FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Bordo_

#3326 Re: FK Zeljeznicar

Post by Bordo_ »

Kad svi vide da nama tesko je
I kada Željo ti redas poraze
Nasa pjesma s juga cut ce se
I nosit ce te sve do pobjede

Ne mogu da vjerujem

p.s.
Pronađi 5 razlika
I kada teško je
kad redaš poraze
pjesma sa sjevera
nikad ne prestaje

evo viste jad jadni nemozete jadnjiji bit nikad nece bit na nasem nivou nikad.

http://img13.imageshack.us/img13/5540/170820091161.jpg
JThomas

#3327 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

24.08.2009. 03:42

da sam pitar ja, ne bi im'o sna, ne bi spav'o ja... :lol: :lol: ali doslovno :lol:

to slike braće iz zapadnog mostara u roku sat vremena od završetka tekme, to slike s željinih gostovanja...neprocjenjivo :-D ovi novi pajaci su vam još jači od starih :-D

ali samo i dalje tražite semantičke greške, znate dobro da onako nešto kao što je sinoć bilo na običnoj tekmi možete sanjati i nikad ne dosanjati, i vi i svako drugi u ovoj ligi, a bogme i šire...
Blueboy-

#3328 Re: FK Zeljeznicar

Post by Blueboy- »

E zna li iko gdje mogu kupiti orginalni dres zeljeznicara u sarajevu, dalo je to kod stadiona kao prije? Koja je cjena?
Na zeljinoj stranici nista nema o tome.
Charuga
Globalni moderator

#3329 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Blueboy- wrote:E zna li iko gdje mogu kupiti orginalni dres zeljeznicara u sarajevu, dalo je to kod stadiona kao prije? Koja je cjena?
Na zeljinoj stranici nista nema o tome.
Zapadna tribina stadiona Grbavica, plavi salon. Potrazis Dinu Pekica i kod njega bi trebalo da bude dresova iz nove kolekcije. Cijena je 100 KM za komplet (dres i sorc).
nokia6170

#3330 Re: FK Zeljeznicar

Post by nokia6170 »

Kao navijac Zelje, sinoc vracajuci se sa mora, sam bio duboko postidjen cinjenicom da stoka fasisoidna navija za moj klub i da to javno obznanjuje.

Na relaciji Mostar-Sarajevo sve, al bas sve, novopostavljene table sa latinicno-crilicnim slovima ispisanim mjestima kroz koja prolazite su bile isarane i cirilicni napisi prekriveni sa oznakom TM 87.

Em sto zeljini navijaci unistavaju drzavnu imovinu, em sto to rade iz nacionalistickih pobuda mrznje.

Ako iko zna autore umjetnike ovih djela, slobodno neka mi javi, ja cu biti prvi koji ce otici i prijaviti ih.

Smece treba cistiti prvo ispred svojih vrata.
Šibicar

#3331 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

aze wrote:
Petit_Beurre wrote:veoma mi je drago što imaš naše slike na svom kompjuteru. vjerovatno ti je i sad miš bio u lijevoj ruci dok si gledao tu sliku i smišljao kako da nam spustiš...
Nemam je na svom kompjuteru nego sam nasao na fksinfo forumu.... :-) Ako time "mis u lijevoj ruci" insinuiras na masturbaciju ili ti popularno receno drk*nje time se sluzim samo kad je kriza (nea mesa 2 sedmice :mrgreen: ) a hvala bogu trenutno je situacija dobra :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nikad se više nisam ismijao nekom postu....kompletan je za enciklopedije... :D
elSaik

#3332 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Bordo_ wrote:Kad svi vide da nama tesko je
I kada Željo ti redas poraze
Nasa pjesma s juga cut ce se
I nosit ce te sve do pobjede

Ne mogu da vjerujem

p.s.
Pronađi 5 razlika
I kada teško je
kad redaš poraze
pjesma sa sjevera
nikad ne prestaje

evo viste jad jadni nemozete jadnjiji bit nikad nece bit na nasem nivou nikad.

http://img13.imageshack.us/img13/5540/170820091161.jpg
Ja tu pjesmu koju si napisao prvi put čujem. :mrgreen: Nego, vaš klip iz Modriče, pjesme oko 1:40, obje naše. Prijatno. ;-)
loza

#3333 Re: FK Zeljeznicar

Post by loza »

zar manijaci imaju svoje pjesme
Charuga
Globalni moderator

#3334 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

loza wrote:zar manijaci imaju svoje pjesme
Samo radi ove recenice si se registrovao .. :? Zali Boze vremena i truda ... 8-)
loza

#3335 Re: FK Zeljeznicar

Post by loza »

Plavih_11 wrote:
Samo radi ove recenice si se registrovao .. :? Zali Boze vremena i truda ... 8-)
kako znas jesi me provalio svaka ti cast,jesi lud
Charuga
Globalni moderator

#3336 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

loza wrote:
Plavih_11 wrote:
kako znas jesi me provalio svaka ti cast,jesi lud
I jos jedna recenica na omiljenoj temi .. Samo pisi i uzivaj .. Ali nemoj puno dubokoumnih, da ti ne bude previse, ostavi koju i za drugi dan .. 8-)
JThomas

#3337 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

tačno tako, nemojte se preforsirati...

