FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sumirprimus

#3326 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:Laporta pravi cirkus ko i Florentino :-) A još u tehničkom mandatu...
S tom razlikom,da laporta i sa cirkusom i bez njeg uzima trofeje Godinama :mrgreen: 8-)
Auffff drug volej :lol: no hard feelings :)
vol-taren

#3327 Re: FC Barcelona

Post by vol-taren »

Raja,

trazim da kupim orginal MESSI dresove za djecu vel. 116 i 140.
Skupo mi je da kupujem na BARCA shop-u :) Imal' neko za prodat' ?

:bih:
omar little

#3328 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

darius_maximus wrote:Meni bi također bilo zao da Ibra ode iz Barce slijedece sezone, ne znam inace sto trpi tolike kritike...

Ne mislim da Ibra ima razloga da ide iz Barce sada posto dolazi Villa, jer Villa dolazi umjesto Henrya koji je vec u Americi... Sto bi bio problem da Barca ima dva vrhunska napadaca? Uostaom Ibra je ove sezone imao solidnu statistiku, nije briljirao, ali mu je prva sezona u klubu, plus je bio povrijedjen...
Nece sigurno otici u Arsenal koji prodaje najboljeg igraca klubu u kojem igra (ako se to desi)... Tako da je pitanje sta ce biti, mozda u Arsenal ode Krkic, posto Wenger voli mladje igrace... :D :lol:

Kako god, Barca i slijedece sezone glavni kandidat za sve titule, napokon imaju svjezu kkrvu napadu, ako jos Fabregas dodje, bit ce svega... :D :-)
pa, problem je sto bi bila dva vrhunska napadaca i jedan onda uvijek mora sjedit' na klupi. a,to nece ici. nisu ni villa ni ibro igraci koji dodju u tim da sjede na klupi. pogotovo ibro, on ima ego malo jaci. henry je u barci bio lijevo krilo, to onda znaci da villu treba uigravat' na lijevoj strani. ne znam...za to treba vrijeme. uostalom, ima pedro za lijevo krilo. dijete igra k'o zmaj.
mislim, lijepo bi to sve bilo, ne kazem ja, samo se brinem. hocu titulu lige prvaka nazad. :D pasmater i mourinho i sve :D
Last edited by omar little on 19/05/2010 12:30, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#3329 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:
ultima_palabra wrote:Laporta pravi cirkus ko i Florentino :-) A još u tehničkom mandatu...
S tom razlikom,da laporta i sa cirkusom i bez njeg uzima trofeje Godinama :mrgreen: 8-)
Auffff drug volej :lol: no hard feelings :)
Šta ćeš kad ima 5-6 fantasticosa koji su došli iz juniora, teško je takvu ekipu razjebat... a nije da ne pokušava :-D
Ko kad je doveo Henryja na silne napadače i desetke koje su imali tad, pa umalo da dobije nogu u guzicu te sezone...a jadni Rijkaard ispušio foru :D
kory_galaktikos

#3330 Re: FC Barcelona

Post by kory_galaktikos »

ehh haman da ste ugrabili villu :( :roll: ...samo ako ostane ibro to ce bit zanimljivo....nesto slicno ko real prije 4-5 godina...nezna s eko pije ko placa...jedan ce morat na klupu...ibro nece htjet na klupu..zna se njegov temperament....bice svega bgm...sve je to dobro samo da ne dodje i fabregas heeh :-)
sumirprimus

#3331 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

vol-taren wrote:Raja,

trazim da kupim orginal MESSI dresove za djecu vel. 116 i 140.
Skupo mi je da kupujem na BARCA shop-u :) Imal' neko za prodat' ?

