Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
FreakyStyley

#3326 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by FreakyStyley »

Evo, vratio sam se s dejta, imal' sta novo? :D
bariton

#3327 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bariton »

moj je date uistinu bio nezaboravan.
započeo je u tramvaju.
stajao sam držeći se za šipku, jer sam prethodno ustao jednoj starijoj osobi.
nije mi se baš ustajalo ali je ta bakica bila toliko stara, i sva se tresla, pa je to dotaklo moje surovo srce i ja sam joj kroz zube procijedio ''evo sjedi''.
i bakica je sjela.

a bog je milostiv!
odlučio je da me istog momenta nagradi za to dobro djelo.
ubrzo sam, onako beskrajno se dosađujući, držeći se za smrdljivu, znojavu tramvajsku šipku skužio da me gleda jedna ni najmanje ružna djevojka.
živnuo sam istog momenta pa sam i ja pogledao nju.
kako je vrijeme prolazilo i kako je tramvaj drndao, pogledi koje smo razmjenjivali su postajali sve duži dok na kraju nisu evoluirali u strastvene poglede pune čežnje i strasti.

onda je ona izašla na otoci a ja sam izletio za njom manirom špijuna koji prati žrtvu u nekom holivudskom filmu.
i upoznali smo se, otišli na gemišt, tj. ja na gemišt, a ona je pila ne sjećam se šta.

kulminacija
kulminacija se desila u toaletu jednog trgovačkog centra gdje smo završili ja i moja djevojka iz tramvaja.
oprezno sam se uvukao u kabinu, pomalo se snebivajući jer je to bio ženski toalet.
onda je i ona ušla nakon mene i vodili smo ljubav, a one pregrade su bile od šperploče pa su se tresle a naravno čuli su se uzdasi i zvukovi karakteristični za spolni akt.
kad smo izašli, opet prvo ja a zatim i ona, pomalo sam strepio da me oni zaštitari ne ščepaju i kažu mi ''ta radiš ti to ovdje sram da te bude!!!''. al sve je prošlo okej.

i tako je to bilo.
e sad, očito da ovaj moj date nije uopće bio loš. čak štaviše, bio je savršen.
no međutim, loše je bilo to što se ta djevojka slabo prala.
na miris bakalara sam i naviako.
al onaj miris krepanog bakalara je bio previše čak i za ljubavnog veterana kao što sam ja.
MedenoSrce

#3328 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

bice da je ta tvoja imala gljivice :lol:
vedra nebesa
Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.

#3329 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by vedra nebesa »

FreakyStyley wrote:Hajd kad je bal nek je maskenbal, da i ja napisem svoje najgore date iskustvo. Inace, bio sam na mnogo dejtova. Evo jedan koji mi je ostao u sjecanju i dan danas se smijem kad se sjetim. :lol:

Sjedim ja u Basementu s rajom, nista specijalno, Jack se pije, standardica. Prilazi mom drugu cura, ma gori( :x ), na skali od nula do 10, 10, barem fizicki. Vidim ja sve me nesto smeka, ha-hu, smjeska se i sjede sa nama s drugaricom i udjemo mi u neku pricu. Vidim inteligenta cura, isto na Harvardu studirala, al nije moja generacija, mladja par godina. Vidim ja neka hemija izmedju nas, ovo ono, jos se malo i popilo, a znate i sami koliko Jack(black label btw) i Chivas brzo "hvataju". Sjedemo sami za sto, ma nema o cemu nismo pricali sve super. I hajd, reko da krenemo, ona mene pod ruku i kaze:"hajmo mojim autom, ne volim jaguare". Na sta sam ja odgovorio da cemo ili mojim jaguarom ili necemo nikako, al sve kroz zajebanciju, ovo ono, u saljivom tonu.

