Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
dječak sa šibicama

#3326 Re: Horde Zla

Post by dječak sa šibicama »

Takva iskustva hvala Bogu nemam, ali znam za tudja iskustva.

Bar je "poljska prica" poznata.
KPNCTNJAH

#3327 Re: Horde Zla

Post by KPNCTNJAH »

Jebo mater, ovi belaji se desavaju sirom svijeta, ali samo kod nas podrumasi pisu izvjestaje iz minute u minutu... i to naravno oni bolje znaju sta se desava, nego ljudi koji su na licu mjesta... ovi sto se nasladjuju mogu da se napuse dobro, pogotovo pacenici koji se nazivaju simpatizerima FK Sarajevo, a ova sva situacija im kao smijesna... dodju likovi kojim je jedini cilj napraviti belaj, mrze tebe, tvoj grad, drzavu, narod i nama je opet draze praviti neke podjele izmedju sebe, nego biti na istoj strani bar u ovakvim situacijama... ne trazi niko od tebe da ides na ulicu i da se boris s njima, ali bar nas mozes postediti debilnih komentara... jebem te internete...
Stroj-2

#3328 Re: Horde Zla

Post by Stroj-2 »

Ne znam jel neko spomeno, al ovi poljaci što su došli su na crnoj listi, inače im je zabranjen ulaz u dražve EU-a, kad su tekme, OGROMAN proust MUP-a i bezbjednosnih agencija.... znači lokalna djeca 95 i 99 god. stali na crtu s ovim ćelavim debilima, svaka čast...
bingov buraz

#3329 Re: Horde Zla

Post by bingov buraz »

Pirija wrote:Joj kralja Poljaka :D oplako sam komentare :D
Image

http://s17.postimg.org/g340761ji/Poljak.jpg
Faith for dinner :lol:
Dont mix froggs and grandmothers :mrgreen:
Last edited by bingov buraz on 14/07/2015 11:39, edited 1 time in total.
bingov buraz

#3330 Re: Horde Zla

Post by bingov buraz »

.
Capajebo

#3331 Re: Horde Zla

Post by Capajebo »

"U tuči je izgubljeno nekoliko stolica, ali ništa strašno. Kada su naši navijači došli ispred hotela, Poljaci su uzeli stolice kako bi se branili. Kada je incident završio, stolice su vratili na svoje mjesto. To nas je iznenadilo. Vrlo su pažljivi u hotelu", kazala je recepcionarka hotela Sunce.
aaaa daaaaj :lol: :lol: :lol: :lol:
insomnia78

#3332 Re: Horde Zla

Post by insomnia78 »

Nego, s obzirom da nisam iz Sa i da sam sa bebom koje dijelove grada bi veceras bilo pametno izbjeci?
Kombat

#3333 Re: Horde Zla

Post by Kombat »

Stroj-2 wrote:Ne znam jel neko spomeno, al ovi poljaci što su došli su na crnoj listi, inače im je zabranjen ulaz u dražve EU-a, kad su tekme, OGROMAN proust MUP-a i bezbjednosnih agencija.... znači lokalna djeca 95 i 99 god. stali na crtu s ovim ćelavim debilima, svaka čast...
Ovo boldirano je rekla-kazala sranje. Osim toga, da im je zabranjen ulazak u drzave EU- ne bi prosli ni Madjarsku ni Hrvatsku - pa cak i da su pokusali preko Srbije ici ne bi mogli preko Rumunije, tako da je ovo gore najobicnija jebena LAZ kojom se pokusava opravdati sinocnji potpuni debakl i pretvoriti u kao casan poraz od ono al pravo zajebanih likova.

