Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euridika
Globalna šefica

#3326 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Tomahawk11 wrote:Image

:mrgreen:
Ko je ko? Identificiraj učesnike, kad već Heat neće da nas rasporedi po Sulejmanu Veličanstvenom... :D
Euridika
Globalna šefica

#3327 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

esmasaric wrote:Ma dosta o Turcima....
Šta je s tim kafama? :D
Biće, biće... možda iduće sedmice. :-D
Euridika
Globalna šefica

#3328 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Buckethead wrote:
eluna wrote:
Pa mozes I respu zvat :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: nemoj više molim te
@Eluna
Može i nas zvati na kafu, šta praviš separacije među ljudima... :twisted: :P
Mi svakako volimo u grupnjaku. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#3329 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Euridika, ne smijem....vidis da su svi nervozni.... :run: :D

Mada recimo....znam ko mi vuce na Alisu sa slike....onda sesirdzija....sad, ko bi bio zeko.... :!: I ovaj sto izviruje pored :?
Euridika
Globalna šefica

#3330 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Tomahawk11 wrote:Euridika, ne smijem....vidis da su svi nervozni.... :run: :D

Mada recimo....znam ko mi vuce na Alisu sa slike....onda sesirdzija....sad, ko bi bio zeko.... :!: I ovaj sto izviruje pored :?
De na PP, neću nikom reći, obećavam. :D
eluna

#3331 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Euridika wrote:
Buckethead wrote:
eluna wrote:
Pa mozes I respu zvat :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: nemoj više molim te
@Eluna
Može i nas zvati na kafu, šta praviš separacije među ljudima... :twisted: :P
Mi svakako volimo u grupnjaku. :D
Pa nismo meni problem mi I grupnjak, baketu je problem mi I grupnjak pa rekoh da covjeku dam savjet

Ali et' vidis ..... njemu je problem I kad nije grupnjak :mrgreen:
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#3332 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

Euridika wrote:
heat wrote: pocinje nova sezona ali na forumu :mrgreen:
Image
u glavnim ulogama: :lol:

Hatidža ti je ova što sjedi lijevo od sultana, sultanova sestra. Crvenka desno je Hurrem-sultan, druga supruga, opasna... Ispod nje sjedi Mihrimah, kćerka joj i sultanova.
Iznad Hurrem stoji Mahidevran, prva supruga (koju je sultan odbacio), pored sina Mustafe (trebao naslijediti Sulejmana, da ga ovaj nije pogubio). Do Mustafe je Ibrahim-paša, sultanov najbolji prijatelj i veliki vezir, Hatidžin muž (i on je smaknut). A zadnji je Rustem-paša, kasniji veliki vezir i Mihrimahin muž, isto naopak čovjek... :roll:

Eto sad raspoređuj... :mrgreen:
ne smijem se usuditi....to je ipak sapunica, mi smo fini :oops:
Euridika
Globalna šefica

#3333 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

heat wrote:
Euridika wrote:
heat wrote: pocinje nova sezona ali na forumu :mrgreen:
Image
u glavnim ulogama: :lol:

Hatidža ti je ova što sjedi lijevo od sultana, sultanova sestra. Crvenka desno je Hurrem-sultan, druga supruga, opasna... Ispod nje sjedi Mihrimah, kćerka joj i sultanova.
Iznad Hurrem stoji Mahidevran, prva supruga (koju je sultan odbacio), pored sina Mustafe (trebao naslijediti Sulejmana, da ga ovaj nije pogubio). Do Mustafe je Ibrahim-paša, sultanov najbolji prijatelj i veliki vezir, Hatidžin muž (i on je smaknut). A zadnji je Rustem-paša, kasniji veliki vezir i Mihrimahin muž, isto naopak čovjek... :roll:

Eto sad raspoređuj... :mrgreen:
ne smijem se usuditi....to je ipak sapunica, mi smo fini :oops:
Može na PP... :oops:
eluna

#3334 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

E sad dogovarajte kafe ..... meni svejedno kada :-D
eluna

#3335 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Euridika wrote:

Ko je ko? Identificiraj učesnike, kad već Heat neće da nas rasporedi po Sulejmanu Veličanstvenom... :D
Djevojce je euridika, ovaj sa sesirom je ramo, zeko je ing, a ovo iza sto bulji prema stolu je bloo :mrgreen:

Po mom skromnom musljenju :stidljiv:
Dr Kova

#3336 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

Trebamo svi na teraviju otić'
Dr Kova

#3337 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

Dragi prijatelji, ovo je moje definitivno zbogom ovom mjestu. Beskrajno cijenim pažnju koju ste mi posvećivali, naročito u određenim trenucima koji su bili jako zabavni. Nemam namjeru ostati ovdje, kao ni da se vratim i, srećom, mogu reći da nemam ništa protiv nikog, kao i da ne odlazim zbog nekog posebno. Tražim samo od vas da me ne tražite jer me nećete naći, samo oni koji su mi bili bliski znat' će kako me naći. želim pojasniti da će se osjećaj dragosti i prijateljstva za svakog od vas nastaviti i dalje u vremenu i oprostite mi ako sam nekad nekom nešto nažao učinio... Povlačim se, jednostavno, jer ne pripadam ovom mjestu. Budite mi dobro, budite sretni i želim vam svako dobro....
Ovo je bilo pismo koje je El Chapo Guzman ostavio u svojoj ćeliji kad je pobjegao iz zatvora.
Hvala na pažnji.......
Euridika
Globalna šefica