Bezveze bacimo krug po gradu i vratimo se nazad u Bosmal, jer jebiga, tu zivim. Odemo u stan kod mene, reko hajmo na gornji sprat, tamo mi je spavaca. Kaze ona:"neka hajd malo da iskuliramo ovdje, skini taj rolex i tu lacoste kosulju". Ja reko hajde, bice nesto veceras. Skinem ja to sve, normala, javim portiru da mi ne pusta nikoga, mada mi je Amra Silajdzic trebala doc. Poce se ova uvijat oko mene, dira me prica nesto, rukama mi po misicavom torzu, pa malo nize dole, pa sve tako. Uglavnom da ne idem u detalje u roku od 15 minuta smo bili bez odjece, oboje. Ona me odmjerava i nekakvu cudnu facu slozi, kad rece:"Ne znam kako da ti ovo kazem, imas sve sto jedna djevojka moze da pozeli, ali si jednostavno previse nabildan, a i prevelik ti je." Ja u soku, reko smiri se, prosuo joj suplju, reko daj sjedi da popijemo nesto itd. Nista, cao. Ode ona. Otad sam je vidjo dole po Ibizi kad odem, nista specijalno, cao za cao. Tu noc sam izvisio i za Amru Silajdzic jer joj je portir rekao da nisam tu. :-?

Eto, to je moje najgore date iskustvo, ako stignem napisacu jos. Sad odoh do Metropolisa kafu popit.
Nije ovo najgori date nego normalan dan u životu prosječnog forumaša.
respo

#3330 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by respo »

evo glave ako ovaj ramzes nije onaj aboridzin sto je isto proputovao pola svijeta pojebo trecinu zena a druga trecina ga moli a ostatak su normalne zene
ptičica

#3331 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ptičica »

vedra nebesa wrote:
FreakyStyley wrote:Hajd kad je bal nek je maskenbal, da i ja napisem svoje najgore date iskustvo. Inace, bio sam na mnogo dejtova. Evo jedan koji mi je ostao u sjecanju i dan danas se smijem kad se sjetim. :lol:

Sjedim ja u Basementu s rajom, nista specijalno, Jack se pije, standardica. Prilazi mom drugu cura, ma gori( :x ), na skali od nula do 10, 10, barem fizicki. Vidim ja sve me nesto smeka, ha-hu, smjeska se i sjede sa nama s drugaricom i udjemo mi u neku pricu. Vidim inteligenta cura, isto na Harvardu studirala, al nije moja generacija, mladja par godina. Vidim ja neka hemija izmedju nas, ovo ono, jos se malo i popilo, a znate i sami koliko Jack(black label btw) i Chivas brzo "hvataju". Sjedemo sami za sto, ma nema o cemu nismo pricali sve super. I hajd, reko da krenemo, ona mene pod ruku i kaze:"hajmo mojim autom, ne volim jaguare". Na sta sam ja odgovorio da cemo ili mojim jaguarom ili necemo nikako, al sve kroz zajebanciju, ovo ono, u saljivom tonu.

Bezveze bacimo krug po gradu i vratimo se nazad u Bosmal, jer jebiga, tu zivim. Odemo u stan kod mene, reko hajmo na gornji sprat, tamo mi je spavaca. Kaze ona:"neka hajd malo da iskuliramo ovdje, skini taj rolex i tu lacoste kosulju". Ja reko hajde, bice nesto veceras. Skinem ja to sve, normala, javim portiru da mi ne pusta nikoga, mada mi je Amra Silajdzic trebala doc. Poce se ova uvijat oko mene, dira me prica nesto, rukama mi po misicavom torzu, pa malo nize dole, pa sve tako. Uglavnom da ne idem u detalje u roku od 15 minuta smo bili bez odjece, oboje. Ona me odmjerava i nekakvu cudnu facu slozi, kad rece:"Ne znam kako da ti ovo kazem, imas sve sto jedna djevojka moze da pozeli, ali si jednostavno previse nabildan, a i prevelik ti je." Ja u soku, reko smiri se, prosuo joj suplju, reko daj sjedi da popijemo nesto itd. Nista, cao. Ode ona. Otad sam je vidjo dole po Ibizi kad odem, nista specijalno, cao za cao. Tu noc sam izvisio i za Amru Silajdzic jer joj je portir rekao da nisam tu. :-?

