Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#3326 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
@Cvrčak dobro napisa,sve dok je valjao, valja i može još valjati za repku jebe mi se šta radi u privatnom životu....kurčevit, ja i , kakve mi imamo veze sa tim? Zamislimo situaciju da u odlučujućj utakmici na EP za prolazak u četvrtfinale npr.
, Spahić glavom udari protivničkog igrača, dobije crveni i mi ispadnemo..bio bi prgolašen personom non grata u cijeloj državi
E pa to je kao što je poznato jedan Zidane uradio, ali je i dalje ikona francuskog, evropskog i svjetskog fudbala..i ostali nabrojani "problematični": Zlatan, Keane, Robbie Fowler, Eto, Cantona i mnogi drugi veliki igrači...Boljeg od Spahića nemamo na toj poziciji, a bogami ga nikada nismo ni imali, i dok je tako pssss
....To ti je ono kad Dinamo uzima titule, cijela ih Hrvatska ne voli kao ni Mamića, ali mogu im se samo sageti....Nađimo boljeg od Spahića za repku, pa možemo pričati....ja sam prezadovoljan njegovim učinkom za repku, a kako se on ponaša u Dubrovniku, Sarajevu, zaboli me, nije mi ni rod nit se s njim družim 
- Baltazar_khan
#3327 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ovo si ti iz nekog paralelnog univerzumacyprus wrote:Joj svijumi Spahe cara, kako ga založi glavom... Trebo ga je još štocirat u vugla... To legendo samo šamaraj... Boli te kurac, nedaj nase ni na svoje... Ove mu švabske pičke diraju brata i jarane... Šta ba oni misle da su?????? Spaha, Alpašino je uz tebe.............
A ovi miševi što su izvirili... Šta je pičke, bisteli imali muda ovo sve u lice da mu kažete??? Ha?
![]()
-
todd_smith
#3328 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Sad kada bude lafo povreda nema sezona zavrsena....ali eto posto volim Bosnu ima da trpim i igram pod inekcijama bas kao sto sam protiv Grcke igrao sa slomljenim nosom, razbijenim sinusima, slomljenom nogom, bez ruke...

- cyprus
#3329 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Bizarro worldBaltazar_khan wrote:ovo si ti iz nekog paralelnog univerzumacyprus wrote:Joj svijumi Spahe cara, kako ga založi glavom... Trebo ga je još štocirat u vugla... To legendo samo šamaraj... Boli te kurac, nedaj nase ni na svoje... Ove mu švabske pičke diraju brata i jarane... Šta ba oni misle da su?????? Spaha, Alpašino je uz tebe.............
A ovi miševi što su izvirili... Šta je pičke, bisteli imali muda ovo sve u lice da mu kažete??? Ha?
![]()
- jeza u ledja
#3330 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ultima_palabra wrote:Princ je bio ovaj Čeh u autuganjeta wrote:Je li Princ bio s tobom?
Joj sto ne mogu ovog prenemaganja, jaooo mama pa sta uradi, kakav krkan itd...
Kakve tetkice jbt. Frajer fudbaler, milioner, moze mu se, ko i svim fudbalerima ha jel. Jeste, krkan, Balkanac, a i da nije, takvih je puna planeta. Boli me kurac sto se s nekim pobio, frajer je zivac i to je to. Ispastace za to i gotova prica. I u Francuskoj je imao slicnih problema, nakon onog nokauta lika na ledjima kad je dobio suspenziju X utakmica. Ne mogu se sjetiti jel ono i u Sevilji imao neki problemcic, sa onim Ramijem ili kako se vec zvao onaj sto ga je Dzeko presalto. Frajer ba zivac i cijelu karijeru je bio zivac.
To ne znaci da je smrad od covjeka, ili smetljar kako ga nazvase. Jel pratite fudbal il balet jbt pa da se zgrozavate ovakvih stvari?
Ne znam sta ce mu biti s karijerom jer je mator, ali do sad mu je karijera isla samo na gore, bez obzira na sva sranja.
Pogledajte malo sta rade ostali fudbaleri diljem Evrope, pa koliko im je to smetalo u karijeri. I prestanite kokodakat.
-
Rob_Atl
#3331 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
drugo je kad se pobijes sa nekim na terenu recimo drugim igracem, a drugacije je kad ti vec uljeces van terena da se udaras sa nekim. Danas zivimo u nekom drugom svijetu nisu to osamdesete kad si mogao da uletis nalupas bilo koga i nikom nista. sad svi imaju neki kodeks ponasanja, a bundes liga je rame uz rame sa englezima. da je ovo uradio u engleskoj izbacili bi ga iz lige vec sutra.
