RUSIJA

Post Reply
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#3326 Re: RUSIJA

Post by japin_mutapi »

ja sam sinoć sanjao putina vozi jugu boja truhle višnje
sreo ga ispred istiklal džamije na otoci ... lagano mi čovjek priđe i kulturno zamoli za jedan zajednički foto

ja pristanem a on zatraži moj mobitel uslika nas, vrati mi mobilni i ode u auto(jugo boja truhle višnje mislim da sam to spomenuo već)

koji lik pomislih i probudih se
Challenger__

#3327 Re: RUSIJA

Post by Challenger__ »

Gotivi te Vlado.
5 0 5

#3328 Re: RUSIJA

Post by 5 0 5 »

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3329 Re: RUSIJA

Post by pici »

Putin bolestan, ne ide u Kazahstan
Izvor: Tanjug

Astana -- Ruski predsednik Vladimir Putin odložio je posetu Kazahstanu planiranu ove sedmice, zbog bolesti, izjavio je jedan zvaničnik kazahstanske vlade.

"Poseta je otkazana. Izgleda da se on (Putin) razboleo", rekao je zvaničnik za Rojters, insistirajući na anonimnosti.

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko trebalo je da se pridruži Putinu i kazahstanskom predsedniku Nursultanu Nazarbajevu na sastanku u prestonici Kazahstana Astani u petak.

Za sada nije poznato da li će Lukašenko otputovati u Astanu.

Portparol Kremlja nije bio dostupan za komentar, a Lukašenkov portparol je odbio da komentariše.
Peskov: Putin nije odložio posetu zbog bolesti

Poseta ruskog predsednika Kazahstanu odložena je za nekoliko dana, a njegov portparol je demantovao glasine da je put odložen jer se Vladimir Putin ne oseća dobro.

"Predsednik je sasvim dobro", rekao je Putinov portparol Dmitrij Peskov agenciji AP, dodajući da će ruski predsednik posetiti Astanu za nekoliko dana.

Nešto ranije, neimenovani zvaničnik kazahstanske vlade rekao je Rojtersu da je Putin odložio za sutra planiranu posetu Kazahstanu zbog bolesti.

SuperVlado s Druge Galaksije je Super Dobro...zar Kremaljski Kepec se more razbolit :shock:
japin_mutapi

#3330 Re: RUSIJA

Post by japin_mutapi »

qooratz bolestan bato
otrovan
insomnia78

#3331 Re: RUSIJA

Post by insomnia78 »

japin_mutapi wrote:qooratz bolestan bato
otrovan
:lol:
insomnia78

#3332 Re: RUSIJA

Post by insomnia78 »

«Il y a des raisons de croire que Zaour Dadaïev a avoué sous la torture», a déclaré Andreï Babouchkine, précisant qu'il avait découvert «de nombreuses blessures» sur le corps de ce Russe tchétchène lorsqu'il lui a rendu une visite dans sa cellule mardi. Une autre membre du Conseil consultatif, journaliste d'un quotidien populaire russe, était présente.

«Nous ne pouvons pas affirmer qu'il a été torturé (...), mais nous avons découvert de nombreuses blessures sur son corps», a indiqué Andreï Babouchkine, précisant qu'il s'agissait notamment des «écorchures» de menottes sur les poignets et les jambes, ainsi que des blessures sur les doigts de pied.
"Imamo razlog da vjerujemo kako je osumnjiceni bio izlozen mucenju" kaze Andrej Babuskin, clan savjetodavnog vijeca za ljudska prava iz Kremlja, dodavsi kako o tome svjedoce brojne povrede na tijelu osumnjicenog koje je otkrio za vrijeme svoje posjete ovom Cecenu u zatvoru
Jos jedan clan savjetodavnog vjeca, novinar jednog popularnog ruskog tabloida je takodjer prisustvovao
"Ne mozemo sa sigurnoscu potvrditi da je bio mucen...ali otkrili smo brojne povrede na njegovom tijelu" kaze Andrej, osim povreda zglobova na rukama i nogama nastalih od lisica imao je i brojne druge povrede po stopalima i prstima
Co0l

