[/img]

A taman sam ti htio tziprasa izvaditi iz rukavaChallenger__ wrote:Fidan je smijenjen. Opusti se, malo zeze.kamen spoticanja wrote:Domisljato![]()
jel to onda znaci da turski tok rusi nece graditi?
Freamon Lester wrote:Koja budala nije da se ti monstrumi pregaze za sva vremena. A prica o Seselju je neizostavan dio rasprave kada se upale ostrasceni teoreticari zavjera...gospodja profiterka wrote:Slažem se. Ali ako neko iskreno žali za Parižanima, ako je iskren kada stavlja francusku zastavu u avatar i twita riječi žaljenja i podrške, onda taj neko mora biti protiv ISIS-a, zaista protiv. Što nije slučaj ako u retoričku oblandu o "zlom diktatoru velikosrpskog određenja" umotavaš zapravo podršku za ISIS. Zato svim učesnicima rasprave postavljam jednostavno pitanje:Dozer wrote:Ja sam licno protiv. Ali, to i dalje ne mijenja nista u cinjenici da je ISIS stvoren od strane zapada. I nema veze jedno s drugim.
Jeste li u svakom slučaju i bezrezervno protiv ISIS-a?
Bez Šešelja molim.
Eto odgovora onima koji su se pitali - hoće li "ismijavati" i ovo...insomnia78 wrote:Sutrasnja naslovnica
"Oni imaju oruzje
Seri ih, mi imamo sampanjac"
_BataZiv_0809 wrote:Rokaj, samo rokajChallenger__ wrote:Prije 70 i kusur godina su se pojavili manijaci koji su umislili da su "viša rasa" kojoj je svako zlo dozvoljeno. Završili su u ruševinama. Danas se historija ponavlja.
Ko ne vjeruje, uvjeriće se:
Russian strategic bombers on anti-ISIS sorties to Syria
Ako ti nije mrsko, ako mozes naci link, posalji ga.insomnia78 wrote:Mislim da se moze naruciti na internetuZviz wrote:insomnia78 wrote:Sutrasnja naslovnica
"Oni imaju oruzje
Haj mi fakat kupi jedno izdanjeal ozbiljno.
Sve je proteklo kako treba, mudro i dostojanstveno. Par mamlaza na utakmici i to je sve. Nisu oni jedini kojima smetaju različiti aršini i gotovo horsko pjevanje kako "svako više žali za rođakom, nego za nepoznatim čovjekom" (obrati pažnju, vrlo popularan argument na portalima širom Evrope ovih dana), ali su to primitivni i glupi ljudi i svoje nezadovoljstvo su iskazali baš onako kako to čine razni lesteri na ovom forumu: samo glasno i bezveze.kamen spoticanja wrote:Bosnje su,priznat ces svoju zadacu uradile(dobro osim onih par mamlaza sinoc na utakmici)gospodja profiterka wrote:Ama ZNAM čovječe, pa ja cijelo vrijeme govorim da je riječ o strahu, panici, unezvjerenosti. I samo to je odmah trebalo reći: Držim stranu jačem, dižem glas da se daleko čujem, da me ne izjednače, da me ne zgaze... I ja bih rekla, aferim momčino, tako i treba.Vidi nešto, Gdjo. Ovaj momak nije to, daleko je on toga. Ima mnogo takvih na ovom forumu, ali Lester to nije. Općenito, Bošnjaci su ovih dana jako zbunjeni. Biti musliman i evropljanin i ljudsko biće. Nije to tako teško. Međutim, naš narod je impulsivan i površan i dovede se lako u situaciju da ovo gore navedeno (bez stvarnih namjera) dovedu u situaciju da jedno isključuje drugo. Međutim, ne krivim običan narod. Neki drugi su krivi, zbog činjenja ili nečinjenja. Ali to je već jedna druga i veća dimenzija. Lester nije čak ni vlasnik pit bulla, uvjeren sam.
A ne vlastitim sunarodnjacima i sugrađanima prebacivati da su šešeljevci i proruski četnici i ko zna šta još, a iz straha za vlastito dupe. Prezira vrijedno. Mnogo gore i mnogo jadnije nego da je riječ o iskrenoj, dubokoj uvjerenosti u ispravnost svojih stavova.
doduse nafaka je da se zukorlici vise plaho ne pitaju inace bi ubrzano uletili u makaze...
Kako suptilno receno kupi si sam...insomnia78 wrote: Mislim da se moze naruciti na internetu
Zviz wrote:Ako ti nije mrsko, ako mozes naci link, posalji ga.insomnia78 wrote:Mislim da se moze naruciti na internetuZviz wrote:
Haj mi fakat kupi jedno izdanjeal ozbiljno.

Odlicno. Prijavila si post u kojem si ti citirana kako me indirektno nazivas primitivnim i glupim. Ti ces biti vjerovatno prvi slucaj auto-bana na ovom forumu.gospodja profiterka wrote:Post prijavljen.
