BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
O'zone
Globalni moderator

#3326 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by O'zone »

Meni je sinoć iskreno bilo žao Papeta, trebalo je sjediti na klupi i gledati onaj užas, 11 stećaka na terenu niko pasa da sastavi kako treba.

Poraz ko poraz dešava se svakom pa i najboljima idemo dalje bože moj! Ali sa onim zalaganjem bolje da predamo sve utakmice do kraja.
north

#3327 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by north »

trcicu trceci wrote:
north wrote:
hz__semir wrote:A da malo spustimo loptu na zemlju? Zanmerite drugu utakmicu koja ce se igrati u utorak izmedju Bjelorusije i Luksemburga, koji će jedini odigrati svoju sedmu utakmicu, pa da pogledamo tabelu kako bi izgledala u slucaju pobjede nad Albanijom, na kojoj su sve ekipe odigrale po 6 utakmica

1. Francuska 13
2. Bosna i Hercegovina 10
3. Bjelorusija 9
4. Rumunija 8
5. Albanija 8
6. Luksemburg 1

Dakle imamo priliku da preuzmemo drugo mjesto, zar to nije ono što nam je donekle cilj u ovim kvalifikacijama?

Zar ne igra Bjelorusia sa Luksemburgom isti dan kad i mi, tako da nećemo biti drugi ili sam ja pogrešno informisan?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eee jah
Us, do mene je, preletih taj dio, zajeb....
SaPnA

#3328 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by SaPnA »

O'zone wrote:Meni je sinoć iskreno bilo žao Papeta, trebalo je sjediti na klupi i gledati onaj užas, 11 stećaka na terenu niko pasa da sastavi kako treba.

Poraz ko poraz dešava se svakom pa i najboljima idemo dalje bože moj! Ali sa onim zalaganjem bolje da predamo sve utakmice do kraja.
bas tako i ja bi sad govirio poraz ko poraz bice bolje los dan ali brate onakvom igrom svaki sledeci je poraz :oops: :oops:
Ridjobrki

#3329 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Ridjobrki »

Ma boli nas Q, uvijek imamo tabelu i teoretske šanse. :wink:
Dialer

#3330 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Dialer »

Amar se moze silit u Zelji, gdje on to vani bio da je postigo nesto? Nista, ne znam odkud prica da bi kao on nesto to napravio revolucionarno. On moze u Zelji govorit, kako su igraci nekvalitetni, karne itd.
dzeno123

#3331 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by dzeno123 »

JThomas wrote:ma vi se zajebajite, al' vlado jagodić je ozbiljan lik sa mudima i ako ne bi bolje ovo izgledalo, ne bi sigurno ni gore.

o amaru neću ni počinjati :D
Pa sta ce Amar Osim reci jednom Dzeki u vezi hlopte? Sta god da mu kaze, Dzeko njemu moze ladno reci "stas ti pricat, ne znas sutnut loptu, noge ti ko u zene". Jedan je Mourinho. Jagodic, osvojio covjek prejaki Bosansko Hercegovacki Premiership, strasan uspjeh.

Dok ne dodje provjereno trenersko ala Vahid Halilhodzic nema ovdje napretka.

A ovaj patriota sto hoce da se preko reprezentacije uci, neka preuzme prvo HSV ili makar djecu HSV pa neka ispece zanat koliko toliko i neka dodje. Sa njim su mi raja probila glavu ko da je Guardiola da bi vise volio nego ista da zasjedne na selektorsku poziciju da ne smaraju sa njim.
Last edited by dzeno123 on 04/06/2011 13:25, edited 1 time in total.
juan

#3332 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by juan »

Šef wrote:....od giganta ravnom Mesiju Džeke, novog Arsenalovog stopera Spahića, vanzemaljca bosanskog Žuninha Pjanića, fenomenalnog Misketa...

A niko da kaže otvoreno da Džeko u City-ju grije klupu, isto kao i Pjanić u Lionu, Misimović otjeran iz Galatasaraya u neki prosječni ruski klub, Spahić fakin koji se više bije na utakmicama, kažnjen i ne igra mjesecima, i tako dalje i tako redom.
Pogledajte kolumne koje piše neki Bakir Tiro na ovom portalu, pa to bi dijete iz osnovne škole bolje radilo. Ili izvjesni Jasmin Ligata iz Oslobođenja, Sinan Sinanović... Mene je sramota kad to čitam. I takvi da mi formiraju mišljenje, oblikuju svijest, pomognu da iskristališem stav? :) Ma hajde.

