Sead Kolašinac
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#3326 Re: Sead Kolašinac
Boje se ljudi kako ce ih random svabo ili francuz na poslu pogledati, na ulici. Rece kakav je ono divljacki start na igraca Wolfa, mogo ga je na mrtvo ime polomiti, kakvi ste vi balkanci divljaci. 
- insomnia78
#3327 Re: Sead Kolašinac
De ba, zajebancija
Sto se mene tice, Seo je uz Begovica jedina svijetla stvar u reprezentaciji
-
FreakyStyley
#3328 Re: Sead Kolašinac
SEO (momak je legenda) je rusilac i zelimo da takav ostane.
Cisto zbog sebe, nek se ne zalijece toliko. Ima on previse mase da se tako zajebava. Sila masi daje ubrzanje.
Pogledajte, recimo, Micah Richardsa.
Mlad je, nadoce s godinama. Samo nek se sacuva od povreda.
Cisto zbog sebe, nek se ne zalijece toliko. Ima on previse mase da se tako zajebava. Sila masi daje ubrzanje.
Mlad je, nadoce s godinama. Samo nek se sacuva od povreda.
- Point.
#3329 Re: Sead Kolašinac
A Lula? Pjanic?insomnia78 wrote:De ba, zajebancija
- Pismonosa
- insomnia78
#3331 Re: Sead Kolašinac
Statisticki drugi najbolji strijelac slobodnjaka u EvropiPoint. wrote:A Lula? Pjanic?insomnia78 wrote:De ba, zajebancija
-
biscanka2
#3332 Re: Sead Kolašinac
Pa nije vala ni Spaha,Pjana,Dzeko, Ibra,... pa kad vidis kako ih pljuju i koje komentare pisu, to vis nije razmjenaMOSALJOZE wrote:Nije vam dobro,momak vam nije ništa uradio.(mislim na Sea)
misljenja o nekom ili necem nego istresanje licne frustracije. Bolest, boleeest-nista drugo.
- limeni
#3333 Re: Sead Kolašinac
Ne valja vam kad se setaju po terenu pa vam ne pase ni da se bore...
Seo je uz Besica, Begovica, Spahica i Dzeke najborbeniji igrac repke pa zato idemo jedan dva tri..
he's crazy like a fool
What about it SEO Cool
he's crazy like a fool
What about it SEO Cool
I'm crazy like a fool
What about it SEO Cool
SEO, SEO Cool
SEO, SEO Cool
SEO, SEO Cool
Daddy, SEO Cool
he's crazy like a fool
What about it SEO Cool
I'm crazy like a fool
What about it SEO Cool
Daddy, Daddy Cool
SEO, SEO Cool
Daddy, SEO Cool
SEO, Daddy Cool
he's crazy about her daddy
Oh she believes in him
She loves her SEO COOL
he's crazy like a fool
What about it Daddy Cool
I'm crazy like a fool
What about it SEO Cool
SEO, SEO Cool
SEO, SEO Cool
Seo je uz Besica, Begovica, Spahica i Dzeke najborbeniji igrac repke pa zato idemo jedan dva tri..
he's crazy like a fool
What about it SEO Cool
he's crazy like a fool
What about it SEO Cool
I'm crazy like a fool
What about it SEO Cool
SEO, SEO Cool
SEO, SEO Cool
SEO, SEO Cool
Daddy, SEO Cool
he's crazy like a fool
What about it SEO Cool
I'm crazy like a fool
What about it SEO Cool
Daddy, Daddy Cool
SEO, SEO Cool
Daddy, SEO Cool
SEO, Daddy Cool
Oh she believes in him
She loves her SEO COOL
he's crazy like a fool
What about it Daddy Cool
I'm crazy like a fool
What about it SEO Cool
SEO, SEO Cool
SEO, SEO Cool
- It_is_a_Leclerc
#3334 Re: Sead Kolašinac
Koji Ibra ?! Ibrahimović ili ona sanska stožina koja se šlihtala u reprezentaciju na ime prijateljstva sa Džekom, a ne može se izboriti za prvih 11 ni u FK Kralje ?!biscanka2 wrote:Pa nije vala ni Spaha,Pjana,Dzeko, Ibra,... pa kad vidis kako ih pljuju i koje komentare pisu, to vis nije razmjenaMOSALJOZE wrote:Nije vam dobro,momak vam nije ništa uradio.(mislim na Sea)
misljenja o nekom ili necem nego istresanje licne frustracije. Bolest, boleeest-nista drugo.
