Ko je ko? Identificiraj učesnike, kad već Heat neće da nas rasporedi po Sulejmanu Veličanstvenom...
Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Euridika
- Globalna šefica
- Euridika
- Globalna šefica
#3327 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Biće, biće... možda iduće sedmice.esmasaric wrote:Ma dosta o Turcima....
Šta je s tim kafama?
- Euridika
- Globalna šefica
#3328 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
@ElunaBuckethead wrote:eluna wrote:
Pa mozes I respu zvat![]()
![]()
nemoj više molim te
Može i nas zvati na kafu, šta praviš separacije među ljudima...
Mi svakako volimo u grupnjaku.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3329 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Euridika, ne smijem....vidis da su svi nervozni....
Mada recimo....znam ko mi vuce na Alisu sa slike....onda sesirdzija....sad, ko bi bio zeko....
I ovaj sto izviruje pored 
Mada recimo....znam ko mi vuce na Alisu sa slike....onda sesirdzija....sad, ko bi bio zeko....
- Euridika
- Globalna šefica
#3330 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
De na PP, neću nikom reći, obećavam.Tomahawk11 wrote:Euridika, ne smijem....vidis da su svi nervozni....![]()
![]()
Mada recimo....znam ko mi vuce na Alisu sa slike....onda sesirdzija....sad, ko bi bio zeko....I ovaj sto izviruje pored
- eluna
#3331 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Pa nismo meni problem mi I grupnjak, baketu je problem mi I grupnjak pa rekoh da covjeku dam savjetEuridika wrote:@ElunaBuckethead wrote:eluna wrote:
Pa mozes I respu zvat![]()
![]()
nemoj više molim te
Može i nas zvati na kafu, šta praviš separacije među ljudima...![]()
Mi svakako volimo u grupnjaku.
Ali et' vidis ..... njemu je problem I kad nije grupnjak
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#3332 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ne smijem se usuditi....to je ipak sapunica, mi smo finiEuridika wrote:heat wrote: pocinje nova sezona ali na forumu![]()
u glavnim ulogama:![]()
Hatidža ti je ova što sjedi lijevo od sultana, sultanova sestra. Crvenka desno je Hurrem-sultan, druga supruga, opasna... Ispod nje sjedi Mihrimah, kćerka joj i sultanova.
Iznad Hurrem stoji Mahidevran, prva supruga (koju je sultan odbacio), pored sina Mustafe (trebao naslijediti Sulejmana, da ga ovaj nije pogubio). Do Mustafe je Ibrahim-paša, sultanov najbolji prijatelj i veliki vezir, Hatidžin muž (i on je smaknut). A zadnji je Rustem-paša, kasniji veliki vezir i Mihrimahin muž, isto naopak čovjek...
Eto sad raspoređuj...![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#3333 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Može na PP...heat wrote:ne smijem se usuditi....to je ipak sapunica, mi smo finiEuridika wrote:heat wrote: pocinje nova sezona ali na forumu![]()
u glavnim ulogama:![]()
Hatidža ti je ova što sjedi lijevo od sultana, sultanova sestra. Crvenka desno je Hurrem-sultan, druga supruga, opasna... Ispod nje sjedi Mihrimah, kćerka joj i sultanova.
Iznad Hurrem stoji Mahidevran, prva supruga (koju je sultan odbacio), pored sina Mustafe (trebao naslijediti Sulejmana, da ga ovaj nije pogubio). Do Mustafe je Ibrahim-paša, sultanov najbolji prijatelj i veliki vezir, Hatidžin muž (i on je smaknut). A zadnji je Rustem-paša, kasniji veliki vezir i Mihrimahin muž, isto naopak čovjek...
Eto sad raspoređuj...![]()
- eluna
#3334 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
E sad dogovarajte kafe ..... meni svejedno kada 
- eluna
- Dr Kova
#3336 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Trebamo svi na teraviju otić'
- Dr Kova
#3337 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Dragi prijatelji, ovo je moje definitivno zbogom ovom mjestu. Beskrajno cijenim pažnju koju ste mi posvećivali, naročito u određenim trenucima koji su bili jako zabavni. Nemam namjeru ostati ovdje, kao ni da se vratim i, srećom, mogu reći da nemam ništa protiv nikog, kao i da ne odlazim zbog nekog posebno. Tražim samo od vas da me ne tražite jer me nećete naći, samo oni koji su mi bili bliski znat' će kako me naći. želim pojasniti da će se osjećaj dragosti i prijateljstva za svakog od vas nastaviti i dalje u vremenu i oprostite mi ako sam nekad nekom nešto nažao učinio... Povlačim se, jednostavno, jer ne pripadam ovom mjestu. Budite mi dobro, budite sretni i želim vam svako dobro....
Ovo je bilo pismo koje je El Chapo Guzman ostavio u svojoj ćeliji kad je pobjegao iz zatvora.