#3333 Re: RUSIJA

Post by Co0l »

Sam se mucio da naskodi Putinu.
Kaligula I

#3334 Re: RUSIJA

Post by Kaligula I »

otrovan
Image

...ma ne, povrijedio gležanj na pripremama za natjecanje u klizanju...nego, sumnjiva mi ova njegova partnerka... :P
Kaligula I

#3335 Re: RUSIJA

Post by Kaligula I »

pici wrote:

Astana -- Ruski predsednik Vladimir Putin odložio je posetu Kazahstanu planiranu ove sedmice, zbog bolesti, izjavio je jedan zvaničnik kazahstanske vlade.

"Poseta je otkazana. Izgleda da se on (Putin) razboleo", rekao je zvaničnik za Rojters, insistirajući na anonimnosti.

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko trebalo je da se pridruži Putinu i kazahstanskom predsedniku Nursultanu Nazarbajevu na sastanku u prestonici Kazahstana Astani u petak.

Portparol Kremlja nije bio dostupan za komentar, a Lukašenkov portparol je odbio da komentariše.

Poseta ruskog predsednika Kazahstanu odložena je za nekoliko dana, a njegov portparol je demantovao glasine da je put odložen jer se Vladimir Putin ne oseća dobro.

"Predsednik je sasvim dobro", rekao je Putinov portparol Dmitrij Peskov agenciji AP, dodajući da će ruski predsednik posetiti Astanu za nekoliko dana.

Nešto ranije, neimenovani zvaničnik kazahstanske vlade rekao je Rojtersu da je Putin odložio za sutra planiranu posetu Kazahstanu zbog bolesti.

SuperVlado s Druge Galaksije je Super Dobro...zar Kremaljski Kepec se more razbolit :shock:
...ali i ti tukneš na duhovnog kepeca dok se spuštaš na nivo ponižavanja i tjelesnih uvreda...tako rade djeca kad ostanu bez argumenata...i Napoleon je bo malen pa je opet pokorio pola Evrope i Francuzi ga i dan danas slave i ponose se njime...ako nemaš neke ubojitije municije protiv Putina, onda se okani i manevarske...
pici

#3336 Re: RUSIJA

Post by pici »

Kaligula I wrote:
pici wrote:

...ali i ti tukneš na duhovnog kepeca dok se spuštaš na nivo ponižavanja i tjelesnih uvreda...tako rade djeca kad ostanu bez argumenata...i Napoleon je bo malen pa je opet pokorio pola Evrope i Francuzi ga i dan danas slave i ponose se njime...ako nemaš neke ubojitije municije protiv Putina, onda se okani i manevarske...

pa i napoleon je mali sHupak ko i ovaj tvoj kremaljski Kepec...da i ti nisi malji
pici

#3337 Re: RUSIJA

Post by pici »

Kaligula I wrote:
otrovan
Image

...ma ne, povrijedio gležanj na pripremama za natjecanje u klizanju...nego, sumnjiva mi ova njegova partnerka... :P
Image
pici

#3338 Re: RUSIJA

Post by pici »

četvrtak 12.03.2015 | 19:06
"Brojne rane po telu Dadajeva"

Moskva -- Šef kremaljskog saveta za ljudska prava Mikail Fedotov čeka na dozvolu istražitelja da sutra poseti čečenskog policajca Zaura Dadajeva,

Podsećamo, Dadajev je osumnjičen da je ubio opozicionog aktivistu Borisa Nemcova.

Bivši potpredsednik vlade Nemcov, koji je postao otvoreni kritičar predsednika Putina, ubijen je sa četiri hica iz vatrenog oružja, 27. februara, blizu Kremlja.

