FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Kemal Malovčić

#3326 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

vulkan777 wrote:Ima li postača ovdje koji će na utakmicu, je li nam pametnije prije utakmice iftariti ili švercovati nešto na Haseta?!
konsultiraj se sa @toddom :mrgreen:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#3327 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo gandalf »

Istok, vise NEMA! :D
1946-1987

#3328 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by 1946-1987 »

vulkan777 wrote:Ima li postača ovdje koji će na utakmicu, je li nam pametnije prije utakmice iftariti ili švercovati nešto na Haseta?!
uneseš čokoladice, ćevape ili nešto iz dundee-ja... tako sam protiv levskog uradio :D
Revolucionar ★

#3329 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Revolucionar ★ »

i mene isto zanima, necemo se gostit, al valjda puste kroasan jedan :lol:
hary

#3330 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by hary »

Za ponos zemlje za ponos grada - bice nam dosta i 5 komada :D

Jos malo pa vakat za polazak :dance:
Muhamed Đakmić

#3331 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Jel se može unijeti ili se mora nekako švercovati?
todd_smith

#3332 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

Kemal Malovčić wrote:
konsultiraj se sa @toddom :mrgreen:
nisam ja valjda jedini postac ovdje, gdje je kemo :mrgreen:
ako zivis blizu kod kuce, ako ne onda ispred stadiona, samo ako ces ispred stadiona ne nosi nikakav sok....imas dovoljno toga ispred one ograde, od ostale raje :lol: :lol: :mrgreen:
kimiBXL

#3333 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by kimiBXL »

16 min Said H.
38 min Suljic
74 min Sesar

nastavite :wink:
todd_smith

#3334 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

Sarajevo1946 wrote:Jel se može unijeti ili se mora nekako švercovati?
prosle sedmice su pustili hranu, ali pice ne
Mračajski proto

#3335 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

75. Denis Čomor za konačnih 3:1.
Kemal Malovčić

#3336 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

ma može se unijeti, samo da nije u metalnom pakovanju ili od tvrde plastike, nemojte unositi vijetnamske noževe da narežete meso nakoso :mrgreen:
iceman2010

#3337 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by iceman2010 »

Ja sam iftario pred stadionom protiv levskog, a raja unosi i na stadion hranu. Ne mozes unijeti sok u plasticnim ili staklenim flasama. Mogu valjda samo oni na slamku :D
todd_smith

#3338 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

Sarajevo_Grad wrote:75. Denis Čomor za konačnih 3:1.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

da ne postim, zagrcn`o bih se sokom :lol:
todd_smith

#3339 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

Kemal Malovčić wrote:ma može se unijeti, samo da nije u metalnom pakovanju ili od tvrde plastike, nemojte unositi vijetnamske noževe da narežete meso nakoso :mrgreen:
meni dvojni C nisu dali da unesem prosle sedmice :mrgreen: :-)
Kemal Malovčić

#3340 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

todd_smith wrote:
Kemal Malovčić wrote:ma može se unijeti, samo da nije u metalnom pakovanju ili od tvrde plastike, nemojte unositi vijetnamske noževe da narežete meso nakoso :mrgreen:
meni dvojni C nisu dali da unesem prosle sedmice :mrgreen: :-)
to samo tebi jer si im proturiječio na forumu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pitarrr82

#3341 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

rashtiman wrote:Istok, vise NEMA! :D

Znaci otislo svih 20k istoka :mrgreen: ?! :lol: :lol:
1946-1987

#3342 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by 1946-1987 »

ne daju i dvojni C, mogu na slamku al oni trokutasti ruzni, ako me shvatate
iceman2010

#3343 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by iceman2010 »

1946-1987 wrote:ne daju i dvojni C, mogu na slamku al oni trokutasti ruzni, ako me shvatate
Upravo. Oni u onom birevaktile pakovanju :D

sa njima ne mozes gadjati. Sa dvojnim c Boga mi moze nekom glavu otkinuti :D
Last edited by iceman2010 on 02/08/2012 14:39, edited 1 time in total.
PeppermintSA

#3344 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by PeppermintSA »

Svi u napad jedan je Hase!
Written by D.Š. | 02/08/2012 | 0 Edit

U okviru trećeg pretkola Evropske lige, večeras će FK Sarajevo dočekati crnogorsku Zetu iz Golubovaca na stadionu Asim Ferhatović Hase, tražeći vizu za nastavak evropskog puta.

