a sto se ti, @kuca pravdas sendvicarima? To mu je kao postala uzrecica, taj abortus od humora...eto ja sam priznala da sjedim u centrali SDA, pa opet dzaba...sta god kazes on ce svoje guslatiDr. Kuca wrote:ultima_palabra wrote:Zaboravio si uvod: "nemam nikakve veze sa SDA, ali..."Dr. Kuca wrote:Ma jasno je ko dan, na kcusu su bili svi eminetni doktori, nikad nsita nije falilo, nikad pacijent nije umro na kcusu dok Seka nije dosla. Ujedinjena ljevica nastavlja da jede govna. Ljudi ba nadjite zivot, lijepo je vani, postoji zivot i mimo klixa. Kakav skup pateticnih iskompleksiranih besposlicara, a fol svi nesta pametni, neku pamet prosipaju na svim temama. Get a life.
Ja i sda u putu se nismo sreli.
Sebija All about
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3326 Re: Sebija All about
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#3327 Re: Sebija All about
Evo ti sad jedan velikiMatzan wrote:hrasno38 wrote: Ja cu ti samo jos jednom ponoviti ja nemam apsolutno nista ni sa SDP-om ni sa jednom politickom strankom u BiH osim sto sam do zadnjih izbora uvijek glasao za SDP a sada glasam za DF i NS! Posto se i DF prokurvao naravno necu odstupiti od ideje ali cu dobro razmisliti kojoj ce ljevici otici moj glas. Desnici nikada po cijenu zivota.
Ja se jedino uzdam u svoju ljevicu i desnicu.
Ovo ostalo je sve go lupež, borba za fotelju i privilegije.
Kakve crne ideje i programi? Koalicije pravi svako sa svakim.
Nema to grama obraza ni odgovornosti prema biračima,
- Dr. Kuca
#3328 Re: Sebija All about
a sto se ti, @kuca pravdas sendvicarima? To mu je kao postala uzrecica, taj abortus od humora...eto ja sam priznala da sjedim u centrali SDA, pa opet dzaba...sta god kazes on ce svoje guslati[/quote]KatarinaKosaca wrote:Dr. Kuca wrote:Dr. Kuca wrote:Ma jasno je ko dan, na kcusu su bili svi eminetni doktori, nikad nsita nije falilo, nikad pacijent nije umro na kcusu dok Seka nije dosla. Ujedinjena ljevica nastavlja da jede govna. Ljudi ba nadjite zivot, lijepo je vani, postoji zivot i mimo klixa. Kakav skup pateticnih iskompleksiranih besposlicara, a fol svi nesta pametni, neku pamet prosipaju na svim temama. Get a life.
Ja i sda u putu se nismo sreli.
Nisam upratio da je to nova provala na forumu
- Banksy
#3329 Re: Sebija All about
Utihnulo danas?
Biće materijala večeras, ne sumnjam...
Biće materijala večeras, ne sumnjam...
-
VjecitiStudent
#3330 Re: Sebija All about
Biće to strogo kontrolisan intervju, prava PR vježba takoreći.
Danas nema ni maria ni vješalice, cijeli dan coaching Seku
Danas nema ni maria ni vješalice, cijeli dan coaching Seku
-
kakonako
- strong69
#3332 Re: Sebija All about
Koliko SDA plaća ove svoje botove "nemam ništa sa SDA i nikad ne bih glasao za njih"?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- KatarinaKosaca
#3333 Re: Sebija All about
pa, sad, valjda zavisi od kvaliteta bota. U principu, poslovna tajna. Ja, na primjer, dobijem bon za Zaru u vrijednosti od 2kKM, vikend na Bjelasnici, placen najam na Poljinama + racuni, I nesto kesa za troskarenje. A kako je u SDP za FGR?strong69 wrote:Koliko SDA plaća ove svoje botove "nemam ništa sa SDA i nikad ne bih glasao za njih"?
- Matzan
#3334 Re: Sebija All about
Uzalud vam trud svirači...
Kao što A. Burić reče u svom članku na radiosarajevo.ba: Sebija radi to što radi "Zato što joj se može. I što nema nikoga da bi tome stao na put."
Kao što A. Burić reče u svom članku na radiosarajevo.ba: Sebija radi to što radi "Zato što joj se može. I što nema nikoga da bi tome stao na put."