:bih:
Iffff djecji dresovi jos orginal u bosni,probaj u fis vitezu :D Ozbiljno tamo sam vidio,a sad orginalna im je cijena,a barca shop je barca shop... :)
Il ima uvijek najeftinija vaRIJAnta jacaPi...
Tomahawk11
Globalni moderator

#3332 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

A gdje nam je ciki?! :mrgreen: Da nas razuvjeri za Fabregasa... 8-)
sumirprimus

#3333 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:A gdje nam je ciki?! :mrgreen: Da nas razuvjeri za Fabregasa... 8-)
Mislim,dakle... :D da zajedno sa svojim Vodjom ganja novi Klub :lol: :evil:
Kumerle

#3334 Re: FC Barcelona

Post by Kumerle »

Nista od transfera! Lazi i podvale katalonskih separatista, oni su klasican primjer politicko separatistickog kluba nemaju oni nikakve veze sa sportom skupina nacionalista

Vise od kluba, Politicka partija!
burek_in_space

#3335 Re: FC Barcelona

Post by burek_in_space »

Kumerle wrote:Nista od transfera! Lazi i podvale katalonskih separatista, oni su klasican primjer politicko separatistickog kluba nemaju oni nikakve veze sa sportom skupina nacionalista

Vise od kluba, Politicka partija!
Hajde malo odmori, smarash sa ovim opasno... :oops:
Kumerle

#3336 Re: FC Barcelona

Post by Kumerle »

Samo kazem svoje misljenje o transferu valjda imam pravo na svoje misljenje?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3337 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

ne sviđa mi se ovo sa Cescom. nimalo :roll: koji će im klinac... Villa ok, a što se tiče Ibre više bih volio da ode negdje...

fakat se uprava Barce ponaša kao da su prespavali katastrofu "galaktikosa" :-)
sumirprimus

#3338 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

OFFICIAL: Barcelona Sign David Villa From Valencia

Welcome... Villa... :thumbup:

"Cesc Fabregas has told Arsene Wenger in a face-to-face meeting today that he wants to quit Arsenal and rejoin Barcelona."

ho ho ho ho ho...
Ovo krenulo pravo... :dance:
Last edited by sumirprimus on 19/05/2010 14:31, edited 1 time in total.
sumirprimus

#3339 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

.
ultima_palabra

#3340 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Znači, Villa...već par godina moj omiljeni napadač :-D
Još prošle godine sam govorio da su trebali uzeti njega prije nego Ibru...ali kad su već uzeli ovoga i toliko ga platili, trebali su pokazati malo lojalnosti i strpljenja :roll:
Biće kako bude... 8-)
Charuga
Globalni moderator

#3341 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Bez obzira na Villu misljenja sam da Zlatan nece ove godine ici iz Barse i da ce mu Pep sigurno dati sansu da dokaze da zna. A nije da ne zna. Sad ima vremena do pocetka sezone da radi sa njim ali na psihologiji i pristupu igri. Ako to ne uspije u ovoj pauzi neka ga odmah proda.
aerosa

#3342 Re: FC Barcelona

Post by aerosa »

Dok to ima balkanske krvi i onakvo ponašanje i stav nema njemu fajde psihologijom pomagati....
Bit će na kraju da je jedino čime je opravdao dolazak u Barsu onaj go protiv Reala u prvoj utakmici, a za nekog ko je tako skupo plaćen baš premalo....
Charuga
Globalni moderator

#3343 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

aerosa wrote:Dok to ima balkanske krvi i onakvo ponašanje i stav nema njemu fajde psihologijom pomagati....
Bit će na kraju da je jedino čime je opravdao dolazak u Barsu onaj go protiv Reala u prvoj utakmici, a za nekog ko je tako skupo plaćen baš premalo....
To je ono sto ga najvise j.be da bi bio dobar u Barsi. Moze on sa balkanskim mentalitetom biti extra napadac ALI samo u ekipama u kojima napadaci stoje i cekaju. U Barsi to nije obicaj jer se svi vracaju i zato je njemu tesko da se privikne. Zbog toga sam i rekao, ako ne uspiju da mu u glavu utuve to vracanje neka ga daju na transfer listu ..
KPNCTNJAH

#3344 Re: FC Barcelona

Post by KPNCTNJAH »

