Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
- House
#3326 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
forumska krema septičke jame zvane "herceg-bosna forum" 
- muha_sa
#3327 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
kažem ja--osvježenje ovog foruma si ti EdvineEvdin90 wrote: UZP je politička kategorija i ne postoji u međunarodnom pravu, naši saveznici Amerikanci su izjavili da će suditi svakom sucu koji njih pokuša osuditi kao i njihove saveznike budući da je Hag politički sud.
To je ipak sud financiran novcem Saudijske Arabije pa ne čudi da je kao gosta na suđenju Praljku zvao Šerifa patkovića koji je vodio mudzahedine i vadio srca hrvatskim zapovjednicima on je inače i započeo hrvatsko bošnjački sukob nakon paljenja Dusine i njegovo pozivanje je samo jedna porukica.
UZP u medzunarodnom pravu ne postoji i tom presudom možete obrisati guzicu, na kraju krajeva 875 Hrvata je masakrirano ritualnim ubojstvima u logorima tzv Armije BiH dok broj Bošnjaka u logorima HVO-a se može nabrojiti na prste jedne ruke.
Armija BiH je bila genocidna i etnički je očistima 190 000 Hrvata iz srednje Bosne, za to nam ne treba nikakav sud.
Na kraju krajeva Hrvatska kao i Hrvati u Bih moraju voditi politiku protiv islamističkih snaga koalirajući sa snagama iz Sarajeva koje su protiv istih, ipak je tzv Armija BiH jedina u povijesti koja je izvršila agresiju na USA uz Japan budući da je 4 od 8 napadača na Blizance služilo tzv Armiju BiH, većina napadača i po zapadu ima BiH papire budućui da je babo Alija to dijelio.
Al Kaida je praktički nastala u BiH i odred El Mudzahedin je samo prethodnica Al Kaide, protiv takvih je se branio HVO(HVO je se branio u srednjoj Bosni u omjeru 10-1).
Uglavnom nakon izbornog očekujem da će doći do pluralizma u Sarajevu među Bošnjacima i da će se pojaviti opcija koja je protiv islamističkih kampova i doseljavanja Arapa te da ćemo svi zajedno krenuti u bolju i pravedniju budućnost.
- horkesh
#3328 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ja bih ovo obavezno editovao.Evdin90 wrote:UZP je politička kategorija i ne postoji u međunarodnom pravu, naši saveznici Amerikanci su izjavili da će suditi svakom sucu koji njih pokuša osuditi kao i njihove saveznike budući da je Hag politički sud.Mirza007 wrote:Klasika. Tamo gdje nema argumenata ima emoticons da zacepi rupu u praznoj glavi. Da ja nisam procitao masu tvojih postova sigurno ne bih napisao ono sto sam napisao. Da si se ijednom ogradio od UZP-a i rekao za Praljka i ostalu bandu da su sramota citavog naroda te se ogradio od njihovih dijela i ciljeva (onako kako pise u optuznici i kako je to na medjunarodnom sudu dokazano) pa hajde i nekako. Ali ovako? Nije bas pretesko zakljuciti o kakvoj se osobi radi. Bosnjak ili drugi nebitno. To me u principu ponajmanje zanima. Ovdje se radi o organiziranim zlocinima i sudski dokazanim kriminalnim ciljevima koji su unverzalno osudivi, bez obzira da li se radi o mojim, tvojim ili bilo cijim sunarodnjacima.Novak20 wrote:![]()
![]()
![]()
Izrijekom ili ne, bio si sasvim precizan i dovoljno jasan. Kad ljude koje ne znaš javno i iz čista mira proglašavaš UZP-ovcima od prvog dana 1/1, ja šta si drugo nego podli šovinista. Da si mi direktno rekao Novače, ti si UZP-ovac, bio bi samo šovinista kojem je svejedno jesam li ili nisam UZP-ovac. Dovoljno je što slutiš da nisam Bošnjak, a i to ne znaš. Bitno je da ujedeš ad hominem, samo to govori o tvom karakteru. Poznao se ti ili ne. Pošto je tebi takvom, kojem ne treba ni dokaz ni argument za uvrijedljivu tvrdnju, svejedno je i meni. Slagao si to da sam UZP-ovac. Kud ćeš gore.
