Protivzakonit.Acid25 wrote:Komšić nije legalan.![]()
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
daddy-kool
#33251 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
daddy-kool
#33252 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
emmir1 wrote:Poskok objavi kako je Islamska zejednica se organizovala da Komsic pobijedi
Kao da svaki treći član domaćinstva je morao glasati za Komsica
Izvor im je neki neimenovan Bosnjak iz nekog neimenovanog sela koji je bio na dzumi.
I sada čitam Dodik izjavljuje kako je Islamska zajednica se organizovala da Komsic pobijedi tako da svaki 3. član u kući glasa za Komsica
Haos
Hehehe
- SaraFina
#33253 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
decembar2017 wrote:512MB wrote:Na HB forumu mamurluk poslE derneka![]()
Najbolja je ova zadnja recenica koja najbolje pokazuje koliko su jadni i odvojeni od realnosti. Jos su u mislima u 1992-93 kada su mogli da blokadama postavljati ultimatume a ne shvacaju da su se vremena promjenila i da svaka blokada , za razliku od 92-93, bi pogodila i njih, ako ne i vise od Bosnjaka. Totalno su prolupali kada im je opcija blokada
Ovaj Administrator "RobbiMo" im je glavni tamo za "širenje pozitive" i obračune
Ima nick i na forumu HR Grimes i Robbi.... Lik je toliko opsjednut da su par puta na forumu HR zatvarali temu admini radi njega... Predstavlja se intelektualcem nekim, a dijagnozu ima.
Na temi o Hrvatskoj lik piše:
EVO ga na forumu HR sa "avatarom nač. Srebrenice"... Da bi napakostio bošnjačkim forumašima koji tamo pišu..Podvojena ličnost definitivno....prepuna mržnje u svim oblicima
Ova izjava Kosor mi osvjezava podsvjesno potisnuto sjecanje kada nas je sluzbena Hrvatska prodavala za 5 lipa. Pravo je cudo da smo prezivjeli do danas, posebno period kad je Hrvatska bila aktivno protiv nas (Mesic, Racan) i podrzavala da nas se doslovce unisti i pretvori u ono sto su Vojvodjanski ili Bokeljski Hrvati.
Ne znam ima li ijednog primjera da je grupa ljudi iste etnicke i nacionalne pripadnosti, zalagala se za ukidanje legalnog i krvlju zaradjenog ustavnog polozaja i pozicije koja je nuzna za opstanak velikog dijela vlastitog naroda. Mozda jedino ludi Arapi, u par situacija, ali oni imaju 30 nacionalnih drzava i nisu ugrozeni na 99% prostora. Ali cak i oni su bar davali verbalnu podrsku sunarodnjacima, dok je nama bilo uskraceno cak i to.
Za usporedbu, zamislite da Vlada u Zagrebu pokusava unistiti Hrvate u Vukovaru (da je Krajina ostala i legalizirana) ne samo da bi dobila neke bodove kod EU administracije, nego zato sto hrvatski predsjednik cvrsto osobno vjeruje da je to ispravan princip, i u tome ga podrzava pola stanovnika RH, i da se Predjsednik RH ide ljubiti s Krajisnicima i zaobilazi u sirokom luku hrvatska sela i naselja koji su ostali u Krajini, i s njima zbija sale iz Zagreba dok gostuje na TV-u. Eto ta slika mozda moze docarati koliku zbunjenost, prijezir i osjecaj odbacenosti su osjecali Hrvati u BiH. To je bilo razdoblje kad smo mnogi propitivali pitanje - jesmo li zaista i dalje isti narod?
Ne ponovilo se. Najsramotnija epizoda u novijoj hrvatskoj povijesti.
Ako za 100 godina budu imali vehabije i ISIS na 1000 km granice, to ce biti zbog svojevremene vlastite odluke da je to "politicki i moralno ispravno".
