Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
- sig_garret
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#33277 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Pogledah za vikend Danish Girl i Martian.
Dva potpuno razlicita filma, a opet potpuno zasluzeno u kandidatskom statusu za Oskara (po vise osnova). Drugom malo zamjeram nepotrebnu humorizaciju razlicitih situacija, ali zato ima ovu super milf, pa mu oprastam:

Dva potpuno razlicita filma, a opet potpuno zasluzeno u kandidatskom statusu za Oskara (po vise osnova). Drugom malo zamjeram nepotrebnu humorizaciju razlicitih situacija, ali zato ima ovu super milf, pa mu oprastam:

- Better Man
#33278 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Novi album Radioheada izlazi tek u junu, a ne danas koliko znam.
- dale cooper
#33279 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Fizička verzija (cd i vinil) izlazi u 17 Juna. Digitalna verzija je dostupna faktički od prije neka dva-triBetter Man wrote:Novi album Radioheada izlazi tek u junu, a ne danas koliko znam.
sata. Može se naći oficijelno i na njihovim web stranicama kao i naravno neoficijelno putem
raznih mp3 blogova, torrenata itd.
Da ne budemo skroz offtopic evo novi spot koji je djelo Paula Thomasa Andersona i koji
se ovih dana prikazuje u izabranim kinima širom svijeta.
- medjutim
#33280 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Je l' iko gledao onaj Triple 9? Je l' vrijedno vremena? 
-
zigson
-
cassius
#33282 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Kazu da nijemedjutim wrote:Je l' iko gledao onaj Triple 9? Je l' vrijedno vremena?
- KB9
#33283 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
prilicno je dobar ovaj BvS
ima savrsenih stvari vezanih za film, ima opasnih propusta isto al sve u svemu ni blizu lose koliko su to navodni kriticari pokusali da prikazu, meni je najveca zamjerna previse "radnje" za jedan film (naravno uz marta razlog
) al sve u svemu izgleda ko da bi buduce stvari bazirane na dc junacima mogle bit pravo dobre 
ima savrsenih stvari vezanih za film, ima opasnih propusta isto al sve u svemu ni blizu lose koliko su to navodni kriticari pokusali da prikazu, meni je najveca zamjerna previse "radnje" za jedan film (naravno uz marta razlog
- medjutim
#33284 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Jbg, a trailer ne izlgeda lose, jos je respektabilna glumacka ekipa...cassius wrote:Kazu da nijemedjutim wrote:Je l' iko gledao onaj Triple 9? Je l' vrijedno vremena?
- Daryl Dixon
#33285 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
izgleda obecavajuce 999
-
sizifinho
#33286 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
film kao film nije sad ono vrh, ali nije ni odron.KB9 wrote:prilicno je dobar ovaj BvS![]()
ima savrsenih stvari vezanih za film, ima opasnih propusta isto al sve u svemu ni blizu lose koliko su to navodni kriticari pokusali da prikazu, meni je najveca zamjerna previse "radnje" za jedan film (naravno uz marta razlog) al sve u svemu izgleda ko da bi buduce stvari bazirane na dc junacima mogle bit pravo dobre
Ali lose kritike su dobili zato sto je DC hype dizao tvrdeci da je BVS buducnost filmova baziranih na striou, da ce biti nesto sto do sad nismo vidjeli itd
a kad je film izasao, ovo su gresie koje su uradili, a koje fkt ja kao fan i dc i marvela nmgu objasniti
- film se zove BVS, od 2 i po sata filma - 7 minuta borba
- superman je jedan od glavnih likova, njegovi ime je u naslovu filma i imao je 42 dijaloga u cijelom filmu, od cega ni jedan nije bio duzi od pet recenica, sa najvise 2 uzastopne recenice izgovorene
-gledao sam film tri puta i ni u jednom mi nijr bilo jasno kako je moguce da je sve vrijeme radnja isla k tome da se desi BVS, a onda se javi Lex luthor i natjera supermana da se tuce s batmanom iako ovaj to nije htio. Mogao je to i na pocetku uraditi... Znaci imamo borbu u kojoj jedna strana uopste ne zeli da se tuce. Takodjer, sve vrijeme mi se cinilo da se borba ne bi ni desila da je Superman sletio i rekao: "hej, luthor drzi moju mamu marthu zatocenom,pomozi mi da je spasim"
Onda ne bih morao gledati onaj horor od kraja borbe gdje Bruce dobije PTSP na ime njrgove majke
- ni jedan lik nema jasnu motivaciju osim batmana koji ne voli supermana jer je isuvise mocan
Sta je motiv Supermanu pa da ne gotivi Batmana? To sto je pregrub prema kriminalcima? Pa.Superman je ubio trecinu grada nepaznjom...