Ovaj balkanski okršaj je danima jedina misao u glavama svih navijača bordo tima, nakon što su nijhovi ljubimci fenomenalnom igrom, uz tri velelijepa pogotka, izbacili favorizovanog Levskog iz Sofije prošlog četvrtka. Slobodno se može reći da vlada prava fudbalska euforija u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, nezapamćena u poslijeratnom periodu. Zašto? Odgovor je jednostavan. Koševski velikan, koji je unaprijed bio otpisan od mnogih, pokazao je zube, htjenje, srčanost, ali ponajviše znanje, koje je nedostajalo dugi niz godina u taboru sarajevskog premijerligaša. Momci u bordobijelom dresu su prošlog četvrtka odigrali jednu pravu, takoreći, evropsku utakmicu u kojoj su demonstrirali lepršavu, napadačku igru, uz kvalitetnu i borbenu zadnju liniju koja je sve protivničke napade pravovremenu neutralisala, time zasluženo pobijedivši bogate Bugare koji su, nakon žrijeba, predstavljali ovaj dvomeč kao čistu formalnost.

Igrač odluke za sarajevski tim je zasigurno bio novi miljenik koševske publike, bivši fudbaler tuzlanske Slobode i Werdera iz Bremena, Said Husejinović, koji je s dva fenomenalna pogotka, od kojih će drugi ostati zabilježen kao jedan od najljepših u istoriji evropskih susreta u BiH, trasirao put svoga tima ka trećem pretkolu. Ovaj rođeni Zvorničanin je svojom izvedbom privukao i pažnju selektora BiH, Safeta Sušića, na kojeg igrački jako i podsjeća i ne bi bilo iznenađenje ako bi se našao na popisu reprezentativaca za prijateljski susret protiv selekcije Velsa, koji je na rasporedu 15. avgusta.

Međutim, Husejinović nije jedini igrač na kojeg stručni štab Zete mora obratiti pažnju. Mladi, brzonogi Asmir Suljić polako postaje igrač evropskih okvira i jedna od najisplatljivih investicija sarajevskog premijerligaša. Doveden iz lokalnog kluba Butmir, ovaj rođeni Srebreničanin napreduje iz utakmice u utakmicu, postizavši bitne golove za svoj tim, uključujući i drugi gol protiv Levskog. Navijači Sarajeva od ovog momka očekuju mnogo u ovom dvomeču, ali i u budućnosti.

Stameni Emir Hadžić predstavlja veliku opasnost u vrhu napada, ne samo u smislu svoje golgeterske sposobnosti, već i u smislu svoje timske igre. Riječ je o iskusnom i srčanom fudbaleru koji je pojačao koševski tim ovoga ljeta i koji se od samog dolaska nametnuo kao jedna od prvih violina bordo-bijelih. Zatim, tu je i Ivan Sesar, momak iz Širokog Brijega, koji je privukao ogromne simpatije navijača, svojim gospodarenjem sredinom terena i istaknutim voljnim momentom. Svojim partijama je također privukao i pažnju selektora državne vrste i ne bi bilo iznenađenje ako bi ovaj mladi fudbaler dobio poziv u reprezentaciju.

Ipak, moraju se istači i nova, mlada pojačanja sarajevskog kluba. Naime, Mario Tadejević, Ivan Tatomirović, Nemanja Zlatković i Žarko Karamatić također zaslužuju veliku pažnju protivničkog tabora. Riječ je o mladim, talentovanim fudbalerima koji iz utakmice u utakmicu pokazuju ogromno, neuslovno poštovanje prema svetom, bordo-bijelom dresu, davajući stoprocentni angažman u svakom susretu.

Za kraj, može se samo reći da su danas navijači FK Sarajevo ponosni na svoj tim, ujedno puni entuzijazma i elana, nadajući se u nastavak divnog evropskog sna. Može se također reći da je ovaj mladi, talentovani tim jedini osvijetlio obraz bh. fudbala i da s pravom svi mi, navijači višestrukog prvaka bivše Jugoslavije, možemo jasno i glasno reći – Mi smo divovi!

Momci, izađite hrabro večeras na travnjak stadiona Asim Ferhatović Hase i dajte sve od sebe, a rezultat i podrška Hordi Zla sigurno neće izostati.

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
http://balkan-sport.net/2012/08/svi-u-n ... n-je-hase/
Kemal Malovčić

#3345 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

dajul unijet hurme ono pakovanje iz konzuma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ruud

#3346 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ruud »

ja sam uspio unijet prosli put pite i kroasana 8-) a sokove u tetra paku mi nisu dali...

dok je haver uspio unijeti Image bez ikakvih problema :mrgreen:
Kemal Malovčić

#3347 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

možel se unijet tepsija pite :mrgreen:
todd_smith

#3348 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

bezveze sam kupovao ikako, komotno sam mogao uzeti onaj veliki Cappy od 2l sto nekome nisu dali da unese, i iftariti ko co`jek :lol:
Logovan

#3349 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

Kemal Malovčić wrote:možel se unijet tepsija pite :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#3350 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo gandalf »

Kemal Malovčić wrote:možel se unijet tepsija pite :mrgreen:
Samo ako je burek :D
Post Reply