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1117879&page=134
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#33254 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
GOSTOVANJE NA RTRS-U
Čović: Komšić je mala marioneta i pogodan alatić, izbor Dodika je dobar za put BiH ka EU
Hrvatski narod se mora izboriti za izmjene Izbornog zakona, kako im Bošnjaci više nikada ne bi birali predstavnike, izjavio je u emisiji Telering RTRS-a Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i aktuelni hrvatski član Predsjednišva BiH.
On je kazao da su izmjene Izbornog zakona uslov za formiranje vlasti.
"O Izbornom zakonu nismo smjeli pričati od četvrtog mjeseca ove godine kada je Centralna izborna komisija rekla da su izbori 7. oktobra. Onda se neko tu pokušao igrati, a dvije godine nije ništa radio. Danas trebamo izvršiti izmjene Izbornog zakona i dosljedno uvažiti odluke Ustavnog suda BiH", rekao je on.
Čović je istakao da, kada se to uradi, vlast može biti formirana za sedam dana.
On je naveo da je novoizabrani hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić "mala marioneta i pogodan alatić" u rukama radikalne bošnjačke politike, dok je izbor Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva pozitivan za evropski put BiH.
Istakao je da je Dodik političar koji drži riječ, ispunjava obaveze, kao i da je jasan i nedvosmislen.
"Nismo saglasni o mnogim pitanjima, ali sprovodimo one u kojima jesmo. Uvjeren sam da ćemo nastaviti uspješnu saradnju SNSD-a i HDZ-a BiH i naredne četiri godine, vidjet ćemo u kojoj formi. Mislim da ćemo se ubrzo i formalno sastati, nakon zvaničnih rezultata izbora", rekao je Čović.
Naglasio je da Komšiću mjesto hrvatskog člana Predsjedništva BiH ne pripada na bilo koji način.
"Komšić niti je legalan, niti legitiman. Njegov izbor je protivzakonit, jer je ugrožen cijeli narod", rekao je on.
Čović je istakao da je BiH dovedena pred krizu koja može imati nesagledive razmjere, zbog poziva da se glasa u ime Hrvata, da se biraju dva člana Predsjedništva.
On je naveo da je HDZ BiH na izborima ostvario i više nego dobar rezultat, kakav nije od 1996. godine, te da to podrazumijeva i veliku odgovornost prema glasačima.
Čović je rekao da će HDZ BiH ulaziti u koalicije s onima s kojima može kreirati budućnost i jasnu poziciju hrvatskog naroda u BiH te realizovati projekte koje su predstavljali u izbornoj kampanji.

- spreca
#33255 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kad je u BiH onda su Bosnjaci prijatelji i bracaseln wrote:Jebo majku, znam da je supak bez karaktera, ali reci ovako nesto
Ma, to treba jebat, ne vadit...Hrvatski narod se mora izboriti za izmjene Izbornog zakona, kako im Bošnjaci više nikada ne bi birali predstavnike, izjavio je u emisiji Telering RTRS-a Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i aktuelni hrvatski član Predsjednišva BiH.
"O Izbornom zakonu nismo smjeli pričati od četvrtog mjeseca ove godine kada je Centralna izborna komisija rekla da su izbori 7. oktobra. Onda se neko tu pokušao igrati, a dvije godine nije ništa radio. Danas trebamo izvršiti izmjene Izbornog zakona i dosljedno uvažiti odluke Ustavnog suda BiH", rekao je on.
On je naveo da je novoizabrani hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić "mala marioneta i pogodan alatić" u rukama radikalne bošnjačke politike, dok je izbor Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva pozitivan za evropski put BiH.
Istakao je da je Dodik, političar koji drži riječ, ispunjava obaveze, kao i da je jasan i nedvosmislen.
"Nismo saglasni o mnogim pitanjima, ali sprovodimo one u kojima jesmo. Uvjeren sam da ćemo nastaviti uspješnu saradnju SNSD-a i HDZ-a BiH i naredne četiri godine, vidjećemo u kojoj formi. Mislim da ćemo se ubrzo i formalno sastati, nakon zvaničnih rezultata izbora", rekao je Čović.
Čović je naglasio da Komšiću mjesto hrvatskog člana Predsjedništva BiH ne pripada na bilo koji način.
