BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hypko_nurko

#3326 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by hypko_nurko »

edin visca ga zabio galati za 1-1 :thumbup:
Eborg

#3327 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Eborg »

Čisto sumnjam, u velikoj mjeri nedokazan igrač van Rieda. S obzirom na njegovu trenutnu reputaciju (ne govorim o kvaliteti jer ga nikad nisam gledao kako igra), njemu bi i Freiburg bio transfer iz snova.
shake69

#3328 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shake69 »

hypko_nurko wrote:edin visca ga zabio galati za 1-1 :thumbup:
Uze mi 'poruku s tastature'. :-D Ljudi, kako je mali Visca pokretljiv i opasan veceras u tekmi s Galatom, samo ako nastavi ovako, ne bi me cudilo da zavrsi vec naljeto u ligi 'petice'. Bravo, mali!
udrch

#3329 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by udrch »

E sazno sam gdje se obreo Huseinović nakon Verdera..
Eno ga u Tuzli, igra rekreativno kod Enesa Mešanovića na terenima za mali fudbal..udebljo se oko 15 kilograma..
Eborg

#3330 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Eborg »

Propade brže nego Mirza Mešić. :roll:
Corola

#3331 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Corola »

Eborg wrote:
Čisto sumnjam, u velikoj mjeri nedokazan igrač van Rieda. S obzirom na njegovu trenutnu reputaciju (ne govorim o kvaliteti jer ga nikad nisam gledao kako igra), njemu bi i Freiburg bio transfer iz snova.
Vec i ljekarsko ima zakazano :wink:
Eborg

#3332 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Eborg »

Voljeli bismo svi da je tako. Nadam se da nije riječ o nekoj posudbi nego pravi transfer.

S obzirom da mu je austrijski pasoš (pre)bitan za transfer i ostanak u tom klubu, može li paralelno imati i bosanski i austrijski pasoš, imamo li međudržavni sporazum?
alica.k

#3333 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by alica.k »

Corola wrote:
Eborg wrote:
Vec i ljekarsko ima zakazano :wink:
ocito nije procitao sta pise (a ne bi ni ja kad je google translate iskasapio clanak).
ko prati championship zna da nije to ni glup potez, boro bi vrlo lako mogao u PL.

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120103123
Corola

#3334 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Corola »

Eborg wrote:Voljeli bismo svi da je tako. Nadam se da nije riječ o nekoj posudbi nego pravi transfer.

S obzirom da mu je austrijski pasoš (pre)bitan za transfer i ostanak u tom klubu, može li paralelno imati i bosanski i austrijski pasoš, imamo li međudržavni sporazum?
Nece mu biti potrebno,posto ce vrlo brzo da mjenja Rahimica,zajedno sa Zahirovicem.
Mali svoj kvalitet dokazao i u evropskim kupovima sa Riedom,nesto slicno kao i Lulic.
Ried stoji odlicno u a\Austrijskoj ligi a jedan od najzasluzniji je bas Hadzic.
Jako pametan potez,posto je Boro veliki favorit za povratak u Premier.
alica.k

#3335 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by alica.k »

hasagic jucer (i viscin goLJ)

http://www.goalsarena.org/video/turkey- ... cu_en.html

i sehic....aji
kokuz_sa

#3336 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by kokuz_sa »

joj hasagica..pokretljivije dede iz ovog nam doma penzionera u nedzaricima
alica.k

#3337 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by alica.k »

kokuz_sa wrote:joj hasagica..pokretljivije dede iz ovog nam doma penzionera u nedzaricima
drugi gol je :-) on je cucno, sto se njega tice, go je siguran.
shake69

#3338 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shake69 »

kokuz_sa wrote:joj hasagica..pokretljivije dede iz ovog nam doma penzionera u nedzaricima
Ma stipu njega, ovdje je vazniji Visca i njegov ocigledni napredak vrijedan i lige 'petice' naredne sezone. Hasagic kad do sada nije dobacio do 3-4 najjaca kluba Turske to je zavrsena golmanska prica.
nellington

#3340 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by nellington »

Opet :shock: Meni žao ovog što je vidio bivšu i zaplakao, ovog drugog manje-više :(
kokuz_sa

#3341 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by kokuz_sa »

