Farma
Moderator: anex
- m@gm@
#3326 Re: Farma
- kupačica
#3327 Re: Farma
Recimo da neki muškarac pomisli da si ti takođe odron od žene, da li očekuješ da to isto doživiš na ulici?m@gm@ wrote:![]()
![]()
![]()
na ulici bi on nju opalio nogom, jer ono je teski odron od zene , pa vidi se da je namjerno isla na njega da ga isprovocira i da je udari da bi ga izbacili
O tome ti pričam, ali ti ništa ne razumiješ.
- Abid Sakalaš
#3328 Re: Farma
Da se moja majka ponaša kao ova šatorska opajdara sa štange (dobro joj je stanija rekla), na tv-u pred milionima ljudi, ne bih je opalio šakom nego bih je zaklao na spavanju.
neka pošalje ćerku meni u šeher da vidi kako osunećeni žegaAsamoah Gyan wrote:"šta hoćeš ti osunećeni", jučeGospodin_bez_kravate wrote:šta mu je rekla bičarka ne cuh?
Last edited by Abid Sakalaš on 22/05/2013 12:47, edited 1 time in total.
- m@gm@
#3329 Re: Farma
kupačica wrote:Recimo da neki muškarac pomisli da si ti takođe odron od žene, da li očekuješ da to isto doživiš na ulici?m@gm@ wrote:![]()
![]()
![]()
na ulici bi on nju opalio nogom, jer ono je teski odron od zene , pa vidi se da je namjerno isla na njega da ga isprovocira i da je udari da bi ga izbacili
O tome ti pričam, ali ti ništa ne razumiješ.
a sta ne razumijem, onakav rijecnik ja prvi put cujem, prosto me stid sto sam zensko..fuuuuj
- kupačica
#3330 Re: Farma
Sašku zaista ne mogu da cijenim, ali baš ni malo. Ali ne može siledžija (ili neko ko sam kaže da bi je zaklao na spavanju), da dijeli pravdu toj istoj Saški. O tome se radi.
- Neradnik
#3331 Re: Farma
promjeni spol, nikad nije kasnom@gm@ wrote: prosto me stid sto sam zensko..fuuuuj
- Abid Sakalaš
#3332 Re: Farma
Zumbulekupačica wrote:Sašku zaista ne mogu da cijenim, ali baš ni malo. Ali ne može siledžija (ili neko ko sam kaže da bi je zaklao na spavanju), da dijeli pravdu toj istoj Saški. O tome se radi.
Rekao sam da bih ja majku svoju ne opalio šakom nego zaklao na spavanju da me ovako bruka pred svijetom, a ne ovu opajdaru.
- Artest
#3333 Re: Farma
Raskokodakala se kokoska; zeli profitirat kao iz prosle svadje. Ali Sha joj nije dao slagvort ovaj put.
Memo ne treba sebi dozvoilit da se bakce lijenom peksom. Ona uziva u tim sitnim pakostima, pogotovo kad osjeti da te pogadja ono sto govorio. (kao s Gocom)
Ne kontam ljude koji se mogu svadjat pola sata. Sve se moze reci sa dvije-tri recenice.
Memo ne treba sebi dozvoilit da se bakce lijenom peksom. Ona uziva u tim sitnim pakostima, pogotovo kad osjeti da te pogadja ono sto govorio. (kao s Gocom)
Ne kontam ljude koji se mogu svadjat pola sata. Sve se moze reci sa dvije-tri recenice.
- kupačica
#3334 Re: Farma
Naravno da je sramota to što ona radi. Nije mi dobro kada gledam kako se gadno ponaša.m@gm@ wrote:
a sta ne razumijem, onakav rijecnik ja prvi put cujem, prosto me stid sto sam zensko..fuuuuj
Ali je hiljadu puta gore prizivati nasilje nad ženom, kakvom god. To je mnogo, mnogo gore i licemjernije.
- m@gm@
#3335 Re: Farma
kupačica wrote:Naravno da je sramota to što ona radi. Nije mi dobro kada gledam kako se gadno ponaša.m@gm@ wrote:
Ali je hiljadu puta gore prizivati nasilje nad ženom, kakvom god. To je mnogo, mnogo gore i licemjernije.
a sto se ti mene zakaci
Saska je zasluzila pa najmanje jedno 10 puta da je neko udari,njeno ponasanje,njene psovke,njeno oblacenje,pa ocigledno je da sama trazi belaj i ne kontam tebra dje problem
- kupačica
#3336 Re: Farma
Žao mi je što postoje žene koje same zagovaraju i pravdaju batinanje žena. To je po meni tragično.m@gm@ wrote:kupačica wrote:Naravno da je sramota to što ona radi. Nije mi dobro kada gledam kako se gadno ponaša.m@gm@ wrote:
a sto se ti mene zakaci![]()
Saska je zasluzila pa najmanje jedno 10 puta da je neko udari,njeno ponasanje,njene psovke,njeno oblacenje,pa ocigledno je da sama trazi belaj i ne kontam tebra dje problem
Pošto ne razumiješ šta sam pokušala da ti objasnim, da se vratimo na temu
Last edited by kupačica on 22/05/2013 13:03, edited 1 time in total.
-
dječak sa šibicama
#3337 Re: Farma
Nema smisla da je udara, to se samo iskulira, sto kazu.
Saska igra tu igru, cim se osjeti ugrozena, pocinje da kokodace. Konta, tako dobija glasove. a izgleda i dobija... bila je uzasno dosadna, i skuzila je da se mora aktivirati.
Sad su Miki i Fifi maneken u sukobu, aman sta im je
Saska igra tu igru, cim se osjeti ugrozena, pocinje da kokodace. Konta, tako dobija glasove. a izgleda i dobija... bila je uzasno dosadna, i skuzila je da se mora aktivirati.