Šta ako sam čitavo vrijeme bio u službi R BiH u ratu ? Jesam li i onda UZP-ovac od prvog dana 1/1.
I sada se zalazes za ostvarivanje ratnih ciljeva mirnim sredstvima i kada te se uhvati na djelu ....... onda "nisam ja UZP-ovac, drugi lazu, nemaju argumenata". E starino, starino.
To je ipak sud financiran novcem Saudijske Arabije pa ne čudi da je kao gosta na suđenju Praljku zvao Šerifa patkovića koji je vodio mudzahedine i vadio srca hrvatskim zapovjednicima on je inače i započeo hrvatsko bošnjački sukob nakon paljenja Dusine i njegovo pozivanje je samo jedna porukica.
UZP u medzunarodnom pravu ne postoji i tom presudom možete obrisati guzicu, na kraju krajeva 875 Hrvata je masakrirano ritualnim ubojstvima u logorima tzv Armije BiH dok broj Bošnjaka u logorima HVO-a se može nabrojiti na prste jedne ruke.
Armija BiH je bila genocidna i etnički je očistima 190 000 Hrvata iz srednje Bosne, za to nam ne treba nikakav sud.
Na kraju krajeva Hrvatska kao i Hrvati u Bih moraju voditi politiku protiv islamističkih snaga koalirajući sa snagama iz Sarajeva koje su protiv istih, ipak je tzv Armija BiH jedina u povijesti koja je izvršila agresiju na USA uz Japan budući da je 4 od 8 napadača na Blizance služilo tzv Armiju BiH, većina napadača i po zapadu ima BiH papire budućui da je babo Alija to dijelio.
Al Kaida je praktički nastala u BiH i odred El Mudzahedin je samo prethodnica Al Kaide, protiv takvih je se branio HVO(HVO je se branio u srednjoj Bosni u omjeru 10-1).
Uglavnom nakon izbornog očekujem da će doći do pluralizma u Sarajevu među Bošnjacima i da će se pojaviti opcija koja je protiv islamističkih kampova i doseljavanja Arapa te da ćemo svi zajedno krenuti u bolju i pravedniju budućnost.
Omaklo ti se jednom, uprkos silnom trudu, da nisi stavio takozvana ispred Armija BiH
-
Evdin90
- SaraFina
#3331 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Evdin90 wrote:Novače kao Perec svaki dan čitam ovaj topic i ne vidim zašto se pravdaš Bošnjacima ovdje. Prestali su s multi kulti takijom i krenili su otvoreno dzonom nazivati sve "UZP-ovcima" koji se pozivaju na vladavinu prava i poštivanje institucija Bosne i Hercegovine i kojima smeta što Komšić prijeti ratom Hrvatima tj mitraljezom.
Nemoj im se pravdati, ne trebaš biti halal Hrvat jer za ekstremiste si odmah fašist ako podržavaš odluku Ustavnog suda tj ako ne podržavaš blokadu Mostara, demoliranje Stoca, platformice ili Komšića tj ako nisi za ekstremističku njihovu nacional socijalističku politiku a prva u tome prednjači ona Sarica bolesnica.
Jedva čekam trenutak kad shvate da nacionalnu državu mogu ostvariti samo u Anadoliji
RobbiMOoooooo, Mini, sa HB i Grimes sa foruma HR, djesi oko Saricino?
Što mi trolaš raju?
U obliku Edvina nekog...
Čuj "ja kao Perec"... Koji bi pravi Perec iz Perecije za sebe rekao to?
Mani takijanja. Ovo za Aliju te pokopalo.
I definitivno najbolje ti stoji nick sa hr foruma
Još uvjek onaj dil je aktuell. Linkaću ti FB. Znaš dobro da hoću, a ti se nastavi ponašati kao da ti "žena odbjegla" i tražitiiii moju pažnju po virtualnimmmmm bespućima
-
Fudo387
#3332 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Jes ga vala osvjezio.muha_sa wrote:kažem ja--osvježenje ovog foruma si ti EdvineEvdin90 wrote: UZP je politička kategorija i ne postoji u međunarodnom pravu, naši saveznici Amerikanci su izjavili da će suditi svakom sucu koji njih pokuša osuditi kao i njihove saveznike budući da je Hag politički sud.
