Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

AmiĐa_Idriz

#33276 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

West Ham - Liverpool 1:1

Mane

2. Neriješen rezultat

U slučaju neriješenog rezultata:

1) Ime i prezime igrača - 3b
2) Ime i prezime igrača - 2b
3) Ime i prezime igrača - 1b

FLOP UTAKMICE - 3b
Ako neko ima volje uopšte.
animals

#33277 Re: Liverpool FC

Post by animals »

BHF_Manijak wrote:Je l' realno da odbrana koja do prije 6-7 kola ne da nije primala golove, nego nije dozvoljavala sansu po utakmici za protivnika, da ovako amaterski izgleda??? Je li zaista moguce??! Strasno Boga mi dragog.

Keitini pasovi u prvoj trecini terena su tragedija, uzasno. Hajde na pocetku ono protiv Palacea, pa kad je Townsend opali, su mu se tolerisali, tek dosao ha hu, adaptacija... Ali sta je ovo sad Boga ti?

Lose je ovo drama, a sto je najtuznije ima prostora kroz sredinu da se ovi razrade. I kad probiju, komplikuju diletantskim pasovima. Daj Boze na dobro da izrodi...
Uvijek se govorilo Lovren problem..
ko je sad problem..
da nije mozda postavka igre..
normala brate

#33278 Re: Liverpool FC

Post by normala brate »

Ko ce biti novi Stivi Dži
King_Kenny

#33279 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Ništa od titule.
BHF_Manijak

#33280 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

animals wrote: Uvijek se govorilo Lovren problem..
ko je sad problem..
da nije mozda postavka igre..
Brate ti kad skontas da mene boli qrcina sto je Lovren Hrvat, ja ga gledam kao fudbaler FC Liverpool, onda mozda i ohladis. Dotad me zaobidji, OK?

Uzasno je ovo. Nema igre ne samo zadnje dvije, nego od pocetka godine. I ruku na srce ne zovu ih dzabe Looserpool, da se ne lazemo bezveze. Mentalitet malog klubica imaju, na stranu historija. Nema tu covjekas a mudima, koji ce potegnuti, nema plana B, to je vec Kloppu na dusu.

Da su jos 3 dana igrali gola ne bi dali.

Moj Klopp moj, luzer teski, taman se uklapas u filozofiju kluba. Kad zagusti frajer se samo zna po prsima mlatit i derat C'mon.

I da, ovu me je utakmicu ispizidio i uzasan je, vec sad evo nakon 7-8 mjesec tvrdim da ce Keita totalna flopina u Liverpoolu biti. Promasaj. Sacuvajte post pa me slobodno jebite za par mjeseci ako fulim!
Gandalf

#33281 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

igra pročitana i to odavno, drastične promjene ili im je već sada zdravo

tipična klopovska bezidejna igra u najgorem mogućem trenutku
AmiĐa_Idriz

#33282 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Fakat mi se ne da pisati ništa, dovoljno mi je da quotam sam sebe od prošlog kola:

AmiĐa_Idriz wrote:Sve to zavisi iz kojeg aspekta posmatraš, sa trenutnog svakako da je ulazak u februar sa +5 ogromna stvar, od nas 100, 101 bi potpisao to u augustu, ali ako posmatraš kao bazu za ostatak sezone odaje ti utisak kao da ih i dalje prati taj luzeraj i chokerizam da, kada treba napraviti taj iskorak konačni, ili ti se kapiten oklizne ili ti golman baci loptu na nogu Benzemi.

Ne želim biti pooper i plačipička nakon prvog kiksa, ali utakmica kao ova sinoć i još x ovakvih utakmica kao sinoć u posljednjih 10 - 15 godina koliko se kao ozbiljno pokušava uhvatiti titula se prečesto dešavaju i ne dozvoljavaju mi da budem optimista.

Naravno sezona jeste nerealna, najbolja u PL eri bez sumnje, treba se nadati ali treba biti spreman za još jedno prizemljenje.

Kako god, idemo dalje, željno iščekujem ponedjeljak i gostovanje na onom odvratnom stadionu poljuljanom West Hamu bez Arnautovića, taman da vidimo kako će ekipa reagovati i kako će ih Klopp spremiti.
HarunKovac

#33283 Re: Liverpool FC

Post by HarunKovac »

Igra uzas. Kad se sjetim Citya prosle pa i ove sezone, igraju ljudi svemirski i nek su prvaci.