Zasto Luthor radi to sto radi? Eto jer ne voli supermana l, zeli da ga svijet mrzi pa ga tjera da ubije batmana... a ovaj stvori onda bice jos gore
-shvatam ja da DC tezi nekom tamnijem tonu, ali bas su ga isforsirali. Dva sata i trideset tri minute provesti u kinu bez ijedne sale, smijesnog trenutka, simpaticnog trenutka, bez ijedne zrake sunca - dobio sam depresiju tacno nakon drugog puta. Zato je Marvel tata.
- onda one scene iz snova, mislim toliko su drugacijeg tonaliteta od ostatka filma. Obicno idu argumenti - ko je citao stripove zna sta su snovi
a ja onda kazem da film ne smije biti.ovisan od.knjige i strioa...to je svoj.medij jebem mu.
-Lex Luthor je odron. Necu ga ni komentarisati ali hocu zato DCevu nemoc, kada su skontali da su usrali lika, izjavili su da to nije zapravo Lex kojeg mi znamo, vec njegov sin "Jr."
- Batman/Bruce mi je bio najbolji dio filma ali mislim da su ucinili veliku nepravdu za strip ljubitelje batmana... lik je uvijek u moralnoj dilemi da li ubit jokera koji je toliki zlikovac a u filmu ladno ubija, bode nozem, roka iz puske i tako...
- onda ono upoznavanje buduce Justice League... mislim daj, otvaras folder i stoje ti ikone koje su zapravo pravi buduci simbol tih heroja... sta, lex luthor unajmio profesionalnr graficke dizajneere? Bas lose pisanje.
- zar nije presega kako jedan covjek udje na brod vanzemaljaca, i kad upita brod za informacije brod ga odbije zbog naredbe generala Zoda a Luthoe hladno kaze - override - i brod odjednom, pusta luthora haha
Ili jos bolje... zasto brod prica engleski kada na njemu nikad nije bio neko ko prica engleski...
-Doomsday... prvo, upropastili su jednog od najjacih neprijatrlja Supermana, u deset minuta. Mislim, zamisli da sad gledas Batman film i Joker se pojavi u zadnjih 15 minuta a ti ga ubijes.za 10...
- smrt supermana. Bilo mi je drago nakon razocarenja zbog.ogromnog hypea, kada su smogli muda i ubili supermana odavsi pocaast stripu. Mislim znalo se da e se Sup vratiti, ali daj... mogao si to iduci film obraditi a ne upropastiti savrsenu scenu kovcega...
Sve u svemu, BvS je okej film, zabavan za gledati ali je daleko od najavljivanog
Vjeruj mi na rijec, ja sam gledao Civil war u cetvrtak, odih vcrs opet... tu se vidi razlika. Civil war stoji sam i neovisan o stripu. Ima preko deset likova u centralnom fokusu i svaki od tih likova dobije vise razrade od Supermana, koji je glavni lik svog filma.
Ubacili su spidermana i black pantera bez da su ispricali origin story, i svaki od njih je nadmasio Wonder Woman i po razradi lika i po involviranosti
Civil war je, za mene, najbolji film baziran na stripu do danas.