- JThomas
#3335 Re: Sebija All about
biće dernek ako se kandiduje za predsjedništvo, a ide prema tome da hoće.
zašto nikad nisam glasao za sda, ali ću za sebiju glasati...
- vješalica
#3336 Re: Sebija All about
Rusmir MesihovIć sa milionima KM pobjegao iz BiH
https://www.krajina.ba/197248/rusmir-me ... ao-iz-bih/
Pretpostavlja se da će mu novac (a riječ je milionskom iznosu) kojeg je iznio iz zemlje omogućiti i dobijanje stalnog boravka u toj zemlji.
Naime, prema provjerenim informacijama Tužilaštvo Kantona Sarajevo vodi istragu o financijskom poslovanju UKCS-a i navodnim brojnim zloupotrebama i kriminalnim radnjama u oblasti finacija, pogotovo nepravilnostima oko tendera.
Postavlja se pitanje zbog čega su sudski organi čekali da Mesihović sa tolikom novcem napusti zemlju pogotovo ako se zna da su imali vjerodostojne podatke o njegovnoj enormnoj imovini, kako u Sarajevu, tako i Republici Hrvatskoj, Austriji i Sloveniji.
Mesihović je u posljednjem imovinskom kartonu prijavio “stan za odmor i rekreaciju“ vrijedan 151.000 KM. Prema podacima Općinskog suda u Sarajevu, od 2005. godine posjeduje i apartman na Bjelašnici. Prema sudskoj dokumentaciji vlasnik je Poliklinike “Mesihović“.
Podsjetimo, na općim izborima 2014. godine Mesihović je ispred SDP-a izabran u Parlament FBiH. Postavljen je za generalnog direktora UKCS-a početkom 2015. godine, a 07.12. podnio je neopozivu ostavnku na ovo mjesto.
Prema zvaničnim podacima, dug UKCS-a još u oktobru je dosegnuo skoro 95 miliona KM, a zbog neizmirenih obaveza prema dobavljačima, koje premašuju čak 73.181.823 marke. Uzme li se u obzir da u ovom finansijskom izvještaju nisu uračunati novembar i decembar, prema procjenama, dugovanja ove bolnice premašilo je 110 miliona KM na kraju prošle godine, zbog čega je funkcioniranje najveće bolnice u BiH dovedeno u pitanje.
Ovi finansijski podaci došli su u vrijeme kada se ispituje zbog čega je došlo do velike informacione havarije u Kliničkom centru, pri čemu su uništeni podaci o poslovanju, baš u periodu kada je dug drastično povećan. Naime, od februara, kada je na poziciju direktora došao Rusmir Mesihović, do oktobra povećan je za više od 40 miliona maraka!
Samo nekoliko dana nakon odlaska Mesihovića u javnost je procurila informacija o nestanku elektronskih podataka o višemjesečnom poslovanju ove ustanove.
Podaci najvjerovatnije svjesno uništeni, s obzirom na to da instalirani informacioni sistem skoro u potpunosti onemogućava potpuni nestanak podataka. Nije isključeno, a to treba pokazati opsežna istraga, da je uništenje podataka o finansijskom poslovanju povezano s drastičnim povećanjem dugova.
No, činjenica da se sve dešava kada na površinu isplivavaju katastrofalne dubioze najveće zdravstvene institucije u BiH, baca dodatnu sumnju na događaj te traži ozbiljno preispitivanje uloge bivšeg rukovodstva, u prvom redu direktora Munira Mesihovića, koji je iznenada podnio ostavku – a onda ekspresno i napustio zemlju.
- hrasno38
#3337 Re: Sebija All about
Ma jasta ....jebo teferic ako ti na nos ne skociJThomas wrote:biće dernek ako se kandiduje za predsjedništvo, a ide prema tome da hoće.
- hrasno38
#3338 Re: Sebija All about
Jes jes samo da ponovim u utorak Rusmir i Senka ruku pod ruku na sahrani svoga strica na groblju Bare. Te clanke sto ti postavljas to ne cita vise ni onaj ko ih pise!!!vješalica wrote:Rusmir MesihovIć sa milionima KM pobjegao iz BiH
Pretpostavlja se da će mu novac (a riječ je milionskom iznosu) kojeg je iznio iz zemlje omogućiti i dobijanje stalnog boravka u toj zemlji.
