Sead Kolašinac

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Point.

#3326 Re: Sead Kolašinac

Post by Point. »

Boje se ljudi kako ce ih random svabo ili francuz na poslu pogledati, na ulici. Rece kakav je ono divljacki start na igraca Wolfa, mogo ga je na mrtvo ime polomiti, kakvi ste vi balkanci divljaci. :-)
insomnia78

#3327 Re: Sead Kolašinac

Post by insomnia78 »

De ba, zajebancija
Sto se mene tice, Seo je uz Begovica jedina svijetla stvar u reprezentaciji
FreakyStyley

#3328 Re: Sead Kolašinac

Post by FreakyStyley »

SEO (momak je legenda) je rusilac i zelimo da takav ostane.

Cisto zbog sebe, nek se ne zalijece toliko. Ima on previse mase da se tako zajebava. Sila masi daje ubrzanje. :D Pogledajte, recimo, Micah Richardsa.

Mlad je, nadoce s godinama. Samo nek se sacuva od povreda.
Point.

#3329 Re: Sead Kolašinac

Post by Point. »

insomnia78 wrote:De ba, zajebancija
A Lula? Pjanic?
Pismonosa

#3330 Re: Sead Kolašinac

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 03/02/2021 11:01, edited 1 time in total.
insomnia78

#3331 Re: Sead Kolašinac

Post by insomnia78 »

Point. wrote:
insomnia78 wrote:De ba, zajebancija
A Lula? Pjanic?
Statisticki drugi najbolji strijelac slobodnjaka u Evropi :lol:
biscanka2

#3332 Re: Sead Kolašinac

Post by biscanka2 »

MOSALJOZE wrote:Nije vam dobro,momak vam nije ništa uradio.(mislim na Sea)
Pa nije vala ni Spaha,Pjana,Dzeko, Ibra,... pa kad vidis kako ih pljuju i koje komentare pisu, to vis nije razmjena
misljenja o nekom ili necem nego istresanje licne frustracije. Bolest, boleeest-nista drugo. :jbt:
limeni

#3333 Re: Sead Kolašinac

Post by limeni »

Ne valja vam kad se setaju po terenu pa vam ne pase ni da se bore...
Seo je uz Besica, Begovica, Spahica i Dzeke najborbeniji igrac repke pa zato idemo jedan dva tri..

he's crazy like a fool
What about it SEO Cool

he's crazy like a fool
What about it SEO Cool
I'm crazy like a fool
What about it SEO Cool

SEO, SEO Cool
SEO, SEO Cool
SEO, SEO Cool
Daddy, SEO Cool

he's crazy like a fool
What about it SEO Cool
I'm crazy like a fool
What about it SEO Cool

Daddy, Daddy Cool
SEO, SEO Cool
Daddy, SEO Cool
SEO, Daddy Cool

he's crazy about her daddy
Oh she believes in him
She loves her SEO COOL

he's crazy like a fool
What about it Daddy Cool
I'm crazy like a fool
What about it SEO Cool

SEO, SEO Cool
SEO, SEO Cool
It_is_a_Leclerc

#3334 Re: Sead Kolašinac

Post by It_is_a_Leclerc »

biscanka2 wrote:
Pa nije vala ni Spaha,Pjana,Dzeko, Ibra,... pa kad vidis kako ih pljuju i koje komentare pisu, to vis nije razmjena
misljenja o nekom ili necem nego istresanje licne frustracije. Bolest, boleeest-nista drugo. :jbt:
Koji Ibra ?! Ibrahimović ili ona sanska stožina koja se šlihtala u reprezentaciju na ime prijateljstva sa Džekom, a ne može se izboriti za prvih 11 ni u FK Kralje ?!
luckylaka

#3335 Re: Sead Kolašinac

Post by luckylaka »

biscanka2 wrote:
:thumbup: Da rezimiramo.Otprilike istim forumasima ne valja Dzeko,Vedo,Spaha,Ibra,Mire,Seo...a sve zgodni momci.U cemu je problem :-D
luckylaka

#3336 Re: Sead Kolašinac

Post by luckylaka »