1.Mane
2.Keita
3.Salah

Flop Firmino, mada moze Saciri,Lallana ili bilo ko

Valjda ce na dobro, jos smo +3 :thumbup:
AmiĐa_Idriz

#33284 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

1. Niko
2. Niko
3. Apsolutno niko

Flop

1. Svi
Tomahawk11
Globalni moderator

#33285 Re: Liverpool FC

Post by Tomahawk11 »

Kad skontaš da je Origi mogao na samom kraju donijeti pobjedu :-)
AmiĐa_Idriz

#33286 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Tomahawk11 wrote:Kad skontaš da je Origi mogao na samom kraju donijeti pobjedu :-)
Bolje što nije, iz X razloga.
no_sekirli

#33287 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Mane, VVD, Keita
Fimino

Jebesh ga, krize se desavaju. I dalje imamo 3 boda vise od Shitija.

Drugo poluvrijeme je bilo solidno, steta sto nemaju muda pucati oko 16, mogao je i Sacir i Keita, a u prvom i Tralalana. Keita je konacno imao onih par svojih ulaza, ali nikako da podje malo vise trcat.

Milner definitivno na beku nista ne napravi, cak ni u obrani. Rafa mali podhitno treba igrati.
Firmino neprepoznatljiv, mora da ga zub boli ili sta mu je vec.
Uglavnom, slaba igra, ali i dalje smo prvi :izet: :izet: :izet:
Edin H.

#33288 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

AmiĐa_Idriz wrote:
Tomahawk11 wrote:Kad skontaš da je Origi mogao na samom kraju donijeti pobjedu :-)
Bolje da jeste :D

Trudio se
no_sekirli

#33289 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

AmiĐa_Idriz wrote:
Slazem se definitivno, offside teski.
BHF_Manijak

#33290 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Amidja rece vidjet cemo ih protiv West Ham od cega su sazdani, slozio sam se da sacekamo kako se nose sa pritiskom. Nikako, gomila picki, predvodjena luzerom, koji je navikao gubiti velike utakmice i finala. Jednostavno.

Jok, ne treba desetka, ne treba igrac koji ce jednim pasom izbaciti 2-3 igraca i napraviti sansu, kazu ne uklapa se u Kloppov gegenpressing, treba vise nabildanih glupih pit bullova da ganjaju, ala Keita, sa IQ-om sobne temperature. Satrali smo se eto gledajuci gegenpressing eto zadnjih mjesec-dva, cim izgube loptu odmah se pit bullovi rastrce. Sve ih trka stoji, aha. :oops:

E moje flopine, jos nakitite poluigraca u ekipi. Treb'o je Shaqirija veceras ubacit, da promijeni ritam igre, donese promjenu. Ah ja... :oops:

I o kojim ulazima pricas sekirli? Kad se zalete on i Mane k'o dva vola, pa se zabiju u 4 igraca, logicno? Procitani, bez maestrovog plana B, nazalost.
animals

#33291 Re: Liverpool FC

Post by animals »

Cisti ofsajd bio, a pomocni ne dize zastavicu..
Gandalf

#33292 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Keita, kakva prevara od igrača, stvarno sam od njega očekivao puno, međutim za njega je Shelvey igračina - Keita iz bundeslige bi ovaj tim pogurao do titule, ovaj momak igra za 0, od nekoga ko je trebao povezati igru, vući cijelu ekipu naprijed, praviti strašne asiste i tranziciju iz odbrane u napad učiniti briljantnom, on je uspio doseći nivo Lucasa Leive i to već u prvoj sezoni. Momku definitivno uručiti na kraju sezone nagradu "prevara godine", "antitalenat dekade", "igrač koji najviše igrom i doprinosom na terenu podsjeća na Lucasa Leivu" isl.
Last edited by Gandalf on 04/02/2019 23:06, edited 1 time in total.
Edin H.

