Rockabilly - Psychobilly

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
lab3352

#3326 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

I am back ... Znam za ovu Chrisovu i odlicna je ... Mislim sama pjesma je odlicna tako da je veoma tesko fulati i napraviti losu verziju. Meni je ova od Cowboy Junkies pravo legla, jer sam imao plocu "Trinity Session" prije rata (inace cijeli album je snimljen za jedan dan u crkvi Svetog Trojstva u Torontu i pravo sakralno zvuci - odlicn verzije Blue Moon i Sweet Jane). Prosle godine su uradili nanovo album "Trinity ReVisited" i to je jedan od omiljenih ... Mislim da bi se vecini svidio ovdje iako nije rockabilly ... vec vise neki psychodelic country (bar kako su to oni nazvali :D )

Cowboy Junkies "Trinity Session"
http://www.megaupload.com/?d=GZJ4Y9UX
Nice Guy Eddie

#3327 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

lab3352 wrote:I am back ... Meni je ova od Cowboy Junkies pravo legla, jer sam imao plocu "Trinity Session" prije rata (inace cijeli album je snimljen za jedan dan u crkvi Svetog Trojstva u Torontu i pravo sakralno zvuci - odlicn verzije Blue Moon i Sweet Jane)....
CD rođen za chill out posle celodnevne akcije 10/10
sun56

#3328 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by sun56 »

Nice Guy Eddie wrote: Ja imam drugaricu u engleskoj kod koje bi to moglo da se pošalje za 5 funti komad ali kako da ga prebacimo na "balkan"
imam ja shemu za proč bez carine, čujemo se mobom ne bi htio ovdje javno o tom. Bilo bi dobro sve dogovorit prije pa da primopredaju napravimo na 20 god. MQ u 10-tom

evo ispravljene verzije F.C. LIMMUNKWGERS
Image

@Omar: nije me dotakla ova CJ verzija, previše su se udaljili u bitnim stvarima od Hanka da bi mi bila dobra, inače CJ baš i ne volim

@Dejo: TIja je mrak, dofuraj ju što prije, vidim da se bumo slagali :)
fadill

#3329 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by fadill »

