Evo Juve u Italiji, patnja živa u posljednje vrijeme, samo što oni imaju malo veću prednost, pa nije toliko dramatično.
A i konkurencija je nigdje veze u odnosu na Liverpoolovu
Tako da ne treba unaprijed halaliti titulu, eto ko bi rekao da će se okliznuti na Castlu, pa ide za vikend Chelsea, a Liverpool još uvijek ima 3 boda više.
Samo 5 neriješenih i 1 poraz, malo se palo, ide B'mouth, valja na njima podići formu
- AmiĐa_Idriz
#33313 Re: Liverpool FC
Nekako je lakše kad se ohladi glava 
Pod hitno dobiti Bournemoutha i vratiti se na pravi kolosijek.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33314 Re: Liverpool FC
That's the spirit!!!AmiĐa_Idriz wrote:Nekako je lakše kad se ohladi glava
-
°u°
#33315 Re: Liverpool FC
No Lovren no party
Od kako on ne igra i rezultati trpe 
Eto ja sam za sad prevagnuo na 50% pobjeda
- sve_ovo_ja
#33316 Re: Liverpool FC
Najveći problem ne što nema plan B ili igrač koji će promijeniti nešto i napraviti preokret. Shaq pao dosta u odnosu na početak, Origi i Sturidge nemaju skupa 100 minuta. Ako do 55-60 ne vode, mogu okrenuti jedino uz kakvu sadaku (Crystal P., Everton...). Salaha na desno krilo, Firmina na false 9, jer ovako bas tromo djeluju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33317 Re: Liverpool FC
Šta ovo klix pehira
Liverpool je remijem kod West Hama dodatno ugrozio prvu poziciju i sada imaju tri boda manje od Manchester Cityja.
- AmiĐa_Idriz
#33318 Re: Liverpool FC
No Gomez no party, isto bi i sa Lovrenom bilo.°u° wrote:No Lovren no partyOd kako on ne igra i rezultati trpe
Ne vidim konkretno šta je Matip loše sinoć uradio.
Ma nema se ni primarnog plana, od prve minute oni bezidejno izgledaju.sve_ovo_ja wrote:Najveći problem ne što nema plan B ili igrač koji će promijeniti nešto i napraviti preokret. Shaq pao dosta u odnosu na početak, Origi i Sturidge nemaju skupa 100 minuta. Ako do 55-60 ne vode, mogu okrenuti jedino uz kakvu sadaku (Crystal P., Everton...). Salaha na desno krilo, Firmina na false 9, jer ovako bas tromo djeluju.
O pozicijama Salaha i Bobija sam sinoć govorio, Salah čim se na krilo izvukao odma je stvorio dvije fine prilike.
- stakasa
#33319 Re: Liverpool FC
A sta je sa pozicijom desnog beka, zasto se Millner i Henderson onuda vrte?
- AmiĐa_Idriz
#33320 Re: Liverpool FC
Zato što je donesena briljantna odluka da se pošalje na posudbu jedini desni bek u ekipi pored Trenta koji je povrijeđen. Valjda se vrati do Trešnjica.
- SmokingMan
#33321 Re: Liverpool FC
Kada bi mogao dao bi svima po 1.b,iskreno nisu više ni zaslužili,posebno vezni red,manje-više bit ću paušalan ovaj put.Moja je pretpostavka na kraju bila ispravna da bi se bodovi mogli prosuti protiv davljenika kakav je WH,jednostavno kada im se igra,onda je teško očekivati neke lagane bodove.Eto,da je možda Firminjo umjesto onoga laganog dodavanja uputio jači šut,vjerovatno bi bio gol,i vjerovatno bi se utakmica odvijala u drugome smjeru.A sa druge strane,šta bi bilo da je linijski sudija svirao offside,iako je iskreno postojao prije nego što je Mane postiogao gol?!,a ope,bilo je i sreće,WH je imao par dobrih prilika.Odbtrana je sinoć baš bila dobro propusna na svim stranama.Nekada stičem dojam kao da se na igrače Liv baš sada počeo odražavati taj pritisak "moranja" osvanjanja titule,nekako bi bilo bolje da ispadnu od Bajerna i do kraja dovrše posao,jer ovo je prilika koja im se sigurno neće zadugo pružiti.Vrijeme prolazi,a uz par kikseva bi se i ova prednost od 3 boda veoma lahko mogla istopiti,na kraju krajeva sada zavise samo od svojih igara.Treba čuvati što sviježim igrački kadar,podosta je utakmica do kraja,a i ove povrede bi se uveliko mogle odraziti na krajnji ishod...
Robertson.5b (gratis zbog progresa)
Milner.2b
Alison.1b
Robertson.5b (gratis zbog progresa)
Milner.2b
Alison.1b
- AmiĐa_Idriz
#33322 Re: Liverpool FC
31 dodavanje u napadačkoj trećini, to u prosjeku za poluvrijeme iznese jedan od njih sam.Mohamed Salah & Sadio Mané v West Ham United
- 6 shots, 1 goal
- 0 chances created
- 31 attacking third passes, 2 inside penalty area
- 2/9 take ons successful
Za Firmina ne postoji nikakva statistika, užasan je bio sinoć, utopio se u komplet sivilo.
Gledajući brojeve sinoć su Keita i Lallana "najbolji" bili.
- AmiĐa_Idriz
#33323 Re: Liverpool FC
U moru patetičnih izjava od sinoć ova mi se najviše svidjela. Šteta povreda, jedan od rijetkih fajtera u ekipi za koje znamo da vjerovatno ima mošnje.Adam Lallana: "Couldn't be less interested what others are doing or saying at the moment...we'll focus on ourselves. Always at our best when on the front foot - players and supporters - so roll on Saturday and bouncing, fizzing Anfield."
- AmiĐa_Idriz
#33324 Re: Liverpool FC

7 uspješnih od 26 dodavanja u protivničkih 16m
Primjera radi, West Ham je imao jedno više uspješno dodavanje.
- SmokingMan
#33325 Re: Liverpool FC
Bilo,prošlo,za zaborava....