SDA-All about

Post Reply
bogumila

#3326 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

:lol: :lol:
seln

#3327 Re: SDA-All about

Post by seln »

prljavi Hare wrote:
jazzer wrote: Ne volim SDA, dapace, ali njihovoj argumentovanoj raspravi niko ne moze nista prigovoriti.

:lol: :lol: :lol:

Rokaju i melju snagom argumenata,sve što poslije možeš je poklopiti se ušima i šutiti.
Svega mi,legende!! :lol:
Sna ga je to...
Bosanski_hibrid

#3328 Re: SDA-All about

Post by Bosanski_hibrid »

seln wrote:
prljavi Hare wrote:
jazzer wrote: Ne volim SDA, dapace, ali njihovoj argumentovanoj raspravi niko ne moze nista prigovoriti.

Rokaju i melju snagom argumenata,sve što poslije možeš je poklopiti se ušima i šutiti.
Sna ga je to...
Kako nije snaga kada su glavni već 20 godina. Mole li bolji argument? :D Ako kažeš da nije tako, onda opet lažeš pobijajući prethodne tvrdnje anti SDA-ovaca da je SDA na vlasti proteklih 20 godina ili 17 kako je to Fahro sračuno svojom matematikom :-)

SDA će ostati snaga i narednih 20 godina, ko zna, možda i duže :bih:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#3329 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

Bosanski_hibrid wrote:
Kako nije snaga kada su glavni već 20 godina. Mole li bolji argument? :D Ako kažeš da nije tako, onda opet lažeš pobijajući prethodne tvrdnje anti SDA-ovaca da je SDA na vlasti proteklih 20 godina ili 17 kako je to Fahro sračuno svojom matematikom :-)

Potpuno razoružani argumentima,sklanjamo se u stranu pred snagom koja nosi...... :mrgreen:
jazzer

#3330 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

prljavi Hare wrote:
Bosanski_hibrid wrote:

Potpuno razoružani argumentima,sklanjamo se u stranu pred snagom koja nosi...... :mrgreen:
Ma ja bi nesto prokomentarisao al mi onda bude neprijatno kad me argumentima poraze. I kada mislim
da sam 100 % u pravu oni me demantuju :) . Sve cesce primjecujem kako vise vjerujem sdaovcima nego
vlastitim ocima :lol:
seln

#3331 Re: SDA-All about

Post by seln »

Bosanski_hibrid wrote:
seln wrote:
prljavi Hare wrote:

Sna ga je to...

Bio je i Pinoche u Cileu jos duze na vlasti. I Berluskonji u Italiji.
hepekcina

#3332 Re: SDA-All about

Post by hepekcina »

obavezno pročitajte...stvarno grozno i neka ih bude stid....jel ima iko iz Travnika da potvrdi priču ovog čovjeka?

http://www.protivsda.com.ba/
Bosanski_hibrid

#3333 Re: SDA-All about

Pinocheova vladavina je SDP-ov nedosanjani san. Jadnici, nikako da se održe na vlasti duže od par mjeseci. :D :bih:

http://www.viddler.com/v/cd701700 :dance:

Što se tiče argumentacije, moram navesti jednu arapsku izreku:

"Oko koje voli i mahana mu je vrlina, a oko koje mrzi i vrlina mu je mahana". Mislim da je to pojašnjenje kako i nakon Rudnapa, reketa, 3. entiteta itd itd, ljubav pojedine publike na spam SDP-a ne gubi na intenzitetu :bih:
ultima_palabra

#3334 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Bosanski_hibrid wrote:"Oko koje voli i mahana mu je vrlina, a oko koje mrzi i vrlina mu je mahana". Mislim da je to pojašnjenje kako i nakon Rudnapa, reketa, 3. entiteta itd itd, ljubav pojedine publike na spam SDP-a ne gubi na intenzitetu :bih:
Eh sad u tu rečenicu ubaci SDA i otimačinu donacija, kriminalnu privatizaciju, Brankovićev stan, Tihićevo sprudanje, 20 godina ljubakanja sa HDZ-om, dodjelu priznanja Torabiju, pola države na državnim jaslama i guzovači, Energopetrol, Terminale, Agrokomerc, Konjuh, Krivaju, Borac Travnik... a ljubav prema "snazi BiH" nikad jača :-?
Bosanski_hibrid