"Komšić niti je legalan, niti legitiman. Njegov izbor je protivzakonit, jer je ugrožen cijeli narod", rekao je on.
Čović je istakao da je BiH dovedena pred krizu koja može imati nesagledive razmjere, zbog poziva da se glasa u ime Hrvata, da se biraju dva člana Predsjedništva.
On je naveo da je HDZ BiH na izborima ostvarila i više nego dobar rezultat, kakav nije od 1996. godine, te da to podrazumijeva i veliku odgovornost prema glasačima.
Čović je rekao da će HDZ BiH ulaziti u koalicije sa onima sa kojima može kreirati budućnost i jasnu poziciju hrvatskog naroda u BiH, te realizovati projekte koje su predstavljali u izbornoj kampanji.
- SaraFina
#33256 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pici wrote:GOSTOVANJE NA RTRS-U
Čović: Komšić je mala marioneta i pogodan alatić, izbor Dodika je dobar za put BiH ka EU
Hrvatski narod se mora izboriti za izmjene Izbornog zakona, kako im Bošnjaci više nikada ne bi birali predstavnike, izjavio je u emisiji Telering RTRS-a Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i aktuelni hrvatski član Predsjednišva BiH.
Istakao je da je Dodik političar koji drži riječ, ispunjava obaveze, kao i da je jasan i nedvosmislen.
"Nismo saglasni o mnogim pitanjima, ali sprovodimo one u kojima jesmo. Uvjeren sam da ćemo nastaviti uspješnu saradnju SNSD-a i HDZ-a BiH i naredne četiri godine, vidjet ćemo u kojoj formi. Mislim da ćemo se ubrzo i formalno sastati, nakon zvaničnih rezultata izbora", rekao je Čović.
Naglasio je da Komšiću mjesto hrvatskog člana Predsjedništva BiH ne pripada na bilo koji način.
On je naveo da je HDZ BiH na izborima ostvario i više nego dobar rezultat, kakav nije od 1996. godine, te da to podrazumijeva i veliku odgovornost prema glasačima.
Čović je rekao da će HDZ BiH ulaziti u koalicije s onima s kojima može kreirati budućnost i jasnu poziciju hrvatskog naroda u BiH te realizovati projekte koje su predstavljali u izbornoj kampanji.
Spustila mu Kosorka Đevojka
Puši se iz juznih
https://faktor.ba/vijest/jadranka-kosor ... ijeda/8335
- Acid25
- 512MB
#33258 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kako im je Komsic samo pomrsio planove
Jos sadd trebaju mrski SDA i "Dzihad Dzafera" za koaliciju
- BHCluster
#33259 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Covic je samo sebe ovdje opisao, od njegovog JUGOSLOVENSTVA do potpisivanja ЋИРИЛИЦОМ, te njegovom preobrazbe u "Hrvata" naravno za to mu je bilo potrebno samo da potpise naloge za iskoristavanje logorasa u 'Sokolu'... Pogledaj samo na sta je Hrvate dove u manjem bh. entitetu tzv. "rs", tu je najbolji pokazatelj njegove politike od kako je postao produzena ruka velikosrBske politike.seln wrote:Jebo majku, znam da je supak bez karaktera, ali reci ovako nesto
Ma, to treba jebat, ne vadit...Hrvatski narod se mora izboriti za izmjene Izbornog zakona, kako im Bošnjaci više nikada ne bi birali predstavnike, izjavio je u emisiji Telering RTRS-a Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i aktuelni hrvatski član Predsjednišva BiH.
Istakao je da je Dodik, političar koji drži riječ, ispunjava obaveze, kao i da je jasan i nedvosmislen.
"Nismo saglasni o mnogim pitanjima, ali sprovodimo one u kojima jesmo. Uvjeren sam da ćemo nastaviti uspješnu saradnju SNSD-a i HDZ-a BiH i naredne četiri godine, vidjećemo u kojoj formi. Mislim da ćemo se ubrzo i formalno sastati, nakon zvaničnih rezultata izbora", rekao je Čović.