Bravo!!! Bas tako!
i to ne od jucer....
nosara

#3333 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nosara »

Dialer wrote:Amar se moze silit u Zelji, gdje on to vani bio da je postigo nesto? Nista, ne znam odkud prica da bi kao on nesto to napravio revolucionarno. On moze u Zelji govorit, kako su igraci nekvalitetni, karne itd.
Gdje god je radio postigao je nesto... To sto si ti neinformisan, to je tvoj problem... :D
dzeno123 wrote: Pa sta ce Amar Osim reci jednom Dzeki u vezi hlopte? Sta god da mu kaze, Dzeko njemu moze ladno reci "stas ti pricat, ne znas sutnut loptu, noge ti ko u zene". Jedan je Mourinho. Jagodic, osvojio covjek prejaki Bosansko Hercegovacki Premiership, strasan uspjeh. Dok ne dodje provjereno trenersko ala Vahid Halilhodzic nema ovdje napretka. A ovaj patriota sto hoce da se preko reprezentacije uci, neka preuzme prvo HSV ili makar djecu HSV pa neka ispece zanat koliko toliko i neka dodje. Sa njim su mi raja probila glavu ko da je Guardiola da bi vise volio nego ista da zasjedne na selektorsku poziciju da ne smaraju sa njim.
:-)
O'zone
Globalni moderator

#3334 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by O'zone »

Dialer wrote:Amar se moze silit u Zelji, gdje on to vani bio da je postigo nesto? Nista, ne znam odkud prica da bi kao on nesto to napravio revolucionarno. On moze u Zelji govorit, kako su igraci nekvalitetni, karne itd.
Ma mogu dovesti i Guardiolu koja korist kad svi stoje na terenu i igraju na principu "Ispucaj naprijed pa ko je je.e" .

Ako jedan igrač na terenu ne ispuni ono što je zadato u svlačionici ili pripremama ide se na zamjenu istog ali ako imaš 11 igrača koji ne ispune ono što je zadato ne možeš ama baš ništa osim raspustiti reprezentaciju i tražiti druge igrače.
JThomas

#3335 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by JThomas »

dzeno123 wrote:
JThomas wrote:ma vi se zajebajite, al' vlado jagodić je ozbiljan lik sa mudima i ako ne bi bolje ovo izgledalo, ne bi sigurno ni gore.

o amaru neću ni počinjati :D
Pa sta ce Amar Osim reci jednom Dzeki u vezi hlopte? Sta god da mu kaze, Dzeko njemu moze ladno reci "stas ti pricat, ne znas sutnut loptu, noge ti ko u zene". Jedan je Mourinho. Jagodic, osvojio covjek prejaki Bosansko Hercegovacki Premiership, strasan uspjeh.

Dok ne dodje provjereno trenersko ala Vahid Halilhodzic nema ovdje napretka.

A ovaj patriota sto hoce da se preko reprezentacije uci, neka preuzme prvo HSV ili makar djecu HSV pa neka ispece zanat koliko toliko i neka dodje. Sa njim su mi raja probila glavu ko da je Guardiola da bi vise volio nego ista da zasjedne na selektorsku poziciju da ne smaraju sa njim.
ej, i to je mnogo više od papetovih trenerskih uspjeha...pape je naš najbolji igrač ikad, al' iz aviona se vidi da on usprkos tome ne može nikome u ovoj repki ništa narediti.
Last edited by JThomas on 04/06/2011 13:28, edited 1 time in total.
nadžak

#3336 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nadžak »

Pozdrav svima. Evo jedan link za komentar jedne druge utakmice, koji je dao kralj Ivica Osim. Komentar koji je dao tada kao da ga je dao i sinoć poslije one blamaže. Maksuz sam se registrovao zbog ovoga. Pozdrav

http://www.youtube.com/watch?v=JouHwOGKMNk
argyle

#3337 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by argyle »

Treba ih poslati na raport kod Osima da im opali po samar. Obisao je cijelu BIH moleci se ovom ili onom da se usvoji Statut, a ovi mu ovako vracaju.