#3335 Re: SDA-All about

ultima_palabra wrote:
Bosanski_hibrid wrote:"Oko koje voli i mahana mu je vrlina, a oko koje mrzi i vrlina mu je mahana". Mislim da je to pojašnjenje kako i nakon Rudnapa, reketa, 3. entiteta itd itd, ljubav pojedine publike na spam SDP-a ne gubi na intenzitetu :bih:
Eh sad u tu rečenicu ubaci SDA i otimačinu donacija, kriminalnu privatizaciju, Brankovićev stan, Tihićevo sprudanje, 20 godina ljubakanja sa HDZ-om, dodjelu priznanja Torabiju, pola države na državnim jaslama i guzovači, Energopetrol, Terminale, Agrokomerc, Konjuh, Krivaju, Borac Travnik... a ljubav prema "snazi BiH" nikad jača :-?
Hehe, i ovo se zove argumentacijom :D

- Nije dovoljno kazati "otimačina donacija", valja to i dokumentovati, valjda tako se radi u pravno državi. A ključeve od sehare nisu imali samo SDA-ovci, već i drugi., tako da se to ne može fakturisati samo na adresu SDA koja je uvijek tolerisala druge, nije smjenjivala kadrove drugih stranaka, a SDP to vazda čini.
- Brankovićev stan... hmm, stan je kupljen po zakonu, đe je problem? :D Ja sam naveo samo krupne dilove, a ako krenemo da rasitnimo, onda je to pozamahan poso.
- Da, Tihić se ljubaka sa HDZ-om godinama jer je to polirička realnost, a nije kao Veliki Vođa koji mrzi HDZ do podne, a od podne mu je najveća uzdanica
- Torabi, da sam se ja pitao, on nebi ni prikučio BiH
- Pola države na državnim jaslama, a uglavnom takvi su najgrlatiji da pljuju po SDA, počev od Vikića pa na dalje
- Nabrojane firme su privatizovane dobrim dijelom u one 2 koalicije za potjere
ultima_palabra

#3336 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Bosanski_hibrid wrote:
ultima_palabra wrote:
Hehe, i ovo se zove argumentacijom :D

- Nije dovoljno kazati "otimačina donacija", valja to i dokumentovati, valjda tako se radi u pravno državi. A ključeve od sehare nisu imali samo SDA-ovci, već i drugi., tako da se to ne može fakturisati samo na adresu SDA koja je uvijek tolerisala druge, nije smjenjivala kadrove drugih stranaka, a SDP to vazda čini.
- Brankovićev stan... hmm, stan je kupljen po zakonu, đe je problem? :D Ja sam naveo samo krupne dilove, a ako krenemo da rasitnimo, onda je to pozamahan poso.
- Da, Tihić se ljubaka sa HDZ-om godinama jer je to polirička realnost, a nije kao Veliki Vođa koji mrzi HDZ do podne, a od podne mu je najveća uzdanica
- Torabi, da sam se ja pitao, on nebi ni prikučio BiH
- Pola države na državnim jaslama, a uglavnom takvi su najgrlatiji da pljuju po SDA, počev od Vikića pa na dalje
- Nabrojane firme su privatizovane dobrim dijelom u one 2 koalicije za potjere
Nema smisla da moram dalje obrazlagati, ali evo:

- Donacije je argumentovala komisija kojom je predsjedavao Sefer Halilović, i to pred državnim parlamentom.

- Stan je samo primjer bezobrazluka i pokazatelji kakvi su kokošari vodili SDA i državu.

- Dobro, politička realnost... i ti pominješ neki 3.entitet, to nije realnost trenutno.