- KB9
#33287 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
slazem se za veliku vecinu navedenog, nema sta, daleko od toga da je ovo sjajan film al isto tako je daleko bolji nego sto su kritike to prikazale, neka zlatna sredina sto se mene tice jer bilo je vise daleko gorih filmova o junacima iz stripa koji nisu ovako lose prosli kod kriticara, to je svesizifinho wrote:film kao film nije sad ono vrh, ali nije ni odron.KB9 wrote:prilicno je dobar ovaj BvS![]()
ima savrsenih stvari vezanih za film, ima opasnih propusta isto al sve u svemu ni blizu lose koliko su to navodni kriticari pokusali da prikazu, meni je najveca zamjerna previse "radnje" za jedan film (naravno uz marta razlog) al sve u svemu izgleda ko da bi buduce stvari bazirane na dc junacima mogle bit pravo dobre
Ali lose kritike su dobili zato sto je DC hype dizao tvrdeci da je BVS buducnost filmova baziranih na striou, da ce biti nesto sto do sad nismo vidjeli itd
a kad je film izasao, ovo su gresie koje su uradili, a koje fkt ja kao fan i dc i marvela nmgu objasniti
- film se zove BVS, od 2 i po sata filma - 7 minuta borba![]()
- superman je jedan od glavnih likova, njegovi ime je u naslovu filma i imao je 42 dijaloga u cijelom filmu, od cega ni jedan nije bio duzi od pet recenica, sa najvise 2 uzastopne recenice izgovorene
-gledao sam film tri puta i ni u jednom mi nijr bilo jasno kako je moguce da je sve vrijeme radnja isla k tome da se desi BVS, a onda se javi Lex luthor i natjera supermana da se tuce s batmanom iako ovaj to nije htio. Mogao je to i na pocetku uraditi... Znaci imamo borbu u kojoj jedna strana uopste ne zeli da se tuce. Takodjer, sve vrijeme mi se cinilo da se borba ne bi ni desila da je Superman sletio i rekao: "hej, luthor drzi moju mamu marthu zatocenom,pomozi mi da je spasim"
Onda ne bih morao gledati onaj horor od kraja borbe gdje Bruce dobije PTSP na ime njrgove majke
- ni jedan lik nema jasnu motivaciju osim batmana koji ne voli supermana jer je isuvise mocan
Sta je motiv Supermanu pa da ne gotivi Batmana? To sto je pregrub prema kriminalcima? Pa.Superman je ubio trecinu grada nepaznjom...
Zasto Luthor radi to sto radi? Eto jer ne voli supermana l, zeli da ga svijet mrzi pa ga tjera da ubije batmana... a ovaj stvori onda bice jos gore
-shvatam ja da DC tezi nekom tamnijem tonu, ali bas su ga isforsirali. Dva sata i trideset tri minute provesti u kinu bez ijedne sale, smijesnog trenutka, simpaticnog trenutka, bez ijedne zrake sunca - dobio sam depresiju tacno nakon drugog puta. Zato je Marvel tata.
- onda one scene iz snova, mislim toliko su drugacijeg tonaliteta od ostatka filma. Obicno idu argumenti - ko je citao stripove zna sta su snovi
a ja onda kazem da film ne smije biti.ovisan od.knjige i strioa...to je svoj.medij jebem mu.
-Lex Luthor je odron. Necu ga ni komentarisati ali hocu zato DCevu nemoc, kada su skontali da su usrali lika, izjavili su da to nije zapravo Lex kojeg mi znamo, vec njegov sin "Jr."zalosno fkt
- Batman/Bruce mi je bio najbolji dio filma ali mislim da su ucinili veliku nepravdu za strip ljubitelje batmana... lik je uvijek u moralnoj dilemi da li ubit jokera koji je toliki zlikovac a u filmu ladno ubija, bode nozem, roka iz puske i tako...
- onda ono upoznavanje buduce Justice League... mislim daj, otvaras folder i stoje ti ikone koje su zapravo pravi buduci simbol tih heroja... sta, lex luthor unajmio profesionalnr graficke dizajneere? Bas lose pisanje.
