Jos kad bi imali sudije kao taj Brazil...ma jeb`o Svabe, Spance i ostale, mi bi bili konkurenti za titulu EPa, kamoli prolazak u Barazu.Artest wrote:Nije lose imat domet polufinala svjetskog. Uopste nije lose.todd_smith wrote:U pravu je covjek.
Jesmo Brazil za ovu Irsku. Onaj Brazil iz ljeta 2014.
EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#3326 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
-
Korisničkoime
#3327 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Dobro smo igrali pomirite se s time da smo zijanili jedan gol.
Poslije Kipra nisam bio nimalo uvjeren da će se ovo dobro završiti ali nakon sinoć puno sam pozitivniji da ćemo povalit Irce.
Ista postava kao u subotu samo Bičakčić umjesto Šunjića i Hodžića umjesto Ibiševića.
Nisko po zemlji, zehru brže, malo više koncentracije i uzimamo ih 0-1, 0-2.
Bitno je samo zabiti gol, jedan, mislim da možemo a ako uspijemo imamo ih, samo taj jedan gol da prokine i onda neka im je Bog na pomoći ubit ćemo ih.
Jebo vas rezultat pogledajte tekmu opet (ok prvo poluvrijeme) apsolutna kontrola likovi nisu mogli nigdje i ništa, jedna greška ne znači ni da su bolji ni da će nas dobiti u Irskoj.
To velim ja inače lik koji je vazda pesimista u pogledu naše repke.
Poslije Kipra nisam bio nimalo uvjeren da će se ovo dobro završiti ali nakon sinoć puno sam pozitivniji da ćemo povalit Irce.
Ista postava kao u subotu samo Bičakčić umjesto Šunjića i Hodžića umjesto Ibiševića.
Nisko po zemlji, zehru brže, malo više koncentracije i uzimamo ih 0-1, 0-2.
Bitno je samo zabiti gol, jedan, mislim da možemo a ako uspijemo imamo ih, samo taj jedan gol da prokine i onda neka im je Bog na pomoći ubit ćemo ih.
Jebo vas rezultat pogledajte tekmu opet (ok prvo poluvrijeme) apsolutna kontrola likovi nisu mogli nigdje i ništa, jedna greška ne znači ni da su bolji ni da će nas dobiti u Irskoj.
To velim ja inače lik koji je vazda pesimista u pogledu naše repke.
- Artest
#3328 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Odlogisi se.
- Artest
#3329 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Iako je bio na nivou jucer, najvise strahujem od Spahica. Vrijeme je za neki kiks.
Previse je njemu dvije tekme u tri dana. Walters ga moze u zubima nosit.
Previse je njemu dvije tekme u tri dana. Walters ga moze u zubima nosit.
-
LSD
#3330 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
O kojem stoperu prica BradyPogodak za Irsku postigao je Robbie Brady u 82. minuti, a samo tri minute poslije Edin Džeko je izjednačio, međutim strijelac gola za Irce na kraju je bio zadovoljan, jer je njegov tim postigao pogodak u gostima.
"Stoper je promašio i onda sam mislio da imam šanse, pa sam ga sustigao i ušao unutra, a zatim šutirao u bližu stranu golmanu. Bilo je razočaravajuće primiti gol brzo nakon toga, ali dobro je što smo postigli pogodak u gostima. U ponedjeljak pokušat ćemo pronaći način da budemo još bolji i plasiramo se u Francusku", rekao je Brady.
-
Korisničkoime
#3331 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Daj jbt pa ljudi nsiu se sastavili s loptom samo onoliko koliko smo im mi dopustili, kažem poslije Kipra sam vidio crno, međutim onu utakmicu sinoć smo mi kontrolisali, da je bilo sve idealno nije, šanse nisu iskorištene što je protiv tako tvrde odbrane veliki problem i opet je neko negdje zijano loptu, znam da je pretrčan Šunjić što nije nikavo čudo samo ne znam ko je zijanio loptu prije toga. Dugo, dugo vreman nisam vidio da smo mi ti koji kontrolišemo utakmicu, da smo mi ti koji diktiramo tempo, da presjecamo igru protivnika, da ga stavimo pod pritisak pa da pogriješi da se zapetlja, iskreno nije bilo kao što sam mislio da ćemo 2 puta u 90 minuta biti blizu njihovog gola, propuštali su oni dosta toga, pogrešno bili postavljeni, kasnili na lopte i slično.LSD wrote:Slobodan si da bilo cime argumentuješ ovu nebulozu...da ne kažem tipicnu bosansku aroganciju i drskostTomahawk11 wrote:Niste ni jedan u pravu. Za ovu Irsku smo Brazil.
