Samo ja nisam mogao raditi, pisao ticket al nista :/konahawaii wrote:danas su ih dosta pustili
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
Merengues
#3326 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
- Janjicar
#3327 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ni meni se ne pojavljuju na neoubux a na clixsense ima ali im ne mogu pristupiti zato sto sam vec jednom radio preko neobuxaMerengues wrote:Samo ja nisam mogao raditi, pisao ticket al nista :/konahawaii wrote:danas su ih dosta pustili
-
Verocious
#3328 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Kad je bilo kreiranje rijeci, ja danas to nisma upratio? Ima samo review. O CS-u govorim
- Janjicar
#3329 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Imas na clixsense i sada evo ...Verocious wrote:Kad je bilo kreiranje rijeci, ja danas to nisma upratio? Ima samo review. O CS-u govorim
- ODB
#3330 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Pa samo ispraviš URL od tog na clixsense,prepravi u neobux ili neodev šta već ide...Janjicar wrote:ni meni se ne pojavljuju na neoubux a na clixsense ima ali im ne mogu pristupiti zato sto sam vec jednom radio preko neobuxa
- ODB
#3331 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Stoje cijeli dan na elite ,bilo ih je preko 2000 jutros.Verocious wrote:Kad je bilo kreiranje rijeci, ja danas to nisma upratio? Ima samo review. O CS-u govorim
-
Verocious
#3332 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
E jebo majku kod mene ih nemaJanjicar wrote:Imas na clixsense i sada evo ...Verocious wrote:Kad je bilo kreiranje rijeci, ja danas to nisma upratio? Ima samo review. O CS-u govorim
- Janjicar
#3333 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Mah jockODB wrote:Pa samo ispraviš URL od tog na clixsense,prepravi u neobux ili neodev šta već ide...Janjicar wrote:ni meni se ne pojavljuju na neoubux a na clixsense ima ali im ne mogu pristupiti zato sto sam vec jednom radio preko neobuxa
Uradio samo dva nekad davno a kada to pokusam pise
You've completed all your work!
-
Merengues
#3334 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
@Janičar isti problem imam 
- Janjicar
#3335 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Test a web application using any browser [IIII]
Ovo ne radite ni za zivu glavu, sve uradim kako treba i kazu mi nisu zadovoljni radom
Ovo ne radite ni za zivu glavu, sve uradim kako treba i kazu mi nisu zadovoljni radom
- konahawaii
#3336 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ja uzem dnevno pola do dolar na ovome. Radi sto ti traze, ako se desi neki problem napisi sta se desilo. Ako ti dodje u poruke da nisu zadovoljni radom, dobijes link za dispute u poruci, ako nije do tebe objasnis im i priznaju ti rad + dodaju jos 5c. Meni je dosad svaki dispute prolazio.Janjicar wrote:Test a web application using any browser [IIII]
evo od jucer
Congratulations, you were bonused 0.68 $ for your work on Test a web application using any browser [IIIII]!
- mikrozadatak
#3337 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Izgleda da si ipak bio u pravu. Ja već 6 mjeseci mislim da moraš pogledati fiksne reklame da bi dobio bonus od direktnih referala. Ispade da se to odnosi samo na klikove RR.Merengues wrote:ja sam govorio o bonusima samo za minijobse nisam ulazio u racunice za kreditiranje na reklamama.
Evo bas sam sad malo izvidio situaciju u historiji i vidim da dan kad sigurno nisam kliknuo reklame sam dobio 40centi i dan poslije sam dobio 1$ bonusa od refferala. Ja sam o tome pricao. Inace uvijek klikcem reklame kada mi se resetuju a to je u 22:24 ali kad se zapijem kao tada ne stignem od umora
http://www.neobux.com/forum/?frmid=7&tp ... 7#m4576987
- AhmetShabo
#3338 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
mislim da trenutno ima dosta zadataka za one koji su lvl 0 da se rade, tako da iskoristite, posto ih nema tako cesto..
