Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
šatirana_ljubičica

#3326 Re: Žene pitaju žene

Post by šatirana_ljubičica »

lua wrote:Ja neam nikakvih promjena raspoloženja tokom menzesa. Nit nešto plaho jedem, nit' imam bubuljice, nit' plačem. :D Prođe kako i dođe, neam problema s bolovima i to. Tako da meni to k'o svi drugi dani tokom mjeseca :D
To zato jer si mlada, a pitaću te za par godina :D

ili je ovo samo ženska ljubomora što ja govorim :lol:
sha_ba

#3327 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

nema hajra od tog' :mrgreen:
sha_ba

#3328 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

Eurosa wrote:
sha_ba wrote:nema hajra od tog' :mrgreen:

od cega konkretno? :D
ma ono prvo, ona hoce on bil ne bil klinton :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#3329 Re: Žene pitaju žene

Post by Bloo »

Eurosa wrote:Nesto me ponuka ona tema dole, na razmisljanje(ona hoce da se uda a njemu se ne zuri),kakvo je vase misljenje o braku? Zelite li? Imate li s kim? Jel vakat il nevakat za taj cin i da li uopste i kada planirate?
Za ove udane: kako je to kod vas teklo,glede planova i realizacije,jeste li i kada znali ono he is the one! Znate kako zene kazu:odmaaah sam znala da cu se udati zanjega! :D
brak je formaliziranje imovinsko pravnih odnosa
ako dvoje zele da zive zajedno, ne treba im papir
ne planiram jos...tek mi je 31 :mrgreen:
kad se odlucim, bice to player 2 za playstation for life
i protiv sam mjenjanja prezimena
i prstena
sha_ba

#3330 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

pa shvati covEka :mrgreen:
kad vidi kako bosnje dolaze u sveCku konta lik da uleti klizeci :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#3331 Re: Žene pitaju žene

Post by Bloo »

Eurosa wrote:Znas li ti moja Bloo da je meni jedan Sved nicim izazvan naravno,nakon tri sedmice poslovno-prijateljskog poznanstva mrtav ladan ponudio brak. Za papire naravno,a kaze ako se budemo slagali da to nastavimo.

Tri sam dana bila :shock: Dala mu ja toplomjer da vidi da nije prehladjen slucajno, :lol: a on veli: pa kod vas u Bosni je situacija ocajna!

:-?
imovinskoopravni lijepo ti kazem :mrgreen:
ja prferiram norvezane
Bloo
Globalna šefica

#3332 Re: Žene pitaju žene

Post by Bloo »

Eurosa wrote:
ja Visocane :lol:
:shock:
ma daj
sha_ba

#3333 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

mislim da se krvava ne bi bas slozila sa tobom :-)

da je i ovdje :kiss:
Bloo
Globalna šefica

#3334 Re: Žene pitaju žene

Post by Bloo »

Eurosa wrote:
:stidljiva:

sta je ba, znaju ljudi s parama! :twisted:
kakva si ti to bruce lee sponzorusa :oops:
Bloo
Globalna šefica

#3335 Re: Žene pitaju žene

Post by Bloo »

izdala si bushido put :oops:
Bambi_na_kofeinu

#3336 Re: Žene pitaju žene

Post by Bambi_na_kofeinu »

lua wrote:Image

Hajmo jajnici dokusurite me :D
:lol:

Sastaviše mi se pun mjesec, jugo i pms...tegobica:sad:

Žene koje kažu da su odmah znale da će se udati za tog nekog njega ne shvatam ozbiljno, to su one vječne udavače što u svakom vide potencijalnog, pa se jednom eto i potrefi da su u pravu.
cLo

#3337 Re: Žene pitaju žene

Post by cLo »

Mene taj brak nimalo ne fascinira, čak me i obeshrabruje, ja nisam materijal za brak, nisam osoba od kompromisa, nisam trkač na duge staze, zbližavanje mi teško ide, brzo mi sve dosadi, pogotovo ako iziskuje konstantan napor i prilagođavanje, teško se kombinujem, da budem potpuno iskrena ne znam kome bi bila veća patnja, meni ili tom jadničku koji bi me oženio. Neka mu je bog na pomoći, ne znam ni kako me roditelji trpe. Ne bi se sa mnom niko usrećio. Ja sam izgubljen slučaj, ali dobra stvar je što znam da jesam. :D
šatirana_ljubičica

#3338 Re: Žene pitaju žene

Post by šatirana_ljubičica »

cLo wrote:Mene taj brak nimalo ne fascinira, čak me i obeshrabruje, ja nisam materijal za brak, nisam osoba od kompromisa, nisam trkač na duge staze, zbližavanje mi teško ide, brzo mi sve dosadi, pogotovo ako iziskuje konstantan napor i prilagođavanje, teško se kombinujem, da budem potpuno iskrena ne znam kome bi bila veća patnja, meni ili tom jadničku koji bi me oženio. Neka mu je bog na pomoći, ne znam ni kako me roditelji trpe. Ne bi se sa mnom niko usrećio. Ja sam izgubljen slučaj, ali dobra stvar je što znam da jesam. :D
I imaš 20 godina je li tako :D
Bambi_na_kofeinu

#3339 Re: Žene pitaju žene

Post by Bambi_na_kofeinu »