It_is_a_Leclerc wrote:
biscanka2 wrote:
Koji Ibra ?! Ibrahimović ili ona sanska stožina koja se šlihtala u reprezentaciju na ime prijateljstva sa Džekom, a ne može se izboriti za prvih 11 ni u FK Kralje ?!
Jos uvijek ,,stozina"te kupi za eksere :D SENIJAD IBRICIC
NEW ARRIVAL IN WINTER
Bosnia-Herzegovina Prva Makedonska Fudbalska Liga Bosnia-Herzegovina Vardar Skopje
Senijad Ibricic
Getty Images
Date of birth: Sep 26, 1985 in Kotor Varoš Jugoslawien (SFR)
Nationality: Bosnia-Herzegovina Bosnia-Herzegovina
Height: 1,81 m
In the team since: Feb 9, 2015
Contract until: -
Current club: Vardar Skopje
Position: Attacking Midfield
Players' agents: Jurkicsport
National player: Bosnia-Herzegovina Bosnia-H.
Market value:
1,76 Mill. £
It_is_a_Leclerc

#3337 Re: Sead Kolašinac

Prvo, ne govori neistine. Meni smetaju Džeko, Pjanić, Kolašinac, Begović ?! Jedini pravi neprijatelj reprezentacije su oni koji su branili Sušića do 3-0 u Izraelu, a ne nekolicina forumaša koji na igrače gledaju kao na ljude od krvi i mesa, a ne kao olimpske bogove. Drugo, ovo nije tema o stožini iz Sanskog Mosta i nemam namjeru da diskutujem o njegovoj "karijeri" ....
luckylaka

#3338 Re: Sead Kolašinac

Post by luckylaka »

It_is_a_Leclerc wrote:Prvo, ne govori neistine. Meni smetaju Džeko, Pjanić, Kolašinac, Begović ?! Jedini pravi neprijatelj reprezentacije su oni koji su branili Sušića do 3-0 u Izraelu, a ne nekolicina forumaša koji na igrače gledaju kao na ljude od krvi i mesa, a ne kao olimpske bogove. Drugo, ovo nije tema o stožini iz Sanskog Mosta i nemam namjeru da diskutujem o njegovoj "karijeri" ....
Pa ti si bolan poceo pricu o Sanjaninu koji je cini mi se samo malo mrzi igrac od kralja Emira a o Dzeki,Kolasinu slicno gledas.Pravi navijac :-) Da posjetimo mozda i ko je najuspjesniji selektor do sada il necemo nije tema.
hodža

#3339 Re: Sead Kolašinac

Post by hodža »

limeni wrote:Ne valja vam kad se setaju po terenu pa vam ne pase ni da se bore...
Seo je uz Besica, Begovica, Spahica i Dzeke najborbeniji igrac repke pa zato idemo jedan dva tri..

he's crazy like a fool
What about it SEO Cool

he's crazy like a fool
What about it SEO Cool
I'm crazy like a fool
What about it SEO Cool

SEO, SEO Cool
SEO, SEO Cool
SEO, SEO Cool
Daddy, SEO Cool

he's crazy like a fool
What about it SEO Cool
I'm crazy like a fool
What about it SEO Cool

Daddy, Daddy Cool
SEO, SEO Cool
Daddy, SEO Cool
SEO, Daddy Cool

he's crazy about her daddy
Oh she believes in him
She loves her SEO COOL

he's crazy like a fool
What about it Daddy Cool
I'm crazy like a fool
What about it SEO Cool

SEO, SEO Cool
SEO, SEO Cool

Aferim momčiluko !!!

Seo je rušilac, i ruši i rušit će dok bude igrao :D

Pjesma je :thumbup: :bih: :bih:

Momak je muftija, na Sea mislim

Image
biscanka2

#3340 Re: Sead Kolašinac

Post by biscanka2 »

It_is_a_Leclerc wrote:Prvo, ne govori neistine. Meni smetaju Džeko, Pjanić, Kolašinac, Begović ?! Jedini pravi neprijatelj reprezentacije su oni koji su branili Sušića do 3-0 u Izraelu, a ne nekolicina forumaša koji na igrače gledaju kao na ljude od krvi i mesa, a ne kao olimpske bogove. Drugo, ovo nije tema o stožini iz Sanskog Mosta i nemam namjeru da diskutujem o njegovoj "karijeri" ....
[/b

A vala kad bi sa diskusijom od svih nasih fudbalera odustao mi se nimalo naljutili nebismo :D - jos bi za
odustajanje i :kiss: dobio. :lol:
It_is_a_Leclerc

#3341 Re: Sead Kolašinac

luckylaka wrote:
Pa ti si bolan poceo pricu o Sanjaninu koji je cini mi se samo malo mrzi igrac od kralja Emira a o Dzeki,Kolasinu slicno gledas.Pravi navijac :-) Da posjetimo mozda i ko je najuspjesniji selektor do sada il necemo nije tema.
Ajde nađi mi jednu rečenicu na ovoj temi gdje sam rekao slovo negativno o Kolašincu ili o Džeki ?!