Nije arogancija i nije drskost nismo najbolji na svijetu ali jebo im ja mater bolji smo od njih duplo, nije ponižavanje to je realnost, jebem ti ja više i te naše komplekse jesmo zijanili par puta i da imamo vazda par grešaka ali se nekada ponašamo kao da smo Malta, da li smo bolji od npr. Belgije nismao ali od jebene Irske vala jesmo bez arogancije i pretjerivanja.
- wickerman
#3332 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Svi ocjenjuju igru Irske na osnovu sinocnje utakmice, gdje su ljudi dosli sa namjerom da odigraju na rezultat i to su i ostvarili.
Irci ce u Dublinu biti dominantni, nece mozda napadati, ali je sigurno da se nece ni braniti. Znaci kontrola utakmice od prve do zadnje minute.
Mi mozermo proci nekom frljokom ili jednostavno ona stara fudbalska da bolji uvijek ne pobjedjuje pa zabijes nekako i onda puno srece i jos vise patnje.
Irci ce u Dublinu biti dominantni, nece mozda napadati, ali je sigurno da se nece ni braniti. Znaci kontrola utakmice od prve do zadnje minute.
Mi mozermo proci nekom frljokom ili jednostavno ona stara fudbalska da bolji uvijek ne pobjedjuje pa zabijes nekako i onda puno srece i jos vise patnje.
-
LSD
#3333 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Samo mi reci, na osnovu cega ovo smatraš i zakljucuješ, pa cemo onda nastaviti izlaganjeKorisničkoime wrote:Daj jbt pa ljudi nsiu se sastavili s loptom samo onoliko koliko smo im mi dopustili, kažem poslije Kipra sam vidio crno, međutim onu utakmicu sinoć smo mi kontrolisali, da je bilo sve idealno nije, šanse nisu iskorištene što je protiv tako tvrde odbrane veliki problem i opet je neko negdje zijano loptu, znam da je pretrčan Šunjić što nije nikavo čudo samo ne znam ko je zijanio loptu prije toga. Dugo, dugo vreman nisam vidio da smo mi ti koji kontrolišemo utakmicu, da smo mi ti koji diktiramo tempo, da presjecamo igru protivnika, da ga stavimo pod pritisak pa da pogriješi da se zapetlja, iskreno nije bilo kao što sam mislio da ćemo 2 puta u 90 minuta biti blizu njihovog gola, propuštali su oni dosta toga, pogrešno bili postavljeni, kasnili na lopte i slično.LSD wrote:Slobodan si da bilo cime argumentuješ ovu nebulozu...da ne kažem tipicnu bosansku aroganciju i drskostTomahawk11 wrote:Niste ni jedan u pravu. Za ovu Irsku smo Brazil.
Nije arogancija i nije drskost nismo najbolji na svijetu ali jebo im ja mater bolji smo od njih duplo, nije ponižavanje to je realnost, jebem ti ja više i te naše komplekse jesmo zijanili par puta i da imamo vazda par grešaka ali se nekada ponašamo kao da smo Malta, da li smo bolji od npr. Belgije nismao ali od jebene Irske vala jesmo bez arogancije i pretjerivanja.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3334 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ne treba puno za to. Imaju li oni igraca kao sto je Edin, Miralem, Coleman iz Evertona im najbolji igrac (svaka cast, jedini u onom sastavu sinoc odlican igrac), u napadu im igra lik koji nikad nije dao gol za reprezentaciju, na golu tek 4. izbor, ostatak ekipe....nista, izbij nabij.LSD wrote:Slobodan si da bilo cime argumentuješ ovu nebulozu...da ne kažem tipicnu bosansku aroganciju i drskostTomahawk11 wrote:Niste ni jedan u pravu. Za ovu Irsku smo Brazil.