izvjestaj sa garage fire-a
izvor: http://www.davidsubrock.com / live reports

GARAGE FIRE FEST:
S.U.S, Šmajser, Concrete Worms, Eichman Family,
Voodoo Cadillac, Dr. Zero, Muskat Hamburg
Studentski grad
Beograd, 13.06.2009.
Pred kraj nedelje koja je obilovala turbulentnim vremenskim (ne)prilikama, kišni oblaci su se povukli i omogučili održavanje prvog (nadam se ne i poslednjeg) "Garage Fire" festivala. Sam izbor prostora je bio prilično začuđujuć, međutim sama letnja pozornica u studentskom gradu se pokazala kao zahvalno mesto za održavanje ove muzičke smotre, baš kao i klupice prekoputa bine. Studentsko - penzionerski, ne valja se previše napregnuti, treba se čuvati za nadolazeće ispitne rokove. Oni koje je interesovala ova vrsta muziciranja su ionako zauzeli svoje mesto ispred bine nenadkrivene i sasvim obične, studentske. Nikakve barijere, baš kao ni šankovi nisu bili postavljeni ovom prigodom. Sve u svemu studenti, kao i oni r'nr' poštovaoci su mogli uneti šta god su hteli (što su neki obilato koristili) i uživati (čisto sumnjam da su to radili stanari studentskog grada) u zvucima koji su grmeli iz ozvučenja. Ko je hteo da uči ove subotnje večeri u gluvoći zvukova svoje sobe, to sasvim sigurno nije mogao da si priušti.
Čast da otvore ovogodišnji "Garage Fire" festival imala je BG punk-rock trojka S.U.S. , negde tridesetak minuta posle zakazanog termina za otvaranje festivala. S.U.S. su započeli svoj set, onako kako to obično i rade: brzo, stabilno i beskompromisno. I sve bi bilo u redu da se išta moglo razaznati dok su oni svirali. Glavni vokal kojim upravlja bubnjar Captain Terza, nije uspeo da se nosi sa odpanjenim "maršalom" i glasnim basom. Ako je već trebalo tražiti zvuk za nastavak festivala, što to nije urađeno na tonskoj probi pobogu?. Ovako su S.U.S. poslužili kao topovska hrana za nešto što do trenutka mog odlaska sa festivala i nije profunkcionisalo kako bi bilo poželjno. Bez obzira na te zvučne probleme članovi Sistematskog uništavanja sistema su svoj set priveli kraju uz zapaljene činele i gitaru koja je sasvim solidno odmikrofonirala završne tonove njihove punk-rock egzibicije. Taman u tim momentima je počeo da bude vidliv i program na video-bimu koji je po već ustaljenom šablonu emitovao scene iz filmova, serija "B" produkcije, koji su se periodično sasvim dobro uklapali u dešavanja na bini. Treba li napomenuti da je pomenuti program bio jedina konstanta na ovom festivalu, jer zvučna slika to sigurno nije bila. A šta bi tek radili da je u pitanju bio ton-film?
Šmajser behu drugi. Prljavo do koske, razgovetno koliko je bilo moguće glasno taman koliko treba. Šmajser su svojim proto-garažnim rafalima krenuli pošteno da razmrdavaju prisutne. U svoj toj njihovoj garažnoj vatri (koja bi vrlo lako mogla da preraste u mainstream da same autore to zanima) je ostavljeno i dovoljno prostora za dozvoljene greške koje samu muziku čine još više plamtećom. No, izgleda da su članovi benda malo jače potegli po svojim obaračima te je tokom njihovog polusatnog nastupa dva puta nestajalo struje na nekoliko minuta. Predlažem da se napravi jedna krajnje komplikovana i opštenarodna kompozicija u duhu Galije, koja bi se mogla pevati zajedno sa publikom (sve zajedno sa svetlećim mobitelima, umesto upaljenih upaljača) u slučaju ovakvih nezgoda. Pred kraj nastupa na bini se pojavio sve zajedno sa gitarom i Goran (No Rules) koji se pridružio bendu u izvođenju jedne nove, da napišem vrlo dobre pesme (očekuju se novi snimci uskoro). Dobra je fora sa dve gitare, dobija se na težini i gruvu. Za sam kraj "Crni flomaster" i jedna od neizbežnih "garage" himni "Rumblin' Rose" od MC5. I sa novom postavom Šmajser ubojito ispaljuje svoje kuršume. Odličan bend.
Odavno nisam slušao ni Concrete Worms uživo, te je ovo bila prilika koja se nije smela propustiti. Kako oni melju. Kakva tu vatra izlazi (pa garažna punk-roll, a kakva bi inače?) iz ozvučenja koje ne može da izdrži napad ove fantastične trojke (Fantastična četvorka su ionako šminkeri, kakav besmislen film, uprkos Albi Džesici). Jasno se videlo da se bend raduje nastupu i da sa tom vidljivom neskrivenom radošću pri ispaljivanju svojih brzih baražnih rifova želi da istera i ostatak studentskog kampusa na mesto zločina. Ako je neko do tada imao želju da zaspi, nakon prvih taktova "Konkretnih" Crva koji buše beton pneumatskom bušilicom to nije mogao da učini. Nema spavanja dok Dragan i Dragana dele vokalne dužnosti i dok Ilija zakiva bubanj a virblovima buši i nažešći otpor netalentovanih nogu za poskakivanje. Dosta novih pesama, nekoliko starih favorita, jedan raspomamljeni country iz pera gospodina Casha na Worms način i "Beautiful Way To Die" za kraj. I onda mi neko priča da će da ide na Sziget da gleda Turbonegro, jer su oni do jaja, baje dakako. Ljudi, pravi bend nam je tu pred nosom to bi čak i pomenuti Norvežani priznali, jamačno.
I došli su na red i prvi gosti iz bliskog nam okruženja: Eichman family. Ko je bio Eichman, pojma ne znam, ali familija mu je evidentno pre nastupa doživela blago alkoholisano raspojasa­nje. Takvi su izašli na binu, još jedna trojka (ne kao ocena, već kao postava muzička) u rockja-psycho-billy fazonu. Mečka je bila tu da daje ritam, kojim je uvek upravljala gitara. Sve pesme su se iznenada, neočekivano završavale. Ništa nije trajalo duže od dva minuta. Neuvežbanost je bila itekako čujna, ali je u svemu tome bilo i nekog šarma koji je naterao publiku da Ajhmanovu familiju prvo napoji iz prvih redova a potom da pozove i na bis, što je i same članove benda začudilo. Odrapiše oni jednu na bis i odoše da provere ostade li još nekog pića u bekstejdžu.
Neubedljivo za prvi put, ali sami su priznali da im je ovo tek četvrti nastup (prestup?), moguće je da tu u nekom drugom agregatnom stanju ima mesta i za napredak.
Voodoo Cadillac su po rečima Ajhmanove familije daleko kvalitetniji i bolji bend od njih samih. To su pri samom startu svog nastupa Voodoo Cadillac i dkazali. Sve na svom mestu, vrlo profesionalno i vrlo u okviru kanona koje žanr kao što je rokajbili dozvoljava. Razumljivi tekstovi i koloritni pevač/gitarista su doprineli opštem veselju, što nije ni čudno s obzirom da su svi dovukli tone svog pića. Gruvali su oni sasvim sigurno i uz malo "pačjeg" hoda, koji je neizbežan pri izvođenju pesama iz rock'n'roll sazvučja nakon četrdesetak minuta su burno otpozdravljeni završili svoj nastup. Dobar bend, samo da su malo opušteniji na bini, a kako bi tek bilo da je basista imao "mečku" umesto normalnog basa...
Dr. Zero i Muskat Hamburg su imena bendova koje nisam odgledao te večeri, zarad neodložnih obaveza u koje ispitni rok sigurno ne spada. I bez toga osvedočenog s moje strane, prvi Garage Fire fest je pokazao da je moguće navabiti publiku (ah da, ulaz je bio besplatan) na ovakvu manifestaciju. A ako se samo jedna od onih slučajno prisutnih duša na ovom događaju opredelila da ubuduće sluša ovde čute zvuke, misija je ispunjena. Edukacijom se postiže sve i ovo je pravi način, direktno u centar, pa da vidimo ko pali žito, a ko kampus...