Čović je naglasio da Komšiću mjesto hrvatskog člana Predsjedništva BiH ne pripada na bilo koji način.
On je naveo da je HDZ BiH na izborima ostvarila i više nego dobar rezultat, kakav nije od 1996. godine, te da to podrazumijeva i veliku odgovornost prema glasačima.
Čović je rekao da će HDZ BiH ulaziti u koalicije sa onima sa kojima može kreirati budućnost i jasnu poziciju hrvatskog naroda u BiH, te realizovati projekte koje su predstavljali u izbornoj kampanji.
- Acid25
#33260 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pozz za Banoviće!

- BHCluster
#33261 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
"Dzihad Dzafera"512MB wrote:Kako im je Komsic samo pomrsio planove![]()
- 512MB
#33262 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
BelosveCka zavEra bre

- SaraFina
#33263 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
BHCluster wrote:"Dzihad Dzafera"512MB wrote:Kako im je Komsic samo pomrsio planove![]()
Jos sadd trebaju mrski SDA i "Dzihad Dzafera" za koaliciju![]()
oplakaH.
Bake je rekao javno na Preskonferenciji, dobiće onoliko koliko zaslužuju. "Pas bio, ko' slagao"
- 512MB
#33264 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
WowAcid25 wrote:Pozz za Banoviće!![]()
- seln
#33265 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I opet, nas rudar na odredjeno vrijeme tog ljigavca od milja zove "Covke" i na sva usta mu hvali pamet.BHCluster wrote:
Covic je samo sebe ovdje opisao, od njegovog JUGOSLOVENSTVA do potpisivanja ЋИРИЛИЦОМ, te njegovom preobrazbe u "Hrvata" naravno za to mu je bilo potrebno samo da potpise naloge za iskoristavanje logorasa u 'Sokolu'... Pogledaj samo na sta je Hrvate dove u manjem bh. entitetu tzv. "rs", tu je najbolji pokazatelj njegove politike od kako je postao produzena ruka velikosrBske politike.
Kakvo je vrijeme u Banovicima, kisne li mu glOva?
- SmokingMan
#33266 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kada god Ćović pokušava da u negativnom kontekstu govori o Komšiću ispada da on zapravo govri o samome sebi.
I veli da je Komšić alatić radikalnih bošnjačkih struja,dok je istina da je Čović jedina osoba koja po generalno mišljenje ide u Zagreb,a zatim se,kada se sa puta vrati kući,u zagrljalj baca svome bratu po "mišljenju".
Tragična priča jedne lutke i wannabe hrvata.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-k ... /181023009
I veli da je Komšić alatić radikalnih bošnjačkih struja,dok je istina da je Čović jedina osoba koja po generalno mišljenje ide u Zagreb,a zatim se,kada se sa puta vrati kući,u zagrljalj baca svome bratu po "mišljenju".
Tragična priča jedne lutke i wannabe hrvata.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-k ... /181023009
Last edited by SmokingMan on 23/10/2018 10:24, edited 2 times in total.
-
hizo ramidovic
#33267 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
iako inace ne zalazim u djubrista, procitah ovih par linkova na kanalizacijske forume...nista novo, cista patologija
puna im usta nekakve ugrozenosti, dekonstitutivnosti a bosnjaci su "islamisti, isilovci, muslimancici.." itd. svi se pozivaju na Ustav a ocima ga nisu vidjeli niti ikad procitali...i to su kao umjereni sdp-ovci
sizofrenija i ludilo..
puna im usta nekakve ugrozenosti, dekonstitutivnosti a bosnjaci su "islamisti, isilovci, muslimancici.." itd. svi se pozivaju na Ustav a ocima ga nisu vidjeli niti ikad procitali...i to su kao umjereni sdp-ovci
sizofrenija i ludilo..
- SaraFina
#33268 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
hizo ramidovic wrote:iako inace ne zalazim u djubrista, procitah ovih par linkova na kanalizacijske forume...nista novo, cista patologija
sizofrenija i ludilo..