Gubimo 2-0 a Misimovic pravi neke trikove za cirkus, Hasagica ostavili samog pa se snalazi kako znas, nakon 3-0 nisam vise mogao gledati.

Treba im zabraniti bilo kakav kontakt sa medijima, dok se ne zavrse kvalifikacije. Uvesti diktaturu u Reprezentaciji, a ako Pape nije sposoban za to, naprijed slijedeci. Kome se zuri na odmor, neka ide i ranije, dzabe se ovako sramotimo.
Last edited by argyle on 04/06/2011 13:31, edited 2 times in total.
nihoniho

#3338 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nihoniho »

nema smisla napadati igrace,to su decki u dvadesetim,puni para,ne bas inteligentni,jednom rijeju-fudbaleri-.oni ce uvijek biti onoliko drski i bezobrazni koliko im se dozvoli. problem je,nazalost moram reci ,u selektoru. ocajna formacija sa tromim i losim fudbalerima u veznom redu,ne moze izgledati bolje od onog sinoc. da su rumuni prije skontali da presingom mogu da nas razvale ko beba zvecku,fasovali bi tri i kuci.
Simply_Red

#3339 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Simply_Red »

moze li neko naci prenos negdje nA netu dAcU mu hiljAde i hiljAde eura :D sinoc saM bio defektAn nisAm mOgaO gledatI. p.s. izvinjavam se zbog slova tAstatura jE iSto defektna
harisaga

#3340 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by harisaga »

Odlicna formacija za onu utakmicu.Problem je sto se nije radilo ono sto se treba raditi kad igras onu formaciju.Ko je za to kriv-ne znam.Formacija ko formacija je extra bila.
dzeno123

#3341 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by dzeno123 »

nosara wrote:
Gdje god je radio postigao je nesto... To sto si ti neinformisan, to je tvoj problem... :D
dzeno123 wrote: Pa sta ce Amar Osim reci jednom Dzeki u vezi hlopte? Sta god da mu kaze, Dzeko njemu moze ladno reci "stas ti pricat, ne znas sutnut loptu, noge ti ko u zene". Jedan je Mourinho. Jagodic, osvojio covjek prejaki Bosansko Hercegovacki Premiership, strasan uspjeh. Dok ne dodje provjereno trenersko ala Vahid Halilhodzic nema ovdje napretka. A ovaj patriota sto hoce da se preko reprezentacije uci, neka preuzme prvo HSV ili makar djecu HSV pa neka ispece zanat koliko toliko i neka dodje. Sa njim su mi raja probila glavu ko da je Guardiola da bi vise volio nego ista da zasjedne na selektorsku poziciju da ne smaraju sa njim.
Sta kolutas ocima Masicu, nesto ti nije jasno?

Mislim na to da Mourinho prije trenersko posla nije bio aktivan igrac, Amar je nesto malo igrao ali na racun oca i imao obje lijeve noge. On moze biti autoritet ovim nasim jadnicima sto vise izgledaju na izbjeglice iz Bijafre a ne na profesionalne igrace, Dzeki i Misimovicu sigurno ne.

Da i jedan nas trener iz Premijer lige valja, vodio bi makar neku prosjecnu europsku ekipu.
Last edited by dzeno123 on 04/06/2011 13:37, edited 1 time in total.
argyle

#3342 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by argyle »

Simply_Red wrote:moze li neko naci prenos negdje nA netu dAcU mu hiljAde i hiljAde eura :D sinoc saM bio defektAn nisAm mOgaO gledatI. p.s. izvinjavam se zbog slova tAstatura jE iSto defektna
trenutno ide repriza na Tv1

BTW drugi put cu radije gledati na stranim kanalima utakmicu nego na TV1 zbog onih reklama.
north

#3343 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by north »

Ovo je posljednja prilika Papetu ko što reče sinoć Plavih 11 da sad ili nikad pokaže igračima ko je šef i da zavede red i disciplinu, da svim igračima pojasni neke stvari da im se jasno da do znanja da ako se samo još jednom nešto slično ponovi da će zauvijek biti odstranjeni iz reprezetacije.pa bili to Džeko, Spahić ili Misimović..

