PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
- arnes_king
#3326 Re: PlayStation 4 - all about
Valja li SP u tom Ghost Recon Wildlands?
- mali Ninja
#3327 Re: PlayStation 4 - all about
koliko se krecu igrice na diskovima? nemam pojma niocemu, a minecraft ne mogu ni gledat kamoli igrat 
- beni-bu-man
#3328 Re: PlayStation 4 - all about
od 20 pa do 150KMmali Ninja wrote:koliko se krecu igrice na diskovima? nemam pojma niocemu, a minecraft ne mogu ni gledat kamoli igrat
jebo ga ti kolko ti je godina ?
- REDDEVILS
#3329 Re: PlayStation 4 - all about
Ja cu sebi uzeti Pro Evolution Soccer 2018 za £5.79 na popustu od 76%, ssamo me zanima posto imam i PS US racun i na njemu mi se nalazi PS plus preplata hocu li moci igrati online na UK racunu
https://store.playstation.com/en-gb/pro ... %3Anull%3A
- beni-bu-man
#3330 Re: PlayStation 4 - all about
mozes igrat online na onom acc na kojem ti je PlusREDDEVILS wrote:Ja cu sebi uzeti Pro Evolution Soccer 2018 za £5.79 na popustu od 76%, ssamo me zanima posto imam i PS US racun i na njemu mi se nalazi PS plus preplata hocu li moci igrati online na UK racunu
-
channel10
#3331 Re: PlayStation 4 - all about
Koliko je u Creed- u na rate?Qler wrote:Gledao, nemaju i kad dođe skuplji je od ovih
Sta je bolje, Xbox ili Nintendo switch?
- mali Ninja
#3332 Re: PlayStation 4 - all about
mislio sam da ima neko "crno" trziste, tacnije kakvo udruzenje gamera i vlasnika konzola pa da medjusobno trguju igricama.beni-bu-man wrote:od 20 pa do 150KMmali Ninja wrote:koliko se krecu igrice na diskovima? nemam pojma niocemu, a minecraft ne mogu ni gledat kamoli igrat
hvala svakako, potrazit cu malo
- Ultraviolent
#3333 Re: PlayStation 4 - all about
Možeš ovdje na forumu trampiti igrice. Isto tako vjerujem da ima fejsbuk grupa za ps igrice. A i na piku naleti pojeftino.
- Qler
#3334 Re: PlayStation 4 - all about
cca 550KM je kad se na rate uzima, a Swich je dobro skuplji, oko 850KM je on. A sta ja znam, sve tri konzole imaju prednosti i mane. Jaran ima switch i PS4 Pro... on kaze da je i Switch dobar, samo mu navika PS... cesto putuje pa nosa switch koji je za toga idealan.channel10 wrote:Koliko je u Creed- u na rate?Qler wrote:Gledao, nemaju i kad dođe skuplji je od ovih
Sta je bolje, Xbox ili Nintendo switch?
-
channel10
#3335 Re: PlayStation 4 - all about
Meni se sviđa switch,ali je.kod nas jos uvijek poskup. A cini mi se da izbor igara nije neki na switchu. Ispadne xbox bolji izbor.
To 550 KM je na dvije godine?
-
Mustang1
#3336 Re: PlayStation 4 - all about
Logicno da ima crno trzistemali Ninja wrote:mislio sam da ima neko "crno" trziste, tacnije kakvo udruzenje gamera i vlasnika konzola pa da medjusobno trguju igricama.beni-bu-man wrote:od 20 pa do 150KMmali Ninja wrote:koliko se krecu igrice na diskovima? nemam pojma niocemu, a minecraft ne mogu ni gledat kamoli igrat
hvala svakako, potrazit cu malo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3337 Re: PlayStation 4 - all about
Prodaju i ovi na olx te acc verzije, al kad neko skonta da mu je ukraden acc, pa ti lock konzolu, onda neće više biti tako jeftino...
Dakle, ili store ili disk verzije, a koje ne mogu nikako biti kopije.
-
ifus
#3338 Re: PlayStation 4 - all about
Hoće li neko da se mijenja - imam Far Cry Primal i Dishonored 2. Interesuju me Wolfenstein, Prey, Shadow of War itd.
Last edited by ifus on 05/07/2018 08:31, edited 1 time in total.
- Qler
#3339 Re: PlayStation 4 - all about
Ja sam gledao preko UniCredit one shoping kartice na 12 mjeseci da uzmem...channel10 wrote:Meni se sviđa switch,ali je.kod nas jos uvijek poskup. A cini mi se da izbor igara nije neki na switchu. Ispadne xbox bolji izbor.
-
Mustang1
#3340 Re: PlayStation 4 - all about
Ne moze ti nistaTomahawk11 wrote:Prodaju i ovi na olx te acc verzije, al kad neko skonta da mu je ukraden acc, pa ti lock konzolu, onda neće više biti tako jeftino...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3341 Re: PlayStation 4 - all about
Haj dobro, ja nešto ne vjerujem, pogotovo vidim po olx pišu nešto da se igra offlineMustang1 wrote:Ne moze ti nistaTomahawk11 wrote:Prodaju i ovi na olx te acc verzije, al kad neko skonta da mu je ukraden acc, pa ti lock konzolu, onda neće više biti tako jeftino...