- zar nije presega kako jedan covjek udje na brod vanzemaljaca, i kad upita brod za informacije brod ga odbije zbog naredbe generala Zoda a Luthoe hladno kaze - override - i brod odjednom, pusta luthora haha
Ili jos bolje... zasto brod prica engleski kada na njemu nikad nije bio neko ko prica engleski...
-Doomsday... prvo, upropastili su jednog od najjacih neprijatrlja Supermana, u deset minuta. Mislim, zamisli da sad gledas Batman film i Joker se pojavi u zadnjih 15 minuta a ti ga ubijes.za 10...
- smrt supermana. Bilo mi je drago nakon razocarenja zbog.ogromnog hypea, kada su smogli muda i ubili supermana odavsi pocaast stripu. Mislim znalo se da e se Sup vratiti, ali daj... mogao si to iduci film obraditi a ne upropastiti savrsenu scenu kovcega...
Sve u svemu, BvS je okej film, zabavan za gledati ali je daleko od najavljivanog
Vjeruj mi na rijec, ja sam gledao Civil war u cetvrtak, odih vcrs opet... tu se vidi razlika. Civil war stoji sam i neovisan o stripu. Ima preko deset likova u centralnom fokusu i svaki od tih likova dobije vise razrade od Supermana, koji je glavni lik svog filma.
Ubacili su spidermana i black pantera bez da su ispricali origin story, i svaki od njih je nadmasio Wonder Woman i po razradi lika i po involviranosti
sto se tice tih stvari koje si naveo kao propuste, dijalozi, borba i slicno, jednostavno je moralo bit kratko (stoji da je propust) jer su stvarno previse toga stavili u jedan jedini film (sto je naravno samo po sebi propust) da bi mogli nakon ovog da se sto brze granaju i rade razne filmove o ostalim junacima, kasnije se zbog te cinjenice i desilo sve sto se desilo, izgledalo je ko nabacano, brzo, mozda kroz buduce filmove veliku vecinu tih gresaka isprave al to opet nece pozitivno djelovat na ovaj film, nazalost
za civil war vjerujem, ovih dana i ja idem to gledat fino zavalit se i uzivat u miksu akcije, komedije, zezanja, emocija, svega, to je marvel, igraju na kartu svega i uzimaju daleko sigurniji pristup (jedva cekam panterov solo film, on ne moze bit toliko siguran, tj nadam se da nece bit, ljudi nisu previse upoznati oko toga pa ce i sami ljudi oko marvela morat uzet neki rizik, ocekujem film koji ce bit il uzas il savrsen, ne vidim trecu opciju), ocekujem odlican film, znam da cu dobit odlican film, nema tu puno pametovanja, doduse moram naglasit da sam skoro pa 100% siguran kako mi se nece svidit ko nolanov betmen npr (cisto zbog toga najbolji svih vremena, nebitno sto si napiso subjektivno, ovo moje je isto subjektivno)
sve u svemu samo nek oni rade ovakve filmove, nama fanovima stripova to bas nikako nece da skodi
-
BlackSnake
#33288 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Dobar, dobar !!Tyke wrote:Nije los, ali me smorio los snimak. Moglo je malo bolje se odraditi dole u podrumu, ali kraj mi je furka. Mozda da urade i nastavak u Hustonu.Snake Eyes wrote:10 Cloverfield Lane (2016)
PG-13 | 1h 43min | Drama, Horror, Mystery
http://www.imdb.com/title/tt1179933/?ref_=rvi_tt
Vrlo dobar
- yoda82
#33289 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Potpis za većinusizifinho wrote:film kao film nije sad ono vrh, ali nije ni odron.KB9 wrote:prilicno je dobar ovaj BvS![]()
- film se zove BVS, od 2 i po sata filma - 7 minuta borba![]()
-Lex Luthor je odron. Necu ga ni komentarisati ali hocu zato DCevu nemoc, kada su skontali da su usrali lika, izjavili su da to nije zapravo Lex kojeg mi znamo, vec njegov sin "Jr."zalosno fkt
Meni je Civil War ok. I u tom filmu je najslabiji dio priča. Na stranu što su dosta otišli od stripa, ima dosta stvari koje su se mogle bolje uraditi. Sa druge strane Marvel ide na sigurno. Znaš da film neće biti ekstra (Nolanov Batman), ali neće biti ni loš (Superman, BvS). Ima dosta akcije i humora. Iako sam sumnjao u Holanda, Spider-Man razvalio. Ako bude ovakav i u solo filmu, mogao bi prekucati prethodna dva Spidera. ant-Man takođe prilično dobar. Ostali na nivou.
