Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#3326 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
mene je blam u ime njih
-
rudy81
#3327 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
ja sam stvarno al stvarno mislila neki satiricni tekst, tim vise sto je na naslovnici bio reko: ha vidi nova rubrika

-
evo mene
#3328 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Raspali Avaze , nije vam prošla Latifka ili već kako Edina, Dina, Fahrina potrčka za predsjedavajuću...
- shake69
#3329 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Banksy wrote:convict wrote:"Lucidna domaćica Vahida..." - mislim da je ovo novi rekord, ne može niže, bar do sljedećeg broja
Nema dalje, fakat!
-
vrbas1979
#3330 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Debiljimi:
Mladi novinar godine je Admir Aljimi. Rođen je 1984. godine. Apsolvent je Pravnog fakulteta u Sarajevu. Za "Dnevni avaz" počeo je raditi 2007. godine u rubrici Sarajevska hronika, dok je u ekipu Crne hronike došao u martu 2010. godine. Njegovi tekstovi s lica mjesta te profesionalni izvještaji
sa suđenja mafijaškoj grupi Zijada Turkovića opredijelili su uredništvo da mu dodijeli ovo priznanje.

Lazović: Urednik godine; Karalić: Novinar godine; Aljimi: Najbolji mladi novinar; Spasenić: Dopisnica godine
Mladi novinar godine je Admir Aljimi. Rođen je 1984. godine. Apsolvent je Pravnog fakulteta u Sarajevu. Za "Dnevni avaz" počeo je raditi 2007. godine u rubrici Sarajevska hronika, dok je u ekipu Crne hronike došao u martu 2010. godine. Njegovi tekstovi s lica mjesta te profesionalni izvještaji
Lazović: Urednik godine; Karalić: Novinar godine; Aljimi: Najbolji mladi novinar; Spasenić: Dopisnica godine
-
vrbas1979
#3331 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Neki od naslova Admira Aljimija DEBILJIMIJA:
Ratoborna Romina pretukla policajku
Uz čize kokaina i narodnjake prekopavali grobnice žrtava
Zgrabio makaze sa stola i isjekao bivšoj supruzi lice
Škrba sjedila fotografu na leđima dok ga je klala
Pao skank namijenjen za austrijsko tržište
Oduzimajući tuđi život, ubila sam samu sebe
Gatara kazala da zna čitati arapski, ali ne i pisati
Golub terencem sletio u kanjon Miljacke
Kokain je iz Južne Amerike u utrobi donosio crnac 'gutač'!
Mubera morala na Igmanu stavljati bombone na mravinjak
Lucidna domaćica Vahida uhvatila jetrvu u krađi drva

Ratoborna Romina pretukla policajku
Uz čize kokaina i narodnjake prekopavali grobnice žrtava
Zgrabio makaze sa stola i isjekao bivšoj supruzi lice
Škrba sjedila fotografu na leđima dok ga je klala
Pao skank namijenjen za austrijsko tržište
Oduzimajući tuđi život, ubila sam samu sebe
Gatara kazala da zna čitati arapski, ali ne i pisati
Golub terencem sletio u kanjon Miljacke
Kokain je iz Južne Amerike u utrobi donosio crnac 'gutač'!
Mubera morala na Igmanu stavljati bombone na mravinjak
Lucidna domaćica Vahida uhvatila jetrvu u krađi drva
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#3332 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Meni nije jasno kako ne shvatate da je ovo vrhKenCo wrote:Ne mogu wrote:Elektronska verzija je puno bolja od štampane.
http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... radji-drva
koliko neko moze nisko pasti. ovo je dno dna
Što je najjače, vidim da je koncepcija apsurda potpuno upalila. Namjenski rađena za apsurdno društvo u kojem je Avaz dnevna novina.
Da radim Mandalov posao, napravio bih štampano izdanje ove teme kao dodatak Avazu. Onda bi to fakat bilo kultno štivo za duge sate u toaletu. Šta bi učinili da osvanete, skupa sa nickovima i avatarima, kao dodatak tipa Sedmice?
-
StupskaBitanga
#3333 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ne bi me ništa iznenadilo
- dr.gog
#3334 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Boga ti, kako se ti ili babo ti prezivate da skujemo neku debilnu verziju i za tvoje porodično prezimevrbas1979 wrote:Debiljimi:
No hard feelings.