- Nisi se ti pitao nego ministri iz SDA/SBiH

- Možda... ali to ne opravdava nakaradan sistem koji je napravila SDA

- Hehe, ne možete sve svaliti na te dvije godine... Energopetrol je prodao Hadžipašić, SDA kadar... ostale firme je privatizirala SDA ili njen otpadak Haris, uglavnom svojim haverima ili kojekakvim "ortačkim grupama", ili "stranim investitorima" koje je dovodio Mr 10%, Hasan Muratović :-D
bogumila

#3337 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

pa ako je logika da je sda kriva za svaki "otpadak" onda konacno shvacam zasto je sda kriva za sve :lol: :lol: :lol:
kiky

#3338 Re: SDA-All about

Post by kiky »

Bosanski_hibrid wrote:Pinocheova vladavina je SDP-ov nedosanjani san. Jadnici, nikako da se održe na vlasti duže od par mjeseci. :D :bih:

"Oko koje voli i mahana mu je vrlina, a oko koje mrzi i vrlina mu je mahana". Mislim da je to pojašnjenje kako i nakon Rudnapa, reketa, 3. entiteta itd itd, ljubav pojedine publike na spam SDP-a ne gubi na intenzitetu :bih:
evo da te dopunim sa jednom finom kamerunskom poslovicom ( ne zamjeri što je na izvornom jeziku jer samo tako ima smisla, a fazon je i u teksturi & melodici ) :

" za rat je potrebno dvoje, a pošto mi nećemo da ratujemo, rata biti neće " ...

:D
Bosanski_hibrid

#3339 Re: SDA-All about

kiky wrote:
Bosanski_hibrid wrote:Pinocheova vladavina je SDP-ov nedosanjani san. Jadnici, nikako da se održe na vlasti duže od par mjeseci. :D :bih:

evo da te dopunim sa jednom finom kamerunskom poslovicom ( ne zamjeri što je na izvornom jeziku jer samo tako ima smisla, a fazon je i u teksturi & melodici ) :

Vidiš da ti je logika slabija strana. Znaš da je rahmetli Alija vazda govorio, za rat treba samo jedno, a za ljubav dvoje. Zar to nije istina? :D
Hodidid

#3340 Re: SDA-All about

Post by Hodidid »

StupskaBitanga wrote:Nastup onoga za Novi Grad Sarajevo na Face TV je blago rečeno odron
Ja nisam za SDA ali sta fali momku? Kakvih levata ima ovaj mi momak djeluje obrazovan, ne djeluje primitivan, prilicno je elokventan. Vidim da je prilicno potkovan kad je politicka scena u EU u pitanju. Steta samo sto je u SDA.
seln

#3341 Re: SDA-All about

Post by seln »

kiky wrote:

Divan primjer mudrosti primitivnih plemena. :o
kiky

#3342 Re: SDA-All about

Post by kiky »

Bosanski_hibrid wrote:
kiky wrote:

Vidiš da ti je logika slabija strana. Znaš da je rahmetli Alija vazda govorio, za rat treba samo jedno, a za ljubav dvoje. Zar to nije istina? :D
aaa, znači do logike je ...
Bosanski_hibrid

#3343 Re: SDA-All about

@Kiky
Ti ga dođeš ko nakav umjetnik, nešto bubneš i mi treba da u tome vidimo umjetnost :D
seln

#3344 Re: SDA-All about

Post by seln »

Bosanski_hibrid wrote:@Kiky
Ti ga dođeš ko nakav umjetnik, nešto bubneš i mi treba da u tome vidimo umjetnost :D
To bi funkcionisalo samo kad bi kiky bubao koride. :wink:
seln

#3345 Re: SDA-All about

Post by seln »

kiky wrote:
Bosanski_hibrid wrote:
aaa, znači do logike je ...
Utoliko gore za logiku. :D
kiky

#3346 Re: SDA-All about

Post by kiky »

ma, narod zna ...
najbolje ...
seln

#3347 Re: SDA-All about

Post by seln »

kiky wrote:ma, narod zna ...
najbolje ...
Sna ga...
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#3348 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

Podrazumjeva li se u "snagu BiH" i kada ovaj Srna prebije komšinicu pred djecom ili se to tretira kao neka
lokalna snaga,opštinska ili kantonalna? :mrgreen:
kiky

#3349 Re: SDA-All about

Post by kiky »

seln wrote:
kiky wrote:ma, narod zna ...
najbolje ...
Sna ga...
klade valja ...
kiky

#3350 Re: SDA-All about

Post by kiky »

prljavi Hare wrote:Podrazumjeva li se u "snagu BiH" i kada ovaj Srna prebije komšinicu pred djecom ili se to tretira kao neka
lokalna snaga,opštinska ili kantonalna? :mrgreen:
ma jok, ba ...
to je način komunikacije ...
a snaga je kad tihić, u prudu, sjedne miloradu u krilo ...
Post Reply