Nije se odvano nista ‘vako taze blentavo pojavilo, osvjezim li mu Borjanu.
-
vernes81
#3333 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Evdin90 wrote:UZP je politička kategorija i ne postoji u međunarodnom pravu, naši saveznici Amerikanci su izjavili da će suditi svakom sucu koji njih pokuša osuditi kao i njihove saveznike budući da je Hag politički sud.Mirza007 wrote:Klasika. Tamo gdje nema argumenata ima emoticons da zacepi rupu u praznoj glavi. Da ja nisam procitao masu tvojih postova sigurno ne bih napisao ono sto sam napisao. Da si se ijednom ogradio od UZP-a i rekao za Praljka i ostalu bandu da su sramota citavog naroda te se ogradio od njihovih dijela i ciljeva (onako kako pise u optuznici i kako je to na medjunarodnom sudu dokazano) pa hajde i nekako. Ali ovako? Nije bas pretesko zakljuciti o kakvoj se osobi radi. Bosnjak ili drugi nebitno. To me u principu ponajmanje zanima. Ovdje se radi o organiziranim zlocinima i sudski dokazanim kriminalnim ciljevima koji su unverzalno osudivi, bez obzira da li se radi o mojim, tvojim ili bilo cijim sunarodnjacima.Novak20 wrote:![]()
![]()
![]()
Izrijekom ili ne, bio si sasvim precizan i dovoljno jasan. Kad ljude koje ne znaš javno i iz čista mira proglašavaš UZP-ovcima od prvog dana 1/1, ja šta si drugo nego podli šovinista. Da si mi direktno rekao Novače, ti si UZP-ovac, bio bi samo šovinista kojem je svejedno jesam li ili nisam UZP-ovac. Dovoljno je što slutiš da nisam Bošnjak, a i to ne znaš. Bitno je da ujedeš ad hominem, samo to govori o tvom karakteru. Poznao se ti ili ne. Pošto je tebi takvom, kojem ne treba ni dokaz ni argument za uvrijedljivu tvrdnju, svejedno je i meni. Slagao si to da sam UZP-ovac. Kud ćeš gore.
Šta ako sam čitavo vrijeme bio u službi R BiH u ratu ? Jesam li i onda UZP-ovac od prvog dana 1/1.
I sada se zalazes za ostvarivanje ratnih ciljeva mirnim sredstvima i kada te se uhvati na djelu ....... onda "nisam ja UZP-ovac, drugi lazu, nemaju argumenata". E starino, starino.

-
Evdin90
#3334 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Perec sam, vidi se odakle pišam da sam Perec, nema izigravanja dobrog Muje i Hase pa mi odma ližete guzicuSaraFina wrote:Evdin90 wrote:Novače kao Perec svaki dan čitam ovaj topic i ne vidim zašto se pravdaš Bošnjacima ovdje. Prestali su s multi kulti takijom i krenili su otvoreno dzonom nazivati sve "UZP-ovcima" koji se pozivaju na vladavinu prava i poštivanje institucija Bosne i Hercegovine i kojima smeta što Komšić prijeti ratom Hrvatima tj mitraljezom.
Nemoj im se pravdati, ne trebaš biti halal Hrvat jer za ekstremiste si odmah fašist ako podržavaš odluku Ustavnog suda tj ako ne podržavaš blokadu Mostara, demoliranje Stoca, platformice ili Komšića tj ako nisi za ekstremističku njihovu nacional socijalističku politiku a prva u tome prednjači ona Sarica bolesnica.
Jedva čekam trenutak kad shvate da nacionalnu državu mogu ostvariti samo u Anadoliji
Što mi trolaš raju?(Raja ovo je vlasnik HB foruma lično)
U obliku Edvina nekog...
