kod nas duro
sudjenje nikad bolje na nasim prostorima...mora se biti iskren pa priznat...nikad bolje...dva zuta,po jedan na obe strane...
ah i da najbolji igrac na terenu kod obe ekipe onaj direktor olimpika
odo ,svadjamo se poslije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Takvi su evo čitavu proljetnu polusezonu, ali opet nadam se da će se to riješiti kad dođu novi ljudi u upravu u četvrtak.kamen spoticanja wrote:igraci sarajeva nikad s manje muda i srca na bilinom...izuzetak je onaj hadzic i alaim...i skoro kad je usao u drugom pol....ostalo u najmanju ruku bez zelje...
kamen spoticanja wrote:evo samo kratak izvjestaj...sad s tekme...dakle ovako celik 4 zicera,sarajevo jedan zicer...navijanje prosjecno s obe strane...horde solidne...mada je bilo puno puno boljih izdanja...robija prvi put ozbiljno na jugu od bojkota...isto solidno...atmosfera nikad manje neprijateljsk,a od kad igraju ova dva tima poslije agresije...sasvim hebavanja obostranog...igraci sarajeva nikad s manje muda i srca na bilinom...izuzetak je onaj hadzic i alaim...i skoro kad je usao u drugom pol....ostalo u najmanju ruku bez zelje...
kod nas duroal hajd nek mu bude oprosteno ovaj put,zbog dosadasnjih igara...
sudjenje nikad bolje na nasim prostorima...mora se biti iskren pa priznat...nikad bolje...dva zuta,po jedan na obe strane...
ah i da najbolji igrac na terenu kod obe ekipe onaj direktor olimpika![]()
odo ,svadjamo se poslije
Fino smo napravili ono sa balonima i zastavicama, ne sjecam se kad smo zadnji put napravili u Zenici neku koreografiju, drago mi je da su nam dali da unesemo onoliku "logistiku". Milina je bila gledati onoliku kolonu, super je to što su raja i dalje zagrijana za tekme poslije zadnjih rezultata u eri Janjoša. Evo, Mirza bez šestorice digne Leotar 3-0, pa evo sad bod sa vrućeg gostovanja iz Zenice. Ja sam zadovoljan, mogli smo izgubiti,a bogami i pobijediti. Kud ne uđe ono u sudijskom vremenu-LIBERO- wrote:Nas 800-900,parola,zastave ,baloni,dobro navijanje,ja zadovoljan tribinom.![]()
![]()
Zadovoljan sam i dizanjem forme.Napokon nase Sarajevo sasvim solidno igleda,momci se bore,igra se popravila,jos "samo" da pocnemo zabijati 100% sanse "SAMOOOO"![]()
Ono sto mogu primjetiti,iznenadjujuce opusteniji odnosi medju navijacima,bilo je nekih manjih trzavica pred tekmu,ali samo pojedinacne stvari,jer je bilo bas puno nasih koji su dosli kolima i kombijima,al sve u svemu mislim da nije bilo nekih ozbiljnih incidenata.
Steta sto tek sada ulazimo u formu,bas steta.![]()
Idemo dalje u SRIJEDU ,Siroki,SVI NA ISTOJ STRANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e hebi ga...ako vas sudija kradu ko sto su vas "krale" veceras onda dzaba kenjate...a do sutra ce biti da ste nas i pobjedili...samo se mi ne sjecamoblaster wrote:kamen spoticanja wrote:evo samo kratak izvjestaj...sad s tekme...dakle ovako celik 4 zicera,sarajevo jedan zicer...navijanje prosjecno s obe strane...horde solidne...mada je bilo puno puno boljih izdanja...robija prvi put ozbiljno na jugu od bojkota...isto solidno...atmosfera nikad manje neprijateljsk,a od kad igraju ova dva tima poslije agresije...sasvim hebavanja obostranog...igraci sarajeva nikad s manje muda i srca na bilinom...izuzetak je onaj hadzic i alaim...i skoro kad je usao u drugom pol....ostalo u najmanju ruku bez zelje...
odo ,svadjamo se poslije![]()
Muminovic 1 na 1 krajem prvog poluvremena, Skoro sa 5 metara pogadja precku i Hadzic u sudijskoj nadoknadi puca sa 5 metara iskosa pored gola umjesto da vrati na peterac gdje dvojica nasih cekaju loptu. Znaci 3 "mrtva" zicera za Sarajevo, cak i bolje sanse od Celika.![]()
A ako ono sudjenje nazivas nikad boljim, onda nemas pojma o cemu pricas. Najmanje 5 puta je ofirno svirao slobodnjak na 30-tak metara od gola Sarajeva a da ne govorim o prekrsaju u 90.-tom minutu na 17 metara koji je Obuca zapucao. Za sviranje onog prekrsaja se ide u zatvor.
kako misliš svi?Baltazar_khan wrote:Fino smo napravili ono sa balonima i zastavicama, ne sjecam se kad smo zadnji put napravili u Zenici neku koreografiju, drago mi je da su nam dali da unesemo onoliku "logistiku". Milina je bila gledati onoliku kolonu, super je to što su raja i dalje zagrijana za tekme poslije zadnjih rezultata u eri Janjoša. Evo, Mirza bez šestorice digne Leotar 3-0, pa evo sad bod sa vrućeg gostovanja iz Zenice. Ja sam zadovoljan, mogli smo izgubiti,a bogami i pobijediti. Kud ne uđe ono u sudijskom vremenu-LIBERO- wrote:Nas 800-900,parola,zastave ,baloni,dobro navijanje,ja zadovoljan tribinom.![]()
![]()
Zadovoljan sam i dizanjem forme.Napokon nase Sarajevo sasvim solidno igleda,momci se bore,igra se popravila,jos "samo" da pocnemo zabijati 100% sanse "SAMOOOO"![]()
Ono sto mogu primjetiti,iznenadjujuce opusteniji odnosi medju navijacima,bilo je nekih manjih trzavica pred tekmu,ali samo pojedinacne stvari,jer je bilo bas puno nasih koji su dosli kolima i kombijima,al sve u svemu mislim da nije bilo nekih ozbiljnih incidenata.