Drži prijatelje blizu, a neprijatelje još bliže moj Hizo... Kad se sjetim svoje naivnosti/gluposti nekad, dodje mi da se išamaram..
-
DonieBrasco
#33269 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Njemacki Špigl ima dobar tekst o tome ko je zaista problem i opasnost za BiH, kao i o mjesanju Hrvatske u politiku BIH.

- SmokingMan
#33270 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Link!?DonieBrasco wrote:Njemacki Špigl ima dobar tekst o tome ko je zaista problem i opasnost za BiH, kao i o mjesanju Hrvatske u politiku BIH.
-
hizo ramidovic
#33271 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
prosao sam ja te faze prijatelj/neprijatelj davno...SaraFina wrote:hizo ramidovic wrote:iako inace ne zalazim u djubrista, procitah ovih par linkova na kanalizacijske forume...nista novo, cista patologija
sizofrenija i ludilo..
Drži prijatelje blizu, a neprijatelje još bliže moj Hizo... Kad se sjetim svoje naivnosti/gluposti nekad, dodje mi da se išamaram..
samo mi djeluje pomalo neshvatljivo da nisu evoluirali ni za mm sve ove godine. nije se otklonilo od dretelja, helidroma, ahmica ni pedlja
toliko iracionalne mrznje, nacionalizma, sovinizma... da covjek ne povjeruje
- SaraFina
#33272 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
hizo ramidovic wrote:prosao sam ja te faze prijatelj/neprijatelj davno...SaraFina wrote:hizo ramidovic wrote:iako inace ne zalazim u djubrista, procitah ovih par linkova na kanalizacijske forume...nista novo, cista patologija
sizofrenija i ludilo..
samo mi djeluje pomalo neshvatljivo da nisu evoluirali ni za mm sve ove godine. nije se otklonilo od dretelja, helidroma, ahmica ni pedlja
toliko iracionalne mrznje, nacionalizma, sovinizma... da covjek ne povjeruje
Još su se emotivno/interesno povezali s onim koji srušiše Vukovar do neprepoznatljivosti, i počeše odobravati Srebrenicu i progon Hrvata i Bošnjaka iz RS takodjer.. Legitimitet daju etničkom ćišćenju, progonima i zločinima.
@Donić, je li ovaj tekst?
https://www.google.com/amp/www.spiegel. ... 5-amp.html
Hercegovci/Hercegovački Hrvati. ..Jasno precizirano LOL.... Neko dobro poznaje prilike u BiH
- Acid25
- 512MB
#33274 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bolji link: http://m.spiegel.de/politik/ausland/wah ... 32035.html
"Herzegowina-Kroaten... jahrelange Führer Dragan Covic... moderate Sozialdemokrat Komsic... Nationalist Covic... "

"Herzegowina-Kroaten... jahrelange Führer Dragan Covic... moderate Sozialdemokrat Komsic... Nationalist Covic... "
-
hizo ramidovic
#33275 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ta povezanost traje decenijama, samo je razlicit intenzitet i oblik. mozda si mlada pa se ne sjecas...SaraFina wrote:
Još su se emotivno/interesno povezali s onim koji srušiše Vukovar do neprepoznatljivosti, i počeše odobravati Srebrenicu i progon Hrvata i Bošnjaka iz RS takodjer.. Legitimitet daju etničkom ćišćenju, progonima i zločinima.
uglavnom, to su dvije politike koje imaju isti strateski cilj u bih-podjelu drzave i prisajedinjenje maticama. jedni to javno isticu a drugi samo malo drugacije upakuju
danas je, kao prvi korak, na sceni pokusaj reinkarnacije tzv hr hb kroz tzv. izborne jedinice.
pokusalo se to metodom krvi i tla 93-94. pa nije uspjelo.
zatim je bila 2000.-tih tzv. "samouprava" pa je i to propalo.
sad se na krilima islamofobije, nevidjene satanizacije i dehumanizacije najbrojnijeg naroda u bih i uz pomoc hrvatske i zloupotrebe njenog clanstva u eu pokusava opet isto. vrijeme pred nama ce pokazati kakav ce ishod biti