Ne mora Džeko svaku utakmicu zabiti gol niti to iko normalan traži, ali mora svaku utakmicu, kao i svi drugi proliti litre znoja na kraju utakmice...

Ako sad Pape popusti i ništa ne preduzme, mislim da će definitivo izgubiti kredibilitet (ako ga do sada nije izgubio)....

U utakmici protiv Albanije će se lijepo vidjeti prema prstupu igrača koliko je u tome uspio...
JThomas

#3344 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by JThomas »

dzeno123 wrote: Sta kolutas ocima Masicu, nesto ti nije jasno?

Mislim na to da Mourinho prije trenersko posla nije bio aktivan igrac, Amar je nesto malo igrao ali na racun oca. Imao obje lijeve noge, on moze biti autoritet ovim nasim jadnicima sto vise izgledaju na izbjeglice iz Bijafre a ne na profesionalne igrace, Dzeki i Misimovicu sigurno ne.

Da i jedan nas trener iz Premijer lige valja, vodio bi makar neku prosjecnu europsku ekipu.
a 'ta će guardiola messiju kad je ovaj sedam puta jači igrač nego što je on bio? da ne pominjem hiddink, ferguson, van gaal, lippi, sve igračine spram onih koje treniraju :-)
NeKi_LiK

#3345 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by NeKi_LiK »

Najgore je što se raja loži na sveti dres, svetu reprezentaciju, zmajeve i slične nonsense.

Velikoj većini, a neki od njih su nemal broj puta to i privatno spominjali, reprezentativna okupljanja dođu kao odmor i dobra zajebancija sa starom rajom.

Po zanimanju su fudbaleri, sportisti, tako da moraju imati usađenu bar trunku sportskog duha, i naravno da im je stalo da pobjede ali ne više nego bilo kome od vas ko se rekreativno bavi sportom da pobjedi na nekom terminu sa rajom iz firme ili mahale, i to je jedina istina. I ako izgubite, jebiga, pašće malo provokacija i vraćate se svojim ustaljenim obavezama, isto kao i oni. Samo što njihovi porazi ostave uticaj na milion i jednu dušu koja troši svoji vrijeme, novac, glasne žice i živce u navijanju, i najdubljem analiziranju najsitnijih detalja ne želeći shvatiti da njih jednostavno manje-više zaboli racku.

I ono, znam da se u svetinju ne smije i da su to teorije zavjera ali u reprezentaciju su na sve načine pokušavali ugurati i Amira Spahića, najveću zvijezdu ludih proslava po sarajevskim kafanama i stalnog člana evropskih trećeligaša.

Ali da sve nije negativno pokazuje i otvaranje škole fudbala Walter od strane Edine Džeke i Emira Spahića, na čelu sa emininetnim fudbalskim stručnjacima :D...
nosara

#3346 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nosara »

dzeno123 wrote:
nosara wrote:
Sta kolutas ocima Masicu, nesto ti nije jasno?

Mislim na to da Mourinho prije trenersko posla nije bio aktivan igrac, Amar je nesto malo igrao ali na racun oca. Imao obje lijeve noge, on moze biti autoritet ovim nasim jadnicima sto vise izgledaju na izbjeglice iz Bijafre a ne na profesionalne igrace, Dzeki i Misimovicu sigurno ne.

:lol:

:sax: :sax: :sax:
dzeno123

#3347 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by dzeno123 »

JThomas wrote:

a 'ta će guardiola messiju kad je ovaj sedam puta jači igrač nego što je on bio? da ne pominjem hiddink, ferguson, van gaal, lippi, sve igračine spram onih koje treniraju :-)
Ok, Amara za trenera. :bih:
nosara

#3348 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nosara »

JThomas wrote:

:lol:

Pusti, on je liberal... :-)
dzeno123

#3349 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by dzeno123 »

nosara wrote::lol:

:sax: :sax: :sax:
Konstruktivan si ko i ministar ti. Sreca pa ti to ovdje prolazi.
Edin H.

#3350 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

smoki_choko wrote:
Edin H. wrote:Evo tekme ponovo na TV1

Mozda bude bolje :oops:
valjda bod izvucemo :lol:
Tesko, cist penal na Dzeki i opet sudija ne svira :x
Locked