Što se tiče BvS, slažem se da je Batman ponajbolje ispao, iako sam sumnjao u Bena. WW ok, a ostali prilično slabi. Jesse više liči na Jockera nego na Lexa i slažem se da su potrošili Dooma za sekundu. Ako već nisu htjeli humor i neko veseliju atmosferu, morali su se potruditi da i priča i gluma budu za klasu bolje.
-
sizifinho
#33290 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
generalno imam dojam da je dc zelio sa jednim filmom da sustigne marvel
samo sto je marvel citavo desetljece formirao svoj univerzum tek da bi postepeno uveo/najavio Thanosa a DC odmah u jednom filmu ubacio Doomsdaya kontajuci da ce proci to kod gladnih fanova
samo sto je marvel citavo desetljece formirao svoj univerzum tek da bi postepeno uveo/najavio Thanosa a DC odmah u jednom filmu ubacio Doomsdaya kontajuci da ce proci to kod gladnih fanova
- annoy
#33291 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Jesam ja jedina kojoj je dosta filmova o superjunacima? 
- esmasaric
#33292 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Nisi, mada jbg. sve je to stvar novca. A i u pitanju je jedna vrsta propagande.
Kao režiser, nagledala sam se filmova i filmova... od loših, do groznih, od junaka do super komedija, kineskih, indonezijskih, iranskih... mah, svega.
Eto samo da preporučim The lobster. Ko nije gledao film je odličan
Kao režiser, nagledala sam se filmova i filmova... od loših, do groznih, od junaka do super komedija, kineskih, indonezijskih, iranskih... mah, svega.
Eto samo da preporučim The lobster. Ko nije gledao film je odličan
-
sizifinho
#33293 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
pa postoji ciljana publika ljudi koji su odrasli s superjunacima za koje se prave ti filmovi
svi kojima je dosta superjunaka, imaju mogućnost da ne gledaju te filmove
Ne kontam te izjave, isto kao da vas neko tjera da ih gledate.
Uostalom, film je medij, umjetnosti i zabave. Ne mora svaki film biti je*eni The Lobster.
[ kažem je*eni The Lobster, ne zbog nekog lično, već zbog činjenice da se o tom filmu polemisalo danima, kako nije za svakog bla bla, e pa newsflash, ako vam se svidio The Lobster i slični apstraktni filmovi - to vas ne čini ništa boljim od ljudi kojima se svidio Iron Man]
svi kojima je dosta superjunaka, imaju mogućnost da ne gledaju te filmove
Ne kontam te izjave, isto kao da vas neko tjera da ih gledate.
Uostalom, film je medij, umjetnosti i zabave. Ne mora svaki film biti je*eni The Lobster.
[ kažem je*eni The Lobster, ne zbog nekog lično, već zbog činjenice da se o tom filmu polemisalo danima, kako nije za svakog bla bla, e pa newsflash, ako vam se svidio The Lobster i slični apstraktni filmovi - to vas ne čini ništa boljim od ljudi kojima se svidio Iron Man]
- esmasaric
#33294 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Nemam ništa protiv filmova sa super junacima. Pobogu, pa odrasla sam iznajmljujući i gledajući spiderman-a, batmana itd.
Ove nove i ne gledam. Odgledala sam Deadpool, i on mi je bio super jer je drugačiji, malo komedije ne škodi. I Dark Knight trilogija odlična.
Volim razne filmove, kao što sam i napisala već, nagledala sam ih se.
Npr. Fenomenalan film režisera Malene "The best offer" (2013). Tek sam ga nedavno otkrila, vjerovatno nije toliko ni popularan. A nije ni apstraktan, baš lijepo ukomponovana priča o osveti.
