kakvu to hranu jede?lijepa u dusi wrote:Ja kad sam svog prvi put kupala sve super proslo, otimao se, bjezao, grebao, ali smo prezivjeli...
Kad drugi put, zalosna ti majka... Kako ja pustih vodu i krenuh tusem prema njemu, on se okrenu i zakaci mi se kandzama sa sve 4 sape za nogu, bukvalno ih zario u meso i tako se drzao. Bacim onaj tus iz ruke, jedva mu izvukoh kandze iz svoje noge i umjesto njega, ja nogu pod tus i okrenem na hladnu vodu. I pored toga mi je dva mjeseca bilo modro i jedva je zaraslo, bar je duboko bilo.
Onda sam fino zakljucala i ganjala ga tusem po kupatilu![]()
Sad smo muz i ja nabavili po jedan par onih debelih koznih rukavica, obavezno rezanje noktiju prije kupanja, debele trenerke i pripremim vodu u lavoru, jedva mi to nekako odradimo, ali sto se mora, mora se. Ne gine mu kupanje opet u skorije vrijeme, smrdi sav na hranu koju jede pa se onda polize sav, povraca mi se kad mi dodje u krilo.
Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Moderator: anex
- Bloo
- Globalna šefica
#3326 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
- arzuhal
#3327 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Ma odmah nabit nogom, što dalje o'sebe, tajanampici wrote:... djeca i mačke
- arzuhal
#3328 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Pobjedi se ne gleda u usta, pobjeda je pobjedaBloo wrote: Ali Pirova pobjeda je bila moja! oprala sam mačku
- Bloo
- Globalna šefica
#3329 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
krvava pobjedaarzuhal wrote:Pobjedi se ne gleda u usta, pobjeda je pobjedaBloo wrote: Ali Pirova pobjeda je bila moja! oprala sam mačku
i onda se pogledaš u ogledalo sav krvav i viknes This is Spartaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- arzuhal
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
lijepa u dusi
#3332 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
One dm male konzerve od 80 grama cini mi se deine bestes... Ne smrde sve konzerve ali imaju dvije koje su bas uzasne, a glavonja ih voli, sta cuBloo wrote:kakvu to hranu jede?lijepa u dusi wrote:Ja kad sam svog prvi put kupala sve super proslo, otimao se, bjezao, grebao, ali smo prezivjeli...
Kad drugi put, zalosna ti majka... Kako ja pustih vodu i krenuh tusem prema njemu, on se okrenu i zakaci mi se kandzama sa sve 4 sape za nogu, bukvalno ih zario u meso i tako se drzao. Bacim onaj tus iz ruke, jedva mu izvukoh kandze iz svoje noge i umjesto njega, ja nogu pod tus i okrenem na hladnu vodu. I pored toga mi je dva mjeseca bilo modro i jedva je zaraslo, bar je duboko bilo.
Sad smo muz i ja nabavili po jedan par onih debelih koznih rukavica, obavezno rezanje noktiju prije kupanja, debele trenerke i pripremim vodu u lavoru, jedva mi to nekako odradimo, ali sto se mora, mora se. Ne gine mu kupanje opet u skorije vrijeme, smrdi sav na hranu koju jede pa se onda polize sav, povraca mi se kad mi dodje u krilo.
- arzuhal
#3333 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Ja dobrog nicka, tek sad vidjehlijepa u dusi wrote:vase kupanje
-
lijepa u dusi
#3334 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
arzuhal wrote:Ja dobrog nicka, tek sad vidjehlijepa u dusi wrote:vase kupanje![]()
- Filter
#3335 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
mi redovno kupamo macana.
samo bez prskanja, bez sampona u ocima i da je voda potaman. jes da se otima, ali nista strasno.
a moras ga kupati kad se zasere vani. dodje prasnjav kao da je sve pokupio sto je mogao naci
gori su mi kerovi, jbte vise ja mokar od njih. jedno okupam, drugo se uzvrti... i redovno se pobiju... hajvani.
ovo je slikano jutros... tek se vratio sa nocne ture. sve mu smeta i hoce da spava. ja ga nerviram

samo bez prskanja, bez sampona u ocima i da je voda potaman. jes da se otima, ali nista strasno.
a moras ga kupati kad se zasere vani. dodje prasnjav kao da je sve pokupio sto je mogao naci
gori su mi kerovi, jbte vise ja mokar od njih. jedno okupam, drugo se uzvrti... i redovno se pobiju... hajvani.
ovo je slikano jutros... tek se vratio sa nocne ture. sve mu smeta i hoce da spava. ja ga nerviram