Još uvjek onaj dil je aktuell. Linkaću ti FB. Znaš dobro da hoću, a ti se nastavi ponašati kao da ti "žena odbjegla" i tražitiiii moju pažnju po virtualnimmmmm bespućima
Kako je u Austriji? Kako si se snašla? Imaš li papire i na kraju krajeva kako gledaš na ovu situaciju oko Ustavnog suda? Pada ti sve u vodu? Zato takva nervoza?
Last edited by Evdin90 on 08/11/2018 18:57, edited 1 time in total.
- muha_sa
#3335 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
sve im oduzmiteEvdin90 wrote: Nisam Robie i nemam veze s tim likom osim što je inteligentnan i volim ga pročitat, Grimes jesam a ako te zanima tko sam tamo, citirala si me jednom prije neki danČemu takva neprijatnost?
Perec sam, vidi se odakle pišam da sam Perec, nema izigravanja dobrog Muje i Hase pa mi odma ližete guzicu?
Kako je u Austriji? Kako si se snašla? Imaš li papire i na kraju krajeva kako gledaš na ovu situaciju oko Ustavnog suda? Šta ćeš napraviti sad nakon što vam oduzmemo sve alate?
-
Evdin90
#3336 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Čekaj sad koliko kužim tebi je srce slomljeno pa zato toliko režiš protiv Hrvata? Zločesti Hrvoje?
Jaoooo tugica, da si mi to rekla ranije shvatio bi te
Jaoooo tugica, da si mi to rekla ranije shvatio bi te
- seln
#3337 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Robi, posalji neku dobru rvaticu da preuzme moj alat. 
-
Evdin90
#3338 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Sarica je tužna, neki Hrvoje je napuca pa reži samo.seln wrote:Robi, posalji neku dobru rvaticu da preuzme moj alat.
Možete se naći vas dvoje i tema vam može biti kako ćete nagaziti Hrvate, iako prc je i oko toga
-
Fudo387
#3339 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Sarafina, znas sta ti je ciniti. 
-
Evdin90
#3340 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ona je očekivala neki cvjetić, ljubav prema njoj i soundtrack iz Titanica zamišljajući kako se drže za rukicu na nekom brodiću a Hrvoje je najviše volio raspalit do daske "Nema višeee dušo mostovaaaaa"""
UZP zlo i fašizam, od tog dana mala Sara mrzi sve Hrvate
- bingov buraz
#3341 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Budite fini prema gostu,ipak je napravio prvi korak,jeste nalupetao svašta ali bože moj 
- seln
#3342 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Sta ih imam gaziti... vec sam ih majorizirao.Evdin90 wrote:Sarica je tužna, neki Hrvoje je napuca pa reži samo.seln wrote:Robi, posalji neku dobru rvaticu da preuzme moj alat.
Možete se naći vas dvoje i tema vam može biti kako ćete nagaziti Hrvate, iako prc je i oko toga
- seln
#3343 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Pa zasto ste ga sproveli, jebate?Evdin90 wrote:
UZP zlo i fašizam
- SaraFina
#3344 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Evdin90 wrote:Perec sam, vidi se odakle pišam da sam Perec, nema izigravanja dobrog Muje i Hase pa mi odma ližete guzicuSaraFina wrote:Evdin90 wrote:Novače kao Perec svaki dan čitam ovaj topic i ne vidim zašto se pravdaš Bošnjacima ovdje. Prestali su s multi kulti takijom i krenili su otvoreno dzonom nazivati sve "UZP-ovcima" koji se pozivaju na vladavinu prava i poštivanje institucija Bosne i Hercegovine i kojima smeta što Komšić prijeti ratom Hrvatima tj mitraljezom.
Što mi trolaš raju?(Raja ovo je vlasnik HB foruma lično)
U obliku Edvina nekog...
Još uvjek onaj dil je aktuell. Linkaću ti FB. Znaš dobro da hoću, a ti se nastavi ponašati kao da ti "žena odbjegla" i tražitiiii moju pažnju po virtualnimmmmm bespućima? Nemam namjeru glumatati Hrvata, nisam se nikad u životu deklarirao kao Hrvat a kao Bošnjak još manje. Pišem da na forumu.hr pod nickom Grimes, koji je tvoj? Rolandus?
