Pa sacekaj koju godinu i vidi sta ce se desiti sa njima.Dino34 wrote:Nije tako. Niti su svi muškarci isti, niti su sve žene iste.
Dakle, imo identičnu situaciju. Visokoobrazovan momak s kraja dvadesetih, fin, kulturan,a nikad nije imao djevojku. Identično kukanje. Na krsju, sve su žene iste i diže ruke od svega.
Zato sam vas žene pitao je li ok uzeti i pisati na fejsu pod njegovim profilom.
Odem da vidim šta je piso I izgubim se.
Evo jedan citat: "ćao, čujem da si dobra pa reko da pitam da izađemo"
Dakle, uleti da padneš na dupe.
Helem, sredio sam mu par izlazaka, mislim četiri. Koliko se sjećam, ni sa jednom nije izašao više od dva puta.
Sa petom se vjerio.
Cura ista ko on. Ljubavno iskustvo =nula.
I sama sam rekla da ludzak nije jedini u drugoj polovini dvadesetih, bez ikakvog iskustva...ali njega to jako, jako bas jako smeta. Zato nije rjesenje da ima vezu iz prve.
Ja se ne cudim tome sto je taj tvoj prijatelj pisao, naravno da postoji razlog za tolika odbijanja...ali mislim da nema precice tu.
Kad shvati da zene nisu nikakve mudrije, pametnije ledene kraljice...nego sabije kao i on...onda ce i pristupati na istoj razini...a ne pripisivati im nadnaravne osobine- ili s druge strane-kiselo grozdje...basna...
On negdje grijesi u komunikaciji i to nisu pravopisne greske, nego nesto u njegovom stavu prema zenama. Samo sto to ne mozemo saznati.
Zapravo...moja teorija kaze da on ne grijesi nigdje...jednostavno nije jos njegovo vrijeme. Samosabotaza- jer naprosto nije spreman.