Prije par stranica su pisali da im je zabranjen ulazak na stadione u Poljskoj, sada pisete kako im je zabranjen ulaz u drzave EU a ocekujem za par stranica da neko napise da su na americkoj terror watch listi i da ih trazi CIA.... :run:
insomnia78

#3334 Re: Horde Zla

Post by insomnia78 »

Capajebo wrote:
"U tuči je izgubljeno nekoliko stolica, ali ništa strašno. Kada su naši navijači došli ispred hotela, Poljaci su uzeli stolice kako bi se branili. Kada je incident završio, stolice su vratili na svoje mjesto. To nas je iznenadilo. Vrlo su pažljivi u hotelu", kazala je recepcionarka hotela Sunce.
aaaa daaaaj :lol: :lol: :lol: :lol:
Gospocad :lol:
nema me tamo

#3335 Re: Horde Zla

Post by nema me tamo »

Kombat wrote:
Stroj-2 wrote:Ne znam jel neko spomeno, al ovi poljaci što su došli su na crnoj listi, inače im je zabranjen ulaz u dražve EU-a, kad su tekme, OGROMAN proust MUP-a i bezbjednosnih agencija.... znači lokalna djeca 95 i 99 god. stali na crtu s ovim ćelavim debilima, svaka čast...
Ovo boldirano je rekla-kazala sranje. Osim toga, da im je zabranjen ulazak u drzave EU- ne bi prosli ni Madjarsku ni Hrvatsku - pa cak i da su pokusali preko Srbije ici ne bi mogli preko Rumunije, tako da je ovo gore najobicnija jebena LAZ kojom se pokusava opravdati sinocnji potpuni debakl i pretvoriti u kao casan poraz od ono al pravo zajebanih likova.

Prije par stranica su pisali da im je zabranjen ulazak na stadione u Poljskoj, sada pisete kako im je zabranjen ulaz u drzave EU a ocekujem za par stranica da neko napise da su na americkoj terror watch listi i da ih trazi CIA.... :run:

Mozda izvukli deblji kraj, al' jebo ti tu pirovu pobjedu kad ti dođe u Vogoscu a ne u centar!

A ovi Poljaci imaju zabrane da idu na utakmice u Poljskoj i to je to.
Last edited by nema me tamo on 14/07/2015 11:46, edited 1 time in total.
Opetja033

#3336 Re: Horde Zla

Post by Opetja033 »

insomnia78 wrote:Nego, s obzirom da nisam iz Sa i da sam sa bebom koje dijelove grada bi veceras bilo pametno izbjeci?
Prijatelju sa vanjskopolitickih tema :mrgreen:
Mislim da ce sve da vrvi od murije, a i sve zavisi od toga hoce li Poljaci dolaziti u grad. Ako ne, onda su ti Stari Grad i Ferhadija najsigurniji. Ma uglavnom kada budes sjedio drzi se Carsije i ne bi trebalo biti problema. Ono jucer kod Slatkog Coseta je bas bio izuzetak.
Capajebo

#3337 Re: Horde Zla

Post by Capajebo »

insomnia78 wrote:Nego, s obzirom da nisam iz Sa i da sam sa bebom koje dijelove grada bi veceras bilo pametno izbjeci?
Nemoj samo na Kosevsko i Kosevo ici. Ostalo ce ti sve manje vise biti ok aBd :)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3338 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

To je to. Kakav smo mi narod.
Sad jos malo krecu tekstovi i naslovi " Poljska nejac napadnuta u Vogosci"..."Pravda za ugrozene gradjane Poljske"..." Hz krive za pad turistucke sezone u Sarajevu".

A tamo tetovirani celavci, vecina preko 190cm...u 'slobodno vrijeme' se mlave po livafama i u kavezima....fura ju se na neonaci i sl.

