Pa na moru covjek kupa se nije kokuz pa da se ljeti cvari po vrucem Sarajevskom asvaltu ...Banksy wrote:Nigdje Fahre na mapi ...
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
pshhh
#3326 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
-
convict
#3327 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
.
Last edited by convict on 08/02/2014 14:11, edited 1 time in total.
-
Bloger
#3328 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
pshhh wrote:Pa na moru covjek kupa se nije kokuz pa da se ljeti cvari po vrucem Sarajevskom asvaltu ...Banksy wrote:Nigdje Fahre na mapi ...
Ma na kavom moru, nigdje taj nije mrdnuo dvadeset godina. Još ne zna gdje je zgrada pozorišta, nikada nije otišao na utakmicu ili na koncert. Poso kuća, kuča poso, a šta da zna kad ništa ne zna...
-
zulfo
#3329 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Neka fahrini sljedbenici pročitaju tekst u listu DANI pa nekvide da nepiše samo Selimović loše o Radončiću ima i drugih koji tako moslei pišu
- zlatiborka
#3330 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Fahro je izgleda mnogo tajanstven, kandidovao se na izborima a mnogo je magle oko njega.....zulfo wrote:Neka fahrini sljedbenici pročitaju tekst u listu DANI pa nekvide da nepiše samo Selimović loše o Radončiću ima i drugih koji tako moslei pišu
03-08-2010 02:00
Traže da se utvrdi identitet Fahrudina Radončića
Ovo stoji u pismu koje je grupa građana uputila Centralnoj izbornoj komisiji, ali i na adrese dijelova međunarodne zajednice i obavještajnih službi u BiH. Zahtijeva se hitno utvrđivanje njegovog stvarnog identiteta I da se o tome obavijesti javnost.
- To je jedinstven slučaj da se za javnu ličnost teško može utvrditi identitet što upućuje na zaključak da se o prošlosti Fahrudina Radončića u bh. javnosti ne zna ni minimum onoga što bi se podrazumijevalo, ako se on već odlučio na kandidaturu za najvišu državnu funkciju. Zbog toga je I logično pitanje šta sve Radončić o sebi prikriva. Bilo bi ponižavajuće za bh. društvo u cjelini ako Centralna izborna komisija ovjeri kandidaturu Radončića bez da je prethodno utvrdila ko je ta osoba - stoji u zahtjevu.
Inače, u zvaničnoj biografiji Radončića, objavljenoj na sajtu njegove stranke stoji da je rođen 24. maja 1957., ali se ne navodi mjesto rođenja. Dalje stoji da je s 19 godina postao profesionalni novinar, sa 23 godine "glavni i odgovorni urednik jednog republičkog glasila u bivšoj SFRJ" i da je 1988. "smijenjen s mjesta izvršnog sekretara".
Zanimljivo je da u Radončićevoj zvaničnoj prijavi za penzijsko i invalidsko osiguranje od 18. juna 2008. stoji da je 30. juna 1982. godine stekao diplomu Akademije likovnih umjetnosti. U toj prijavi, u rubrici zanimanje piše "osnivač društva".
O kakvoj obrazovnoj instituciji i diplomi se radi potpuno je nejasno. U Crnoj Gori ne postoji niti je ikada postojala akademija likovnih umjetnosti. Na Cetinju je postojala srednja umjetnička škola koja je kasnije izmještena u Herceg Novi. Potom je prerasla u višu školu i nakon deset godina rasformirana, a Likovna škola preseljena je u Nikšić. U Nikšiću je od 1963. do 1988. godine radila Pedagoška akademija. U maju 1988. godine osnovan je Fakultet likovnih umjetnosti na Cetinju.
D.D.
SAN - dnevne novine
-
stari grad Visegrad
#3331 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pozdravljam incijativu da saznamo porjeklo i proslost Fahrudina RAdonjica.
Meni je jako vazno ko je ovaj covjek i sta je on radio prije rata, gdje je zivio itd. sve me zanima u vezi F.R. Ako se covjek kandidovao za najvecu funkciju red je da znamo sve o njemu.