Eto, to je moje najgore date iskustvo, ako stignem napisacu jos. Sad odoh do Metropolisa kafu popit.
Nije ovo najgori date nego normalan dan u životu prosječnog forumaša.
:thumbup: :lol:
azurna_obala

#3332 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by azurna_obala »

bariton wrote:moj je date uistinu bio nezaboravan.
započeo je u tramvaju.
stajao sam držeći se za šipku, jer sam prethodno ustao jednoj starijoj osobi.
nije mi se baš ustajalo ali je ta bakica bila toliko stara, i sva se tresla, pa je to dotaklo moje surovo srce i ja sam joj kroz zube procijedio ''evo sjedi''.
i bakica je sjela.

a bog je milostiv!
odlučio je da me istog momenta nagradi za to dobro djelo.
ubrzo sam, onako beskrajno se dosađujući, držeći se za smrdljivu, znojavu tramvajsku šipku skužio da me gleda jedna ni najmanje ružna djevojka.
živnuo sam istog momenta pa sam i ja pogledao nju.
kako je vrijeme prolazilo i kako je tramvaj drndao, pogledi koje smo razmjenjivali su postajali sve duži dok na kraju nisu evoluirali u strastvene poglede pune čežnje i strasti.

onda je ona izašla na otoci a ja sam izletio za njom manirom špijuna koji prati žrtvu u nekom holivudskom filmu.
i upoznali smo se, otišli na gemišt, tj. ja na gemišt, a ona je pila ne sjećam se šta.

kulminacija
kulminacija se desila u toaletu jednog trgovačkog centra gdje smo završili ja i moja djevojka iz tramvaja.
oprezno sam se uvukao u kabinu, pomalo se snebivajući jer je to bio ženski toalet.
onda je i ona ušla nakon mene i vodili smo ljubav, a one pregrade su bile od šperploče pa su se tresle a naravno čuli su se uzdasi i zvukovi karakteristični za spolni akt.
kad smo izašli, opet prvo ja a zatim i ona, pomalo sam strepio da me oni zaštitari ne ščepaju i kažu mi ''ta radiš ti to ovdje sram da te bude!!!''. al sve je prošlo okej.

i tako je to bilo.
e sad, očito da ovaj moj date nije uopće bio loš. čak štaviše, bio je savršen.
no međutim, loše je bilo to što se ta djevojka slabo prala.
na miris bakalara sam i naviako.
al onaj miris krepanog bakalara je bio previše čak i za ljubavnog veterana kao što sam ja.
Početak mi je fenomenalan :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3333 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

kad vidim što se forumašima događa definitvno nisam živio :skoljka:
partybrakerica

#3334 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by partybrakerica »

Ovdje je postalo pravo zanimljivo :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#3335 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

Black swan wrote:kad vidim što se forumašima događa definitvno nisam živio :skoljka:
Kupi motor. :D
Ramzess Veliki

#3336 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

Ja na ovoj temi stvarno nisam našao nekih iskustava ... kao da niko ne živi RL, nego samo tipkaju po cijeli dan na forumima. Napišem jedno iskustvo sa pomalo smiješnim epilogom koje mi se desilo, i epizodu sa jednim dobrim drugom, i već sam aboridžin koji je pojebao pola planete, bacam bombe, i tako dalje.
Sad mi se uopšte ništa više ne piše na ovoj temi.
bariton

#3337 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bariton »

MedenoSrce wrote:bice da je ta tvoja imala gljivice :lol:
gljivice?!

pa valjda bi se trebala temeljito tahretit' 3 puta dnevno.....

možda je bila u ''raskoraku''.....

malo mi je neugodno o tome pripovjedat'.

u svakom slučaju nisam očekivao da će mirisati.

poučen ranijim iskustvima.