Text by David Vartabedijan
Photo by Anamarija Vartabedijan
lab3352

#3330 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

@Fitz:Mislio sam da ce ti se svidjeti ... ali ocigledno Hank ima vise uticaja :D ... Obecao sam ti starijem klincu snimiti jedan DVD s probranim albumima za slusanje, pa mu reci da to nisam zaboravio i da ce to dobiti s novom majicom (sektaskom) uskoro ...
fadill

#3331 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by fadill »

izvjestaj sa garage fire-a
izvor: http://www.davidsubrock.com / live reports
tamo mozete pogledati i slike ;)

malo je za ton bzzvze piso i nije gledo dva benda iz SLO ostalo je OK

GARAGE FIRE FEST:
S.U.S, Šmajser, Concrete Worms, Eichman Family,
Voodoo Cadillac, Dr. Zero, Muskat Hamburg
Studentski grad
Beograd, 13.06.2009.
Pred kraj nedelje koja je obilovala turbulentnim vremenskim (ne)prilikama, kišni oblaci su se povukli i omogučili održavanje prvog (nadam se ne i poslednjeg) "Garage Fire" festivala. Sam izbor prostora je bio prilično začuđujuć, međutim sama letnja pozornica u studentskom gradu se pokazala kao zahvalno mesto za održavanje ove muzičke smotre, baš kao i klupice prekoputa bine. Studentsko - penzionerski, ne valja se previše napregnuti, treba se čuvati za nadolazeće ispitne rokove. Oni koje je interesovala ova vrsta muziciranja su ionako zauzeli svoje mesto ispred bine nenadkrivene i sasvim obične, studentske. Nikakve barijere, baš kao ni šankovi nisu bili postavljeni ovom prigodom. Sve u svemu studenti, kao i oni r'nr' poštovaoci su mogli uneti šta god su hteli (što su neki obilato koristili) i uživati (čisto sumnjam da su to radili stanari studentskog grada) u zvucima koji su grmeli iz ozvučenja. Ko je hteo da uči ove subotnje večeri u gluvoći zvukova svoje sobe, to sasvim sigurno nije mogao da si priušti.
Čast da otvore ovogodišnji "Garage Fire" festival imala je BG punk-rock trojka S.U.S. , negde tridesetak minuta posle zakazanog termina za otvaranje festivala. S.U.S. su započeli svoj set, onako kako to obično i rade: brzo, stabilno i beskompromisno. I sve bi bilo u redu da se išta moglo razaznati dok su oni svirali. Glavni vokal kojim upravlja bubnjar Captain Terza, nije uspeo da se nosi sa odpanjenim "maršalom" i glasnim basom. Ako je već trebalo tražiti zvuk za nastavak festivala, što to nije urađeno na tonskoj probi pobogu?. Ovako su S.U.S. poslužili kao topovska hrana za nešto što do trenutka mog odlaska sa festivala i nije profunkcionisalo kako bi bilo poželjno. Bez obzira na te zvučne probleme članovi Sistematskog uništavanja sistema su svoj set priveli kraju uz zapaljene činele i gitaru koja je sasvim solidno odmikrofonirala završne tonove njihove punk-rock egzibicije. Taman u tim momentima je počeo da bude vidliv i program na video-bimu koji je po već ustaljenom šablonu emitovao scene iz filmova, serija "B" produkcije, koji su se periodično sasvim dobro uklapali u dešavanja na bini. Treba li napomenuti da je pomenuti program bio jedina konstanta na ovom festivalu, jer zvučna slika to sigurno nije bila. A šta bi tek radili da je u pitanju bio ton-film?
Šmajser behu drugi. Prljavo do koske, razgovetno koliko je bilo moguće glasno taman koliko treba. Šmajser su svojim proto-garažnim rafalima krenuli pošteno da razmrdavaju prisutne. U svoj toj njihovoj garažnoj vatri (koja bi vrlo lako mogla da preraste u mainstream da same autore to zanima) je ostavljeno i dovoljno prostora za dozvoljene greške koje samu muziku čine još više plamtećom. No, izgleda da su članovi benda malo jače potegli po svojim obaračima te je tokom njihovog polusatnog nastupa dva puta nestajalo struje na nekoliko minuta. Predlažem da se napravi jedna krajnje komplikovana i opštenarodna kompozicija u duhu Galije, koja bi se mogla pevati zajedno sa publikom (sve zajedno sa svetlećim mobitelima, umesto upaljenih upaljača) u slučaju ovakvih nezgoda. Pred kraj nastupa na bini se pojavio sve zajedno sa gitarom i Goran (No Rules) koji se pridružio bendu u izvođenju jedne nove, da napišem vrlo dobre pesme (očekuju se novi snimci uskoro). Dobra je fora sa dve gitare, dobija se na težini i gruvu. Za sam kraj "Crni flomaster" i jedna od neizbežnih "garage" himni "Rumblin' Rose" od MC5. I sa novom postavom Šmajser ubojito ispaljuje svoje kuršume. Odličan bend.
