Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skafiskafsnjak
#3327 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Oj dabogda im Barsa dala petardu veceras ! Stvarno su dosadni vise...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3328 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
poz ljudi moji...nadam se večeras konačno dobroj utakmici jer sMorinjo nemre priuštiti kalkulisanje i defanzivu do 70. minute
evo čujem da se Realovi navijači okupljaju danas u Sarajevu u 9.00 tamo na Skenderiji
....čak su neki i popa poveli 
evo čujem da se Realovi navijači okupljaju danas u Sarajevu u 9.00 tamo na Skenderiji
- sinus
#3329 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
rezultat 1 : 4
Hendikep 2
Zbroj golova 2
Ekipa koja prolazi 2

Hendikep 2
Zbroj golova 2
Ekipa koja prolazi 2
-
juventus
#3330 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Jedva čekam da vidim kako će ovaj večeras protiv Barcelone igrati, a da nema koristi od toga što se brani.
Vjerovatno kao onu prvu u prvenstvu.
Vjerovatno kao onu prvu u prvenstvu.
-
5 0 5
#3331 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Moguci tim (protiv Madrida): Valdes - Alves Pique Mascherano Puyol - Xavi Busquets Iniesta - Pedro Messi Villa
-
fixer
#3332 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ma ona prica s UNICEF-om mi se cinila debilnom od samog pocetka. Vecini stvari je u vopra, ali tu mi se cinilo da je prosrao. Onda skenderija postavi ono i ne znam vise sta da mislim.StudentskiIC wrote:Pričalo bi se o velikoj utakmici ko god da pobijedi, ovako se priča o UNICEFU. U tome je fol.
Za kup mi je drago, možda i više nego tebi. Ti ćeš svakako samo upisati pored Mourinhovog imena još jedan trofej da imaš "argument" za "nešto". Iker je jedan od najboljih golmana koje sam gledao i zaslužuje pokupiti sve trofeje i što je bitnije dići ih kao kapiten.
Ispirike za 505sCrtom dobro sam fulao nick.
Dosta šamaranja po forumu, neću više. Sretno "Vam" sutra, i jednim i drugim!
- Richard Wagner
#3333 Re: Barça The Style We Believe
Poezija.505sCrtom wrote:
-
sumirprimus
#3334 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Dan D.
Neka bolji pobijedi,a
real neka ide kuci
Neka bolji pobijedi,a
real neka ide kuci
-
Alkos
#3335 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Neces je nikada ni vidjeti sa igracem manje... Barca ima drugaciju filozofiju igre, nadigravati se sa suparnikom, a ne ozlijediti ili onesposobiti protivnickog igraca... I kada gube, gube dostojanstveno, kao sto je to bilo u kupu! A ne lomiti noge, gaziti igrace, udarati, pljuvati, kao sto to rade Murinjove ekipe kada igraju sa superiornijom Barcom.Bosanski_kralj wrote:Bilo bi zanimljivo vidjeti Barcelonu sa igračem manje npr. da Puyol u 34 minuti zaradi crveni. Ne sjećam se kad sam u ovako bitnim utakmicama vidio Barcu sa igračem manje, skoro je nevjerovatno da sudije po tom pitanju nikada ne oštete Barcu.
Postoje ekipe koje igraju grubo i koje su uvijek na rubu prekrsaja za zuti/crveni karton, a to je Real kada igra sa Barcom i ne znam koji se sada qrac zale, sami su krivi jer preferiraju tu taktiku razbijanja igre i igraca, a ne zele se nadigravati!!
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3336 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
večerašnji sudac je De Bleeckere
Poslije prvog polufinala Mourinho se kao i toliko puta do sad oborio na Barcine saveznike suce: "Ako Uefi kažem što mislim, danas završava moja karijera.
"Ne mogu reći što osjećam. Imam samo jedno pitanje: Zašto?
"Zašto? Ovrebo, Busacca, Frisk, Stark, De Bleeckere. Zašto svi ti ljudi? Svako polufinale donosi isto. Zašto?"
Uefa će pravorijek o Mourinhovim "neprimjerenim izjavama" donijeti u ponedjeljak, ali Mourinho se u svom patetičnom propitkivanju nije zapitao "Zašto je taj isti De Bleeckere pred kraj prošlogodišnjeg polufinala u Barceloni, Bojanu Krkiću poništio regularan gol kojim bi Barca, a ne moj Inter, otišla u finale na Santiago Bernabeu?"
De Bleeckere je Mourinhu isključio igrača, ali Barceloni je poništio gol za finale Lige prvaka
-
Bušman
#3337 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Real Madrid je zvanicno odbio da Mourinho bude smjesten u predsjednickom VIP boxu na Camp Nou odmah do Pereza i Rosella.