Evo, kreni odmah. Znam da nije lagano kao lupanje tabela, ali probaj. Vjerujem da ti to možeš.
luckylaka

#3342 Re: Sead Kolašinac

Post by luckylaka »

It_is_a_Leclerc wrote:
luckylaka wrote:
Ajde nađi mi jednu rečenicu na ovoj temi gdje sam rekao slovo negativno o Kolašincu ili o Džeki ?!

Evo, kreni odmah. Znam da nije lagano kao lupanje tabela, ali probaj. Vjerujem da ti to možeš.
It_is_a_Leclerc necu da trazim jer ja nisam od onih koji kopaju po postovima starim po 2,3 ili vise godina da bi spustili drugom.Necu da trazim ni postove stare nekoliko dana da bi se sa tobom ubjedjivao ko je u pravu.Evo ja sam preletio.Izvinjavam se javno forumasu It_is_a_Leclerc zato sto sam pogresno prenio da je kritikovao nase reprezentativce.Jos jednom sorry.Ok
mega_mashcine

#3343 Re: Sead Kolašinac

Post by mega_mashcine »

Opet starter vcrs protiv Mainza.. Mislim na Seo. :thumbup:
Mali_Vuk

#3344 Re: Sead Kolašinac

Post by Mali_Vuk »

Samo polako Seo, života ti :D
hodža

#3346 Re: Sead Kolašinac

Post by hodža »

Normalno kad je bio najbolji, mislim na Sea :D

Sve što je odradio u odbrani bilo je perfektno, a par puta dobar i u ofanzivi ;) Žuti karton nije uopšte zaslužio jer je bio 2 m od lika koji je pao...možda je bio neki prigovor koji mi je promakao u toj situaciji.

Što se tiče rušenja, bilo je par situacija. U prvom poluvremenu je bilo jedno uništavanje ramenom i u drugom odličan start, na loptu pa na igrača na ivici 16 m :D :izet: Nadam se da će ubrzo biti snimak ;)
MOSALJOZE

#3347 Re: Sead Kolašinac

Post by MOSALJOZE »

Nisam gledao rušioca nije mi dobro,ali nikako,hodza hvala na izvještaju(mislim na Seo)
GeneralBHF

#3348 Re: Sead Kolašinac

Post by GeneralBHF »

hodža wrote:Normalno kad je bio najbolji, mislim na Sea :D

Sve što je odradio u odbrani bilo je perfektno, a par puta dobar i u ofanzivi ;) Žuti karton nije uopšte zaslužio jer je bio 2 m od lika koji je pao...možda je bio neki prigovor koji mi je promakao u toj situaciji.

Što se tiče rušenja, bilo je par situacija. U prvom poluvremenu je bilo jedno uništavanje ramenom i u drugom odličan start, na loptu pa na igrača na ivici 16 m :D :izet: Nadam se da će ubrzo biti snimak ;)
Kaze komentator da ce oni ovaj zuti karton ponistiti nakon sto pregledaju snimak i vide da on nije napravio prekrsaj te da je sudija dao zuti pogresnom igracu.
hodža

#3349 Re: Sead Kolašinac

Post by hodža »

MOSALJOZE wrote:Nisam gledao rušioca nije mi dobro,ali nikako,hodza hvala na izvještaju(mislim na Seo)
ma ništa...pojedi 2 kile ovčavine i misli na rušioca, na Sea mislim, i biće to ok ;) dobar si ti momčiluk ;)

al nemoj da se ponovi, onda ti nema spasa ako Seo čuje :run: :run:

GeneralBHF » 25/04/2015 08:37
Kaze komentator da ce oni ovaj zuti karton ponistiti nakon sto pregledaju snimak i vide da on nije napravio prekrsaj te da je sudija dao zuti pogresnom igracu

ne znam...vidjet će se u zapisniku razlog za žuti ;)

ako bude prekršaj, onda će poništiti jer ni blizu nije bio ;) ako bude nešto dobacio, uvrijedio sudiju..žuti ostaje ;)
Tomahawk11
Globalni moderator

#3350 Re: Sead Kolašinac

Post by Tomahawk11 »

GeneralBHF wrote:
hodža wrote:Normalno kad je bio najbolji, mislim na Sea :D

Kaze komentator da ce oni ovaj zuti karton ponistiti nakon sto pregledaju snimak i vide da on nije napravio prekrsaj te da je sudija dao zuti pogresnom igracu.
Wrong. Ponistice mu zato sto je to SEO. :D
Post Reply