Hvala na pažnji.......
Ovo je bilo pismo koje je El Chapo Guzman ostavio u svojoj ćeliji kad je pobjegao iz zatvora.
Hvala na pažnji.......
- mad_max_ba
- Euridika
- Globalna šefica
#3339 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ovo ti meni a propos one priče od prošli put da sam ja zbunjena, jel?
- Euridika
- Globalna šefica
#3340 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Jooj, svi živi lijepe ovo po FB, dodijali više...Buckethead wrote:Dragi prijatelji, ovo je moje definitivno zbogom ovom mjestu. Beskrajno cijenim pažnju koju ste mi posvećivali, naročito u određenim trenucima koji su bili jako zabavni. Nemam namjeru ostati ovdje, kao ni da se vratim i, srećom, mogu reći da nemam ništa protiv nikog, kao i da ne odlazim zbog nekog posebno. Tražim samo od vas da me ne tražite jer me nećete naći, samo oni koji su mi bili bliski znat' će kako me naći. želim pojasniti da će se osjećaj dragosti i prijateljstva za svakog od vas nastaviti i dalje u vremenu i oprostite mi ako sam nekad nekom nešto nažao učinio... Povlačim se, jednostavno, jer ne pripadam ovom mjestu. Budite mi dobro, budite sretni i želim vam svako dobro....
Hvala na pažnji.......
Nije to, valjda, sudija svirao za kraj?
- Dr Kova
#3341 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ma vakat za napuštanje foruma
- Bloo
- Globalna šefica
#3342 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ne kontam u cemu je fazon...Euridika wrote:Jooj, svi živi lijepe ovo po FB, dodijali više...Buckethead wrote:Dragi prijatelji, ovo je moje definitivno zbogom ovom mjestu. Beskrajno cijenim pažnju koju ste mi posvećivali, naročito u određenim trenucima koji su bili jako zabavni. Nemam namjeru ostati ovdje, kao ni da se vratim i, srećom, mogu reći da nemam ništa protiv nikog, kao i da ne odlazim zbog nekog posebno. Tražim samo od vas da me ne tražite jer me nećete naći, samo oni koji su mi bili bliski znat' će kako me naći. želim pojasniti da će se osjećaj dragosti i prijateljstva za svakog od vas nastaviti i dalje u vremenu i oprostite mi ako sam nekad nekom nešto nažao učinio... Povlačim se, jednostavno, jer ne pripadam ovom mjestu. Budite mi dobro, budite sretni i želim vam svako dobro....
Hvala na pažnji.......![]()
![]()
Nije to, valjda, sudija svirao za kraj?
- supercali
#3343 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Cuj u cemu je fazon fura se na el chapu guzmana 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3344 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ne forumas vise?Buckethead wrote:ma vakat za napuštanje foruma
Sta znam, nisam nikad na to gledao kao na neki teret. Ako ti jeste, onda shvatam odluku.
- Dr Kova
#3345 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ozbiljno razmišljam... Nije mi teret, ali nekako dopizdilo...Tomahawk11 wrote:Ne forumas vise?Buckethead wrote:ma vakat za napuštanje foruma![]()
Sta znam, nisam nikad na to gledao kao na neki teret. Ako ti jeste, onda shvatam odluku.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3346 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Baki, tvoja dobra volja.
Pa dobro, ako ne vidis svrhu....gasi, Meho
Pa dobro, ako ne vidis svrhu....gasi, Meho
- Bloo
- Globalna šefica
#3347 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
mi ćemo te uvijek voljetiiiiiiiiiiiiiii
enddddddddddddddddddddddddd aaaaaaaaaaaaaaj i aaaaaaaaaaaaaaaaaj vil olvejz lav juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

enddddddddddddddddddddddddd aaaaaaaaaaaaaaj i aaaaaaaaaaaaaaaaaj vil olvejz lav juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
- klixoris
#3348 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Sjooooo... jesam za*eban
Jednoom dodjem na kafu i ljudi ne da prestanu dolaziti na kafe, nego se odjavljuju i sa foruma 
- Euridika
- Globalna šefica
#3349 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Zato što si napravio frku poslije one kafe s našim nick-ovima i teorijama zavjere...klixoris wrote:Sjooooo... jesam za*ebanJednoom dodjem na kafu i ljudi ne da prestanu dolaziti na kafe, nego se odjavljuju i sa foruma
A ići ćemo opet na kafu, samo da prođe Ramazan (zbog toga malo pauziramo). I ima da opet dođeš, inače...
- eluna
#3350 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Jedno te isto non stop..... isto je bilo I prije 3-4 godine......sve ista pricaBuckethead wrote:Ozbiljno razmišljam... Nije mi teret, ali nekako dopizdilo...Tomahawk11 wrote:Ne forumas vise?Buckethead wrote:ma vakat za napuštanje foruma![]()