#3339 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

eluna wrote:
Euridika wrote:

Djevojce je euridika, ovaj sa sesirom je ramo, zeko je ing, a ovo iza sto bulji prema stolu je bloo :mrgreen:

Po mom skromnom musljenju :stidljiv:
Ovo ti meni a propos one priče od prošli put da sam ja zbunjena, jel? :twisted: :D :D
Euridika
Globalna šefica

#3340 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Buckethead wrote:Dragi prijatelji, ovo je moje definitivno zbogom ovom mjestu. Beskrajno cijenim pažnju koju ste mi posvećivali, naročito u određenim trenucima koji su bili jako zabavni. Nemam namjeru ostati ovdje, kao ni da se vratim i, srećom, mogu reći da nemam ništa protiv nikog, kao i da ne odlazim zbog nekog posebno. Tražim samo od vas da me ne tražite jer me nećete naći, samo oni koji su mi bili bliski znat' će kako me naći. želim pojasniti da će se osjećaj dragosti i prijateljstva za svakog od vas nastaviti i dalje u vremenu i oprostite mi ako sam nekad nekom nešto nažao učinio... Povlačim se, jednostavno, jer ne pripadam ovom mjestu. Budite mi dobro, budite sretni i želim vam svako dobro....
Ovo je bilo pismo koje je El Chapo Guzman ostavio u svojoj ćeliji kad je pobjegao iz zatvora.
Hvala na pažnji.......
Jooj, svi živi lijepe ovo po FB, dodijali više... :D :D

Nije to, valjda, sudija svirao za kraj? :sad:
Dr Kova

#3341 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

ma vakat za napuštanje foruma
Bloo
Globalna šefica

#3342 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Bloo »

Euridika wrote:
Buckethead wrote:Dragi prijatelji, ovo je moje definitivno zbogom ovom mjestu. Beskrajno cijenim pažnju koju ste mi posvećivali, naročito u određenim trenucima koji su bili jako zabavni. Nemam namjeru ostati ovdje, kao ni da se vratim i, srećom, mogu reći da nemam ništa protiv nikog, kao i da ne odlazim zbog nekog posebno. Tražim samo od vas da me ne tražite jer me nećete naći, samo oni koji su mi bili bliski znat' će kako me naći. želim pojasniti da će se osjećaj dragosti i prijateljstva za svakog od vas nastaviti i dalje u vremenu i oprostite mi ako sam nekad nekom nešto nažao učinio... Povlačim se, jednostavno, jer ne pripadam ovom mjestu. Budite mi dobro, budite sretni i želim vam svako dobro....
Hvala na pažnji.......
Jooj, svi živi lijepe ovo po FB, dodijali više... :D :D

Nije to, valjda, sudija svirao za kraj? :sad:
ne kontam u cemu je fazon...
supercali

#3343 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Cuj u cemu je fazon fura se na el chapu guzmana :)
Tomahawk11
Globalni moderator

#3344 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Buckethead wrote:ma vakat za napuštanje foruma
Ne forumas vise? :?

Sta znam, nisam nikad na to gledao kao na neki teret. Ako ti jeste, onda shvatam odluku.
Dr Kova

#3345 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

Tomahawk11 wrote:

Sta znam, nisam nikad na to gledao kao na neki teret. Ako ti jeste, onda shvatam odluku.
Ozbiljno razmišljam... Nije mi teret, ali nekako dopizdilo...
Tomahawk11
Globalni moderator

#3346 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Baki, tvoja dobra volja.

Pa dobro, ako ne vidis svrhu....gasi, Meho :D
Bloo
Globalna šefica

#3347 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Bloo »

mi ćemo te uvijek voljetiiiiiiiiiiiiiii
enddddddddddddddddddddddddd aaaaaaaaaaaaaaj i aaaaaaaaaaaaaaaaaj vil olvejz lav juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :mrgreen: :kiss:
klixoris

#3348 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by klixoris »

Sjooooo... jesam za*eban :mrgreen: Jednoom dodjem na kafu i ljudi ne da prestanu dolaziti na kafe, nego se odjavljuju i sa foruma :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#3349 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

klixoris wrote:Sjooooo... jesam za*eban :mrgreen: Jednoom dodjem na kafu i ljudi ne da prestanu dolaziti na kafe, nego se odjavljuju i sa foruma :mrgreen:
Zato što si napravio frku poslije one kafe s našim nick-ovima i teorijama zavjere... :oops: :D :D

A ići ćemo opet na kafu, samo da prođe Ramazan (zbog toga malo pauziramo). I ima da opet dođeš, inače... :brusli:
eluna

#3350 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Buckethead wrote:
Tomahawk11 wrote:

Ozbiljno razmišljam... Nije mi teret, ali nekako dopizdilo...
Jedno te isto non stop..... isto je bilo I prije 3-4 godine......sve ista prica
Post Reply