Naime, prema provjerenim informacijama Tužilaštvo Kantona Sarajevo vodi istragu o financijskom poslovanju UKCS-a i navodnim brojnim zloupotrebama i kriminalnim radnjama u oblasti finacija, pogotovo nepravilnostima oko tendera.
Postavlja se pitanje zbog čega su sudski organi čekali da Mesihović sa tolikom novcem napusti zemlju pogotovo ako se zna da su imali vjerodostojne podatke o njegovnoj enormnoj imovini, kako u Sarajevu, tako i Republici Hrvatskoj, Austriji i Sloveniji.
Mesihović je u posljednjem imovinskom kartonu prijavio “stan za odmor i rekreaciju“ vrijedan 151.000 KM. Prema podacima Općinskog suda u Sarajevu, od 2005. godine posjeduje i apartman na Bjelašnici. Prema sudskoj dokumentaciji vlasnik je Poliklinike “Mesihović“.
Podsjetimo, na općim izborima 2014. godine Mesihović je ispred SDP-a izabran u Parlament FBiH. Postavljen je za generalnog direktora UKCS-a početkom 2015. godine, a 07.12. podnio je neopozivu ostavnku na ovo mjesto.
Prema zvaničnim podacima, dug UKCS-a još u oktobru je dosegnuo skoro 95 miliona KM, a zbog neizmirenih obaveza prema dobavljačima, koje premašuju čak 73.181.823 marke. Uzme li se u obzir da u ovom finansijskom izvještaju nisu uračunati novembar i decembar, prema procjenama, dugovanja ove bolnice premašilo je 110 miliona KM na kraju prošle godine, zbog čega je funkcioniranje najveće bolnice u BiH dovedeno u pitanje.
Ovi finansijski podaci došli su u vrijeme kada se ispituje zbog čega je došlo do velike informacione havarije u Kliničkom centru, pri čemu su uništeni podaci o poslovanju, baš u periodu kada je dug drastično povećan. Naime, od februara, kada je na poziciju direktora došao Rusmir Mesihović, do oktobra povećan je za više od 40 miliona maraka!
Samo nekoliko dana nakon odlaska Mesihovića u javnost je procurila informacija o nestanku elektronskih podataka o višemjesečnom poslovanju ove ustanove.
Podaci najvjerovatnije svjesno uništeni, s obzirom na to da instalirani informacioni sistem skoro u potpunosti onemogućava potpuni nestanak podataka. Nije isključeno, a to treba pokazati opsežna istraga, da je uništenje podataka o finansijskom poslovanju povezano s drastičnim povećanjem dugova.
No, činjenica da se sve dešava kada na površinu isplivavaju katastrofalne dubioze najveće zdravstvene institucije u BiH, baca dodatnu sumnju na događaj te traži ozbiljno preispitivanje uloge bivšeg rukovodstva, u prvom redu direktora Munira Mesihovića, koji je iznenada podnio ostavku – a onda ekspresno i napustio zemlju.
-
palermo
#3339 Re: Sebija All about
Šališ seKatarinaKosaca wrote:pa, sad, valjda zavisi od kvaliteta bota. U principu, poslovna tajna. Ja, na primjer, dobijem bon za Zaru u vrijednosti od 2kKM, vikend na Bjelasnici, placen najam na Poljinama + racuni, I nesto kesa za troskarenje. A kako je u SDP za FGR?strong69 wrote:Koliko SDA plaća ove svoje botove "nemam ništa sa SDA i nikad ne bih glasao za njih"?
auuu, jebo te, pa mene su onda dobro zajebali...
- hrasno38
#3340 Re: Sebija All about
Ne sam Safete....ne sam hehehehepalermo wrote:Šališ seKatarinaKosaca wrote:pa, sad, valjda zavisi od kvaliteta bota. U principu, poslovna tajna. Ja, na primjer, dobijem bon za Zaru u vrijednosti od 2kKM, vikend na Bjelasnici, placen najam na Poljinama + racuni, I nesto kesa za troskarenje. A kako je u SDP za FGR?strong69 wrote:Koliko SDA plaća ove svoje botove "nemam ništa sa SDA i nikad ne bih glasao za njih"?