(znam da postoje one mirisne upakovane maramice koje se umetnu u pič....vaginu)

al eto....tuhnulo je što jest' jest'.

i tako..... :?

miris (smrad) bakalara je prihvatljiv, standardan moglo bi se reći i prirodan....
o.k.....to traje jedno 3-4 sata.

tek kasnije....budi se.....
krepani bakalar.
hhaarree

#3338 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hhaarree »

fuj pa fuj, cekaj da izrigam zeludac pa se vrnem
bariton

#3339 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bariton »

hhaarree wrote:fuj pa fuj, cekaj da izrigam zeludac pa se vrnem
hhaarree
tinajdžeru jedan.
daj dejt iskustvo.
jel bilo šta :?:
ono....sofisticirano ako ništa :-D
hhaarree

#3340 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hhaarree »

bariton wrote:
hhaarree
tinajdžeru jedan.
daj dejt iskustvo.
jel bilo šta :?:
ono....sofisticirano ako ništa :-D
nista sto bi bilo vrijedno ove teme :oops: :mrgreen:
Not My Idea

#3341 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

fakat jbte :lol:
bariton

#3342 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bariton »

eeeee

djeco moja :D

nego...
imam još jedan date koji namjeravam opisati.
nije mi u genomu da oftopičarim.....

pa ću svoje olinjale dejtovske opanke okačit' o čavao. :)

:zzzz:
sha_ba

#3343 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

bariton wrote:eeeee

djeco moja :D

nego...
imam još jedan date koji namjeravam opisati.
nije mi u genomu da oftopičarim.....

pa ću svoje olinjale dejtovske opanke okačit' o čavao. :)

:zzzz:
Ti buraz samo hitno doktoru i ne za kikice za glavu!!!! Nekad je CT čudo :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
bariton

#3344 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bariton »

sha_ba wrote: Ti buraz samo hitno doktoru i ne za kikice za glavu!!!! Nekad je CT čudo :)
ni ti nemaš dejtova.
pretpostavljao sam.

'a šta ćeš....gorka sudbina.

a da probaš neki gej date???
dobro bi ti stajalo.
TI ĆEŠ BIT' MACA!!!

khakhahhaaaaa
hhaarree

#3345 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hhaarree »

pa shaba je zensko kolko sam upucen tako da je maca i ovako i onako

sto nas zajebavas jer nismo nikad osjetili miris krepale ribetine, ne do mi bog :roll:
sha_ba

#3346 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

hhaarree wrote:pa shaba je zensko kolko sam upucen tako da je maca i ovako i onako

sto nas zajebavas jer nismo nikad osjetili miris krepale ribetine, ne do mi bog :roll:
Ma pusti budalu.... I već vidim spisak SPB ili iz MST koji dotični nudi....
Bljak

Sent from my iPhone using Tapatalk
bariton

#3347 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bariton »

hhaarree wrote:pa shaba je zensko kolko sam upucen tako da je maca i ovako i onako
a jel?
nisam znao hare stare mi.
zvuči mi nekako ono.....kao....trandžo.

daleko joj kuća bila.

a možda je sha ba trandžo....ha hare? ša ba misliš???

:lol:
hhaarree

#3348 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hhaarree »

neka je vala i trandzo i trandza, kakve to veze ima sa mnom ili sa temom :roll:

a meni bariton zvuci nekako kao... bolje da ne znas

suzdrzavam se oftopika moderejšn sori
sha_ba

#3349 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

bariton wrote:
a jel?

daleko joj kuća bila.

Možda sam svašta al ga ne umoci ti burazere....

Meni zao tih žena .......

Fuj fuj
hhaarree

#3350 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hhaarree »

sha_ba wrote:
bariton wrote:
a jel?

daleko joj kuća bila.

Možda sam svašta al ga ne umoci ti burazere....

Meni zao tih žena .......

Fuj fuj
placem :lol: :lol: :lol: saba gigant :mrgreen:
Post Reply