- dr.gog
#3335 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ja sam poravnio do te mjere da bih bio u stanju sve ovo puknuti pravo na AvazStupskaBitanga wrote:Ne bi me ništa iznenadilo
Last edited by dr.gog on 12/03/2013 22:49, edited 2 times in total.
-
StupskaBitanga
#3336 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Šta god će totalnu crnu, mutnu i dosadnu bh. realnost učiniti makar malo zabavnom nemam ništa protiv
- dr.gog
#3337 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
http://forum.dnevniavaz.ba/showthread.p ... post302226StupskaBitanga wrote:Šta god će totalnu crnu, mutnu i dosadnu bh. realnost učiniti makar malo zabavnom nemam ništa protiv
-
nicaze_072
#3338 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ocigledan dokaz da naocale nisu dokaz inteligencije. Btw. Apsolvent pravnog fakulteta. Prije 3 godine poceo raditi u Avazu. I ja se jos pitam zasto su im debilni tekstovi....vrbas1979 wrote:Debiljimi:
Mladi novinar godine je Admir Aljimi. Rođen je 1984. godine. Apsolvent je Pravnog fakulteta u Sarajevu. Za "Dnevni avaz" počeo je raditi 2007. godine u rubrici Sarajevska hronika, dok je u ekipu Crne hronike došao u martu 2010. godine. Njegovi tekstovi s lica mjesta te profesionalni izvještajisa suđenja mafijaškoj grupi Zijada Turkovića opredijelili su uredništvo da mu dodijeli ovo priznanje.
Pravi profesionalac. Nema fakulteta, apsolvent 10 godina i jos prati sudjenje za najopakiju kriminalnu grupu u BiH. I ja da vjerujem sta on pise?
Ovo je dno dna...
-
vrbas1979
#3339 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Hajmo se vratiti samo na naslove koje sam izdvojio za 5 minuta posla u moru onih koje je Aljimi napisao.dr.gog wrote:Boga ti, kako se ti ili babo ti prezivate da skujemo neku debilnu verziju i za tvoje porodično prezimevrbas1979 wrote:Debiljimi:?
No hard feelings.
Uz dužno poštovanje, ne da su debilni, nego vrijeđaju inteligenciju.
Znao si ti mnogo bolje komentare napisati i želim da nastaviš kao ranije
-
udrch
#3340 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
molim da se za havaz više ne govori ova konstrukcija "dno dna"..
kod njih ne postoji dno, uvjerićete se uskoro..
-
nicaze_072
#3341 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ma nema dublje od "pukla bruka" nikako. To jednostavno nije moguce!udrch wrote:molim da se za havaz više ne govori ova konstrukcija "dno dna"..
- dr.gog
#3342 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ma kontam te ja, ali gdješ' ga udarat preko prezimena
...
Osim toga, realno je pretpostaviti da način rada i stil pisanja ovise od onoga što ti traži mahniti urednik ili još mahnitija koncepcija novine. Ovo ja čisto zanatski razmišljam...I sad kaže raja da si kreten jer pišeš onakve naslove. Pa i jesu smišljeni da zvuče bizarno. To i jeste bit prave, sirove, stare crne hronike. Niske strasti, trash, krv, umobolna dešavanja. Ništa više ni manje nego što se to radi decenijama u bulevarskom novinarstvu. I to ne znači da je debil čovjek koji smišlja taj cirkus , već da je čitanost takvih stvari ogromna u samom startu objavljivanja. Na čitaocu je da se smije, bjesni, ugasi stranicu, ili kopira text i nastavi cirkus dalje... Zato kažem da je vrijeđanje novinara autogol.
Da ga nema, čemu bi se smijali u ionako prezasićenoj sceni?
Osim toga, realno je pretpostaviti da način rada i stil pisanja ovise od onoga što ti traži mahniti urednik ili još mahnitija koncepcija novine. Ovo ja čisto zanatski razmišljam...I sad kaže raja da si kreten jer pišeš onakve naslove. Pa i jesu smišljeni da zvuče bizarno. To i jeste bit prave, sirove, stare crne hronike. Niske strasti, trash, krv, umobolna dešavanja. Ništa više ni manje nego što se to radi decenijama u bulevarskom novinarstvu. I to ne znači da je debil čovjek koji smišlja taj cirkus , već da je čitanost takvih stvari ogromna u samom startu objavljivanja. Na čitaocu je da se smije, bjesni, ugasi stranicu, ili kopira text i nastavi cirkus dalje... Zato kažem da je vrijeđanje novinara autogol.