Dakle, ili store ili disk verzije, a koje ne mogu nikako biti kopije.Pa ja i frendovi imamo pune konzole tih accounta, ne moze vise stati pa moram brisati one stare da mogu dodati nove, svisu od rusa, nista pik. PS plus ne pamtim kada sam uzeo niti imam namjeru jer uvijrk neki tak acc ima ps plus. Taj ne moze nista skontati, moze promijeniti password i to je to, to tebi nista ne znaci. Ne moze te lock.
- REDDEVILS
#3342 Re: PlayStation 4 - all about
Dali je neko od vas kupovao funte preko ove web stranice i jesuli pouzdani
https://www.game.co.uk/
-
Mustang1
#3343 Re: PlayStation 4 - all about
Zato kazem nista pik. Ovo gdje ja uzimam, dobijes account udjes aktiviras kao primary i to je to, igras sa svog accounta kada hoces i kako hoces.Tomahawk11 wrote:Haj dobro, ja nešto ne vjerujem, pogotovo vidim po olx pišu nešto da se igra offlineMustang1 wrote:Ne moze ti nistaTomahawk11 wrote:Prodaju i ovi na olx te acc verzije, al kad neko skonta da mu je ukraden acc, pa ti lock konzolu, onda neće više biti tako jeftino...
Dakle, ili store ili disk verzije, a koje ne mogu nikako biti kopije.Pa ja i frendovi imamo pune konzole tih accounta, ne moze vise stati pa moram brisati one stare da mogu dodati nove, svisu od rusa, nista pik. PS plus ne pamtim kada sam uzeo niti imam namjeru jer uvijrk neki tak acc ima ps plus. Taj ne moze nista skontati, moze promijeniti password i to je to, to tebi nista ne znaci. Ne moze te lock.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3344 Re: PlayStation 4 - all about
Mustang1 wrote: Zato kazem nista pik. Ovo gdje ja uzimam, dobijes account udjes aktiviras kao primary i to je to, igras sa svog accounta kada hoces i kako hoces.
Dok ja odigram ovo što imam, izaćiće PS5
-
Mustang1
#3345 Re: PlayStation 4 - all about
Ma dojadilo mi je
Nista do fife
- arnes_king
#3346 Re: PlayStation 4 - all about
@Mustang1
Vjeruj da te mogu skontati i te kako pa da ti se cak banuje i konzola. Nisu to velike sanse, ali postoji rizik. A zar mozes igrati mirne duse a znas da su bukvalno ukradene igrice i da je neko to sve poplacao i ti sada igras umjesto njega?
I on ako ima pristup moze uvijek preko browsera deaktivirati tvoju konzolu sa tog acc i da vrati.
Pa pored toga piraterija mi se cini kao zlatna, bolje onda uraditi exploit i igrati besplatno ali pravis stetu developerima koji su teski vise miliona ili milijardi a ne nekih obicnih korisnika koji mozda i zaplacu dobro radi toga.
Vjeruj da te mogu skontati i te kako pa da ti se cak banuje i konzola. Nisu to velike sanse, ali postoji rizik. A zar mozes igrati mirne duse a znas da su bukvalno ukradene igrice i da je neko to sve poplacao i ti sada igras umjesto njega?
I on ako ima pristup moze uvijek preko browsera deaktivirati tvoju konzolu sa tog acc i da vrati.
Pa pored toga piraterija mi se cini kao zlatna, bolje onda uraditi exploit i igrati besplatno ali pravis stetu developerima koji su teski vise miliona ili milijardi a ne nekih obicnih korisnika koji mozda i zaplacu dobro radi toga.
- diablobih
#3347 Re: PlayStation 4 - all about
Pa ne radi im nista, samo im igra igre. Nije da im smeta na njihovom racunu. Platio je on rusima koji su dobili sifru.arnes_king wrote:@Mustang1
- arnes_king
#3348 Re: PlayStation 4 - all about
A cekaj, oni i dalje imaju pristup tom racunu i igrama? Ja sam mislio da nemaju pa sam zato i napisao svoj post.diablobih wrote:Pa ne radi im nista, samo im igra igre. Nije da im smeta na njihovom racunu. Platio je on rusima koji su dobili sifru.arnes_king wrote:@Mustang1
-
vojopd
#3349 Re: PlayStation 4 - all about
Kupovao sam 2 puta gift kartice, veoma brzo dodje kod, ukucas i to je to.REDDEVILS wrote:Dali je neko od vas kupovao funte preko ove web stranice i jesuli pouzdani
- diablobih
#3350 Re: PlayStation 4 - all about
Pa isto k'o kad bi ti dao pristup nekom drugu svom accountu.arnes_king wrote:A cekaj, oni i dalje imaju pristup tom racunu i igrama? Ja sam mislio da nemaju pa sam zato i napisao svoj post.diablobih wrote:Pa ne radi im nista, samo im igra igre. Nije da im smeta na njihovom racunu. Platio je on rusima koji su dobili sifru.arnes_king wrote:@Mustang1