Mislim da jesteIt_is_a_Leclerc wrote:Jel samo jedan od ovih još uvijek živ ? Ovaj prvi.
Šarli EbdoIt_is_a_Leclerc wrote:Eto odgovora onima koji su se pitali - hoće li "ismijavati" i ovo...insomnia78 wrote:Sutrasnja naslovnica
"Oni imaju oruzje
EvoZviz wrote:Ako ti nije mrsko, ako mozes naci link, posalji ga.
Frimon evo ti odgovora.gospodja profiterka wrote: Čovječe, hoćeš li se prestati razbacivati besmislenim pretpostavkama? Nisam na strani šija i ne zanimaju me unutarmuslimanske podjele.
Postavka ti je sasvim pogrešna, jer su oni koji iznose "teorije zavjera" (iako si i ti iznosio svoje urotničke teze) uglavnom najveći mrzitelji ISIS-a. Mic po mic, mic po mic i našao si se na istoj strani s ovim sarajevoxxxxx likom. Vidiš kako je lako postati istomišljenik i sa Šešeljom u određenim okolnostima?
E vidis u tom grmu lezi mali zeko...vlastita sigurnost ovde je zanimljiv pojam...neki tipovi su jedva docekali ovakve dogadjaje pa da bosnjackom narodu zafarbaju ograde crvenom bojom i pripreme scenarij za nove bartolomejske noci( dosta "dobronamjernih " "forumasa " uziva u pokoljima koje izvrsavaju kamikaze tzv IS zarad nekih drugih ciljeva)gospodja profiterka wrote: Sve je proteklo kako treba, mudro i dostojanstveno. Par mamlaza na utakmici i to je sve. Nisu oni jedini kojima smetaju različiti aršini i gotovo horsko pjevanje kako "svako više žali za rođakom, nego za nepoznatim čovjekom" (obrati pažnju, vrlo popularan argument na portalima širom Evrope ovih dana), ali su to primitivni i glupi ljudi i svoje nezadovoljstvo su iskazali baš onako kako to čine razni lesteri na ovom forumu: samo glasno i bezveze.
Uglavnom, dobro je prošlo. Sada se moramo pobrinuti za vlastitu sigurnost, ovdje u BiH.
Bože zakloni, ova tema me itekako zanima i nadam se da neće biti zatvorena.Freamon Lester wrote:Odlicno. Prijavila si post u kojem si ti citirana kako me indirektno nazivas primitivnim i glupim. Ti ces biti vjerovatno prvi slucaj auto-bana na ovom forumu.gospodja profiterka wrote:Post prijavljen.
A trolas i dosla si da trolas samo sa jednim ciljem, a to je zatvaranje teme.
Da ne idemo u raspravu slozicemo se da se ne slazemo?_BataZiv_0809 wrote:Frimon evo ti odgovora.gospodja profiterka wrote: Čovječe, hoćeš li se prestati razbacivati besmislenim pretpostavkama? Nisam na strani šija i ne zanimaju me unutarmuslimanske podjele.
Postavka ti je sasvim pogrešna, jer su oni koji iznose "teorije zavjera" (iako si i ti iznosio svoje urotničke teze) uglavnom najveći mrzitelji ISIS-a. Mic po mic, mic po mic i našao si se na istoj strani s ovim sarajevoxxxxx likom. Vidiš kako je lako postati istomišljenik i sa Šešeljom u određenim okolnostima?
Zato je najbolje ne otezati sa uništenjem PRAVOG ISIS-a, baš zato što bi se sam pojam ISIS-a mogao rasplinuti, apstrahirati tako da obuhvata sve i svakoga, muslimane, Arape, Bošnjake, imigrante, izbjeglice... sve redom.kamen spoticanja wrote:E vidis u tom grmu lezi mali zeko...vlastita sigurnost ovde je zanimljiv pojam...neki tipovi su jedva docekali ovakve dogadjaje pa da bosnjackom narodu zafarbaju ograde crvenom bojom i pripreme scenarij za nove bartolomejske noci( dosta "dobronamjernih " "forumasa " uziva u pokoljima koje izvrsavaju kamikaze tzv IS zarad nekih drugih ciljeva)gospodja profiterka wrote: Sve je proteklo kako treba, mudro i dostojanstveno. Par mamlaza na utakmici i to je sve. Nisu oni jedini kojima smetaju različiti aršini i gotovo horsko pjevanje kako "svako više žali za rođakom, nego za nepoznatim čovjekom" (obrati pažnju, vrlo popularan argument na portalima širom Evrope ovih dana), ali su to primitivni i glupi ljudi i svoje nezadovoljstvo su iskazali baš onako kako to čine razni lesteri na ovom forumu: samo glasno i bezveze.
Uglavnom, dobro je prošlo. Sada se moramo pobrinuti za vlastitu sigurnost, ovdje u BiH.
Dakle dilema za ili protiv IS ne postoji....dilema je sta ce sve neki proglasiti IS-om u datom momentu i kontekstu...i kod nas i globalno