Odavno nisam slušao ni Concrete Worms uživo, te je ovo bila prilika koja se nije smela propustiti. Kako oni melju. Kakva tu vatra izlazi (pa garažna punk-roll, a kakva bi inače?) iz ozvučenja koje ne može da izdrži napad ove fantastične trojke (Fantastična četvorka su ionako šminkeri, kakav besmislen film, uprkos Albi Džesici). Jasno se videlo da se bend raduje nastupu i da sa tom vidljivom neskrivenom radošću pri ispaljivanju svojih brzih baražnih rifova želi da istera i ostatak studentskog kampusa na mesto zločina. Ako je neko do tada imao želju da zaspi, nakon prvih taktova "Konkretnih" Crva koji buše beton pneumatskom bušilicom to nije mogao da učini. Nema spavanja dok Dragan i Dragana dele vokalne dužnosti i dok Ilija zakiva bubanj a virblovima buši i nažešći otpor netalentovanih nogu za poskakivanje. Dosta novih pesama, nekoliko starih favorita, jedan raspomamljeni country iz pera gospodina Casha na Worms način i "Beautiful Way To Die" za kraj. I onda mi neko priča da će da ide na Sziget da gleda Turbonegro, jer su oni do jaja, baje dakako. Ljudi, pravi bend nam je tu pred nosom to bi čak i pomenuti Norvežani priznali, jamačno.
I došli su na red i prvi gosti iz bliskog nam okruženja: Eichman family. Ko je bio Eichman, pojma ne znam, ali familija mu je evidentno pre nastupa doživela blago alkoholisano raspojasa­nje. Takvi su izašli na binu, još jedna trojka (ne kao ocena, već kao postava muzička) u rockja-psycho-billy fazonu. Mečka je bila tu da daje ritam, kojim je uvek upravljala gitara. Sve pesme su se iznenada, neočekivano završavale. Ništa nije trajalo duže od dva minuta. Neuvežbanost je bila itekako čujna, ali je u svemu tome bilo i nekog šarma koji je naterao publiku da Ajhmanovu familiju prvo napoji iz prvih redova a potom da pozove i na bis, što je i same članove benda začudilo. Odrapiše oni jednu na bis i odoše da provere ostade li još nekog pića u bekstejdžu.
Neubedljivo za prvi put, ali sami su priznali da im je ovo tek četvrti nastup (prestup?), moguće je da tu u nekom drugom agregatnom stanju ima mesta i za napredak.
Voodoo Cadillac su po rečima Ajhmanove familije daleko kvalitetniji i bolji bend od njih samih. To su pri samom startu svog nastupa Voodoo Cadillac i dkazali. Sve na svom mestu, vrlo profesionalno i vrlo u okviru kanona koje žanr kao što je rokajbili dozvoljava. Razumljivi tekstovi i koloritni pevač/gitarista su doprineli opštem veselju, što nije ni čudno s obzirom da su svi dovukli tone svog pića. Gruvali su oni sasvim sigurno i uz malo "pačjeg" hoda, koji je neizbežan pri izvođenju pesama iz rock'n'roll sazvučja nakon četrdesetak minuta su burno otpozdravljeni završili svoj nastup. Dobar bend, samo da su malo opušteniji na bini, a kako bi tek bilo da je basista imao "mečku" umesto normalnog basa...
Dr. Zero i Muskat Hamburg su imena bendova koje nisam odgledao te večeri, zarad neodložnih obaveza u koje ispitni rok sigurno ne spada. I bez toga osvedočenog s moje strane, prvi Garage Fire fest je pokazao da je moguće navabiti publiku (ah da, ulaz je bio besplatan) na ovakvu manifestaciju. A ako se samo jedna od onih slučajno prisutnih duša na ovom događaju opredelila da ubuduće sluša ovde čute zvuke, misija je ispunjena. Edukacijom se postiže sve i ovo je pravi način, direktno u centar, pa da vidimo ko pali žito, a ko kampus...