Malo sam prosvrljao po spahinom fejsbuku i trazio samo komentare od svaba, dakle procitao sam blizu 50 komentara od njih i svi su za to da se istjera iz kluba, samo normalno gdje neki svabo napisao nesto takvo eto ti 50 bosnja da brani Spahica
Njihov je klub imaju pravo da traze da se neko otjera , al' eto o tom po tom.
Malo sam prosvrljao po spahinom fejsbuku i trazio samo komentare od svaba, dakle procitao sam blizu 50 komentara od njih i svi su za to da se istjera iz kluba, samo normalno gdje neki svabo napisao nesto takvo eto ti 50 bosnja da brani Spahica
- jeza u ledja
#3332 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
btw, monoplje 
- luckylaka
#3333 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spaha je gospodin covjek.Fino se ljudima izvinuo,klub ce ga malo klepiti(sta i kako vidjecemo) a da ce se odreci tek tako najboljeg fudbalera sumnjam.Pa Pepe i Zlatan za svoje ponasanje do sada su trebali lezati na golom otoku.I onom security momku pravo drago sto ga Spaha zapuca non stop se vrti na tv do danas bio anonimus.Ko ti stane na zulj samaraj Spaha i uvijek ces imati podrsku jednog dijela navijaca pa makar i ne bio u pravu.Ljudina si ti Emire 
- BarbaDue
#3334 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
...ali ima nešto što se naziva krkanlukom, samo kažemluckylaka wrote:Spaha je gospodin covjek.Fino se ljudima izvinuo,klub ce ga malo klepiti(sta i kako vidjecemo) a da ce se odreci tek tako najboljeg fudbalera sumnjam.Pa Pepe i Zlatan za svoje ponasanje do sada su trebali lezati na golom otoku.I onom security momku pravo drago sto ga Spaha zapuca non stop se vrti na tv do danas bio anonimus.Ko ti stane na zulj samaraj Spaha i uvijek ces imati podrsku jednog dijela navijaca pa makar i ne bio u pravu.Ljudina si ti Emire
-
groove
#3336 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
breaking news: atletico madrid kontaktirao emirovog menadzera
-
Korisničkoime
#3337 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jbg.nije dobro za repku ako ostane bez kluba što je vrlo moguće jer problem je mjesto dešavanja a to je stadion, da je bilo u nekom noćnom klubu klub bi se samo ogradio od toga i završio s tim međutim ovako na stadionu i sa redarima bojim se da neće dobro proći.
Šta je i kakav je privatno i ne zanima me ali ovo može da naškodi repki i to me zanima.
Šta je i kakav je privatno i ne zanima me ali ovo može da naškodi repki i to me zanima.
- animus
#3338 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Srcan je i zbog toga mi je uvijek bio drag ali me je ujedno to i nerviralo jer znam da ce zbog srcanosti biti donji i on i mi.
Jebiga takav je, nas je i sta ces moramo to prihvatiti.
Da sam na njegovom mjestu i ja bi vjerovatno tako reagovao jer je to adrenalin i tesko se tada kontrolisati. Zato moja puna podrska Spahi, nek ga je napucao pa kakva god kazna da bude.
Jebiga takav je, nas je i sta ces moramo to prihvatiti.
Da sam na njegovom mjestu i ja bi vjerovatno tako reagovao jer je to adrenalin i tesko se tada kontrolisati. Zato moja puna podrska Spahi, nek ga je napucao pa kakva god kazna da bude.
-
sumirprimus
#3339 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
kolko vidim bili su malobrojniji..
nedas na sebe bogu ocu.tacka ba.
nedas na sebe bogu ocu.tacka ba.
- strong69
#3340 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spahic je sam sebi najveci neprijatelj. O njemu ce glavni rijec dati tuzilastvo i Bayer. Ako podignu krivicnu prijavu protiv njega i ako Bayer raskine ugovor...
Ne kontam ni forumase koji ga brane a ni one koji ga napadaju. Njegova glava, njegova odluka. Sam ce ispastati i snositi posljedice. Meni nije drago ako ostane bez angazmana i ako time oslabi reprezentaciju. Nikad nije bio u boljoj formi i to je jedino za cim bih zalio. Sve ostalo, njegov mentalitet, impulsivnost i agresivnost su dio njegove licnosti a on kao covjek sa 35 godina zna sta je dobro a sta nije dobro za njega i imao podrsku za ovo ili ne to mu ne znaci nista.
