Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li je istina da kada narucim preko ebay-a pošilju u vrijednosti preko 100KM plaćam i neku dodanu poštarinu (u pitanju su dva artikla od po 120 KM od istog prodavača)? Do sada sam naručivala neke sitne stvari, pa nisam sigurna da li je ova glasina tačna : )
Last edited by Kepecc on 06/08/2013 14:42, edited 1 time in total.
ForeverStrong wrote:Your item, posted on 29/07/13 with reference RQ*******GB has been passed to the overseas postal service for delivery in BOSNIA AND HERZEGOWINA.
Je li paket usao u BiH ili jos putuje, sta bi ovo trebalo znaciti, nije valjda da putuje avionom 10 dana iz UK do BiH?
Religious Fantastic wrote:Imam otvoren dispute na paypalu - ne na ebayu/ dosli smo do faze "being reviewed by paypal". Ima li iko iskustva koliko to moze potrajati jer evo vec 4 dana se status ne mijenja/ u HELP sekciji nisam nasao nista konkretno sto bi moglo pokazivati koliko je dug vremenski period u kojem ce paypal donijeti konacnu odluku. Hvala/
ForeverStrong wrote:Your item, posted on 29/07/13 with reference RQ*******GB has been passed to the overseas postal service for delivery in BOSNIA AND HERZEGOWINA.
Je li paket usao u BiH ili jos putuje, sta bi ovo trebalo znaciti, nije valjda da putuje avionom 10 dana iz UK do BiH?
Jel imao netko ovo iskustvo. Kupujem preko ioffera sat, platim pordavaču sve ok, kaže poslat će mi sutra,došlo to sutra ja ga pitam jel poslao, kliknem na njegov profil i piše: This seller does not have any active listings. Check out these popular items from other sellers.
On se izbrisao sa ioffera. Otvorio sam slučaj na paypalu i 7 dana nema odgovara. Hoče li se meni vratiti pare?
Nije mi jasno, zašto neki prodavači na iofferu sakupe veliki raiting 99% i ima preko 2000 transakcija i onda jednostavno nestane sa ioffera?
Juče stigao item koji je poslan prije 2 mjeseca i kusur dana.. Javim se prodavcu i kažem mu da mu želim ponovo platiti, on mi dade paypal email i ja mu platih.
pathyeshme wrote:Juče stigao item koji je poslan prije 2 mjeseca i kusur dana.. Javim se prodavcu i kažem mu da mu želim ponovo platiti, on mi dade paypal email i ja mu platih.
Sent from my XT701 using Tapatalk 2
E sto volim ovako postene ljude Postenje se uvijek isplati
Nego cime dostavljaju ovi iz Hong Konga , sa F16 mozda ili MIG-om ? Paket poslan 27.7 stigao 2.8
Što je tebi to eypresno došlo , zna se to tako nekad desiti, valjda oni to na kamaru sve i šalju, ali bili je i ranijih slučajeva, ali bilo ej i onih od40+ dana
pathyeshme wrote:Juče stigao item koji je poslan prije 2 mjeseca i kusur dana.. Javim se prodavcu i kažem mu da mu želim ponovo platiti, on mi dade paypal email i ja mu platih.
Sent from my XT701 using Tapatalk 2
E sto volim ovako postene ljude Postenje se uvijek isplati
Nego cime dostavljaju ovi iz Hong Konga , sa F16 mozda ili MIG-om ? Paket poslan 27.7 stigao 2.8
Nije to do hong kong pošte oni brzo dostave,ali ovi na carini kod njih bude dugo...