Text by David Vartabedijan
Photo by Anamarija Vartabedijan
Last edited by fadill on 20/06/2009 20:49, edited 2 times in total.
crorockabilly

#3332 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by crorockabilly »

Pozdrav ekipo sve je pet za imena ali mislim da bi lab trebao izvući sva imena koja su do sad stavljena po rednim brojevima pa ondah da glasamo da imamo pregledno sve što ima jel ima toga hrpu 8-) :roll: :-D
ako ste za????
fadill

#3333 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by fadill »

a da nam maskota bude armadillo? :D najludji stvor zivi hhe
ali po nekima i najruzniji hhehe
Image
Image
lab3352

#3334 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

Ma ubila bi nas PETA da vide da ovo koristimo ... Vidis kako su Obamu napali sto je ubio muhu :lol: ... Polako s nazivom grupe, polako, imamo vremena ...

@Gvozda: Cure rade odlicno ... thx for share
crorockabilly

#3335 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by crorockabilly »

imam još imena;
ROCKING NEIGHBOURHOOD
ILI ROCKING NEIGHBOURS
mironii

#3336 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by mironii »

pozz svima! za sve ljubitelje torpeda..
[url] http://rapidshare.com/files/87143955/torpeda.rar [url]
gocatgoer

#3337 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by gocatgoer »

.dobro jutro mironii...da ti možda nisi Nosferatu? :D
.iako je ovo već bilo hvala na postu...ovo su super stvari i taman ko nije stig'o da ih pokupi evo šanse :thumbup: :thumbup: :thumbup:

...e jesam narkoman brate...umesto da spavam ja ovde kuckam :lol:
.bilo je "pravo dobro",prava rock'n'roll žurka...svaka čast momcima...pa i Đoniju :D
...inače moram vam pohvaliti ujka-Peđu!!!
.večeras je pokazao svoje "fantastične glasovne mogućnosti i ogroman raspon kristalne boje glasa"
...peva dečko Elvisa pa kida :D
.kakav Nick Drag...Doga Boy and His Yabba-Dabbers :lol: :lol: :lol:

.aj' laku noć i dobro jutro svima!!!
Muri

#3338 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Muri »

Dobro jutro macore
Ima l te na fejsu, da otkinemo chat?
:-D
Don Karlos

#3339 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Don Karlos »

Vidim ja da ovdje neće biti leba od demokracije...Navikli smo mi na čvrstu ruku i da drugi umjesto nas odlučuju...Zato Lab uzde u ruke i kao gazda odluči o imenu i to je to...