Ako ne znam proslost F.R. kako cu onda da mu vjerujem???
Meni je jako vazno ko je ovaj covjek i sta je on radio prije rata, gdje je zivio itd. sve me zanima u vezi F.R. Ako se covjek kandidovao za najvecu funkciju red je da znamo sve o njemu.
-
vela-ze
#3332 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
stari grad Visegrad wrote:Pozdravljam incijativu da saznamo porjeklo i proslost Fahrudina RAdonjica.
Evo, nije neka daleka proslost, ali ipak, vrijedi da se i ovo zna o covjeku, koji bi trebao da predstavlja i zagovara interese jednog naroda
-
supervizor
#3333 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Šta je Radončić po zanimanju? Koji strani jezik govori? Šta je i gdje je radio prije nego se doselio u BiH? Kako izgleda njegov prijeratni imovinski karton?
- ultima_palabra
#3334 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Bosanski.supervizor wrote:Koji strani jezik govori?
Dvije najlon kese.supervizor wrote:Kako izgleda njegov prijeratni imovinski karton?
-
Bloger
#3335 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Zašto Fahru zovu "kratki"? Je li to zbog visine ili neke druge karakterne osobine? Zna li neko kako Fahro izgleda?
-
Corola
#3336 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Glupav-neglupav ,ko bude glasao za ovog stranca i Ekremovog komsiju tek ce onda biti glupav.tabloid wrote:Ovaj tekst(o Vranici) iznad gore je sigurno napisano u glupavim novinama SAN.U tekstovima novina, Radoncic je diler drogom,diler cigaretama,prijatelj sa najvecim mafijasima u regionu,narucio je ubistvo Djindjica,itd.itd.
Radoncic je glavni destabilizirajuci faktor u regionu,kada se procitaju tekstovi u glupavim novinama SAN.
Kaze u Avazu najbolje sanse ima Fahro
- PeshtA
#3337 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Glasao neko ili ne za ovu kvazi licnost mogu samo reci da bi bila sramota za hiljade izginulih ljiljana koji su ovu drzavu na svojoj krvi stvorili i odbranili, da neko ovakav preuzme vodstvo iste ... Da nam se rahmetli predsjednik u grobu okrene ko mu sve drzavu vodi ... nedoBog ....
- Better Man
#3338 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
PeshtA wrote:Glasao neko ili ne za ovu kvazi licnost mogu samo reci da bi bila sramota za hiljade izginulih ljiljana koji su ovu drzavu na svojoj krvi stvorili i odbranili, da neko ovakav preuzme vodstvo iste ... Da nam se rahmetli predsjednik u grobu okrene ko mu sve drzavu vodi ... nedoBog ....
Ni rahmetlija nije bio neki predsjednik, niti je znao voditi drzavu. Sama cinjenica da mu je stranka otpocetka bila leglo mafioza, kriminalaca i ratnih profitera jasno govori. SDA treba poslati na smetljiste istorije zajedno sa SBiH i njihovim partnerima u vlasti.
- Chisum
#3339 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Sva bagra koju je rahmetli predsjednik okupio oko sebe, sve Saje, Basici, Bicakcici, Ganici, Brankovici, Cengici, Mali Princ, pa i sam ovaj Radoncic kojeg je isti taj rahmetlija dovukljacio na pozicije na kojima je danas, te i bezbroj ostalih ratnih profitera koje je iznjedrio srpski pokusni kunic zvani SDA, sve je TO JEDNA VELIKA SRAMOTA I STRAHOTA, i upravo ova bagra i pozicije na kojima se danas nalaze, a nakon 4 godine provedene u podrumu i trezoru, ni trenutka ne pomislivsi da se prikljuce otporu Bosne, najveci su samar onima koji su ovu zemlju branili... ne samo Radoncic, nego kompletna klika koja se izlegla iz te kuge zvane SDA.