Dadajev je navodno potpisao priznanje i u nedelju je optužen za ubistvo, zajedno sa Anzorom Gunaševom, koji je radio za privatno obezbeđenje, prenosi AFP.

Ta dvojica sa još trojicom osumljičenih, nalaze se u pritvoru, ali je juče član kremaljskog saveta za ljudska prava Andrej Babuškin, posle posete Dadadajevu, rekao da je on tvrdi da je nevin i da je priznanje potpisao, jer je bio mučen.

"Ne možemo potvrditi da je bio mučen, ali smo pronašli brojne rane na njegovom telu", kazao je Babuškin za AFP.

Ti navodi su izazvali ostru reakciju istražnog komiteta, pa su istražitelji ispitali i Babuškina i novinara, zbog mogućeg ometanja slučaja.

Amnesti intenešenel je naveo da su Babuškinove tvrdnje postavile veoma ozbiljna pitanja o pravednosti tih postupaka i podstakla špekulacije o mogućem zataškavanju.

Ubistvo Nemcova je zatalasalo opoziciju, koja tvrdi da Kremlj stoji iza ubistva jednog od svojih najvećih kritičara.

Istražitelji su naveli da se razmatra mogućnost da je Nemcov ubijen zbog podrške fransuskom satiričnom magazinu Šarli Hebdo, koji je napadnut zbog objavljivanja uvredljivih slika proroka Muhameda, ali njegovi bliski saradnici to odbacuiju kao apsurd.

Vlasti su takođe navele da se ispituje mogućnost da je Nemcov ubijen ubog kritikovanja uloge Rusije u ukrajinskom sukobu, ili kao pokušaj da se destabilizuje zemlja.
Image
Tito_i_Partija

#3339 Re: RUSIJA

Post by Tito_i_Partija »

To su sve rane koje su mu cionisti nanijeli, i vi vala vjerujete svasta sto se pise. :D
Kaligula I

#3340 Re: RUSIJA

Post by Kaligula I »

http://www.spiegel.de/international/wor ... 22193.html

...konačno je i Spiegel pogledao istini u oči...Amerika ne samo da nije poštovala ukrajinski suverenitet i teritorijalni integritet, nego je na indirektan način izvršila agresiju na Ukrajinu tako što je organizirala oružanu pobunu protiv nje na kijevskim ulicama... vojnoindustrijskom lobiju je primarno stalo do toga da upropasti Sporazum iz Minska i da EU gurne u rat sa Rusijom...od kad mi o tome pričamo, ali nas niko ne sluša... :D ...Njemci, Njemci dobro jutro!....ali bolje ikad nego nikad...samo naprijed...
Avetinho

#3341 Re: RUSIJA

Post by Avetinho »

Kaligula I wrote:http://www.spiegel.de/international/wor ... 22193.html

...konačno je i Spiegel pogledao istini u oči...Amerika ne samo da nije poštovala ukrajinski suverenitet i teritorijalni integritet, nego je na indirektan način izvršila agresiju na Ukrajinu tako što je organizirala oružanu pobunu protiv nje na kijevskim ulicama... vojnoindustrijskom lobiju je primarno stalo do toga da upropasti Sporazum iz Minska i da EU gurne u rat sa Rusijom...od kad mi o tome pričamo, ali nas niko ne sluša... :D ...Njemci, Njemci dobro jutro!....ali bolje ikad nego nikad...samo naprijed...
Dvije rijeci:

Aneksija Krima.

A mlada putincad moze nastaviti kmecati dobro uvjezbanu pjesmicu.
Kaligula I

#3342 Re: RUSIJA

Post by Kaligula I »

Avetinho wrote:
Kaligula I wrote:http://www.spiegel.de/international/wor ... 22193.html

Dvije rijeci:

Aneksija Krima.

