1.Bosnia-Herzegovina6 5 1 0 23 3+20 16zemo_online wrote:mozel neko postavit tablicu nase grupe????????????
2.Greece6 4 1 1 7 4+3 13
3.Slovakia6 2 3 1 7 5+2 9
4.Lithuania6 1 2 3 4 8–4 5
5.Latvia6 1 1 4 6 14–8 4
6.Liechtenstein6 0 2 4 3 16–13 2
Moderators: Charuga, Tomahawk11
1.Bosnia-Herzegovina6 5 1 0 23 3+20 16zemo_online wrote:mozel neko postavit tablicu nase grupe????????????
udrch wrote:lijepa noć..
možda smo večeras dobili dodatne navijače za svjetsko..
čestitam Hrvatima što su osigurali baraž, ali i Srbima što su se muški borili do kraja utakmice
..
žao mi đetića, ali morjau znati gdje im je mjesto, počeli su se porediti sa nama..
Njemacka +15, Engleska +18, Holandija +18 ili 20.505sCrtom wrote:gol razlika izgleda mocno. ima li iko blizu u cijelim kvalifikacijama?
Partijaner wrote:Hrvati.![]()
![]()
Samo nek treniraju po "Ercegovini", ima nesto dole u tim mjestima, pogotovo u Medzugorju.

englezi...ali su oni trpali san marino do besvijesti i to u 2 tekme...do kraja ipak samo lale mogu parirati505sCrtom wrote:gol razlika izgleda mocno. ima li iko blizu u cijelim kvalifikacijama?
ili Hrvatskapirmin wrote:Grke u barazu ceka Portugal.
Zivi bili pa vidjeli.
Nek je on glumio patriJotu u Mostarufantom slobode wrote: Zadnji put bijahu iza Grcke...valjda su i Grci nosioci.
A selektor Hrvatske, poslije ovoga bi mogao da se lijepo pokupi i ustupi mjesto nekom drugom. Prava sramota, izgubiti u ZG od zadnjeg u grupi.
Nema ništa od Austrije i Mađarske. Baraž je neumoljivsinuhe wrote:Dobro bi bilo vidjeti opet Austriju na SP, Belgiju nakon dugo vremena. A tek Madjarsku
Pretjerano si zabrinut.Hrvatska ima tezak raspored,ali skoro je nemoguće da će vas Srbija stići.Morali bi sve tekme izgubiti kako bi vas stigli,a oni sve pobjediti.I mi smo imali juče sličnu situaciju sa Latvijcima.Napadali,ali nema gola pa eto.Imali 8 šansi u prvom,a onda smo uspjeli iskoristiti te šanse i sve ostalo je bilo rutina.gost iz ZG wrote:mi smo jučer zasrali i osramotili se kao rijetko kad
Baraž/dokvalifikacije? Ha, pa i to treba izborit; ovakvom igrom teško ... mi HR imamo još tri utakmice; ne znaš koja je teža; sa Srbijom u Beogradu, Belgija u Zg, pa opet sa Škotima gore
Svi krive Štimca - Ok. ali predsjednik HNSa D.Šuker je davao idiotske izjave o "nabijanju gol-razlike", opet je dokazao da je bio super igrač/golgeter ali nula-govno od čovjeka
Čestitke BiH repki.