-
vrbas1979
#3343 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Slazem se, u pravu si. U afektu sam malo pretjerao i nisam trebao/smio spominjati prezime, dok iza svega ostalog stojim.dr.gog wrote:Ma kontam te ja, ali gdješ' ga udarat preko prezimena...
Izvinjavam se radi pretjerane i nepromisljene reakcije.
-
StupskaBitanga
#3344 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ali Gljiva ulazi na Farmu mislim dernek se i danas nastavlja
-
vrbas1979
-
vrbas1979
#3346 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Avaz:
Ovo nigdje u svijetu nema, u samo JEDNOM objavljenom tekstu spominju se državna, bošnjačka i medijska mafija.
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/radonci ... -u-zatvoru
Siguran sam da će uskoro, ako ne razmišljaš kao Fahrudin i ne slušaš Fahrudina, sutra postojati piljarska, mesarska, drvorezačka, stomatološka, gljivarska, umjetnička, turistička, veterinarska i druga mafija. (Ustvari ne plati reklamu, odnosno reketiranje iz tornja eto ti mafije)
Bolesno!
Autor teksta je vjerovatno Fahir KARALIĆ (F.K.) kojemu niti jedan tekst ne može proći da ne spomene SDA i Selimoviće. Fahir KARALIĆ je novinarski opterećeni debil i novinarsko ZLO koji piše onako kako gazda naredi u čiju je zadnjicu svoju glavu zaglavio. I ne misli je napustiti dugo vremena.
Koji je bolesnik i paćenik Fahrudin, i on i njegovi kvazinovinari.Inače, Radončić je, komentirajući podvale medijske mafije iz „Oslobođenja“...
Na kraju ministar Radončić ističe da ga kriminalni pritisci neće uplašiti i da ga samo ohrabruju da do kraja istraje u borbi protiv državne mafije...
Inače, Radončić je, komentirajući podvale medijske mafije iz „Oslobođenja“, rekao da se radi o "gnusnim lažima i dezinformacijama bošnjačke mafije, Bakira Izetbegovića i Hilme i Muje Selimović...
Ovo nigdje u svijetu nema, u samo JEDNOM objavljenom tekstu spominju se državna, bošnjačka i medijska mafija.
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/radonci ... -u-zatvoru
Siguran sam da će uskoro, ako ne razmišljaš kao Fahrudin i ne slušaš Fahrudina, sutra postojati piljarska, mesarska, drvorezačka, stomatološka, gljivarska, umjetnička, turistička, veterinarska i druga mafija. (Ustvari ne plati reklamu, odnosno reketiranje iz tornja eto ti mafije)
Bolesno!
Autor teksta je vjerovatno Fahir KARALIĆ (F.K.) kojemu niti jedan tekst ne može proći da ne spomene SDA i Selimoviće. Fahir KARALIĆ je novinarski opterećeni debil i novinarsko ZLO koji piše onako kako gazda naredi u čiju je zadnjicu svoju glavu zaglavio. I ne misli je napustiti dugo vremena.
-
Trebam te
#3347 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Zar jos neko cita avaz

- anonimnaosoba
#3348 Re: Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Kod Avaza mene nervira sto stalno spominju Selimovice, je li to Fahro ima komplekse od njih ? Doduse, on mozda i jeste upravu, ali je ipak iritantan s konstantnim prozivanjem Hilme i Muje
Sent from my ST23i using Tapatalk HD
Sent from my ST23i using Tapatalk HD
- LeonardoAC
#3349 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Brejking News: Za genocid u Srebrenici nije odgovoran Karadžić ni Mladić, već Hilmo i Mujo Selimović.
Samo mi nije jasno, što ovi kleptomani ne tuže avaz...
Daleko od toga da neko ima simpatije prema njima, ali ovo je previše i od avaza
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... stali-sami
-
vrbas1979
#3350 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Fahrudin Radončić i njegovi jugendi s perom u ruci zaista nisu pri sebi i ne znaju granice. Zaista bih volio par tekstova poslati na analizu, razmatranje i stručno mišljenje psihijatra.LeonardoAC wrote:Brejking News: Za genocid u Srebrenici nije odgovoran Karadžić ni Mladić, već Hilmo i Mujo Selimović.![]()
![]()
AVAZ: ...poput potrošenog Džejmsa Lajona... Depresivni Mujo... teško bolesni Hilmo...
Samo nisam siguran ko je u ovoj priči potrošen, depresivan i ne daj Bože bolestan. Selimovići ili Radončić i kooompaaaaaaanija.