Pa dobro, nije bas da su bili nevazni i golovi protiv Arsenala, pa i par ligaskih utakmica kad je svojim golovima donosio pobjede, ali sve u svemu veliku je gresku napravio sto je otisao iz Intera...
aerosa

#3345 Re: FC Barcelona

Post by aerosa »

Sve u svemu gledajući njega ispada da je Murinjo ove godine dva puta zajebao barsu, prvi put u zamijeni njega za Eto-a (za kojeg i dalje tvrdim da nije neka pljačka od napadača) i na kraju u polufinalu lige prvake....
ultima_palabra

#3346 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:
aerosa wrote:Dok to ima balkanske krvi i onakvo ponašanje i stav nema njemu fajde psihologijom pomagati....
To je ono sto ga najvise j.be da bi bio dobar u Barsi. Moze on sa balkanskim mentalitetom biti extra napadac ALI samo u ekipama u kojima napadaci stoje i cekaju. U Barsi to nije obicaj jer se svi vracaju i zato je njemu tesko da se privikne. Zbog toga sam i rekao, ako ne uspiju da mu u glavu utuve to vracanje neka ga daju na transfer listu ..
Dva su najveća razloga:
1. U Barci lopta ide brzo, ako ide u prostor moraš biti brz da je primiš, ako ide u noge, moraš odmah odigrati dupli pas. On kao malo sporiji, i igrač koji voli peljati loptu se tu ne uklapa nikako.
2. U fazi odbrane najveći posao odrade napadači, koji ganjaju protivničku odbranu do iznemoglosti, ne bi li je ovi loptu napucali u panici...a ovamo čekaju Puyol i Pique koji počinju novi napad... na to Ibra sve i da hoće, ne može odgovoriti.
Charuga
Globalni moderator

#3347 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

aerosa wrote:Sve u svemu gledajući njega ispada da je Murinjo ove godine dva puta zajebao barsu, prvi put u zamijeni njega za Eto-a (za kojeg i dalje tvrdim da nije neka pljačka od napadača) i na kraju u polufinalu lige prvake....
Nije se ni Eto'o nesto pokazao u Interu, sve ti je to isto. Ni jedan ni drugi se izgleda nisu jos navikli na stil liga u koji su otisli ..
aerosa

#3348 Re: FC Barcelona

Post by aerosa »

Plavih_11 wrote:
aerosa wrote:Sve u svemu gledajući njega ispada da je Murinjo ove godine dva puta zajebao barsu, prvi put u zamijeni njega za Eto-a (za kojeg i dalje tvrdim da nije neka pljačka od napadača) i na kraju u polufinalu lige prvake....
Nije se ni Eto'o nesto pokazao u Interu, sve ti je to isto. Ni jedan ni drugi se izgleda nisu jos navikli na stil liga u koji su otisli ..
Potpuno si u pravu za Eta, ali realno ispada da je Barsa Ibrahimovića platila oko 60+ miliona , a Inter njega dobio skoro pa gratis u toj trampi. O tome govorim, jer je bespredmetno pričati o učinku i jednog i drugog kad je skoro pa nikakav u odnosu na očekivanja.
Vjeruj!

#3349 Re: FC Barcelona

Post by Vjeruj! »

Tomahawk11 wrote:A gdje nam je ciki?! :mrgreen: Da nas razuvjeri za Fabregasa... 8-)
Sta te ima razuvjeravati kad svako normalan zna da Arsenal nije dobio ponudu?!
Kako ce prodati igraca kad ni ponudu nisu dobili?
NAravno, pojedinci opet vjeruju Ass-u i Marci, pa samo nastavite.Samo treba da znate da je Express kvalitetniji
list od gore pomenutih.
mikelandjelo

#3350 Re: FC Barcelona

Post by mikelandjelo »

spanska liga bi mogla smanjiti broj ucesnika na 2.
imam osjecaj da barca i real idu ove sezone preko 110 bodova.
Post Reply