- mrtva kokoš
#3338 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
valja davati instrukcije preko telefonaBušman wrote:Real Madrid je zvanicno odbio da Mourinho bude smjesten u predsjednickom VIP boxu na Camp Nou odmah do Pereza i Rosella.![]()
-
Bušman
#3339 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ma kakvi, Barca ce mu svakako staviti nekoga iz Uefe odmah pored. Nece smjeti da progovoriSplinter wrote: valja davati instrukcije preko telefona![]()
A sa druge strane ce biti neko iz UNICEFa
- Travnički Noćni Šetač
#3340 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ja se ne razumijem u fudbal, može li mi neko objasniti koji faul je crveni karton?:
- just principe
#3341 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
i jedan i drugi su za crvenog....Inace da sam ja sudija veceras bi bez razmisljanja onom supku Busketsu dao crveni, koji je to papak

-
juventus
#3342 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Kad luzeri ne mogu dva pasa na terenu sastavit i centra na svom terenu preći, onda se samo o suđenju priča. Klasika.
Vjerujem da će sMorinjo večeras ostaviti na klupi Benzemu, Higuaina, Adebayora, Ronalda i Di Mariu i ići po 0:0. To mu je plafon protiv Barcelone.
Vjerujem da će sMorinjo večeras ostaviti na klupi Benzemu, Higuaina, Adebayora, Ronalda i Di Mariu i ići po 0:0. To mu je plafon protiv Barcelone.
- skenderija04
#3343 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Gdje ce biti smjesten Jose Mourinho veceras? Nema veze ovaj covjek je spreman na sve . Clanak je nesto najbolje sto sam procitao o njemu u zadnje vrijeme
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/ ... 695772.ece
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/ ... 695772.ece
- Bosanski_kralj
#3344 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Moje pitanje se više odnosilo na to kako nema sudijskih grešaka na štetu Barcelone? Ako već sudije greše, valjda bi te greške trebale ići ponekad i na štetu Barcelone.Alkos wrote:Neces je nikada ni vidjeti sa igracem manje... Barca ima drugaciju filozofiju igre, nadigravati se sa suparnikom, a ne ozlijediti ili onesposobiti protivnickog igraca... I kada gube, gube dostojanstveno, kao sto je to bilo u kupu! A ne lomiti noge, gaziti igrace, udarati, pljuvati, kao sto to rade Murinjove ekipe kada igraju sa superiornijom Barcom.Bosanski_kralj wrote:Bilo bi zanimljivo vidjeti Barcelonu sa igračem manje npr. da Puyol u 34 minuti zaradi crveni. Ne sjećam se kad sam u ovako bitnim utakmicama vidio Barcu sa igračem manje, skoro je nevjerovatno da sudije po tom pitanju nikada ne oštete Barcu.
Postoje ekipe koje igraju grubo i koje su uvijek na rubu prekrsaja za zuti/crveni karton, a to je Real kada igra sa Barcom i ne znam koji se sada qrac zale, sami su krivi jer preferiraju tu taktiku razbijanja igre i igraca, a ne zele se nadigravati!!
-
juventus
#3345 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Opet ista priča. Važnije je gdje će sjediti sMorinjo, nego hoće li imati barem jednog napadača u postavi.
Isto što je prošle sedmice bilo važnije, da li je Pepe udario za crveni ili za žuti, od toga što centar nisu prešli.
Medijski klub. Igrajte brate malo fudbala. Imate od koga naučiti ako ništa drugo.
Gledajte rapsodiju znalaca večeras i uživajte...
Isto što je prošle sedmice bilo važnije, da li je Pepe udario za crveni ili za žuti, od toga što centar nisu prešli.
Medijski klub. Igrajte brate malo fudbala. Imate od koga naučiti ako ništa drugo.
Gledajte rapsodiju znalaca večeras i uživajte...
-
fixer
#3346 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Reodgoj potreban.Dialer wrote:
Kakve veze ima Juventus? Kako ni napacen i kako imas luzerski mentalitet![]()
i kako imas bobuljice po faci samo. Odvratno. Guzi malo, oslobodi se stresa itd.
![]()
-
Bušman
#3347 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Barcelona ispala prosle godine zbog dvije pogresne sudijske odluke u dvije utakmice. Barcelona u prvoj utakmici protiv Chelsea nije dobila cist penal. Neopravdan crveni Abidalu u narednoj. Nije tacno da nije bilo losih odluka, samo se protivnici Barcelona vise cuju.Bosanski_kralj wrote:Ako već sudije greše, valjda bi te greške trebale ići ponekad i na štetu Barcelone.
Ili imaju selektivno pamcenje kao Mourinho.
