Mane
Ako neko ima volje uopšte.2. Neriješen rezultat
U slučaju neriješenog rezultata:
1) Ime i prezime igrača - 3b
2) Ime i prezime igrača - 2b
3) Ime i prezime igrača - 1b
FLOP UTAKMICE - 3b
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ako neko ima volje uopšte.2. Neriješen rezultat
U slučaju neriješenog rezultata:
1) Ime i prezime igrača - 3b
2) Ime i prezime igrača - 2b
3) Ime i prezime igrača - 1b
FLOP UTAKMICE - 3b
Uvijek se govorilo Lovren problem..BHF_Manijak wrote:Je l' realno da odbrana koja do prije 6-7 kola ne da nije primala golove, nego nije dozvoljavala sansu po utakmici za protivnika, da ovako amaterski izgleda??? Je li zaista moguce??! Strasno Boga mi dragog.
Keitini pasovi u prvoj trecini terena su tragedija, uzasno. Hajde na pocetku ono protiv Palacea, pa kad je Townsend opali, su mu se tolerisali, tek dosao ha hu, adaptacija... Ali sta je ovo sad Boga ti?
Lose je ovo drama, a sto je najtuznije ima prostora kroz sredinu da se ovi razrade. I kad probiju, komplikuju diletantskim pasovima. Daj Boze na dobro da izrodi...
Brate ti kad skontas da mene boli qrcina sto je Lovren Hrvat, ja ga gledam kao fudbaler FC Liverpool, onda mozda i ohladis. Dotad me zaobidji, OK?animals wrote: Uvijek se govorilo Lovren problem..
ko je sad problem..
da nije mozda postavka igre..
AmiĐa_Idriz wrote:Sve to zavisi iz kojeg aspekta posmatraš, sa trenutnog svakako da je ulazak u februar sa +5 ogromna stvar, od nas 100, 101 bi potpisao to u augustu, ali ako posmatraš kao bazu za ostatak sezone odaje ti utisak kao da ih i dalje prati taj luzeraj i chokerizam da, kada treba napraviti taj iskorak konačni, ili ti se kapiten oklizne ili ti golman baci loptu na nogu Benzemi.
Ne želim biti pooper i plačipička nakon prvog kiksa, ali utakmica kao ova sinoć i još x ovakvih utakmica kao sinoć u posljednjih 10 - 15 godina koliko se kao ozbiljno pokušava uhvatiti titula se prečesto dešavaju i ne dozvoljavaju mi da budem optimista.
Naravno sezona jeste nerealna, najbolja u PL eri bez sumnje, treba se nadati ali treba biti spreman za još jedno prizemljenje.
Kako god, idemo dalje, željno iščekujem ponedjeljak i gostovanje na onom odvratnom stadionu poljuljanom West Hamu bez Arnautovića, taman da vidimo kako će ekipa reagovati i kako će ih Klopp spremiti.
Bolje što nije, iz X razloga.Tomahawk11 wrote:Kad skontaš da je Origi mogao na samom kraju donijeti pobjedu
Bolje da jesteAmiĐa_Idriz wrote:Bolje što nije, iz X razloga.Tomahawk11 wrote:Kad skontaš da je Origi mogao na samom kraju donijeti pobjedu
Slazem se definitivno, offside teski.AmiĐa_Idriz wrote:Bolje što nije, iz X razloga.Tomahawk11 wrote:Kad skontaš da je Origi mogao na samom kraju donijeti pobjedu
Cisti ofsajd bio, a pomocni ne dize zastavicu..Tomahawk11 wrote:Kad skontaš da je Origi mogao na samom kraju donijeti pobjedu
Joj jebo mater ispast ce k'o da chatam, svaki drugi moj post, halalite ljudi ali srklet me uhvatio. Kome se ne da neka preskace postove, ali ne mogu mirno sjedit.no_sekirli wrote:@BHF U drugom poluvremenu.
Slazem se ja da je losa igra, ali nismo izgubili ljudi, sta vam je? Desetkovani smo povredama, a i glupim potezima Kloppa takodjer.
Imao je i City krizu, pa i UTD. Sad malo mi, ali za nadat je se da ce doci na svoje. Belive!