A mlada putincad moze nastaviti kmecati dobro uvjezbanu pjesmicu.
...jo,jo da nije bilo Kosova ne bi bilo ni Krima...zašto se brecaš, boli te nešto Aveti?...hajde bježi u noć, jer će uskoro sunce da svane...
japin_mutapi

#3343 Re: RUSIJA

Post by japin_mutapi »

amerika je kriva što je rusija okupirala krim :lol:

pardon ... zaboravih dodati da nas je zavadila cia
eto
Kaligula I

#3344 Re: RUSIJA

Post by Kaligula I »

japin_mutapi wrote:amerika je kriva što je rusija okupirala krim :lol:

pardon ... zaboravih dodati da nas je zavadila cia
eto

...mene su učili da je determinizam filozofsko učenje po kojem je sve što postoji povezano kauzalnim, odnosno uzročno-posljedičnim vezama života i svijeta oko nas...dakle, Kosovo je uzrok, a Krim je posljedica...šta da se radi, čovjek uči dok je živ...inače samo se 'cjepaj', jer je smijeh odlična preventiva duševnoj boli...
japin_mutapi

#3345 Re: RUSIJA

Post by japin_mutapi »

znam ja da tebe boli kosovo "kolevka" civilizcije
ruska okupcija krima neće izliječiti tvoje boli ne preboli

zapravo tu bol liječi samo ponovna okupacija kosova od strane matice
to bi bila posledica a uzrok bi bio ruska geopolitička snaga i uticaj i podrška srbiji

uzročno-posledično NATO vas drži pod kontrolom i hvala im za to
agnostic_front

#3346 Re: RUSIJA

Post by agnostic_front »

Крим је срце Русије!!!
japin_mutapi

#3347 Re: RUSIJA

Post by japin_mutapi »

đe vladimir
General War

#3348 Re: RUSIJA

Post by General War »

japin_mutapi wrote:đe vladimir
Otisao da tetki samo kupi lek :D
pici

#3349 Re: RUSIJA

Post by pici »

SVIJET BRUJI
Da li je Vladamir Putin ubijen? Sedam dana nije viđen, helikopteri oko Kremlja

INTERNET BRUJI O PUTINOVOJ SMRTI: Šta se zaista dešava u Rusiji i otkud ovaj helikopter u centru Moskve? (VIDEO)

Međutim, iako internet bruji o smrti predsednika, zvanični Kremlj uverava sve da je Vladimir Putin sasvim dobro
Helikopter, Vladimir Putin

Image

Vladimir Putin se, navodno, nije pojavio u javnosti još od 5. marta. Sumnje da se nešto čudno dešava i pretpostavke da je ruski predsednik bolestan postale su veće od kada je objavljeno da neće prisustvovati ni sastanku Federalne službe bezbednosti, javlja kineska agencija Sinhua.

Teorije o zdravstvenom stanju ruskog predsednika dokazuje i jučerašnje sletanje vojnog helikoptera u središte Moskve o kojem je trenutno nemoguće pronaći izveštaj u medijima.

Međutim, iako internet bruji o smrti predsednika, zvanični Kremlj uverava sve da je Vladimir Putin sasvim dobro. Naš dobro obavešten izvor iz Moskve je za Telegraf ispričao da je cela priča o helikopteru iskontruisana, kao i da se juče ruski predsednik obratio naciji na ruskoj televiziji.

MISTERIJA: Vladimir Putin nije viđen u javnosti od 5. marta!

Nakon što više od nedelju dana nije zabeležen nijedan izlazak ruskog predsednika, društvene mreže nagađaju o njegovoj smrti.

Uprkos rečima koje treba da umire ljude širom sveta na internetu se pojavila stranica koja odgovara na pitanje “Da li je Putin umro?”.

Dimitrij Peskov je u svojoj izjavi rekao da što se tiče zdravstvenog stanja ruskog predsednika “nema razloga za brigu” i “da je sve u redu”.

ovo nesto ne valja...mada sam kriticar Putina al ovo nije na dobro...
japin_mutapi

#3350 Re: RUSIJA

Post by japin_mutapi »

kukaće rusi za putinom
od blata će ga praviti
Post Reply