duboka_misao wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
ma ja,ali kako zna za onih pola sedmice?
danak nemoj dalje, pishnucu, ionako idem u wc svako 5 minuta .
jadan covjek, uletio na zensko sijelo, valja to sve desifrovati
Moderator: anex
duboka_misao wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
danak nemoj dalje, pishnucu, ionako idem u wc svako 5 minuta .
Jedino brusnica i dosta tečnosti. Ukoliko je upala jaka, ljekar ti može dati i neki antibiotik koji smiju uzimati trudnice. Tako da je najbolje da vidiš s ljekarom. Ali ne igraj se, upala mokraćnih kanala u trudnoći nije bezazlena.Gladna wrote:Upala mokracnih kanala u trudnoci, sta predlazete?
hajd sto on nego mene neki dan pitaju koji si mjesecotherside wrote:duboka_misao wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
danak nemoj dalje, pishnucu, ionako idem u wc svako 5 minuta .![]()
![]()
![]()
ti i ja smo u dva dana. nek' nam je sretno i harlimax07 wrote:Jedino brusnica i dosta tečnosti. Ukoliko je upala jaka, ljekar ti može dati i neki antibiotik koji smiju uzimati trudnice. Tako da je najbolje da vidiš s ljekarom. Ali ne igraj se, upala mokraćnih kanala u trudnoći nije bezazlena.Gladna wrote:Upala mokracnih kanala u trudnoci, sta predlazete?
Ono što ne bi smjela piti je uvin čaj i čaj od peršuna. Sretno s liječenjem![]()
Ja danas bila na komisiji i sekcija mi je zakazana za 3.oktobar. Ne znam ni sama je li mi drago da je to već uskoro ili me je strah što je tako blizuInače sam danas 38+4
otherside wrote:duboka_misao wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
danak nemoj dalje, pishnucu, ionako idem u wc svako 5 minuta .![]()
![]()
![]()
Da je meni Bog do im'o ko reci dvije pametne sto se kupovine tice. Moja zena nasla spisak ko da opskrbljuje pedijatriju ja kupovo'o, potrosio para i zivaca samo tako...otherside wrote: joj sabane, nek' si se vala vratio, tacno me grizla savjest![]()
moram se ovaj put asolutli sloziti sa sabanom![]()
pricali smo ti bolan o tomekakavdanakneiskustvu wrote:radenska wrote:evo ti pa racunaj, http://www.kalendar.rs/kalendar-trudnoce.php
Meni uvijek kaze sedmica + koliko dana, to mi je svaki doktor rekao dosad. A meni je beba pravo nisko, pa mozda mi se i zbog tog ide u wc, svakih 5 min mi se cini da MOOORAM u wc
jbg,ne kontam kako može biti u 7 mjesecu,tako doktor juče reče,tačnije reče 6 i po mjeseci a da joj je termin za tri mjeseca i deset dana,ona ako se porodi kad joj je termin ući će debelo u deseti mjesec
moj muz je sve kupovao sa zadovoljstvom, njemu je i taj slavni spisak bio malisabanss wrote:Da je meni Bog do im'o ko reci dvije pametne sto se kupovine tice. Moja zena nasla spisak ko da opskrbljuje pedijatriju ja kupovo'o, potrosio para i zivaca samo tako...otherside wrote: joj sabane, nek' si se vala vratio, tacno me grizla savjest![]()
moram se ovaj put asolutli sloziti sa sabanom![]()
Na kraju 80% nam nije trebalo ali sam makar imao kvalitetno zadovoljstvo da zeni u lice kazem "jesam ti rek'o"
ma mogu mjeseci , mogu i sedmice ali nemoj brate u dane icikakavdanakneiskustvu wrote:nova_korisnica wrote: ali najbitnije ti je broji sedmice, nemoj se zamarati mjesecimaja sam 9. mjesec a 33+5
ajd ok,hvala,neću se zamarati time više
ma biće to sve super, tješim se da je lakše ovako kad barem otprilike znaš šta i kad te čeka. jedino još razmišljam da li bi bilo bolje tražiti spinalnu ili ići na sigurno s opštom anestezijom.otherside wrote:ti i ja smo u dva dana. nek' nam je sretno i harlimax07 wrote:Jedino brusnica i dosta tečnosti. Ukoliko je upala jaka, ljekar ti može dati i neki antibiotik koji smiju uzimati trudnice. Tako da je najbolje da vidiš s ljekarom. Ali ne igraj se, upala mokraćnih kanala u trudnoći nije bezazlena.Gladna wrote:Upala mokracnih kanala u trudnoci, sta predlazete?