Kako je u Austriji? Kako si se snašla? Imaš li papire i na kraju krajeva kako gledaš na ovu situaciju oko Ustavnog suda? Pada ti sve u vodu? Zato takva nervoza?
Jesi dušo Robbie. I Ministar. I Grimes. Ja nikad ne fulam. To je poznato. A ti možeš pisati odakle hoćeš (mislim na IP) ja ću uvijek znati da si ti
Što se napucavanja tiče, jedini napucan si ti. I to te psihički razori. Hodaš ko slijepac Po virtualnim bespućima i stalkiraš. O ovim nebuloznim konstrukcijama za ABiH i Aliju, Bošnjake da ne govorim.
Moja "izdaja" ti je okidač očigledno
Moraš sve te izmišljene osobnosti skupiti i doktoru. Ovo nije način i žalim te. Ozbiljno.
-
Evdin90
#3345 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ja sam onda počinio pravi UZP iako bi mi ove poput Sarice uvik bile na zadnjem mjestu ne zbog toga što su ružne ili nikakve, nego prosto zbog naglaska.seln wrote:Sta ih imam gaziti... vec sam ih majorizirao.Evdin90 wrote:Sarica je tužna, neki Hrvoje je napuca pa reži samo.seln wrote:Robi, posalji neku dobru rvaticu da preuzme moj alat.
Nisam volio taj "djes ba" naglasak ali poslužile bi kad bi ponestalo Čehinja, nadam se da mi Sara neće sad zamjerit i proglasit me fašistom i UZP-ovcem te tvrditi da me treba poniziti
-
Evdin90
#3346 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
I ja i ti znamo da vam se politika agresije nije promijenila od 1993 i da je se HVO samo branio kao i što se danas Hrvati samo brane politički ali dobro nećemo o ratu na ovoj temi.seln wrote:Pa zasto ste ga sproveli, jebate?Evdin90 wrote:
UZP zlo i fašizam
- seln
#3347 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
O cemu ti, bolan?Evdin90 wrote:Ja sam onda počinio pravi UZP iako bi mi ove poput Sarice uvik bile na zadnjem mjestu ne zbog toga što su ružne ili nikakve, nego prosto zbog naglaska.seln wrote:Sta ih imam gaziti... vec sam ih majorizirao.Evdin90 wrote: Sarica je tužna, neki Hrvoje je napuca pa reži samo.
Nisam volio taj "djes ba" naglasak ali poslužile bi kad bi ponestalo Čehinja, nadam se da mi Sara neće sad zamjerit i proglasit me fašistom i UZP-ovcem te tvrditi da me treba poniziti
- SaraFina
#3348 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Evdin90 wrote:Ona je očekivala neki cvjetić, ljubav prema njoj i soundtrack iz Titanica zamišljajući kako se drže za rukicu na nekom brodiću a Hrvoje je najviše volio raspalit do daske "Nema višeee dušo mostovaaaaa"""
Ma ja sam iskoristila svoj spol i tebe virtualno. I imala tvoju zaštitu da piskaram kad mi to bio ćejf. I kome mi bio. Kasni pubertet i mladalaštvo. A ti nasjeo kao papak
- muha_sa
#3349 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Evdin90 wrote:I ja i ti znamo da vam se politika agresije nije promijenila od 1993 i da je se HVO samo branio kao i što se danas Hrvati samo brane politički ali dobro nećemo o ratu na ovoj temi.seln wrote:Pa zasto ste ga sproveli, jebate?Evdin90 wrote:
UZP zlo i fašizam
- seln
#3350 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Mislis, i ti i tvoj diler znate?Evdin90 wrote:I ja i ti znamo da vam se politika agresije nije promijenila od 1993 i da je se HVO samo branio kao i što se danas Hrvati samo brane politički ali dobro nećemo o ratu na ovoj temi.seln wrote:Pa zasto ste ga sproveli, jebate?Evdin90 wrote:
UZP zlo i fašizam
Ne pricamo o ratu, vec o UZP.
Last edited by seln on 08/11/2018 19:22, edited 1 time in total.