P.S. Ne kazem da sudije nisu pomagale Barceloni, ali reci da im nikada ne stete je totalna glupost.
-
fixer
#3348 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
A omjer je tu negdje, ha?Bušman wrote:Barcelona ispala prosle godine zbog dvije pogresne sudijske odluke u dvije utakmice. Barcelona u prvoj utakmici protiv Chelsea nije dobila cist penal. Neopravdan crveni Abidalu u narednoj. Nije tacno da nije bilo losih odluka, samo se protivnici Barcelona vise cuju.Bosanski_kralj wrote:Ako već sudije greše, valjda bi te greške trebale ići ponekad i na štetu Barcelone.
Ili imaju selektivno pamcenje kao Mourinho.
P.S. Ne kazem da sudije nisu pomagale Barceloni, ali reci da im nikada ne stete je totalna glupost.
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#3349 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Abidal i Iniesta u Barceloninu, Ronaldo u Realovu kadru
Trener Barcelone Josep Guardiola uvrstio je Erica Abidala i Andresa Iniestu na popis 20-orice nogometaša od kojih će 18 uvrstiti u zapisnik uzvratne utakmice Lige prvaka protiv Reala sutra (utorak) na Nou Campu...
Posljednje je dvije utakmice svog kluba Iniesta propustio zbog ozljede lista. Nije igrao na Santiago Bernabeuu prošle srijede u 2-0 pobjedi Barcelone u prvom dvoboju polufinala.
Abidal je pak u ponedjeljak odradio prvi puni trening sa suigračima nakon što je 17. ožujka operirao jetreni tumor.
Trener Reala Jose Mourinho uvrstio je u svoj kadar 19-orice kandidata Cristiana Ronalda, kojeg je ostavio na tribinama prilikom subotnjega domaćeg prvenstvenog poraza (3-2) od Zaragoze.
Na press-konferenciji uoči utakmice u ime Reala pojavio se Mourinhov pomoćnik Aitor Karanka, koji će i voditi momčad u izostanku suspendiranog Potugalca. Karanka je iskoristio priliku poručiti Realovim navijačima da između trenera kluba i Cristiana Ronalda nema ama baš nikakvih napetosti.
- Cristiano ima pravo reći da je naša igra defenzivna. Hoće li ili ne biti u sastavu, to će odlučiti trener i to ćete vidjeti sutra. U svakom slučaju, vidjet ćemo hoćemo li biti defenzivni ili ne – rekao je Karanka.
Prošlog je tjedna Ronaldo rekao novinarima da mu nije drago što momčad igra toliko defenzivno protiv Barcelone. Mnogi su njegovo sjedenje na tribinama u srazu sa Zaragozom procijenili Mourinhovom odmazdom.
Trener Barcelone Josep Guardiola uvrstio je Erica Abidala i Andresa Iniestu na popis 20-orice nogometaša od kojih će 18 uvrstiti u zapisnik uzvratne utakmice Lige prvaka protiv Reala sutra (utorak) na Nou Campu...
Posljednje je dvije utakmice svog kluba Iniesta propustio zbog ozljede lista. Nije igrao na Santiago Bernabeuu prošle srijede u 2-0 pobjedi Barcelone u prvom dvoboju polufinala.
Abidal je pak u ponedjeljak odradio prvi puni trening sa suigračima nakon što je 17. ožujka operirao jetreni tumor.
Trener Reala Jose Mourinho uvrstio je u svoj kadar 19-orice kandidata Cristiana Ronalda, kojeg je ostavio na tribinama prilikom subotnjega domaćeg prvenstvenog poraza (3-2) od Zaragoze.
Na press-konferenciji uoči utakmice u ime Reala pojavio se Mourinhov pomoćnik Aitor Karanka, koji će i voditi momčad u izostanku suspendiranog Potugalca. Karanka je iskoristio priliku poručiti Realovim navijačima da između trenera kluba i Cristiana Ronalda nema ama baš nikakvih napetosti.
- Cristiano ima pravo reći da je naša igra defenzivna. Hoće li ili ne biti u sastavu, to će odlučiti trener i to ćete vidjeti sutra. U svakom slučaju, vidjet ćemo hoćemo li biti defenzivni ili ne – rekao je Karanka.
Prošlog je tjedna Ronaldo rekao novinarima da mu nije drago što momčad igra toliko defenzivno protiv Barcelone. Mnogi su njegovo sjedenje na tribinama u srazu sa Zaragozom procijenili Mourinhovom odmazdom.
-
Bušman
#3350 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Nije. Takav omjer je u tvojoj glavi. Ubijedio si sebe da je istina nesto sto je laz.fixer wrote: A omjer je tu negdje, ha?