Sve je bilo u najboljem redu, dok moj prijatelj Medin Dračić nije ugledao bivšu djevojku. Briznuo je u plač i otrčao u WC, a ja sam pošao za njim. Pokušavao sam da ga utešim i malo duže smo se zadržali u WC-u.

e nek ih je namlatio..cuj musko a place radi trebe i jos treba mu haver da ha u cenifi tjesi
alica.k

#3342 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by alica.k »

Eborg wrote:Voljeli bismo svi da je tako. Nadam se da nije riječ o nekoj posudbi nego pravi transfer.

http://translate.google.com/translate?s ... d-vertraut

bio si u pravu. kakav je ovo menadzer ccc
burekodsira

#3343 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by burekodsira »

zayebo ga menadzer a ovaj mu slijepo vjerovao na slatke rijeci... ali isti k... ili igro u riedu ili u drugoj engleskoj :D
Bosanski_kralj

#3345 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bosanski_kralj »

kokuz_sa wrote:
Sve je bilo u najboljem redu, dok moj prijatelj Medin Dračić nije ugledao bivšu djevojku. Briznuo je u plač i otrčao u WC, a ja sam pošao za njim. Pokušavao sam da ga utešim i malo duže smo se zadržali u WC-u.

e nek ih je namlatio..cuj musko a place radi trebe i jos treba mu haver da ha u cenifi tjesi
Dva muškarca zajedno u WC-u, još ovaj jedan plače. :shock: Ne budu li Ibričić i drugovi mu mislili da su ova dvojica pederi, pa ih zato namlatili "glavu režem". :oops:
Gandalf

#3346 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Gandalf »

Bosanski_kralj wrote:
kokuz_sa wrote:

Dva muškarca zajedno u WC-u, još ovaj jedan plače. :shock: Ne budu li Ibričić i drugovi mu mislili da su ova dvojica pederi, pa ih zato namlatili "glavu režem". :oops:
ma to je to - za ovu dvojicu se vjerovatno i ranije znalo u Sanskom Mostu da su homo, pa ih je 10-ak lokalnih silnika namarisalo - eh sad, meni je upitno da li je Senijad Ibričić kao fudbaler i poznata ličnostu BiH naročito u tom dijelu BiH, bio uopće u toj kafani, ili je ubačen od "objektivnih" novinara u cijelu tu priču radi podizanja što većeg oblika prašine.
kokuz_sa

#3347 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by kokuz_sa »

kafana je Ibriciceva..valjda je bio u njoj tada
Gandalf

#3348 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Gandalf »

kokuz_sa wrote:kafana je Ibriciceva..valjda je bio u njoj tada
da, to cijeloj priči daje još veći šmek, možda je i bio tada u kafani, ali baš da se on u cijeloj toj priči našao da mariše neke likove, lomi im kosti, to mi je već sumnjivo - možda i jeste sve to istina, ali naučili su me naši novinari da im se ne može vjerovati.
Corola

#3349 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Corola »

shake69 wrote:
Ma stipu njega, ovdje je vazniji Visca i njegov ocigledni napredak vrijedan i lige 'petice' naredne sezone. Hasagic kad do sada nije dobacio do 3-4 najjaca kluba Turske to je zavrsena golmanska prica.
Ma ja bitno da je Begovicka pokretna,malo lijevim ,malo desnim guzom.Ali na klupi.
Onakva ''pokretnost''u Lisabonu je izgleda i Pulisu ''otvorila''oci.Ne pada mu na pamet da ga vise stavi na gol.
slusaj vamo

#3350 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by slusaj vamo »

Gandalf wrote:
kokuz_sa wrote:kafana je Ibriciceva..valjda je bio u njoj tada
da, to cijeloj priči daje još veći šmek, možda je i bio tada u kafani, ali baš da se on u cijeloj toj priči našao da mariše neke likove, lomi im kosti, to mi je već sumnjivo - možda i jeste sve to istina, ali naučili su me naši novinari da im se ne može vjerovati.
Jastaradi, sumnjivo je to da pise da je bio u svojoj kafani, kako i pise, a ovo da su ova dvojica homosi ti gore vec "dokaza" na osnovu kasika. Licemjerno do bola.
Post Reply