- luckylaka
#3335 Re: Sead Kolašinac
biscanka2 wrote:Pa nije vala ni Spaha,Pjana,Dzeko, Ibra,... pa kad vidis kako ih pljuju i koje komentare pisu, to vis nije razmjenaMOSALJOZE wrote:Nije vam dobro,momak vam nije ništa uradio.(mislim na Sea)
- luckylaka
#3336 Re: Sead Kolašinac
Jos uvijek ,,stozina"te kupi za eksereIt_is_a_Leclerc wrote:Koji Ibra ?! Ibrahimović ili ona sanska stožina koja se šlihtala u reprezentaciju na ime prijateljstva sa Džekom, a ne može se izboriti za prvih 11 ni u FK Kralje ?!biscanka2 wrote:Pa nije vala ni Spaha,Pjana,Dzeko, Ibra,... pa kad vidis kako ih pljuju i koje komentare pisu, to vis nije razmjenaMOSALJOZE wrote:Nije vam dobro,momak vam nije ništa uradio.(mislim na Sea)
NEW ARRIVAL IN WINTER
Bosnia-Herzegovina Prva Makedonska Fudbalska Liga Bosnia-Herzegovina Vardar Skopje
Senijad Ibricic
Getty Images
Date of birth: Sep 26, 1985 in Kotor Varoš Jugoslawien (SFR)
Nationality: Bosnia-Herzegovina Bosnia-Herzegovina
Height: 1,81 m
In the team since: Feb 9, 2015
Contract until: -
Current club: Vardar Skopje
Position: Attacking Midfield
Players' agents: Jurkicsport
National player: Bosnia-Herzegovina Bosnia-H.
Market value:
1,76 Mill. £
- It_is_a_Leclerc
#3337 Re: Sead Kolašinac
Prvo, ne govori neistine. Meni smetaju Džeko, Pjanić, Kolašinac, Begović ?! Jedini pravi neprijatelj reprezentacije su oni koji su branili Sušića do 3-0 u Izraelu, a ne nekolicina forumaša koji na igrače gledaju kao na ljude od krvi i mesa, a ne kao olimpske bogove. Drugo, ovo nije tema o stožini iz Sanskog Mosta i nemam namjeru da diskutujem o njegovoj "karijeri" ....
- luckylaka
#3338 Re: Sead Kolašinac
Pa ti si bolan poceo pricu o Sanjaninu koji je cini mi se samo malo mrzi igrac od kralja Emira a o Dzeki,Kolasinu slicno gledas.Pravi navijacIt_is_a_Leclerc wrote:Prvo, ne govori neistine. Meni smetaju Džeko, Pjanić, Kolašinac, Begović ?! Jedini pravi neprijatelj reprezentacije su oni koji su branili Sušića do 3-0 u Izraelu, a ne nekolicina forumaša koji na igrače gledaju kao na ljude od krvi i mesa, a ne kao olimpske bogove. Drugo, ovo nije tema o stožini iz Sanskog Mosta i nemam namjeru da diskutujem o njegovoj "karijeri" ....
