Gdje si,druze?MasaCHusaC wrote:Samo se pitam koliko bi poena postigli da nisu nosili "fensi" crvene dresove?![]()
![]()
Haj nek je LAL dobio,barem si se ti opet poceo javljati.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Gdje si,druze?MasaCHusaC wrote:Samo se pitam koliko bi poena postigli da nisu nosili "fensi" crvene dresove?![]()
![]()
Ef me, sikako?cikcanga wrote:Gdje si,druze?MasaCHusaC wrote:Samo se pitam koliko bi poena postigli da nisu nosili "fensi" crvene dresove?![]()
![]()
Haj nek je LAL dobio,barem si se ti opet poceo javljati.
Ja bih prije Minga uzeo,nego Howarda i CP3 je bolji na kecu od Wadea,naglasavam na kecu.Neelix wrote:wade, kobe, lbg, dirk i howard prva petorka lige
paul, roy, pierce, duncan i ming druga
parker, billups, carmelo, gasol i shaq treca
Na txt-u pise da ce biti prenos vecerasnje tekme koja po nasem vremenu pocinje u 3, ali kod njih pise da je u pola3, tako da je moguce da ce pustiti nba action prije utakmice.Admir_1984 wrote:Znal neko kada ce obn opet prenositi utakmice. Pishe na njihovoj stranici da je Edinu neko umro, pa zato nisu prenosili dalas-denver
F Dirk Nowitzki (Mavericks) First Team votes35 Total Points383kakavdanakneiskustvu wrote:duncan ukupno više glasova od dirka ali manje glasova za 1. petorku,mislim da je zaslužio biti u 1. petorci lige
Ma ne znaju ni oni sami vise sta prenose, neozbiljni su totalno kad na txt stavljaju pogresne informacije.cikcanga wrote:Hadzic rece danas da sutra prenose LAL-Rakete.
Svaka im cast ako to uspiju. Meni se cini da nema vise vilica i da je edin preuzeo potpuno posao oko nba, tako da u zadnje vrijeme mozemo bas uzivati.jasko_ba wrote:zaslužena pobjeda raketa 95 : 80
sedme utakmice u nedjelju 21.30 iz la, onda u 02.00 bostonreče avdić, najvjerovatnije oba prijenosa
Citao sam i ja nesto o tome u novinama.Neelix wrote:odakle ti taj info? to je super, odmah su mi drazi