Tacno ono....ma ne znam. Ne vrijedi ni pricati vise. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#3339 Re: Horde Zla

Post by Tomahawk11 »

Capajebo wrote:
Ma bice to rega i na Kosevu. Valjda ce ovi hajvani od policije ozbiljno pristupiti utakmici, jer su vidjeli da nema zayebancije.
insomnia78

#3340 Re: Horde Zla

Post by insomnia78 »

Capajebo wrote:
:thumbup:
insomnia78

#3341 Re: Horde Zla

Post by insomnia78 »

Opetja033 wrote:
Prijatelju sa vanjskopolitickih tema :mrgreen:
Mislim da ce sve da vrvi od murije, a i sve zavisi od toga hoce li Poljaci dolaziti u grad. Ako ne, onda su ti Stari Grad i Ferhadija najsigurniji. Ma uglavnom kada budes sjedio drzi se Carsije i ne bi trebalo biti problema. Ono jucer kod Slatkog Coseta je bas bio izuzetak.
:thumbup:
Opetja033

#3342 Re: Horde Zla

Post by Opetja033 »

-LIBERO- wrote:To je to. Kakav smo mi narod.
Sad jos malo krecu tekstovi i naslovi " Poljska nejac napadnuta u Vogosci"..."Pravda za ugrozene gradjane Poljske"..." Hz krive za pad turistucke sezine u Sarajevu".

A tamo tetovirani celavci, vecina preko 190cm...u 'slobodno vrijeme' se mlave po livafama i u kavezima....fura ju se na neonaci i sl.

Tacno ono....ma ne znam. Ne vrijedi ni pricati vise. :D
Ma pusti pacenike, ne oslikava to prosjecnog covjeka. Ovo su bas pacenici koji lijece frustracije na netu. Jos pacenici i picici spominju nekakve debakle, katastrofe, poraze.
Jadovi isfrustrirani.
dječak sa šibicama

#3343 Re: Horde Zla

Post by dječak sa šibicama »

Nama su veceras preporucili da zakljucamo sve brave, posto zivimo u krugu par stotina metara od stadiona :D

Nasa raja je cudo, jutros sef haustora ko policajac stoji na ulaznim vratima zgrade, a nema ga sta vidit, paucak. Eto on ce kao braniti zgradu od Poljaka :D
Capajebo

#3344 Re: Horde Zla

Post by Capajebo »

Tomahawk11 wrote: Ma bice to rega i na Kosevu. Valjda ce ovi hajvani od policije ozbiljno pristupiti utakmici, jer su vidjeli da nema zayebancije.
Sa bebom covjek, a bit ce sigurno ako nista guzva na Kosevu :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3345 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

dječak sa šibicama wrote:Nama su veceras preporucili da zakljucamo sve brave, posto zivimo u krugu par stotina metara od stadiona :D

Nasa raja je cudo, jutros sef haustora ko policajac stoji na ulaznim vratima zgrade, a nema ga sta vidit, paucak. Eto on ce kao braniti zgradu od Poljaka :D
Aaaa dddaaaajjjjjjj :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3346 Re: Horde Zla

Post by Tomahawk11 »

Capajebo wrote:
Tomahawk11 wrote: Ma bice to rega i na Kosevu. Valjda ce ovi hajvani od policije ozbiljno pristupiti utakmici, jer su vidjeli da nema zayebancije.
Sa bebom covjek, a bit ce sigurno ako nista guzva na Kosevu :mrgreen:
S bebom svakako nece na tekmu, nije valjda toliko lud. :D
House

#3347 Re: Horde Zla

Post by House »

sarajevo je danas sigurnije od tel aviva

ocam' :D
Baltazar_khan

#3348 Re: Horde Zla

Post by Baltazar_khan »

Image
Image

ja kakve čehre imaju bože sačuvaj
Last edited by Baltazar_khan on 14/07/2015 11:52, edited 1 time in total.
sunceKOtepsija

#3349 Re: Horde Zla

Post by sunceKOtepsija »

nece niko udarat bebu, nisu navijaci maloumni, prestanite sirit strah i paniku, sinoc se sve zavrsilo bez nekih vecih problema, poljaci se vratili u hotel, dosla policija i sve stavila pod kontrolu
sunceKOtepsija

#3350 Re: Horde Zla

Post by sunceKOtepsija »

Capajebo wrote:
:thumbup: :thumbup: :bih: :thumbup: mediji kao i obicno pretjeruju
Post Reply