Steta sto tek sada ulazimo u formu,bas steta.![]()
Idemo dalje u SRIJEDU ,Siroki,SVI NA ISTOJ STRANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Nema izgovora, u srijedu svi na tekmu!
Svi oni kojim je Sarajevo u srcu.Andaluzijski pas wrote: kako misliš svi?
neće moći primiti stadion toliko
Nije baš krao, ali je šiljio malo. Ako pogledaš snimak vidjet češ o čemu ti pričam. Ja inače ne volim uopšte priče i svaljivanje krivice na sudije, ali bilo je malo "domačinskog" suđenja što je naravno i očekivano. Ipak i pored toga sudija nije uništavao igru i to je ono pozitivno.kamen spoticanja wrote:e hebi ga...ako vas sudija kradu ko sto su vas "krale" veceras onda dzaba kenjate...a do sutra ce biti da ste nas i pobjedili...samo se mi ne sjecamoblaster wrote:kamen spoticanja wrote:evo samo kratak izvjestaj...sad s tekme...dakle ovako celik 4 zicera,sarajevo jedan zicer...navijanje prosjecno s obe strane...horde solidne...mada je bilo puno puno boljih izdanja...robija prvi put ozbiljno na jugu od bojkota...isto solidno...atmosfera nikad manje neprijateljsk,a od kad igraju ova dva tima poslije agresije...sasvim hebavanja obostranog...igraci sarajeva nikad s manje muda i srca na bilinom...izuzetak je onaj hadzic i alaim...i skoro kad je usao u drugom pol....ostalo u najmanju ruku bez zelje...
odo ,svadjamo se poslije![]()
Muminovic 1 na 1 krajem prvog poluvremena, Skoro sa 5 metara pogadja precku i Hadzic u sudijskoj nadoknadi puca sa 5 metara iskosa pored gola umjesto da vrati na peterac gdje dvojica nasih cekaju loptu. Znaci 3 "mrtva" zicera za Sarajevo, cak i bolje sanse od Celika.![]()
A ako ono sudjenje nazivas nikad boljim, onda nemas pojma o cemu pricas. Najmanje 5 puta je ofirno svirao slobodnjak na 30-tak metara od gola Sarajeva a da ne govorim o prekrsaju u 90.-tom minutu na 17 metara koji je Obuca zapucao. Za sviranje onog prekrsaja se ide u zatvor.![]()
ko sibicari...vazda ista prica
jasta je...isto je pricala i bagra oko mene na istoku...samo da je siljio vama da se savez izvadi za te neke kartone od ranije...no ruku na srce sudjenje za nase uslove vrhunsko-LIBERO- wrote:Sudija nije unistio igru,jer nam nije dao po 2 crvenakartona i 7 zutih
.
Nije svirao penal kontra nas.
Ali da je imao tendenciju da pomogne domacinu,i vise nego ocigledno.
Pa covjek je svirao 40 faulova za zenicane,od kojih je 10tak bilo na nekih 20setak metara. da nasi nisu pokazali onakvu borbu i pogibeljnost na terenu,i da nismo odigrali dosta dobro u polju moguce da bi to navlacenej sudije i bilo presudno.
Po meni sudija bio dosta tendenciozan.

http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/100418062Postavljeni bilbordi sa fotografijom Vedrana Puljića
U Sarajevu su se prije nekoliko dana, na nekoliko lokacija, pojavili bilbordi sa fotografijom poginulog navijača FK Sarajevo Vedrana Puljića i natpisom "Jedna je istina, istina za Vedrana!".
Kako saznajemo, bilboarde su postavili navijači bordo tima okupljeni oko Udruženja navijača FK Sarajevo.
Na ovaj način navijači tima sa Koševa žele da građane Sarajeva podsjete na nemili događaj koji se desio u Širokom Brijegu 4. oktobra prošle godine, kada je Vedran poginuo, a šest navijača ranjeno vatrenim oružjem.
UNFKS ujedno apeluje i na pravosudne vlasti da što hitnije otkriju istinu i kazne osobe koje su odgovorne za smrt i ranjavanje Sarajlija koji su tog nesretnog dana bili u Širokom Brijegu.
Podsjećamo da je 26. marta izvršena rekonstrukcija ubistva Vedrana Puljića. Za ubistvo su osumnjičeni Oliver Knezović, bivši član Tutine "kažnjeničke bojne" i policajac iz Ljubuškog Dragan Vujević.
Oliver Knezović je nakon hapšenja pobjegao iz zatvora u Širokom Brijegu. Zbog njegovog bjega suspendovano je osam pripadnika sudske policije koji su tu noć bili na dužnosti.
Šaranovićpotres_mozga wrote:Olimpik vodi u listici 0:2