Ne kontam ni forumase koji ga brane a ni one koji ga napadaju. Njegova glava, njegova odluka. Sam ce ispastati i snositi posljedice. Meni nije drago ako ostane bez angazmana i ako time oslabi reprezentaciju. Nikad nije bio u boljoj formi i to je jedino za cim bih zalio. Sve ostalo, njegov mentalitet, impulsivnost i agresivnost su dio njegove licnosti a on kao covjek sa 35 godina zna sta je dobro a sta nije dobro za njega i imao podrsku za ovo ili ne to mu ne znaci nista.
- bingov buraz
#3341 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
U Sevilji je zakuhao sa Medelom koji mu je krvnicki uklizao na treningu i koji jeste prgav igrac,nakon vaspitne su postali pravi jarani 
-
emko1234
#3342 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Poređenje na relaciji Spahić - Zidane je isto ko da porediš Sjevernu Koreju i Japan. Tako blizu a tako daleko. Nama da se desi gore spomenuti scenarij i da zbog njegove kurčevitosti ispadnemo, on se ne bi više nikad pojavio u Bosni i Sarajevu a mi više nikad vjerovatno ne bi došli u tu priliku.north wrote:@Cvrčak dobro napisa,sve dok je valjao, valja i može još valjati za repku jebe mi se šta radi u privatnom životu....kurčevit, ja i , kakve mi imamo veze sa tim? Zamislimo situaciju da u odlučujućj utakmici na EP za prolazak u četvrtfinale npr., Spahić glavom udari protivničkog igrača, dobije crveni i mi ispadnemo..bio bi prgolašen personom non grata u cijeloj državi
E pa to je kao što je poznato jedan Zidane uradio, ali je i dalje ikona francuskog, evropskog i svjetskog fudbala..i ostali nabrojani "problematični": Zlatan, Keane, Robbie Fowler, Eto, Cantona i mnogi drugi veliki igrači...Boljeg od Spahića nemamo na toj poziciji, a bogami ga nikada nismo ni imali, i dok je tako pssss
....To ti je ono kad Dinamo uzima titule, cijela ih Hrvatska ne voli kao ni Mamića, ali mogu im se samo sageti....Nađimo boljeg od Spahića za repku, pa možemo pričati....ja sam prezadovoljan njegovim učinkom za repku, a kako se on ponaša u Dubrovniku, Sarajevu, zaboli me, nije mi ni rod nit se s njim družim
S druge strane Francuska, čijeg si reprezentativca uzeo za primjer i s njim i bez njega je redovno u vrhu svjetskog fudbala. Tako da je poređenje 0 bodova.
Što se tiče njegove pozicije u reprezentaciji, to niko ne spori i to je drugi par opanaka. Nije upitno i da je tu imao strašnih gafova ali i odličnih učinaka, al šta sad. Ako je strašan igrač na terenu a u stvarnom životu seljak i primitivac, jedno mu treba priznati a na drugo zažmiriti?
PA ne ide to tako jaro moj.
-
sumirprimus
#3343 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
a jebiga mentalitet,nekad nije do para.strong69 wrote:Spahic je sam sebi najveci neprijatelj. O njemu ce glavni rijec dati tuzilastvo i Bayer. Ako podignu krivicnu prijavu protiv njega i ako Bayer raskine ugovor...
levl znaci levl
-
baxus
#3344 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Picka primitivna vazda bio.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3345 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Moralisti, kolaterali (cvrcak
), osteceni, lokalni mudrovi i ostali.....dzabe krecite.
Nego, da se malo vratimo na temu, nadam se da ce Spahic biti spreman za utakmicu sa Izraelom.
Nego, da se malo vratimo na temu, nadam se da ce Spahic biti spreman za utakmicu sa Izraelom.
-
sumirprimus
#3346 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
nije jupol skupa i dezinfikuje se prostor.Tomahawk11 wrote:Moralisti, kolaterali (cvrcak![]()
- Point.
#3347 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Vidju djavla, sad si i internetski Dr. Phil.Tito_i_Partija wrote:Mozda dok ne dodje pameti?Point. wrote:Naravno da cu napadati miseve poput tebe, kojeg nema mjesecima kad Spaha, Dzeko ili bilo ko drugi dobro igra, nego ceka prvu priliku da izviri iz rupe i svojim kretenskim smajlijima i kompleksaskim komentarima napada beha igrace. Pa jebemu majku, dokle vise?![]()
Pojma nemas, nego po obicaju volis da lajes (i lazes) kad ti proradi cir na guzici. Pokazi mi kad sam to napad'o ikoga osim Spahica, Bicakcica, i u jednom komentaru neki dan, Pjanica (gdje sam i indirektno branio tvoj voljeni klub Lazio). Usput idi na temu zvanu "Edin Dzeko" i procitaj par zadnjih stranica kad sam ga branio od tipova kao sto je Leskarenje. To ti je promaklo, je li?