šatirana_ljubičica wrote: I imaš 20 godina je li tako :D
Blažene bile te godine kada smo svi vjerovali da smo tako posebno neprilagodljivi, teški, beskompromisni i da smo baš super takvi :D
lua

#3340 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

cLo wrote:Mene taj brak nimalo ne fascinira, čak me i obeshrabruje, ja nisam materijal za brak, nisam osoba od kompromisa, nisam trkač na duge staze, zbližavanje mi teško ide, brzo mi sve dosadi, pogotovo ako iziskuje konstantan napor i prilagođavanje, teško se kombinujem, da budem potpuno iskrena ne znam kome bi bila veća patnja, meni ili tom jadničku koji bi me oženio. Neka mu je bog na pomoći, ne znam ni kako me roditelji trpe. Ne bi se sa mnom niko usrećio. Ja sam izgubljen slučaj, ali dobra stvar je što znam da jesam. :D
sestro izgubljena.
topcam
Vozim: uzbrdo

#3341 Re: Žene pitaju žene

Post by topcam »

Eh, ako ga ne budes znala uvjeriti da je kupatilo njezno rose boje, upravo njegova ideja, nikakav si diplomata. Nemoj se ni udavati. :mrgreen:
topcam

#3342 Re: Žene pitaju žene

Post by topcam »

Eurosa wrote:I hate roze! :D :lol:
MoRel, menthol boja :mrgreen:
topcam

#3343 Re: Žene pitaju žene

Post by topcam »

Eurosa wrote:
topcam wrote:
Eurosa wrote:I hate roze! :D :lol:
MoRel, menthol boja :mrgreen:

Ne moRe, farbat cu kako ja hocu,kad ja hocu i koga ja hocu :skoljka: :lol:
:skoljka:
cLo

#3344 Re: Žene pitaju žene

Post by cLo »

topcam wrote:

Eh, ako ga ne budes znala uvjeriti da je kupatilo njezno rose boje, upravo njegova ideja, nikakav si diplomata. Nemoj se ni udavati. :mrgreen:
ma 'ajde molim te :D kada sam ja to imala priliku da usavršim te vještine manipulacije kada sam uvijek sve dobijala na lijepe oči :D a tačno znam o kakvim ženama ti pričaš, to su one nesretnice koje su cijeli život provele u drugom planu smišljajući podle metode kako da dobiju ono što žele, vjerovatno su i tog muža nabavile jednom od tih metoda :D
Bloo
Globalna šefica

#3345 Re: Žene pitaju žene

Post by Bloo »

topcam wrote:
:lol: :lol: :lol:
jao roseeeeeeeee
sheilak

#3346 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

eh moja cLo...ovako sam ja doslovno razmisljala, al fakat isti moj stav od prije godinu dana negdje. cuj ja da se nekom prilagodim?! ja da popustim, ja da se (oba)vezem, ja da odrastem?! ma mars. :D dakle, to je bio moj stav prije odredjenog vremena...a onda budes s nekim, i on ti javi da je stigao (kuci), ti mu uz smjesak kazes "pivo ti je u frizideru" i na njegovo "prava si zenica" jbno se rastopis. :D

dakle, sve je do perspektive. i do prave osobe.
cLo

#3347 Re: Žene pitaju žene

Post by cLo »

sheilak wrote:

eh moja cLo...ovako sam ja doslovno razmisljala, al fakat isti moj stav od prije godinu dana negdje. cuj ja da se nekom prilagodim?! ja da popustim, ja da se (oba)vezem, ja da odrastem?! ma mars. :D dakle, to je bio moj stav prije odredjenog vremena...a onda budes s nekim, i on ti javi da je stigao (kuci), ti mu uz smjesak kazes "pivo ti je u frizideru" i na njegovo "prava si zenica" jbno se rastopis. :D

dakle, sve je do perspektive. i do prave osobe.
ma dolazi zima :D zimi su mi sva osjećanja u ovom modeu :zzzz: duboka hibernacija :D inače to never say never me uvijek pokosi :D podmuklo, s leđa :D
malena_31

#3348 Re: Žene pitaju žene

Post by malena_31 »

Drage moje,

Potrebne su mi informacije gdje u Sarajevu mogu kupiti haljinu koja bi mogla zamjeniti vjencanicu, a da je svecana,elegantna,jednostavna i takodjer nosiva za kasnije?? Unaprijeh hvala!
Ime Korisničko

#3350 Re: Žene pitaju žene

Post by Ime Korisničko »

kad smo jos uvijek kod vjencanja :D ok, razmisljate o vjencanju ili ne, ali jeste ili ikada pokusale sebe zamisliti kako biste izgledale kad bi (ipak mozda nekad) doslo do tog ? ili ste isle dalje pa znate do u detalj kakvo vjencanje biste voljele da bude?
I meni sve to izgleda daleko, i nisam sigurna ni da li ce se desiti, ali eto znam da bih voljela biti u kratkoj haljinici :D nije mi vazna velika, mala svadba, zvanice ima ih nema ih, kumovi, nakit, ma nista. Ali eto znam da bih voljela da ja budem u kratkoj haljinici :D ni o cemu drugom nisam razmisljala :lol: :lol:
Post Reply