Druga je stvar sto mi to nismo iskoristili.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3335 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Hoce li biti dominantni ko sa Njemackom? Kontrola utakmice i to? Ako da, onda super. Nece im se dva puta posreciti, sigurno.wickerman wrote:Svi ocjenjuju igru Irske na osnovu sinocnje utakmice, gdje su ljudi dosli sa namjerom da odigraju na rezultat i to su i ostvarili.
A i nas sto se tice, mi imamo imperativ da postignemo gol, nema se tu sta cekati nego ih odmah pritisnuti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3336 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
S ovim bih se slozio. Problem je u tome sto su oni svjesni svoje nesvijesti, a mi nismo. Oni su dosli (doduse i oslabljeni) da se brane i ako budu imali priliku da dadnu jedan gol, super. Uspjelo im. Ovaj dio o odbrani smo im i mi pomogli, jer nismo vrsili preveliki presing na njihovu zadnju liniju. Otvorice se, neka.Jasta ce. Kad je i puklo (a na vakat), Lulic ne realizova.north wrote:@tomahawk 11, ma nismo....Individulano jači, kao kolektiv nismo..evo imamo dvije utakmice sa njima, prvu kući smo usrali, imamo popravni gore, pa daj ako smo Brazil da ih dobijemo lako i izbacimo...Ne mora ni lako, 0-1, samo da prođemo..Ali šta ako izgubimo 2-1, hoćemo li i dalje tvrditi da smo za njih Brazil, i da jedini razlog neprolaska je što Pjanić, Lulić i još neki nisu bili na nivou, a ne to što nismo bolji....Pa kad misle konačno biti na nivou, ako smo Brazil za ovakve ekipe....
Eto im još jedne prilike, odabrali su teži put za prolazak, ali šansa svakako postoji, pa neka pokažu da li su Brazil za Irsku...Znam, samo ako popušimo, da je to samo onda notarska ovjera da ta priča ne pije vode...To bi bilo isto kada bi navijači Liverpola rekli je da njihov klub najjači u Engleskoj, a nemaju titule preko 20 godina, ali eto oni tako misle...tako i mi jebi ga, najbolji navijači, Brazil za ovakve ekipe, falimo sebe na sva usta, samo se to nikako ne vidi tamo gdje je najvažnije
Kad sam vidio sastav, kontam idemo ofanzivno. Dva napadaca, Ibisevic da rastereti Edina, ali vraga. Nismo ni blizu bili napadacki nastrojeni na terenu. Sto je najgore, ono sto se moglo vidjeti, pogotovo u prvom, mi smo imali slobodu da donesemo loptu na 40 m od njihovog gola. I tu se gasi svjetlo....
Irci su svjesni da su igracki slabija ekipa. Fudbalski kvalitet nadoknadjuju sirovom snagom, slozno se brane.
Jasta smo nego bolja ekipa, al to treba i na terenu dokazati. Tesko moze slabije od ovog sinoc, bar sto se tice napadackog aspekta.
Cuj, i nas dobije Travnik, Mladost, Slavija, znaci li to da su bolje ekipe? Ko te pita, danas svak svakog dobija. I puno manje poznate nacije mlatnu one koji bi po defaultu trebali dobiti.
Dakle, ne unizavam Irsku, naprotiv, nisu oni lagan zalogaj, ali kvalitet je na nasoj strani. Zelena ploha u Irskoj nam je druga prilika da to dokazemo.
- luckylaka
#3337 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Jebo Euro u Francuskoj.Moliti Boga da ne prodjemo. 
-
TOM SCHOLZ
#3338 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ovo je NAJBOLJI mogući sastav koji možemo da izvedemo i bravo za njaga.Armin Hodžić mora igrati jer bi Džeko sa njim igrao u paru kao nekad sa Aguerom u Sitiju.Momak će napuniti 21 godinu tu noć u Dablinu (mislim poslije ponoći jer je rođen 17.11.) i ima ogroman motiv za igru.Baždarević nije normalan ako ga ne ubaci u igru.SkyLimit wrote:Ko' plitak potok bi ih pregazili
#JesuisHodzic
#IbisevicKrampa
- agent_zero
#3339 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Naravno da bi... ali nemaš ti to kome ovdje pisati, niti objašnjavati kako i zašto...zlajaBHF wrote: Ciro bi sa ovom ekipom oderao Irce.....