Ono što ne bi smjela piti je uvin čaj i čaj od peršuna. Sretno s liječenjem![]()
Ja danas bila na komisiji i sekcija mi je zakazana za 3.oktobar. Ne znam ni sama je li mi drago da je to već uskoro ili me je strah što je tako blizuInače sam danas 38+4
![]()
ja sam danas punih 38
jesam, u vojnoj. tamo nema spinalne pa je sekcija uvijek u opcoj anestezijimax07 wrote: @ othersidedržim fige, možemo onda ubrzo uporedjivati gdje je bolje i lakše
ja sam na jezeru, a ti koliko se sjećam u vojnoj
meni ce otherside sve da prenese (u slucaju da budem morala na carski) posto cemo na istu destinacijuotherside wrote:jesam, u vojnoj. tamo nema spinalne pa je sekcija uvijek u opcoj anestezijimax07 wrote: @ othersidedržim fige, možemo onda ubrzo uporedjivati gdje je bolje i lakše
![]()
vani zene obicno biraju spinalnu.
ja hocu da spavam...zzzzz...
ja u biti dobro podnosim anesteziju (valjda mi je organizam brzo razgradjuje) pa me nije toliko strah toga, ali mi je žao da propustim sveotherside wrote:jesam, u vojnoj. tamo nema spinalne pa je sekcija uvijek u opcoj anestezijimax07 wrote: @ othersidedržim fige, možemo onda ubrzo uporedjivati gdje je bolje i lakše
![]()
hoce hoce...a imamo i istog cika ginkosaLieToMe wrote:meni ce otherside sve da prenese (u slucaju da budem morala na carski) posto cemo na istu destinacijuotherside wrote:jesam, u vojnoj. tamo nema spinalne pa je sekcija uvijek u opcoj anestezijimax07 wrote: @ othersidedržim fige, možemo onda ubrzo uporedjivati gdje je bolje i lakše
![]()
jeste, s prvim sam prosla ka caricamax07 wrote:[
ovo je tebi drugi carski, zar ne? kako si prošla s prvim, koliko ti je trajao oporavak poslije njega ?
halo ba nemoj da ja rastjeram to sijelo sa Nakasem !otherside wrote: hoce hoce...a imamo i istog cika ginkosa
otherside wrote:jeste, s prvim sam prosla ka caricamax07 wrote:[
ovo je tebi drugi carski, zar ne? kako si prošla s prvim, koliko ti je trajao oporavak poslije njega ?![]()
ozbiljno, jest me u pocetku boljelo u podrucju reza ali samo prilikom ustajanja i lijeganja.
zato sam drugi dan ustala i poslije bih sjela ili legla samo kad moram. znam da me je masic ganjao po odjeljenju da se smirimuglavnom, kuci sam vec bila skroz mobilna, povremeno bih uzela analgetik pred spavanje.
nakon 20 dana nisam se ni sjecala sekcije
ma ja malo prepisujemotherside wrote:hoce hoce...a imamo i istog cika ginkosa
duboka_misao wrote:halo ba nemoj da ja rastjeram to sijelo sa Nakasem !otherside wrote: hoce hoce...a imamo i istog cika ginkosa
LieToMe wrote:duboka_misao wrote:halo ba nemoj da ja rastjeram to sijelo sa Nakasem !otherside wrote: hoce hoce...a imamo i istog cika ginkosama mismo i kod Divketa skupa
vidis da sve prepisujem