-
bullmastiff
#3340 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
mislim da on nemaobrazovanja ..nego da je dio, kako neko rece, pokusnog eksperimenta zvanog SDA koji je u sluzbi Srbije...
kako glasati za nekog ciji je ciji je poslovni partner miskovic ...znam da je miskovic bio u ratu neki funkcioner, ili finansijer...
on je nakon sto SDP uzme izbore gotov...sjebace ga totalno
kako dozvoliti strancu da vlad u drugoj drzavi??
ajmo onda svabe pozvati da stranku osnuju ovdje...sigurno bi najveci napredak napravili...ili japance..i oni su giganti..sto da ne kad mogu gradjani drugih drzava?
mislim da je fahro tajni igrac postavljen od strane velikosrpskog faktora
kako glasati za nekog ciji je ciji je poslovni partner miskovic ...znam da je miskovic bio u ratu neki funkcioner, ili finansijer...
on je nakon sto SDP uzme izbore gotov...sjebace ga totalno
kako dozvoliti strancu da vlad u drugoj drzavi??
ajmo onda svabe pozvati da stranku osnuju ovdje...sigurno bi najveci napredak napravili...ili japance..i oni su giganti..sto da ne kad mogu gradjani drugih drzava?
mislim da je fahro tajni igrac postavljen od strane velikosrpskog faktora
-
high_volume
#3341 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Iz sastava te kuge nastale su i mnoge druge stranke i današnji politički čelnici. U čemu bi trebala biti razlika?Chisum wrote:Sva bagra koju je rahmetli predsjednik okupio oko sebe ... sve je TO JEDNA VELIKA SRAMOTA I STRAHOTA...kompletna klika koja se izlegla iz te kuge zvane SDA.
- Chisum
#3342 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
high_volume wrote:Iz sastava te kuge nastale su i mnoge druge stranke i današnji politički čelnici. U čemu bi trebala biti razlika?Chisum wrote:Sva bagra koju je rahmetli predsjednik okupio oko sebe ... sve je TO JEDNA VELIKA SRAMOTA I STRAHOTA...kompletna klika koja se izlegla iz te kuge zvane SDA.
Prvo, kada citiras, ne izvlaci iz konteksta.
Ja sam napisao:
Sva bagra koju je rahmetli predsjednik okupio oko sebe, sve Saje, Basici, Bicakcici, Ganici, Brankovici, Cengici, Mali Princ, pa i sam ovaj Radoncic kojeg je isti taj rahmetlija dovukljacio na pozicije na kojima je danas, te i bezbroj ostalih ratnih profitera koje je iznjedrio srpski pokusni kunic zvani SDA, sve je TO JEDNA VELIKA SRAMOTA I STRAHOTA, i upravo ova bagra i pozicije na kojima se danas nalaze, a nakon 4 godine provedene u podrumu i trezoru, ni trenutka ne pomislivsi da se prikljuce otporu Bosne, najveci su samar onima koji su ovu zemlju branili... ne samo Radoncic, nego kompletna klika koja se izlegla iz te kuge zvane SDA.
Ovo podvuceno je najbitnije!
Razlike prakticno i nema... nedorecenost, bezidejnost, nedostatak snova i bilo kakve ideologije (sanjati o kuci na Betaniji i novom audiju nije patriotizam), prisutnost samo i JEDINO zelje za licnom dobiti i bogacenju, sitno-piljarski mentalitet, spremnost na izdaju onoga sto su mnogi krvlju branili, uzasno politicko neznanje, nespremnost i kratkovidost, primitivizam, petparacka minder filozofija.... sve stranke koje su izasle iz kuge zvane SDA nose sa sobom ovo napisano. Razlika je samo u smjenama u kojim kradu. Dolaskom ratnog profitera Radoncica, velikog prijatelja cetnika Miskovica, na celo nove partije, ubacuje se u sistem i treca smjena. Nece nam ostati ni za gumenih bombona.
-
tabloid
#3343 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
bullmastiff wrote: on je nakon sto SDP uzme izbore gotov...sjebace ga totalno
Ko ce glasatai za lopovsku stranku SDP?Tuzilastvo vodi istragu protiv Lagumdzije za aferu Reket SDP-a i afera Testament.Podpredsjednik SDP-a Damir Hadzic je isto umjesan za reketiranje Imamovica.