-
FreakyStyley
#3340 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ovo objektivno i jeste najbolje sto imamo i apsolutno najlogicnija postavka.TOM SCHOLZ wrote:Ovo je NAJBOLJI mogući sastav koji možemo da izvedemo i bravo za njaga.Armin Hodžić mora igrati jer bi Džeko sa njim igrao u paru kao nekad sa Aguerom u Sitiju.Momak će napuniti 21 godinu tu noć u Dablinu (mislim poslije ponoći jer je rođen 17.11.) i ima ogroman motiv za igru.Baždarević nije normalan ako ga ne ubaci u igru.SkyLimit wrote:Ko' plitak potok bi ih pregazili
#JesuisHodzic
#IbisevicKrampa
Nazalost, nema sanse da se desi. Pogotovo nema sanse da Hodzic zaigra.
-
north
#3341 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ovo nije dobro poređenje, jer nas (iako ne treba spominjati klubove da se ne bi otišlo u pogrešnom smjeru) nijedna od tih ekipa ne može izbaciti u dvije tekme kad se igra kući i na strani, u jednom meču je naravno sve moguće...Zato i kažem evo prilike za popravni i stvari će onda biti jasne...Ako nismo u stanju u dvije utakmice izbaciti Irsku, ne bitno kojim putem idemo, pobjedom kući ili na strani, ili golom datim više u gostima, nebitno je i je li guzovače i uz sreću, ali ako nakon dvomeča ispadamo onda pada u vodu priča da smo puno bolji, ti još spomenu Brazil kao poređenjeTomahawk11 wrote:S ovim bih se slozio. Problem je u tome sto su oni svjesni svoje nesvijesti, a mi nismo. Oni su dosli (doduse i oslabljeni) da se brane i ako budu imali priliku da dadnu jedan gol, super. Uspjelo im. Ovaj dio o odbrani smo im i mi pomogli, jer nismo vrsili preveliki presing na njihovu zadnju liniju. Otvorice se, neka.Jasta ce. Kad je i puklo (a na vakat), Lulic ne realizova.north wrote:@tomahawk 11, ma nismo....Individulano jači, kao kolektiv nismo..evo imamo dvije utakmice sa njima, prvu kući smo usrali, imamo popravni gore, pa daj ako smo Brazil da ih dobijemo lako i izbacimo...Ne mora ni lako, 0-1, samo da prođemo..Ali šta ako izgubimo 2-1, hoćemo li i dalje tvrditi da smo za njih Brazil, i da jedini razlog neprolaska je što Pjanić, Lulić i još neki nisu bili na nivou, a ne to što nismo bolji....Pa kad misle konačno biti na nivou, ako smo Brazil za ovakve ekipe....
Eto im još jedne prilike, odabrali su teži put za prolazak, ali šansa svakako postoji, pa neka pokažu da li su Brazil za Irsku...Znam, samo ako popušimo, da je to samo onda notarska ovjera da ta priča ne pije vode...To bi bilo isto kada bi navijači Liverpola rekli je da njihov klub najjači u Engleskoj, a nemaju titule preko 20 godina, ali eto oni tako misle...tako i mi jebi ga, najbolji navijači, Brazil za ovakve ekipe, falimo sebe na sva usta, samo se to nikako ne vidi tamo gdje je najvažnije
Kad sam vidio sastav, kontam idemo ofanzivno. Dva napadaca, Ibisevic da rastereti Edina, ali vraga. Nismo ni blizu bili napadacki nastrojeni na terenu. Sto je najgore, ono sto se moglo vidjeti, pogotovo u prvom, mi smo imali slobodu da donesemo loptu na 40 m od njihovog gola. I tu se gasi svjetlo....
Irci su svjesni da su igracki slabija ekipa. Fudbalski kvalitet nadoknadjuju sirovom snagom, slozno se brane.