![]()
Ali nema veze. Dok ja cesto volim da se zajebajem (ipak je ovo jedan internet forum), ti izgleda imas puno psihickih problema na kojima moras intenzivno poradit'. Ako sve receno na jednom forumu shvatas toliko ozbiljno, neka ti je Bog na pomoci.
Jah, umalo zaboravih...evo jedan "kretenski" smajli za tebe, jer si prava raja.
Eto ti se ko fol zajebajes, al si mrtav ozbiljan spreman dati strucnu internet dijagnozu?
Nisam nikad ni reko da si ti napadao Dzeku, ali napadas Spahu, bez da znas i pozadinu frke. Al bitno je izigravati becku skolu, pa popljuvati balkanskog divljaka i jadovati za jadnim i uvijek fer svabama.
Last edited by Point. on 10/04/2015 09:57, edited 1 time in total.
-
5 0 5
#3348 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
za ove koji spominju zlatana. kada se to zlatan potukao, na terenu, a pogotovo van terena? ja se ne sjecam toga. cak se ne sjecam nekog njegovog nesportskog slucaja.
zinadin isto. on je napravio samo jedan, koliko se sjecam, i to je bio poslednji potez u njegovoj fudbalerskoj karijeri. sto se tice tog slucaja, adidas je odmah ulozio 10m eura da zastite njegov imidz. slicna stvar je bila i sa roonyjem kada je tukao svoju zenu. ili ona 2 engleza koji su pretukli crnca u klubu. ili sa terryjem. velike korporacije stoje iza tih igraca i jaki savezi. zataska se to brzo.
ko stoji iza spahe? u fudbalu se primjeri prave upravo na igracima kao sto je on. fudbaleri nisu najbistriji ljudi. znaju trcati za loptom i to je to. sto se spahe tice, sam pao sam se ubio. kako god da pogledam ovaj slucaj, ne mogu naci opravdanje. ako mu jarani nisu mogli doci u vip, nazovi, reci im, nema veze, naci cemo se poslije na parkngu i to je to. tuci se i nadjebavati sa ljudima kojima je posao da cuvaju red na stadionu, je krkanluk. pogotovo za spahu. ako ga ovo kosta karijere, glup je, zasluzio je, i na kraju krajeva, njegova stvar.
zinadin isto. on je napravio samo jedan, koliko se sjecam, i to je bio poslednji potez u njegovoj fudbalerskoj karijeri. sto se tice tog slucaja, adidas je odmah ulozio 10m eura da zastite njegov imidz. slicna stvar je bila i sa roonyjem kada je tukao svoju zenu. ili ona 2 engleza koji su pretukli crnca u klubu. ili sa terryjem. velike korporacije stoje iza tih igraca i jaki savezi. zataska se to brzo.
ko stoji iza spahe? u fudbalu se primjeri prave upravo na igracima kao sto je on. fudbaleri nisu najbistriji ljudi. znaju trcati za loptom i to je to. sto se spahe tice, sam pao sam se ubio. kako god da pogledam ovaj slucaj, ne mogu naci opravdanje. ako mu jarani nisu mogli doci u vip, nazovi, reci im, nema veze, naci cemo se poslije na parkngu i to je to. tuci se i nadjebavati sa ljudima kojima je posao da cuvaju red na stadionu, je krkanluk. pogotovo za spahu. ako ga ovo kosta karijere, glup je, zasluzio je, i na kraju krajeva, njegova stvar.
Last edited by 5 0 5 on 10/04/2015 09:22, edited 1 time in total.
- Point.
#3349 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Hani malo....Je li ti znas Spahu licno, pa mozes potvrditi da je on kao osoba smece?todd_smith wrote:
ne, ne
kao igrac mislim da je tokom karijere bio malo iznad prosjeka, sada u za godine koje ima igra sasvim solidno u ligama gdje je tehnika i taktika istaknuta, a ne brzina i agilnost
kao osoba, mislim da je smece
razlika je ovdje gdje raja njega stavlja u isti kos sa Koemanom, Maldinijem, Bekenbauerom, itd itd jednostavno jer je reprezentativac
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3350 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Oni krece, a ono smrdi i dalje. Uvukla se vlaga, sta li. Zato ja kazem da dzabe krece.sumirprimus wrote:nije jupol skupa i dezinfikuje se prostor.Tomahawk11 wrote:Moralisti, kolaterali (cvrcak![]()