Za njih moze glasati lud i zbunjen,a normalan nikako.
U Tuzilastvu BiH se nevodi nijedan postupak protiv Radoncica,ali kada se citaju Dani,Slobina Bosna,niskotirazno Oslobodjenje,glupavi SAN,Radoncic je ubica,diler drogom,svercer itd,itd
-
edinbug
#3344 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Za Radoncica neznam da li je ubica, ali znam da je medijski reketas, lopov, djelatnik KOS-a ...tabloid wrote:bullmastiff wrote: on je nakon sto SDP uzme izbore gotov...sjebace ga totalno
Ko ce glasatai za lopovsku stranku SDP?Tuzilastvo vodi istragu protiv Lagumdzije za aferu Reket SDP-a i afera Testament.Podpredsjednik SDP-a Damir Hadzic je isto umjesan za reketiranje Imamovica.
Za njih moze glasati lud i zbunjen,a normalan nikako.
U Tuzilastvu BiH se nevodi nijedan postupak protiv Radoncica,ali kada se citaju Dani,Slobina Bosna,niskotirazno Oslobodjenje,glupavi SAN,Radoncic je ubica,diler drogom,svercer itd,itd
Sto se tice Lagumdzije, pa taj tvoj Fahro (kodno ime Scepo) takodje pisao da je Lagumdzija priprema drzavni udar, a budale kao ti i danas vjeruju u takvo sto.
Ma bjazi
-
high_volume
#3345 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pa podijeli i s nama svoja saznanjaedinbug wrote:
Za Radoncica neznam da li je ubica, ali znam da je medijski reketas, lopov, djelatnik KOS-a ...
-
tabloid
#3346 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nije samo Avaz pisao o Lagumdzijinom lopovluku,portparol Tuzilastva BiH je dao izjavu na FTV,Slobina Bosna je pisala,kao i magazin Dani.edinbug wrote: Za Radoncica neznam da li je ubica, ali znam da je medijski reketas, lopov, djelatnik KOS-a ...
Sto se tice Lagumdzije, pa taj tvoj Fahro (kodno ime Scepo) takodje pisao da je Lagumdzija priprema drzavni udar, a budale kao ti i danas vjeruju u takvo sto.
Ma bjazi
- ultima_palabra
#3347 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
A pivarski lobi, jesu oni šta napisali? 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3348 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
OKo 170 je visok. Za muškarca više nizak nego visok, imala sam prigodu da ga kratko upoznam, iznimno je prirodno inteligentan. Van svakog političkog konteksta ili simpatije.Bloger wrote:Zašto Fahru zovu "kratki"? Je li to zbog visine ili neke druge karakterne osobine? Zna li neko kako Fahro izgleda?
- silent_BoB
#3349 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
mislim da je stvar karakterne osobine,jer govorti o necijem izgledu je apsurdno....ukusi se razlikujuKatarinaKosaca wrote:OKo 170 je visok. Za muškarca više nizak nego visok, imala sam prigodu da ga kratko upoznam, iznimno je prirodno inteligentan. Van svakog političkog konteksta ili simpatije.Bloger wrote:Zašto Fahru zovu "kratki"? Je li to zbog visine ili neke druge karakterne osobine? Zna li neko kako Fahro izgleda?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3350 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Mislim da mu se svašta može prigovoriti sem kratkoće u pameti.silent_BoB wrote:mislim da je stvar karakterne osobine,jer govorti o necijem izgledu je apsurdno....ukusi se razlikujuKatarinaKosaca wrote:OKo 170 je visok. Za muškarca više nizak nego visok, imala sam prigodu da ga kratko upoznam, iznimno je prirodno inteligentan. Van svakog političkog konteksta ili simpatije.Bloger wrote:Zašto Fahru zovu "kratki"? Je li to zbog visine ili neke druge karakterne osobine? Zna li neko kako Fahro izgleda?