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
- Matzan
#3341 Re: Sebija All about
hrasno38 wrote:Jes jes samo da ponovim u utorak Rusmir i Senka ruku pod ruku na sahrani svoga strica na groblju Bare. Te clanke sto ti postavljas to ne cita vise ni onaj ko ih pise!!!vješalica wrote: ...
Nisi naglasio da je bila ateistička sahrana!?
- hrasno38
#3342 Re: Sebija All about
Da si malkice ukljucio mozak vidio bi da jesamMatzan wrote:hrasno38 wrote:Jes jes samo da ponovim u utorak Rusmir i Senka ruku pod ruku na sahrani svoga strica na groblju Bare. Te clanke sto ti postavljas to ne cita vise ni onaj ko ih pise!!!vješalica wrote: ...
- muha_sa
#3343 Re: Sebija All about
sU medom radit a prste ne lizat
da mi ga je vidjet na našoj sceni ko ne bi
- strong69
#3344 Re: RE: Re: Sebija All about
Odoh sutra tražit' bonove za Boss odjeću. Ovo je nečuveno.KatarinaKosaca wrote:pa, sad, valjda zavisi od kvaliteta bota. U principu, poslovna tajna. Ja, na primjer, dobijem bon za Zaru u vrijednosti od 2kKM, vikend na Bjelasnici, placen najam na Poljinama + racuni, I nesto kesa za troskarenje. A kako je u SDP za FGR?strong69 wrote:Koliko SDA plaća ove svoje botove "nemam ništa sa SDA i nikad ne bih glasao za njih"?
- Matzan
#3345 Re: Sebija All about
Napisao jesi, ali nisi podebljao.hrasno38 wrote:Da si malkice ukljucio mozak vidio bi da jesamMatzan wrote:hrasno38 wrote: Jes jes samo da ponovim u utorak Rusmir i Senka ruku pod ruku na sahrani svoga strica na groblju Bare. Te clanke sto ti postavljas to ne cita vise ni onaj ko ih pise!!!
Ipak je to jedna jako važna odrednica za partiju.
- KatarinaKosaca
#3346 Re: Sebija All about
I ja mislim da je tebi ucinjena nepravda. Razgovatacu sa kadrovskom sluzbom. Nego, nece FGR da nam kazu koliki je njihiv sendvic, pa da imamo argiumemt za povisicu...palermo wrote:Šališ seKatarinaKosaca wrote:pa, sad, valjda zavisi od kvaliteta bota. U principu, poslovna tajna. Ja, na primjer, dobijem bon za Zaru u vrijednosti od 2kKM, vikend na Bjelasnici, placen najam na Poljinama + racuni, I nesto kesa za troskarenje. A kako je u SDP za FGR?strong69 wrote:Koliko SDA plaća ove svoje botove "nemam ništa sa SDA i nikad ne bih glasao za njih"?
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
- KatarinaKosaca
#3347 Re: Sebija All about
Ne, ne, ne, nisi shvatio....ateisticka sahrana je krunski dokaz da je Sanko bio.uzoran I vrijedan student I da je posten covjek koji nista nije mogao ukrasti, jer mu je otac, jelte ukopan bez vjerskog obreda....Pa, ''bo te da sam imala privilegije kao Sanko u Sjevernoj Koreji bih se kopala....Matzan wrote: Napisao jesi, ali nisi podebljao.
Ipak je to jedna jako važna odrednica za partiju.
-
ušće
#3348 Re: Sebija All about
Tita ti .ma nemoj zahebavatihrasno38 wrote: Jes jes samo da ponovim u utorak Rusmir i Senka ruku pod ruku na sahrani svoga strica na groblju Bare. Te clanke sto ti postavljas to ne cita vise ni onaj ko ih pise!!!
a dokaz ,svjedoci ,slika ,to ništa
ili je ono pričao mi jaran ,neznaš ga ti ...
- Banksy
#3349 Re: Sebija All about
Na Zvizdićevoj FTV-i? Ma, ne vjerujem...VjecitiStudent wrote: Biće to strogo kontrolisan intervju, prava PR vježba takoreći.
- Banksy
#3350 Re: Sebija All about
Ko su sad ovi...
Rusmir MesihovIć sa milionima KM pobjegao iz BiH
Izvor: NEWS BLIC
Sad listam, news blic javlja, prenose vazdan.ba i krajina.ba
Last edited by Banksy on 02/02/2017 20:05, edited 1 time in total.