PS
Mala inačica: KAJBREBABILLY CHAT CATS (Malo dugačko,ali to nas najbolje oslikava...)
fadill

#3340 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by fadill »

dobrodoso Mironi ;)
Goca jel Djape imo tattoo?
wild one

#3341 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by wild one »

Već danima gledam kako se mučite oko izbora imena... izbija na površinu osobno prljavo rublje, ili bolje rečeno sitna taština, možda poneki loš ego trip u želji da se usvoji baš taj prijedlog...Nedavno u Austriji sam vidio Harley clubove koji jednostavno na leđima imaju HOG-best friends Austria, Germany, Switzerland... tada sam još jednom shvatio koliko je nepotrebno zatvarati određene vidike, a istovremeno se stvara potreba određene povezanosti, iskrenosti i kvalitetnog ujedinjenja, te mi je pala na pamet ideja, koju moji prijatelji s kojima se vozim znaju i podržali su je... budimo jednostavno PRIJATELJI, odnosno može FRIENDS, jer to mislim da je jedino ispravno i jedina bitna istina, potreba i želja...ili se varam...mislim da to već i pomalo jesmo, a i mnogi ljudi oko nas... budimo OK i širimo dobru priču...(čitajući ovo...Tito je beba za mene)...mislim da će svatko od nas u društvo uključiti još poneku mu dragu osobu, biti će nas puno, samo zezanje...sorry, ako sam udavio...
gocatgoer

#3342 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by gocatgoer »

.dobar dan fina gospodo!!!

Fitz & Omar
.hvala federalci što ste pohvalii Kontuziju...zahvaljuje vam se Tića i kaže da joj baš znači što je čula komentare i dobila pohvale od vas,a reći ću i Katarini (guitar,vox) kad' je budemo videli!!!
.iako taj bend više ne postoji devojke vam od srca zahvaljuju na lepim rečima :thumbup:
Muri wrote:Dobro jutro macore
Ima l te na fejsu, da otkinemo chat?
:-D
Muri
.ako je ovo sinoć bilo upućeno meni...jbg otiš'o da dremam
...a inače sam ti veeeliki anti maj fejsbuk spejsova...tako da je komunikacija sa mnom tim putem nemoguća :D
.mada kada se bude napravio taj crew moraćemo negde da se reklamiramo :lol: :lol: :lol:
fadill wrote:dobrodoso Mironi ;)
Goca jel Djape imo tattoo?
.nije hajvan...izd'o :lol:
.ali je imao novu šulju :D :D :D

Mario
.skidam sve moguće kape za ovo što si rekao...lepo je da je neko i napisao ono što,mislim svi već znamo ali nikako da to kažemo!!!
.jedna stvar je tu bitna...nismo isti,što je i normalno...neko je tu priču oko imena i ekipe shvatio na svoj način,a neko drugi pak na svoj
.sinoć smo Johhny i ja pričali na tu temu i došli do zaključka da želimo da od svega ovoga napravimo svuda prepoznatljivu stvar...stvar je u tome što pravimo rockabilly crew,a ne šta ti ja znam neku bilo kavu udrugu i zato mislim da bi trebali u skladu sa tim i da donesemo rešenje...Nikola se malo izbedačio misleći da davi sa predlozima i misleći da forsira sebe i svoje predloge ali to zaista nije tako...stvarno dečko ima želju da svi budemo ponosni na to što smo!
.što se imena tiče to ko ga je dao možemo samo mi i da znamo...to nikome verujte nije bitno
.želimo samo da završimo započeto...da se "etiketiramo",odradimo te košulje i jakne i onda brate imamo još bar 50 godina zajebancije,druženja i svega lepog...a biće puno,puno lepih stvari

.vi ste meni već ozbiljni prijatelji i to se nikada neće promeniti!!!
:sax:
wild one

#3343 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by wild one »

Rockabilly crew-odlično.samo Morbilly to baš ne puši, znači ima i šire...
wild one

#3344 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by wild one »

Možda da ostanemo kod istih jakni oko kojih se svi slažemo, a ostalo mašti na volju...
wild one

#3345 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by wild one »

U stvari mislim da je tako najbolje, svako ima svoju osobnost, jasne stavove i ovo je već dovoljno velik kompromis, glasam za jakne-neobilježene, pa svatko neka bira što želi, u tom slučaju Karlo je uštedio 40 eura...
gocatgoer