- hodža
#3339 Re: Sead Kolašinac
limeni wrote:Ne valja vam kad se setaju po terenu pa vam ne pase ni da se bore...
he's crazy like a fool
What about it SEO Cool
he's crazy like a fool
What about it SEO Cool
I'm crazy like a fool
What about it SEO Cool
SEO, SEO Cool
SEO, SEO Cool
SEO, SEO Cool
Daddy, SEO Cool
he's crazy like a fool
What about it SEO Cool
I'm crazy like a fool
What about it SEO Cool
Daddy, Daddy Cool
SEO, SEO Cool
Daddy, SEO Cool
SEO, Daddy Cool
Oh she believes in him
She loves her SEO COOL
he's crazy like a fool
What about it Daddy Cool
I'm crazy like a fool
What about it SEO Cool
SEO, SEO Cool
SEO, SEO Cool
Aferim momčiluko !!!
Seo je rušilac, i ruši i rušit će dok bude igrao
Pjesma je
Momak je muftija, na Sea mislim

-
biscanka2
#3340 Re: Sead Kolašinac
[/bIt_is_a_Leclerc wrote:Prvo, ne govori neistine. Meni smetaju Džeko, Pjanić, Kolašinac, Begović ?! Jedini pravi neprijatelj reprezentacije su oni koji su branili Sušića do 3-0 u Izraelu, a ne nekolicina forumaša koji na igrače gledaju kao na ljude od krvi i mesa, a ne kao olimpske bogove. Drugo, ovo nije tema o stožini iz Sanskog Mosta i nemam namjeru da diskutujem o njegovoj "karijeri" ....
A vala kad bi sa diskusijom od svih nasih fudbalera odustao mi se nimalo naljutili nebismo
odustajanje i
- It_is_a_Leclerc
#3341 Re: Sead Kolašinac
Ajde nađi mi jednu rečenicu na ovoj temi gdje sam rekao slovo negativno o Kolašincu ili o Džeki ?!luckylaka wrote:Pa ti si bolan poceo pricu o Sanjaninu koji je cini mi se samo malo mrzi igrac od kralja Emira a o Dzeki,Kolasinu slicno gledas.Pravi navijacIt_is_a_Leclerc wrote:Prvo, ne govori neistine. Meni smetaju Džeko, Pjanić, Kolašinac, Begović ?! Jedini pravi neprijatelj reprezentacije su oni koji su branili Sušića do 3-0 u Izraelu, a ne nekolicina forumaša koji na igrače gledaju kao na ljude od krvi i mesa, a ne kao olimpske bogove. Drugo, ovo nije tema o stožini iz Sanskog Mosta i nemam namjeru da diskutujem o njegovoj "karijeri" ....Da posjetimo mozda i ko je najuspjesniji selektor do sada il necemo nije tema.
Evo, kreni odmah. Znam da nije lagano kao lupanje tabela, ali probaj. Vjerujem da ti to možeš.
- luckylaka
#3342 Re: Sead Kolašinac
It_is_a_Leclerc necu da trazim jer ja nisam od onih koji kopaju po postovima starim po 2,3 ili vise godina da bi spustili drugom.Necu da trazim ni postove stare nekoliko dana da bi se sa tobom ubjedjivao ko je u pravu.Evo ja sam preletio.Izvinjavam se javno forumasu It_is_a_Leclerc zato sto sam pogresno prenio da je kritikovao nase reprezentativce.Jos jednom sorry.OkIt_is_a_Leclerc wrote:Ajde nađi mi jednu rečenicu na ovoj temi gdje sam rekao slovo negativno o Kolašincu ili o Džeki ?!luckylaka wrote:Pa ti si bolan poceo pricu o Sanjaninu koji je cini mi se samo malo mrzi igrac od kralja Emira a o Dzeki,Kolasinu slicno gledas.Pravi navijacIt_is_a_Leclerc wrote:Prvo, ne govori neistine. Meni smetaju Džeko, Pjanić, Kolašinac, Begović ?! Jedini pravi neprijatelj reprezentacije su oni koji su branili Sušića do 3-0 u Izraelu, a ne nekolicina forumaša koji na igrače gledaju kao na ljude od krvi i mesa, a ne kao olimpske bogove. Drugo, ovo nije tema o stožini iz Sanskog Mosta i nemam namjeru da diskutujem o njegovoj "karijeri" ....Da posjetimo mozda i ko je najuspjesniji selektor do sada il necemo nije tema.
