Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samo naivan moze misliti da je covjek dao sam ostavku. Mozda je amidza otkrio prevaru pa mu rekao da mu je bolje da sam da ostavku nego da ga ofira, a i mora vratit pare. Cuj sam dao ostavku...
Mea_parvitas wrote:Samo naivan moze misliti da je covjek dao sam ostavku. Mozda je amidza otkrio prevaru pa mu rekao da mu je bolje da sam da ostavku nego da ga ofira, a i mora vratit pare. Cuj sam dao ostavku...
Pa ja, dao ostavku, rastao se na korektan način. To što je tebi čudno, to je već nešto drugo. Vjeruj u šta god hoćeš.
Nebitan je za ove teme. Malo se praviš neuk, a znaš da bi to povuklo raspravu o njemu. Usporedbe i ostale zajebancije. Imate temu o fudbalu u BiH pa se tamo prcajte i pišite o svim sezonama.
Mea_parvitas wrote:Samo naivan moze misliti da je covjek dao sam ostavku. Mozda je amidza otkrio prevaru pa mu rekao da mu je bolje da sam da ostavku nego da ga ofira, a i mora vratit pare. Cuj sam dao ostavku...
Pa ja, dao ostavku, rastao se na korektan način. To što je tebi čudno, to je već nešto drugo. Vjeruj u šta god hoćeš.
Zasto bi dao ostavku a u klubu med i mlijeko, para na sve strane, osvajaju se trofeji, prodaju se i dovode igraci, treneri?
Zasto bi dao ostavku a u klubu med i mlijeko, para na sve strane, osvajaju se trofeji, prodaju se i dovode igraci, treneri?
Ne znam sto je protivnicka strana toliko opterecena odlaskom Ibrakovica. Dobro, konkretno ovaj jedan forumas
Otisao, sta je nejasno?! Ako je otisao sam - njegova stvar, ako smo ga najurili - opet ne vidim sto bi to koga zanimalo.
Sad ce brzo derbi, pa ce biti prilike za podj.bavanje
Nije med i mlijeko, nema para na sve strane, hajde vozdra.
On konta kod njih se ne zna ko pije ko placa pa je svugdje tako
Necu sa ispadnem advokat niciji ali gospodski sr povukao, uradio puno vise dobrog nego loseg po klub.Ne shvatam ove komentare tipa, daleko mu kuca, papak iz klokotnice ili slicno.
1946--1987 wrote:On konta kod njih se ne zna ko pije ko placa pa je svugdje tako
Necu sa ispadnem advokat niciji ali gospodski sr povukao, uradio puno vise dobrog nego loseg po klub.Ne shvatam ove komentare tipa, daleko mu kuca, papak iz klokotnice ili slicno.