Jasta smo nego bolja ekipa, al to treba i na terenu dokazati. Tesko moze slabije od ovog sinoc, bar sto se tice napadackog aspekta.
Cuj, i nas dobije Travnik, Mladost, Slavija, znaci li to da su bolje ekipe? Ko te pita, danas svak svakog dobija. I puno manje poznate nacije mlatnu one koji bi po defaultu trebali dobiti.
Dakle, ne unizavam Irsku, naprotiv, nisu oni lagan zalogaj, ali kvalitet je na nasoj strani. Zelena ploha u Irskoj nam je druga prilika da to dokazemo.
- mgogic
#3342 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ljudi mi imamo i neke pozitivne stvari, koje bude optimizam pred revans u Irskoj:
1. Idemo u Dublin kompletni, neoptereceni kartonima...
2. Vidjeli smo da je Irska odbrana u rangu Benny Hill Showa (kad se dva igraca sudaraju u sesnaestercu nakon kornera ili kad se ispred 16 napucavaju u glavu) Oni se ne mogu nositi sa nasim napadacima, jer su realno na granici penala bili najmanje 2X (nisam gledao na BHT, vec stranoj TV gdje neutralni komentatori to x puta isticu).
4. Edin Dzeko je bolji od svih Irskih igraca, i on ce sigurno zabiti bar 1 komad u Dublinu. Na Dzeku mozes racunati uvijek kako god da igra.
5. U Dublinu moramo igrati na gol vise, a to nam odgovara - nemamo ni mi odbranu za igru na 0, kao sto to nemaju ni Irci. Ako prime gol, primice jos dva.
Prema tome, opusteno - ja sam siguran da mi igramo u Francuskoj sledece godine.
1. Idemo u Dublin kompletni, neoptereceni kartonima...
2. Vidjeli smo da je Irska odbrana u rangu Benny Hill Showa (kad se dva igraca sudaraju u sesnaestercu nakon kornera ili kad se ispred 16 napucavaju u glavu) Oni se ne mogu nositi sa nasim napadacima, jer su realno na granici penala bili najmanje 2X (nisam gledao na BHT, vec stranoj TV gdje neutralni komentatori to x puta isticu).
4. Edin Dzeko je bolji od svih Irskih igraca, i on ce sigurno zabiti bar 1 komad u Dublinu. Na Dzeku mozes racunati uvijek kako god da igra.
5. U Dublinu moramo igrati na gol vise, a to nam odgovara - nemamo ni mi odbranu za igru na 0, kao sto to nemaju ni Irci. Ako prime gol, primice jos dva.
Prema tome, opusteno - ja sam siguran da mi igramo u Francuskoj sledece godine.
- House
#3343 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
da hoće vedo sutra fasovati prehladu
igrač manje ocam
igrač manje ocam
-
Zastozato
#3344 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Da li smo mi ikad ikoga pobijedili kad je Zoran Suko prenosio utakmicu? Ja se zaista ne sjecam da jesmo.
- House
#3345 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
ovoZastozato wrote:Da li smo mi ikad ikoga pobijedili kad je Zoran Suko prenosio utakmicu? Ja se zaista ne sjecam da jesmo.
-
Unitedforever
#3346 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Jesmo Belgiju 2:1.
- ma_zdra'o
#3347 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Bio Mesa gost na jutarnjem TvSa i pita ga voditelj jel moguce da zaigraju Dzeko i Milan skupa a Mesa odgovara : A sto ne bi zaigrali i Milan i Dzeko i Vedo ???
Ja kontam vidi Mese sto halucinira ... kontam namjerno izbjegava da odgovori ko ce igrat u napadu...
Dodje utakmica i skontas da nije halucinirao nit se u trenutku odlucio na glup potez...vec je to fakat planirao.
Tuga
Sto je najgore...sumnjam da ce u revansu Ibisevica ostavit citav mec na klupi a ubacit Milana prije njega kao izmjenu npr.
On voli panja onog
Ja kontam vidi Mese sto halucinira ... kontam namjerno izbjegava da odgovori ko ce igrat u napadu...
