BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hypko_nurko
#3326 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
edin visca ga zabio galati za 1-1 
-
Eborg
#3327 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Čisto sumnjam, u velikoj mjeri nedokazan igrač van Rieda. S obzirom na njegovu trenutnu reputaciju (ne govorim o kvaliteti jer ga nikad nisam gledao kako igra), njemu bi i Freiburg bio transfer iz snova.alica.k wrote:anel hadzic ode u middlesborough.
- shake69
#3328 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Uze mi 'poruku s tastature'.hypko_nurko wrote:edin visca ga zabio galati za 1-1
-
udrch
#3329 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
E sazno sam gdje se obreo Huseinović nakon Verdera..
Eno ga u Tuzli, igra rekreativno kod Enesa Mešanovića na terenima za mali fudbal..udebljo se oko 15 kilograma..
Eno ga u Tuzli, igra rekreativno kod Enesa Mešanovića na terenima za mali fudbal..udebljo se oko 15 kilograma..
-
Eborg
#3330 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Propade brže nego Mirza Mešić. 
-
Corola
#3331 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Vec i ljekarsko ima zakazanoEborg wrote:Čisto sumnjam, u velikoj mjeri nedokazan igrač van Rieda. S obzirom na njegovu trenutnu reputaciju (ne govorim o kvaliteti jer ga nikad nisam gledao kako igra), njemu bi i Freiburg bio transfer iz snova.alica.k wrote:anel hadzic ode u middlesborough.
-
Eborg
#3332 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Voljeli bismo svi da je tako. Nadam se da nije riječ o nekoj posudbi nego pravi transfer.
S obzirom da mu je austrijski pasoš (pre)bitan za transfer i ostanak u tom klubu, može li paralelno imati i bosanski i austrijski pasoš, imamo li međudržavni sporazum?
S obzirom da mu je austrijski pasoš (pre)bitan za transfer i ostanak u tom klubu, može li paralelno imati i bosanski i austrijski pasoš, imamo li međudržavni sporazum?
- alica.k
#3333 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ocito nije procitao sta pise (a ne bi ni ja kad je google translate iskasapio clanak).Corola wrote:Vec i ljekarsko ima zakazanoEborg wrote:Čisto sumnjam, u velikoj mjeri nedokazan igrač van Rieda. S obzirom na njegovu trenutnu reputaciju (ne govorim o kvaliteti jer ga nikad nisam gledao kako igra), njemu bi i Freiburg bio transfer iz snova.alica.k wrote:anel hadzic ode u middlesborough.
ko prati championship zna da nije to ni glup potez, boro bi vrlo lako mogao u PL.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120103123
-
Corola
#3334 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nece mu biti potrebno,posto ce vrlo brzo da mjenja Rahimica,zajedno sa Zahirovicem.Eborg wrote:Voljeli bismo svi da je tako. Nadam se da nije riječ o nekoj posudbi nego pravi transfer.
Mali svoj kvalitet dokazao i u evropskim kupovima sa Riedom,nesto slicno kao i Lulic.
Ried stoji odlicno u a\Austrijskoj ligi a jedan od najzasluzniji je bas Hadzic.
Jako pametan potez,posto je Boro veliki favorit za povratak u Premier.
- alica.k
- kokuz_sa
#3336 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
joj hasagica..pokretljivije dede iz ovog nam doma penzionera u nedzaricima
- alica.k
#3337 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
drugi gol jekokuz_sa wrote:joj hasagica..pokretljivije dede iz ovog nam doma penzionera u nedzaricima
- shake69
#3338 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma stipu njega, ovdje je vazniji Visca i njegov ocigledni napredak vrijedan i lige 'petice' naredne sezone. Hasagic kad do sada nije dobacio do 3-4 najjaca kluba Turske to je zavrsena golmanska prica.kokuz_sa wrote:joj hasagica..pokretljivije dede iz ovog nam doma penzionera u nedzaricima
- Obuca9
- nellington
#3340 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Opet
- kokuz_sa
#3341 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Sve je bilo u najboljem redu, dok moj prijatelj Medin Dračić nije ugledao bivšu djevojku. Briznuo je u plač i otrčao u WC, a ja sam pošao za njim. Pokušavao sam da ga utešim i malo duže smo se zadržali u WC-u.
