Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jedan od boljih novih bendova čiji folk rock zvuk me čak malo podsjeća na rani nenadjebivi R.E.M. Pjesme Adrianne Lenker
svakako zaslužuju tako velike pohvale koje se bave duboko ličnom i problematičnom istorijom porodičnih problema,
raznim vrstama zlostavljanja kao i uvijek prisutne teme identiteta i rodnih uloga.
medvjed23 wrote:sinoć gledah gibsona u onom filmu skrojenom po tvrdnji: "just because you're paranoid doesn't mean they aren't after you"
mislim, ne znam sad kakve to veze ima sa muzikom, al eto..
People think I'm insane
Because I am frowning all the time
Ovo je Ommi furao kad je isao u srednju! Zarazila me tetka davno.
I 1998-e velika vijest - Black Sabbath reunion sa Ozzyjem i gostuju u gradu u kojem sam tad zivio. Kad tad nisam poginuo, necu nikad.
Bloo wrote:ja sam ih slusala na faksu...znaci tehnički mladost
Offspring nekad u srednjoj i to sam mogla podnijeti samo starije stvari
Offspring furao u osnovnoj, deveti razred. Jednom putovao sa starim negdje i ubacim kasetu u auto. Stari nista nije rekao nego malo pojacao zvuk i pukao po gasu.
Ommadawn wrote:
Ovo je Ommi furao kad je isao u srednju! Zarazila me tetka davno.
I 1998-e velika vijest - Black Sabbath reunion sa Ozzyjem i gostuju u gradu u kojem sam tad zivio. Kad tad nisam poginuo, necu nikad.
Kad smo već kod Šveda ovaj novi reunion album od Träd, Gräs Och Stenar je pravi mali jam masterpiece, posebice
ova uvodna 20-minutna kompozicija E Moll Slow.
dale cooper wrote:Kad smo već kod Šveda ovaj novi reunion album od Träd, Gräs Och Stenar je pravi mali jam masterpiece, posebice
dale cooper wrote:Kad smo već kod Šveda ovaj novi reunion album od Träd, Gräs Och Stenar je pravi mali jam masterpiece, posebice
Ommadawn wrote:
A znaci tako? Hoces da me ubijes? Dooobro....
Eh evo ti Svedi (pisao sam o njima prije godinu dana na ovoj temi) pa da vidimo ko je jaci
auu sine kao sto rece Ommadawn i ovo bi moglo za auto, posebno kad sjednem a ne znam dje sam kreno