Image
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#3338 Re: FK Zeljeznicar

Post by hrasno38 »

Dzaba govoriti nekome ko ne razumije. Pitarima je Zeljo opsesija i dobro je dok je tako. I iskreno receno bar sto se mene tice Sarajevo ove godine ima bolju ekipu od Zelje i igraju bolje i ljepse. Ali sto se tice navijaca tu sam davno napisao da ih jednostavno nema 38.000 da bi napunili stadion A.F.H. Dzaba koliko god se kurcili nema ih. I na ovim utakmicama sigurno 4-5000 je bilo zeljinih. Za njih je nemoguca misija napuniti stadion. Najveci uspjeh BH fudbala ajedva 20 i koja hiljada na stadionu. Ovo sto su navijaci Zelje napravili u zadnja dva susreta na Grbavici je za Pitare = MISIJA NEMOGUCE.
Zeljo je juce igrao bolje nego protiv Sirokog ali je i Zrinjski bio sigurno sinoc duplo bolji nego sto je bio Siroki. Zeljo nema napadaca i nema veznjaka. Da su doveli Spalevica i da je ostao Pelak to bi bila skroz druga prica. Tribine krcate, navijanje fenomenalno za nase uslove. Jedino mi nije jasno zasto onaj idiot sto pusta pjesme sinoc nije pustio Grbavicu. Penal zaista ne znam da li je bio ali malo jeste cudno da onako kilava lopta nije zakucana u gol. Valjda postoji dobar snimak koji ce to pokazati. Ruka je bila 1000% i kao sto neko rece ni igraci Zrinjskog se nisu previse bunili.
Takodje treba biti posten i povaliti malenu grupicu navijaca Zrinjskog koji su zaista dobro navijali za svoj klub kao i trenera Zrinjskog Jovica koji se zahvaljuje i igracima i navijacima Zelje na fantasticnom ambijentu i fer utakmici. Isto to je i rekao trener Sirokog i da odvano nije dozivio takav ambijent. Pitari od starijeg se uvijek ucilo!!!!
loza

#3339 Re: FK Zeljeznicar

Post by loza »

ma ka si ti samoo simpatican :-D :D :D :D :D :D :D joj necu vis mislit prefosirat cu se hajmo zeljo plavi vlak juce forza mi smo najbolji prvi uvjek
trezege

#3340 Re: FK Zeljeznicar

Post by trezege »

hrasno38 wrote:Dzaba govoriti nekome ko ne razumije. Pitarima je Zeljo opsesija i dobro je dok je tako. I iskreno receno bar sto se mene tice Sarajevo ove godine ima bolju ekipu od Zelje i igraju bolje i ljepse. Ali sto se tice navijaca tu sam davno napisao da ih jednostavno nema 38.000 da bi napunili stadion A.F.H. Dzaba koliko god se kurcili nema ih. I na ovim utakmicama sigurno 4-5000 je bilo zeljinih. Za njih je nemoguca misija napuniti stadion. Najveci uspjeh BH fudbala ajedva 20 i koja hiljada na stadionu. Ovo sto su navijaci Zelje napravili u zadnja dva susreta na Grbavici je za Pitare = MISIJA NEMOGUCE.
Za ne povjerovati koliko covjek moze u jednom dahu reci/napisati/izbaciti iz mozga, gluposti....Svaka cast.... :run:
Charuga
Globalni moderator

#3341 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

loza wrote:ma ka si ti samoo simpatican :-D :D :D :D :D :D :D joj necu vis mislit prefosirat cu se hajmo zeljo plavi vlak juce forza mi smo najbolji prvi uvjek
Gotovo, preforsiran ... Neka te sad malo odmori, ohladi se pa dodji opet sutra da napises koju pametnu .. 8-)
loza

#3342 Re: FK Zeljeznicar

Post by loza »

e slika je vrh,... a sta ces mi smo ljubomorni na zelju znas kako je sedam godina nevidjet evrope borit se za opstanak i tako to :run:
Charuga
Globalni moderator