#3346 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by gocatgoer »

wild one wrote:Rockabilly crew-odlično.samo Morbilly to baš ne puši, znači ima i šire...
.rockabilly u najširem smislu te reči :lol:
.ne brinem ja za Ivana "Smrtbilija" :D :D :D
.taj ti je stari rocker samo se krije pod tim šatro zajebanim psy-fazonima :lol: :lol: :lol: videli ste kako đuska... :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ivek
.matori nema te da se javiš...
gocatgoer

#3347 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by gocatgoer »

lab3352

#3348 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

Divljak & Karlo potpuno se slazem s Vama ... Mislim od one moje (nase) ideje da izbor imena bude dobra zajebancija, ispalo je da se moramo skoro svađati oko toga. Zato cu ovaj put, samo ovaj put, iskoristiti svoje aposlutno pravo i reci da izbor imena OUT ... do novoga druzenja 8-) u ZG uskoro, gdje cemo se svi dogovoriti uz pivu i pricu, posto ce koncert one grupe s Mississippija biti pravo dosadan :mrgreen: :lol: ... Ne zelim da se iko ovdje ljuti zbog ovoga ... i nadam se da ce se vecina sloziti sa mnom ...

Idemo dalje ... jakne gledam u FF, crno/bijelo i javim se ovdje cim vidim cijene ... Također ova Peđina šema (i neka tajnovita Fitzova :D ) su odlican izbor ... Ovo sam narucio jucer s Sun Records shopa (https://sunrecords.powweb.com/store/pro ... 1&cPath=15) preko familije u Kanadi, jer je postarina skuplja od majice. Narucio sam i cd box set (https://sunrecords.powweb.com/store/pro ... 474a250e9f) koji vec veoma veoma veoma dugo cekam ... Čim dođe postavljam za ekipu download ...

Pošto se Peđa najvise zadao oko jakni, ukoliko drug, jos sta iskrsne, samo postavljaj pa da vidimo sta i kako ... A sada idem na lagano spremanje na put, let je u 15:20h ... Svjetski čovjek, doručak u Konjicu, vecera u Frankfurtu :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrav ekipi

PS:

Ovo je meni bitnije od izbora imena :thumbup: :thumbup: :thumbup: :

Image
Image
Image
Nice Guy Eddie

#3349 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

wild one wrote:U stvari mislim da je tako najbolje, svako ima svoju osobnost, jasne stavove i ovo je već dovoljno velik kompromis, glasam za jakne-neobilježene, pa svatko neka bira što želi, u tom slučaju Karlo je uštedio 40 eura...
Znaš kako kažu: "Ako ne platiš na mostu, platićeš na ćupriji", Omar je već najavio penjanje na binu na MQ objetnici...pa još kad dodamo "prigodnu koreografiju" :lol: ....ima sve da gori

A što se jakni tiče, same po sebi crno bele jakne su dovoljno brendirane da ukazuju na "sektaške sklonosti" osoba koje ih nose 8-).
Nemam ništa protiv i da deo ekipe nosi bez natpisa...ili da ih uopšte ne nosi, nisu nas one ni skupile ovde i potpuno je glupo da se oko toga raspravljamo.
gocatgoer

#3350 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by gocatgoer »

.ne kapiram samo gde ste videli svađu ili bilo šta slično :? :? :?
.sasvim lepo i normalno smo davali i komentarisali predloge...normalno je da bude neslaganja...biće ih uvek-ljudi smo zaboga i kroz ovakve stvari se upoznajemo, a trebali bi se upoznati što bolje...ako se ne slažemo to će se videti i na koncertu Mississipi Queena i u Medulinu i na Marsu...i bilo gde kada budemo govorili o obeležijima ekipe ili bilo čemu drugom oko čega se neko sa nekim ne slaže...zašto onda...juče je sasvim lepo išlo,svi su dali svoj uži izbor i to je to...ja sve ovo govorim jer zaista ne vidim gde je problem :? :sad: :sad: :sad:
.da je sve ovo zezanje to stoji ali ponavljam ako smo rešili da napravimo zajedništvo...ajmo to da uradimo...ako ne ostajemo ovo što jesmo i to je to
.mislim o.k. niko se ni na šta ne primorava,ne moraju svi ali meni je bila ideja da ljudi koji to žele naprave jedan crew...forum je forum,ovo je nešto drugo ali ja bih voleo da svi učestvujemo i u tome zajedno!!!
:sad:
Post Reply