Ove nove i ne gledam. Odgledala sam Deadpool, i on mi je bio super jer je drugačiji, malo komedije ne škodi. I Dark Knight trilogija odlična.
Volim razne filmove, kao što sam i napisala već, nagledala sam ih se.
Npr. Fenomenalan film režisera Malene "The best offer" (2013). Tek sam ga nedavno otkrila, vjerovatno nije toliko ni popularan. A nije ni apstraktan, baš lijepo ukomponovana priča o osveti.
- Jack Be Nimble
#33295 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Ma i meni dojadili sa superjunacima. Mozda to govori da sam ja ostario
Da mi je 16 godina pucao bi na sve strane sto se tice superjunaka, ali sada je vec postalo malo dosadno. A i nisam nikada citao DC/Marvel tako da mi je svejedno. Ti filmovi zarade u Americi a i sto je najvaznije sirom svijeta, zato se i prave.
Meni licno vise sjeda DC nego Marvel jer ovi drugi mi vise lice da su napravljeni za tinejdzere.
Meni licno vise sjeda DC nego Marvel jer ovi drugi mi vise lice da su napravljeni za tinejdzere.
- johnnykola
- yoda82
#33297 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
sizifinho wrote: ako vam se svidio The Lobster i slični apstraktni filmovi - to vas ne čini ništa boljim od ljudi kojima se svidio Iron Man
Meni su 33 i još uvijek uživam u dobrom SF filmu, pogotovo ovim sa superjunacima. Koliko kod se činili dječiji, DC i Marvel univerzumi su prilično kompleksni. Ti univerzumi se bave svim i svačim. Ima dosta aktuelnih dešavanja iz svijeta (naravno, vezano za onaj period kada su rađeni). Ima gomila nekih moralnih dilema. Nije sve ni blizu tako plitko kako se čini na prvu.Jack Be Nimble wrote:Ma i meni dojadili sa superjunacima. Mozda to govori da sam ja ostarioDa mi je 16 godina pucao bi na sve strane sto se tice superjunaka, ali sada je vec postalo malo dosadno. A i nisam nikada citao DC/Marvel tako da mi je svejedno. Ti filmovi zarade u Americi a i sto je najvaznije sirom svijeta, zato se i prave.
E sad što se to uglavnom prilično loše prenese na filmsko platno i male ekrane, ne čini te filmove ništa više dječijim od 80% ostalih filmova koje gledamo po kinima.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33298 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Za BvS....lakse je reci da su dobro sjebali i da je bolje da se pokriju po usima....i da im kojim slucajem ne padne na pamet da nimaju ponovo.
Za ono....ne znam kako bih nazvao.....pa recimo, Man of Steel bar ima neku pricu, ovo ko gladan srati, prica bez price, plitko....meni je bas bezveze.
Od svih filmova sa superjunacima, ovaj je sigurno najgori. Tacno mi krivo sto sam potrosio tih 2 i po sata na glupost od filma.
7.1 na IMDB....pa dobro, i najveci zaljubljenici bi morali progledati.
Za ono....ne znam kako bih nazvao.....pa recimo, Man of Steel bar ima neku pricu, ovo ko gladan srati, prica bez price, plitko....meni je bas bezveze.
Od svih filmova sa superjunacima, ovaj je sigurno najgori. Tacno mi krivo sto sam potrosio tih 2 i po sata na glupost od filma.
7.1 na IMDB....pa dobro, i najveci zaljubljenici bi morali progledati.
- KB9
#33299 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
to je cinjenicasizifinho wrote:generalno imam dojam da je dc zelio sa jednim filmom da sustigne marvel
napiso sam bas to, jedan film u kojem se nabacalo toliko radnje iz jedinog razloga a to je onaj da svi ostali dc heroji mogu dobit svoje filmove sto prije
- KB9
#33300 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
ocito se nisi nagledo tih filmovaTomahawk11 wrote:Od svih filmova sa superjunacima, ovaj je sigurno najgori.