e nek ih je namlatio..cuj musko a place radi trebe i jos treba mu haver da ha u cenifi tjesi
- alica.k
#3342 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
http://translate.google.com/translate?s ... d-vertrautEborg wrote:Voljeli bismo svi da je tako. Nadam se da nije riječ o nekoj posudbi nego pravi transfer.
bio si u pravu. kakav je ovo menadzer ccc
- burekodsira
#3343 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
zayebo ga menadzer a ovaj mu slijepo vjerovao na slatke rijeci... ali isti k... ili igro u riedu ili u drugoj engleskoj 
-
todd_smith
- Bosanski_kralj
#3345 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dva muškarca zajedno u WC-u, još ovaj jedan plače.kokuz_sa wrote:Sve je bilo u najboljem redu, dok moj prijatelj Medin Dračić nije ugledao bivšu djevojku. Briznuo je u plač i otrčao u WC, a ja sam pošao za njim. Pokušavao sam da ga utešim i malo duže smo se zadržali u WC-u.
e nek ih je namlatio..cuj musko a place radi trebe i jos treba mu haver da ha u cenifi tjesi
- Gandalf
#3346 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ma to je to - za ovu dvojicu se vjerovatno i ranije znalo u Sanskom Mostu da su homo, pa ih je 10-ak lokalnih silnika namarisalo - eh sad, meni je upitno da li je Senijad Ibričić kao fudbaler i poznata ličnostu BiH naročito u tom dijelu BiH, bio uopće u toj kafani, ili je ubačen od "objektivnih" novinara u cijelu tu priču radi podizanja što većeg oblika prašine.Bosanski_kralj wrote:Dva muškarca zajedno u WC-u, još ovaj jedan plače.kokuz_sa wrote:Sve je bilo u najboljem redu, dok moj prijatelj Medin Dračić nije ugledao bivšu djevojku. Briznuo je u plač i otrčao u WC, a ja sam pošao za njim. Pokušavao sam da ga utešim i malo duže smo se zadržali u WC-u.
e nek ih je namlatio..cuj musko a place radi trebe i jos treba mu haver da ha u cenifi tjesiNe budu li Ibričić i drugovi mu mislili da su ova dvojica pederi, pa ih zato namlatili "glavu režem".
- kokuz_sa
#3347 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
kafana je Ibriciceva..valjda je bio u njoj tada
- Gandalf
#3348 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
da, to cijeloj priči daje još veći šmek, možda je i bio tada u kafani, ali baš da se on u cijeloj toj priči našao da mariše neke likove, lomi im kosti, to mi je već sumnjivo - možda i jeste sve to istina, ali naučili su me naši novinari da im se ne može vjerovati.kokuz_sa wrote:kafana je Ibriciceva..valjda je bio u njoj tada
-
Corola
#3349 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma ja bitno da je Begovicka pokretna,malo lijevim ,malo desnim guzom.Ali na klupi.shake69 wrote:Ma stipu njega, ovdje je vazniji Visca i njegov ocigledni napredak vrijedan i lige 'petice' naredne sezone. Hasagic kad do sada nije dobacio do 3-4 najjaca kluba Turske to je zavrsena golmanska prica.kokuz_sa wrote:joj hasagica..pokretljivije dede iz ovog nam doma penzionera u nedzaricima
Onakva ''pokretnost''u Lisabonu je izgleda i Pulisu ''otvorila''oci.Ne pada mu na pamet da ga vise stavi na gol.
- slusaj vamo
#3350 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jastaradi, sumnjivo je to da pise da je bio u svojoj kafani, kako i pise, a ovo da su ova dvojica homosi ti gore vec "dokaza" na osnovu kasika. Licemjerno do bola.Gandalf wrote:da, to cijeloj priči daje još veći šmek, možda je i bio tada u kafani, ali baš da se on u cijeloj toj priči našao da mariše neke likove, lomi im kosti, to mi je već sumnjivo - možda i jeste sve to istina, ali naučili su me naši novinari da im se ne može vjerovati.kokuz_sa wrote:kafana je Ibriciceva..valjda je bio u njoj tada