#3343 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

loza wrote:e slika je vrh,... a sta ces mi smo ljubomorni na zelju znas kako je sedam godina nevidjet evrope borit se za opstanak i tako to :run:
To za sedam godina si cuo od nekoga slucajno ili si sam skontao ... Ono, raja prica pa daj da i ti koju pametnu kazes oko tih nekih sedam godina a pojma nemas koliko je to tacno .. Ako ako, kad si se vec registrovao radi ovog pdf-a onda pisi sta god .. Sad vec znamo kako se postaviti prema tvojim postovima .. 8-)
loza

#3344 Re: FK Zeljeznicar

Post by loza »

ma jarane ti si poceo izvini necu vise hajde zdravo.........
Mendoza

#3345 Re: FK Zeljeznicar

Post by Mendoza »

loza wrote:e slika je vrh,... a sta ces mi smo ljubomorni na zelju znas kako je sedam godina nevidjet evrope borit se za opstanak i tako to :run:
1996-2009 fk sarajevo-jedna titula.presmijesno.lafo '99 osvojili titulu?bez play off-a,bez icega...hahahahahaha,mali klub torpedo,da nije nas,ne bi vas ni bilo nikako...al drago mi je da imamo s nekim gradski derbi da igramo...
johntra

#3346 Re: FK Zeljeznicar

Post by johntra »

loza wrote:ma ka si ti samoo simpatican :-D :D :D :D :D :D :D joj necu vis mislit prefosirat cu se hajmo zeljo plavi vlak juce forza mi smo najbolji prvi uvjek
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

press restart.....
Neelix

#3347 Re: FK Zeljeznicar

Post by Neelix »

nokia6170 wrote:Kao navijac Zelje, sinoc vracajuci se sa mora, sam bio duboko postidjen cinjenicom da stoka fasisoidna navija za moj klub i da to javno obznanjuje.

Na relaciji Mostar-Sarajevo sve, al bas sve, novopostavljene table sa latinicno-crilicnim slovima ispisanim mjestima kroz koja prolazite su bile isarane i cirilicni napisi prekriveni sa oznakom TM 87.

Em sto zeljini navijaci unistavaju drzavnu imovinu, em sto to rade iz nacionalistickih pobuda mrznje.

Ako iko zna autore umjetnike ovih djela, slobodno neka mi javi, ja cu biti prvi koji ce otici i prijaviti ih.

Smece treba cistiti prvo ispred svojih vrata.
moj nokia, ja sam to pisao prije 15ak dana kad se vratih s mora, ali tvoje vrle kolege forumasi to opravdavaju. tako da mlatis praznu slamu.
JThomas

#3348 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

niko normalan to ne opravdava.

ali recimo, primijetio sam, kad neko piše o nacionalističkim i svim drugim bljuvotinama u listu tvog bivšeg poslodavca, e onda je on zloban, opterećen, ljubomoran na pošteno stečeno bogatstvo istog i tako dalje...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#3349 Re: FK Zeljeznicar

Post by hrasno38 »

trezege wrote:
hrasno38 wrote:Dzaba govoriti nekome ko ne razumije. Pitarima je Zeljo opsesija i dobro je dok je tako. I iskreno receno bar sto se mene tice Sarajevo ove godine ima bolju ekipu od Zelje i igraju bolje i ljepse. Ali sto se tice navijaca tu sam davno napisao da ih jednostavno nema 38.000 da bi napunili stadion A.F.H. Dzaba koliko god se kurcili nema ih. I na ovim utakmicama sigurno 4-5000 je bilo zeljinih. Za njih je nemoguca misija napuniti stadion. Najveci uspjeh BH fudbala ajedva 20 i koja hiljada na stadionu. Ovo sto su navijaci Zelje napravili u zadnja dva susreta na Grbavici je za Pitare = MISIJA NEMOGUCE.
Za ne povjerovati koliko covjek moze u jednom dahu reci/napisati/izbaciti iz mozga, gluposti....Svaka cast.... :run:
Posto si ti jedan "bistar" momak ti mi dokazi suprotno. Pokazi mi sliku stadiona koji je bio pun kao na utakmici Zeljo-Newcastle!!!!!! Mozes jedino pokazati slike sletova za nekadasnje dane mladosti i otvaranje ZOI 84 ako se ti toga mozes i sjecati. Najveci uspjeh FK Sarajeva u istoriji i ne mogu napuniti stadion od 38.000 stolica. Znam ja da to boli ali obicno istina uvijek boli.
Csuhay

#3350 Re: FK Zeljeznicar

Post by Csuhay »

Ćuj ovog :lol:

Pa mi smo ugostili najveći klub na dunjaluku, Manchester United, koji je veći od Josipa Broza i njegovog rođendana

http://www.youtube.com/watch?v=5-ncMD35-Ew

http://www.youtube.com/watch?v=xwi9ARkzRLc

http://www.youtube.com/watch?v=-LU1nITp_Pk
Post Reply