- ODB
#3339 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ovo je nova serija tako da je nemoguće to da piše.Ima ih par hiljada sada...Janjicar wrote: Mah jock
- Janjicar
#3340 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
jbg brate kome sad da vjerujem tebi il svojim ocimaODB wrote:Ovo je nova serija tako da je nemoguće to da piše.Ima ih par hiljada sada...Janjicar wrote: Mah jock
EDIT: de mi broj tog zadatka ako imas pored da pokusam njega ubaciti, ovaj sto sam ja radio je 650194
- mikrozadatak
- ODB
#3342 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Nemaš ID broj gdje kucati.Kucaš ono što sam ti reako prije...Janjicar wrote:EDIT: de mi broj tog zadatka ako imas pored da pokusam njega ubaciti, ovaj sto sam ja radio je 650194
To je taj ID ali tek je danas izašao tako da ne znam otkud ti to "all work completed".
- AhmetShabo
#3343 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ja uradih jedno 12 komada. i gotovoomikrozadatak wrote:DSL
- Janjicar
#3344 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Mah nece brate kad ti kazem....ODB wrote:Nemaš ID broj gdje kucati.Kucaš ono što sam ti reako prije...Janjicar wrote:EDIT: de mi broj tog zadatka ako imas pored da pokusam njega ubaciti, ovaj sto sam ja radio je 650194
To je taj ID ali tek je danas izašao tako da ne znam otkud ti to "all work completed".
- babaroga1x
#3345 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
snowden tweetovi dostupni, navalite 
-
Verocious
#3346 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Uradio sam sav ovaj Pick the Best Product Group, lagan pravo, sve ti samo ponudi ali molo duze traje i smor je.
meni su to najzanimljiviji taskove samo u zadnje vrijeme ih rijetko utrefim, sinoc ih se pocelo pojavljivati kad sam krenuo spavati 
konahawaii wrote:ja uzem dnevno pola do dolar na ovome. Radi sto ti traze, ako se desi neki problem napisi sta se desilo. Ako ti dodje u poruke da nisu zadovoljni radom, dobijes link za dispute u poruci, ako nije do tebe objasnis im i priznaju ti rad + dodaju jos 5c. Meni je dosad svaki dispute prolazio.Janjicar wrote:Test a web application using any browser [IIII]
evo od jucer
Congratulations, you were bonused 0.68 $ for your work on Test a web application using any browser [IIIII]!
- babaroga1x
#3347 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
samo bi upozorio, jako su dobri, ali ako odustanete zbog bilo kakvog razloga (ja morao ići šetati pesa), dobijete flag samo tako... ako ćete raditi, nema odustajanjaVerocious wrote:Uradio sam sav ovaj Pick the Best Product Group, lagan pravo, sve ti samo ponudi ali molo duze traje i smor je.
konahawaii wrote:ja uzem dnevno pola do dolar na ovome. Radi sto ti traze, ako se desi neki problem napisi sta se desilo. Ako ti dodje u poruke da nisu zadovoljni radom, dobijes link za dispute u poruci, ako nije do tebe objasnis im i priznaju ti rad + dodaju jos 5c. Meni je dosad svaki dispute prolazio.Janjicar wrote:Test a web application using any browser [IIII]
evo od jucer
Congratulations, you were bonused 0.68 $ for your work on Test a web application using any browser [IIIII]!meni su to najzanimljiviji taskove samo u zadnje vrijeme ih rijetko utrefim, sinoc ih se pocelo pojavljivati kad sam krenuo spavati
-
Verocious
#3348 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ja nemam psa
Neki dan sam bio odustao i poslali su mi pitanje zasto sam odustao bla bla, ako je do njih da im kazem i da im pisem mail. Ja htio napisati koju recenicu ai nisam znao gdje da posaljem mail
Neki dan sam bio odustao i poslali su mi pitanje zasto sam odustao bla bla, ako je do njih da im kazem i da im pisem mail. Ja htio napisati koju recenicu ai nisam znao gdje da posaljem mail
- zakasnila
#3349 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
[email protected], evo mail kome treba
Ne pitaj me kako znam
, mjesec dana sam se dopisivala s njima da mi skinu flag, kad neki dan kažu skinuli su i da mogu nastaviti da radim test aplikacije
! E nečeš mene više vidjeti 
Ne pitaj me kako znam
- konahawaii
#3350 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
e to im je malo glupo sto ne mozes odustat...jos kad vidim da ima preko 20 koraka, nekad me strah otvorit