Evo, kreni odmah. Znam da nije lagano kao lupanje tabela, ali probaj. Vjerujem da ti to možeš.
-
mega_mashcine
#3343 Re: Sead Kolašinac
Opet starter vcrs protiv Mainza.. Mislim na Seo. 
- Mali_Vuk
#3344 Re: Sead Kolašinac
Samo polako Seo, života ti 
- Logovan
- hodža
#3346 Re: Sead Kolašinac
Normalno kad je bio najbolji, mislim na Sea 
Sve što je odradio u odbrani bilo je perfektno, a par puta dobar i u ofanzivi
Žuti karton nije uopšte zaslužio jer je bio 2 m od lika koji je pao...možda je bio neki prigovor koji mi je promakao u toj situaciji.
Što se tiče rušenja, bilo je par situacija. U prvom poluvremenu je bilo jedno uništavanje ramenom i u drugom odličan start, na loptu pa na igrača na ivici 16 m
Nadam se da će ubrzo biti snimak 
Sve što je odradio u odbrani bilo je perfektno, a par puta dobar i u ofanzivi
Što se tiče rušenja, bilo je par situacija. U prvom poluvremenu je bilo jedno uništavanje ramenom i u drugom odličan start, na loptu pa na igrača na ivici 16 m
- MOSALJOZE
#3347 Re: Sead Kolašinac
Nisam gledao rušioca nije mi dobro,ali nikako,hodza hvala na izvještaju(mislim na Seo)
- GeneralBHF
#3348 Re: Sead Kolašinac
Kaze komentator da ce oni ovaj zuti karton ponistiti nakon sto pregledaju snimak i vide da on nije napravio prekrsaj te da je sudija dao zuti pogresnom igracu.hodža wrote:Normalno kad je bio najbolji, mislim na Sea
Sve što je odradio u odbrani bilo je perfektno, a par puta dobar i u ofanziviŽuti karton nije uopšte zaslužio jer je bio 2 m od lika koji je pao...možda je bio neki prigovor koji mi je promakao u toj situaciji.
Što se tiče rušenja, bilo je par situacija. U prvom poluvremenu je bilo jedno uništavanje ramenom i u drugom odličan start, na loptu pa na igrača na ivici 16 m![]()
- hodža
#3349 Re: Sead Kolašinac
ma ništa...pojedi 2 kile ovčavine i misli na rušioca, na Sea mislim, i biće to okMOSALJOZE wrote:Nisam gledao rušioca nije mi dobro,ali nikako,hodza hvala na izvještaju(mislim na Seo)
al nemoj da se ponovi, onda ti nema spasa ako Seo čuje
GeneralBHF » 25/04/2015 08:37
Kaze komentator da ce oni ovaj zuti karton ponistiti nakon sto pregledaju snimak i vide da on nije napravio prekrsaj te da je sudija dao zuti pogresnom igracu
ne znam...vidjet će se u zapisniku razlog za žuti
ako bude prekršaj, onda će poništiti jer ni blizu nije bio
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3350 Re: Sead Kolašinac
Wrong. Ponistice mu zato sto je to SEO.GeneralBHF wrote:Kaze komentator da ce oni ovaj zuti karton ponistiti nakon sto pregledaju snimak i vide da on nije napravio prekrsaj te da je sudija dao zuti pogresnom igracu.hodža wrote:Normalno kad je bio najbolji, mislim na Sea
Sve što je odradio u odbrani bilo je perfektno, a par puta dobar i u ofanziviŽuti karton nije uopšte zaslužio jer je bio 2 m od lika koji je pao...možda je bio neki prigovor koji mi je promakao u toj situaciji.
Što se tiče rušenja, bilo je par situacija. U prvom poluvremenu je bilo jedno uništavanje ramenom i u drugom odličan start, na loptu pa na igrača na ivici 16 m![]()