#33293 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

73% posjed, drugi najveci u gostujucim utakmicama. :oops:
moa

#33294 Re: Liverpool FC

Post by moa »

Nisam neki fan liverpoola i nisam neki strucnjak samo volim fudbal ali saciri nije za liverpool. Lik djeluje totalno izgubljen.
Liverpool nije zasluzio ni ovaj bod btw.
Gandalf

#33295 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Davno sam pisao da je Klop cirkusant, na našu žalost to će se i pokazati, neće on osvojiti sa Liverpoolom ni Miki Maus kup, svaka usporedba sa Bodgersom je zlonamjerna i tendeciozna, samo što je švabo malo bolje upakovan od one irske nesreće.
Last edited by Gandalf on 04/02/2019 23:09, edited 1 time in total.
AmiĐa_Idriz

#33296 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Koje ispoljavanje nemoći Kloppa na kraju utakmice kada je prišao sudijama.
BHF_Manijak

#33297 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Bolje mu je neka se pozabavi sobom i ekipom i ugleda se na najboljeg trenutno svjetskog trenera, Celavu ublehu, koja im zadnjih mjesec dana strasan mindfuck radi, a oni sute k'o picke i veze nemaju sta ce sa sobom, jos im uspiju strah utjerati i nesigurnost.

Btw. pa i gol je pao nakon Keite usrane greske, pa odmah nakon toga i Firminove. Ameterski, na nivou Stupcanice!
no_sekirli

#33298 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

@BHF U drugom poluvremenu.
Slazem se ja da je losa igra, ali nismo izgubili ljudi, sta vam je? Desetkovani smo povredama, a i glupim potezima Kloppa takodjer.
Imao je i City krizu, pa i UTD. Sad malo mi, ali za nadat je se da ce doci na svoje. Belive!
ultrajvosa 1987

#33299 Re: Liverpool FC

Post by ultrajvosa 1987 »

Bezidejna igra, nemaju igraca da zna "podvalit" loptu, to sto mogu trcat 3 dana ne pije vode. Klupa ? Sigurno
3-4 kluba ima kvalitetniju, o Cityu da ne pricam. Sreca nema povreda, ne vidim ko bi mogao zamjeniti Manea il Salaha da se ne daj Boze povrijede ?
Blok probiti, ili ti naski bunker.. cirkus zivi, patnja, lako je kad protivnik igra, pa more prostora za Salah/Mane

Robertson najbolji igrac, i najaktivniji, lijevi bek...

Klop veze nema sta treba raditi kad se lomi, nema rjesenja, a ni klupe.. Saciri je ok, al blize golu, ovo veceras sto je s njim pokusao je u rangu Brace Gumene glave... cuj Origi, Staridz..haj ba zdravo.
Tamam se covjek ponada, evo ga, to je ta sezona.
K od ovce.
BHF_Manijak

#33300 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

no_sekirli wrote:@BHF U drugom poluvremenu.
Slazem se ja da je losa igra, ali nismo izgubili ljudi, sta vam je? Desetkovani smo povredama, a i glupim potezima Kloppa takodjer.
Imao je i City krizu, pa i UTD. Sad malo mi, ali za nadat je se da ce doci na svoje. Belive!
Joj jebo mater ispast ce k'o da chatam, svaki drugi moj post, halalite ljudi ali srklet me uhvatio. Kome se ne da neka preskace postove, ali ne mogu mirno sjedit.

Ma slazem se brate, ali ova kriza njih drma zadnjih mjesec-mjesec i po. Kriza je par utakmice, ali ovo ne. Igre nema tj. procitana je i ovosezonska varijacija. S tim sto su neke pobjede naguzove pokrivale neke stvari.
OK eto nema gegenpressinga, ne umara se ekipa toliko (satro), igraju pametnije, drugacije, vise se misli o odbrani... Hajd OK prva trecina sezone, stvarno perfekcija, ali sta je ovo sunce ti poljubim? I nisu povrede opravdanje da ti odbrana amaterski bukvalno izgleda.
Jesam ja poslao Clyna, pa da me Milner krpi? Zadnjih 5 utakmica odbrana je katastrofa, a najsigurniji dio tima je bila veci dio sezone.

Da si igrao protiv top ekipa pa rekao bih OK, ali bolan Leicester mrtvi i WH, ekipe koje su u kita formi. I na kraju skoro naprave vise sanse nego ti, a Leicester na tvom terenu zasluzi da te dobije!
Post Reply