- Filter
#3336 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
lijepa u dusi wrote:Ja kad sam svog prvi put kupala sve super proslo, otimao se, bjezao, grebao, ali smo prezivjeli...
rukavice su pod moranje, ako macka voli ogrebati. srecom, ovaj se sad skroz smirio. svu frustraciju ispuca vani i u kuci je kao zvaka. ma koliko ga kcerka nosa i gnjavi, nece ni pokusati da ogrebe.
- Bloo
- Globalna šefica
#3337 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
pogled: die, you worthles piece of h00manFilter wrote:mi redovno kupamo macana.
ovo je slikano jutros... tek se vratio sa nocne ture. sve mu smeta i hoce da spava. ja ga nerviram![]()
- arzuhal
#3338 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
"Šta je, bucko, šta slikaš...Ho'š da prođem krozate?"Bloo wrote:pogled: die, you worthles piece of h00manFilter wrote:
- Bloo
- Globalna šefica
#3339 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
imaš li ti mačkuarzuhal wrote: "Šta je, bucko, šta slikaš...Ho'š da prođem krozate?"
btw tek sad primjetih tvoj location
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3340 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
ma ima svaka maca svoj neki karakter ko ljudi haman... pisao sam ranije da je Tiki od malena bio zestok, ima godina kako je strilisan al djaba u njemu vrije ko u pecnici, nekad mi bi zao sto smo ga kastrirali pa nek srecu trazi vani i sta bog da al jednog smo macora izgubili i zao nam da nastrada... Micka je susta suprotnost, nju mozes za rep na glavacke drzati i nista mada i ona sada kroz ovog sHejtana se je skroz promjenila i ona se ko kofrci i pravi se vazna...

djubre jedno al jopet ga volim

djubre jedno al jopet ga volim
- arzuhal
#3341 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Ne'am još uvijek, al' imam nijetBloo wrote:imaš li ti mačkuarzuhal wrote: "Šta je, bucko, šta slikaš...Ho'š da prođem krozate?"?
- Bloo
- Globalna šefica
#3342 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
arzuhal wrote:Ne'am još uvijek, al' imam nijetBloo wrote:imaš li ti mačkuarzuhal wrote: "Šta je, bucko, šta slikaš...Ho'š da prođem krozate?"?
bitno je imati nijet
čim nabaviš, ovamo impresije i očaj
- Bloo
- Globalna šefica
#3343 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
btw arzo koje ćeš ime dati mački
?
-
lijepa u dusi
#3344 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Pitom sam dok ne poludim 

- arzuhal
#3345 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Amazonka27 wrote:... Tacno smo skontali da kada hoce da kaki...rastrci se pa se zagleda u nesto...prestravljeno...pa se i mi prestravimo
- arzuhal
#3346 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
To sve ovisi...Nemam spremljeno...Ako usnijem šta, ne znam...Bloo wrote:btw arzo koje ćeš ime dati mački?
- zateznistub
#3347 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
A gangstera,,,Filter wrote:
-
SHTEVELEC
#3348 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Ma macke su zakon... Ovo je moj divljak

Maaaaalo je zivahniji, zato pred spavanje trci za laserom po kuci i onda spava k'o bubica

Maaaaalo je zivahniji, zato pred spavanje trci za laserom po kuci i onda spava k'o bubica
- Bloo
- Globalna šefica
#3349 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
SHTEVELEC wrote:Ma macke su zakon... Ovo je moj divljak
jao face na drugoj slici, ko da si mu upao u po šlajfanja
prelijep divljak <3
kak deveraš sa dlakama narandžasto-bijelim
- bushido
#3350 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
lijepa u dusi wrote:Pitom sam dok ne poludim
jaoj,koji smo mi mackari mazohisti