- kisni indijanac
#3338 Re: Farma
gledaš na reality ili imaš neki stream ?dječak sa šibicama wrote:Nema smisla da je udara, to se samo iskulira, sto kazu.
-
dječak sa šibicama
#3339 Re: Farma
Pratim po netu pa gdje ulovim.
- m@gm@
#3340 Re: Farma
kupačica wrote: Žao mi je što postoje žene koje same zagovaraju i pravdaju batinanje žena. To je po meni tragično.
ne zagovaram ja nikakvo nasilje, ali sam zamislila sebe da me npr onako neko napada, ne znam bil mogla ostat sabrana, stvarno ne znam
- Partijaner
#3341 Re: Farma
Al sto je najsmjesnije kaze Karana Saska pa ja sam se samo branila od cetvorice muskaraca a posebno od Sha, pa od cega se branila tako sto ju je napadao rijecima hahahah ti bokca, ko da su je napali mitraljezom.
- astrid
- karanana
#3343 Re: Farma
kad je ovo bilo? jel odmah sinoc poslije imanovanja sluga?
koristim ovu priliku da se najebem pinkubh sve po spisku jer su i sinoc prekinuli odmah poslije imenovanja sluga, a zakuhavalo se izmedju moje rodice karanane i ere.
koristim ovu priliku da se najebem pinkubh sve po spisku jer su i sinoc prekinuli odmah poslije imenovanja sluga, a zakuhavalo se izmedju moje rodice karanane i ere.
- kurty
#3344 Re: Farma
ovo se desavalo iza 12... doslo pismo da se igraju "istine" i na prvom ili drugom pitanju je nastao belaj...karanana wrote:kad je ovo bilo? jel odmah sinoc poslije imanovanja sluga?
nesto je frka bila koliko je ko puta budio Vesnu, pa Memo, Sha i Era se slomili objasnjavajuci Vesni da su je budili 7 puta, i svako je oko toga pricao svoju verziju...
Bebi je bila na strani Vesne i kad je ispricala svoju verziju samo je potvrdila sta su ovi muski pricali...
Onda je pocelo ne znam kako da belajisu Sha i Saska, i pale su preteske rijeci u sta se ukljucila i Vesna...
Sat vremena je gorilo... Svadje, svako sa svakim...Saska jenesto polila i Shaha (sjo cuj Sha, pa kroz padeze
onda su nastali belaji oko nekih psovki Ere, prema Hakiju
- P308
#3346 Re: Farma
Bilo je na Pinku ovo sinockaranana wrote:kad je ovo bilo? jel odmah sinoc poslije imanovanja sluga?
Svasta stvarno, kakvo ponasanje i to jos od osoba koje sebe smatraju VIP licnostima
Slazem sekupačica wrote: Žao mi je što postoje žene koje same zagovaraju i pravdaju batinanje žena. To je po meni tragično.
- Partizzanka
#3347 Re: Farma
Bebi mi je draga, i pametna je, i nije zato sto se sukobila sa Memom nego mislim da generalno malo pretjeruje u tom svom pametovanju i mahanju rukama i istjerivanju neke pravde
cuj molim te "objasnite mi molim Vas da li je pogodno za krave da bude vriska i cika u stali" (nije citat)
oohlaaadi zeno!
a vecini onih tamo koje NEMAJU karijeru ... ona se uvlaci jer bi je one pojele za uzinu da im se usprotivi. pa se lagano ulizuje tako pricama o istim tim nepostojecim karijerama u superlativu.
cuj molim te "objasnite mi molim Vas da li je pogodno za krave da bude vriska i cika u stali" (nije citat)
oohlaaadi zeno!
a vecini onih tamo koje NEMAJU karijeru ... ona se uvlaci jer bi je one pojele za uzinu da im se usprotivi. pa se lagano ulizuje tako pricama o istim tim nepostojecim karijerama u superlativu.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3348 Re: Farma
NIsam gledala svađu Meme i Bebi, ali je pitanje koje si navela i te kako smisleno. Životinje su podložne stresu više nego ljudi u tom smislu kokoši nekad pod stresom (kad uđe lisica ili slično) prestanu nositi jaja ili krave davati manje mlijeka. Pitanje uopće nije besmisleno postavila.Partizzanka wrote:Bebi mi je draga, i pametna je, i nije zato sto se sukobila sa Memom nego mislim da generalno malo pretjeruje u tom svom pametovanju i mahanju rukama i istjerivanju neke pravde
oohlaaadi zeno!
Žena je urbana, jedina od njih je bila muzička faca, ali je droga, alkohol ili šta već potpuno uništilo i spržilo mozak, što je šteta.
- ho oponopono
#3349 Re: Farma
...a postoji li snimak bar na dva sata da na farmi ne gori?! 
-
dječak sa šibicama
#3350 Re: Farma
Ja sam rekao, nakon 60 dana, krece ludnica 
Ocekivano, blizi se finale, sad krece skretanje paznje na sebe.
Evo maloprije Memo opalio polusatnu reklamu sarajevskim ugostiteljima
oni njemu glasove, on njima reklamu.
Sve kontam odakle mi poznat ovaj Shah, kad skontam, isti je ko moje nekadasnje komsije sa Gorice, Rambo i Dzekson
Zadaj joj karatu smrti, bate...
Ocekivano, blizi se finale, sad krece skretanje paznje na sebe.
Evo maloprije Memo opalio polusatnu reklamu sarajevskim ugostiteljima
Sve kontam odakle mi poznat ovaj Shah, kad skontam, isti je ko moje nekadasnje komsije sa Gorice, Rambo i Dzekson
Zadaj joj karatu smrti, bate...