Dodje utakmica i skontas da nije halucinirao nit se u trenutku odlucio na glup potez...vec je to fakat planirao.
Tuga
Sto je najgore...sumnjam da ce u revansu Ibisevica ostavit citav mec na klupi a ubacit Milana prije njega kao izmjenu npr.
On voli panja onog
- Idemedosumom
#3348 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Veliš da neće napadati, a neće se ni braniti? Hoće li onda igrati na posjedwickerman wrote:Svi ocjenjuju igru Irske na osnovu sinocnje utakmice, gdje su ljudi dosli sa namjerom da odigraju na rezultat i to su i ostvarili.
- Billy The Pljuc
#3349 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
ja al se raspisaste isto ko da smo zijanili tri razlike
u svjetlu najnovijih dogadjaja u francuskoj mozda je i bolje da se ne plasiramo al ja vjerujem da hocemo
helem, vidim ima forumasa koji su se pravo iznervirali zbog igre i rezultata pa bih vas podsjetio na neke cinjenice
nakon onakvog starta kvala svi smo sanjali baraz i dostigli smo ga, jbga ja bih volio da odemo ali i ako ne odemo nije kraj svijeta
ta ista irska je dobila aktuelne svjetske sampione ili bolje da napisem da ih ovi u dvije utakmice nisu uspjeli pobijediti ako se ne varam
u odnosu na nas jesu mozda znanjem i nekom "leprsavoscu" (da je tako nazovem) limitirani ali su vrlo dobro defanzivno orijentisani i selektor im izvlaci maksimalne rezultate sa oskudnim kadrom, trkaci su i bore se do zadnje minute
imali smo svojih sansi/polusansi koje nismo iskoristili ali me niko ne moze ubjediti da im tamo necemo zabiti, ja vjerujem da hocemo
islo im je i vrijeme na ruku, ne znam kako ali su nam uspjeli zabiti a nisam fakat ubjedjen da hoce i u uzvratu ma sta neki mislili i ma kakav sastav oni izveli, mozda nam i uspiju dati gol al vjerujem da isto nece uticati na krajnji rezultat
pustite meshu i momke da rade najbolje sto umiju u ovim danima, i njima se ide na evropsko kao i nama, vidjeli su da nemaju cega da se plase i vjerujem da ce odraditi irsku u gostima
ajd sad nek je i njima i nama sa srecom u pon. i dajte malo optimizma bez obzira na sve
u svjetlu najnovijih dogadjaja u francuskoj mozda je i bolje da se ne plasiramo al ja vjerujem da hocemo
helem, vidim ima forumasa koji su se pravo iznervirali zbog igre i rezultata pa bih vas podsjetio na neke cinjenice
nakon onakvog starta kvala svi smo sanjali baraz i dostigli smo ga, jbga ja bih volio da odemo ali i ako ne odemo nije kraj svijeta
ta ista irska je dobila aktuelne svjetske sampione ili bolje da napisem da ih ovi u dvije utakmice nisu uspjeli pobijediti ako se ne varam
u odnosu na nas jesu mozda znanjem i nekom "leprsavoscu" (da je tako nazovem) limitirani ali su vrlo dobro defanzivno orijentisani i selektor im izvlaci maksimalne rezultate sa oskudnim kadrom, trkaci su i bore se do zadnje minute
imali smo svojih sansi/polusansi koje nismo iskoristili ali me niko ne moze ubjediti da im tamo necemo zabiti, ja vjerujem da hocemo
islo im je i vrijeme na ruku, ne znam kako ali su nam uspjeli zabiti a nisam fakat ubjedjen da hoce i u uzvratu ma sta neki mislili i ma kakav sastav oni izveli, mozda nam i uspiju dati gol al vjerujem da isto nece uticati na krajnji rezultat
pustite meshu i momke da rade najbolje sto umiju u ovim danima, i njima se ide na evropsko kao i nama, vidjeli su da nemaju cega da se plase i vjerujem da ce odraditi irsku u gostima
ajd sad nek je i njima i nama sa srecom u pon. i dajte malo optimizma bez obzira na sve
- House
#3350 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
sretno Zlovenci