Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mehemed wrote: ↑05/12/2024 16:00
Neko iz Milšpeda pokupio, izgubiti se ne može, nije ispalo iz kamiona.
Kako znate kome su najavljene pošiljke? Meni će vjerojatno dostaviti Bh Post Express kao i prethodne dvije ali dok mi ne dođe poruka "Postovani, Vasa posiljka xxxxxxxxxx je danas na dostavi." ne znam ništa.
Ja znam tako što unesem onaj TE tracking broj na stranice za praćenje X Express-a, EuroExpress-a i A2B Express-a i vidim je li kod nekog od njih.
Za BH Post Express jedino ne može, jer je tracking kod veći pa ga oni prekrste u EUXXXXXXXBA.
Naslovnica wrote: ↑04/12/2024 23:21
Ja sam deinstalirao app.
Danima mi dolaze besmislene obavijesti o tobožnjim popustima, zadnjim šansama, zadnjim komadima, kreditima i sl, baš opasno spamuju lažima i glupostima.
Opasna aplikacija za one koji imaju para i ne mogu se kontrolirati.
Nakon početnog dopaminskog šuta splasnuo entuzijazam.
Naslovnica wrote: ↑04/12/2024 23:21
Ja sam deinstalirao app.
Danima mi dolaze besmislene obavijesti o tobožnjim popustima, zadnjim šansama, zadnjim komadima, kreditima i sl, baš opasno spamuju lažima i glupostima.
Opasna aplikacija za one koji imaju para i ne mogu se kontrolirati.
Nakon početnog dopaminskog šuta splasnuo entuzijazam.
Jednom naručio nekakvih gluposti, kontam jeftino, a realno ne vrijedi ni tih para.
Jbtga.
Realno, ne vrijedi sve to tih para, neke stvari koje su marku dvije tri a prakticne su za kuce, i nekako. Ali sve preko 10 km nije vrijedno tog novca, posebno sto cekas paket itd itd.
Moze se i u ovim nasim granapima pronaci slicno, ne puno skuplje, svakako tih marku dvije tri razlike u cijeni nije vrijedno narucivanja.
Da su ostale cijene kao u septembru oktobru, pa dobro, ali nisu dosta su cijene otisle gore. Posebno artikli koji su interesantni, odjeca recimo, obuca. Platis te patike od 50 km i dzon se raspadne nakon dva mjeseca. Takve mogu i na pijaci u Sarajevu kupiti, za slicne pare.
Mehemed wrote: ↑05/12/2024 16:00
Neko iz Milšpeda pokupio, izgubiti se ne može, nije ispalo iz kamiona.
Kako znate kome su najavljene pošiljke? Meni će vjerojatno dostaviti Bh Post Express kao i prethodne dvije ali dok mi ne dođe poruka "Postovani, Vasa posiljka xxxxxxxxxx je danas na dostavi." ne znam ništa.
Ja znam tako što unesem onaj TE tracking broj na stranice za praćenje X Express-a, EuroExpress-a i A2B Express-a i vidim je li kod nekog od njih.
Za BH Post Express jedino ne može, jer je tracking kod veći pa ga oni prekrste u EUXXXXXXXBA.
Meni nije pokazivalo na trackingu koja pošta će dostaviti.
Pisalo je samo da je paket u dostavnom vozilu.
Na Temu mi je status posiljke "picked up by customs clearance company" a kada unesem broj posiljke na Euroexpress pise da je nalog za preuzimanje kreiran danas. Sta znaci to ? Postoji li kakva sansa da doðe sutra ?
TzAnka wrote: ↑05/12/2024 19:44
Na Temu mi je status posiljke "picked up by customs clearance company" a kada unesem broj posiljke na Euroexpress pise da je nalog za preuzimanje kreiran danas. Sta znaci to ? Postoji li kakva sansa da doðe sutra ?