ovo danas na Hardenu ili LeBronu
https://youtu.be/osqVxg6SLMg
11 faulova najmanje
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pa i da sexnekim čudom okupe Ball, George, Kawhi i LBJ nisu prvi favoriti za naslov, samim tim ne bi bilo ni dominacije.Itsoktobealone wrote:Vidi ti ovih ostalih fanova sto ih je prpa uhvatila u slucaju ponovne dominacije Lakersa sljedecih 10 godina
NaravnoItsoktobealone wrote:Ko bi bio? GSW?![]()
![]()
spree wrote:Kad je tek usao u ligu igrao je sga, a Granger sfa koliko se ja sjećam. Obje pozicije jako dobro igra, a zna nekada odigrati i pfa mada se bunio u Indiani kad su mu to predložili. Tako da mislim ne bi bilo nikakvih problema da igra sa onom dvojicom, mada glupo pricati o tome kad se nece desiti.kakavdanakneiskustvu wrote:
primarna pozicija mu je ipak krilo
I da dodam i meni je rukavica najbolji odbrambeni pg.
osobito na hardenu,a da se ne svira nista bilo bi mlataranja rukamapirmin wrote:03:15
ovo danas na Hardenu ili LeBronu
https://youtu.be/osqVxg6SLMg
11 faulova najmanje
Alighieri wrote:šteta pa Dirk nije prestigao Wilta u ovoj sezoni. Ko zna hoće li igrati i sljedeće.
Nisu ništa lošiji bez njega.Rob_Atl wrote:Irving out za sezonu...
Tako je. PG je igrao 2, onda se Granger povrijedio pa je bila postava Hill-Stephenson-George-West-Hibbert i kad se vratio Granger nije bio ni 30% prijasnjeg igraca. Dobre su bile one serije Pacers-Heat u finalu Istoka.spree wrote:Kad je tek usao u ligu igrao je sga, a Granger sfa koliko se ja sjećam. Obje pozicije jako dobro igra, a zna nekada odigrati i pfa mada se bunio u Indiani kad su mu to predložili. Tako da mislim ne bi bilo nikakvih problema da igra sa onom dvojicom, mada glupo pricati o tome kad se nece desiti.kakavdanakneiskustvu wrote:
primarna pozicija mu je ipak krilo

Dobre tekme, bilo je tenzije, ali se znalo ko ce proci. Kako samo propade ova Indiana, a igrali su ko na drogama. Nevjerovatan pad Hibberta i Stephensona. Ko da su preko noci zaboravili igrati. Totalno cudno za Hibberta, jer je faktički samo igrao odbranu. Prejak skok sa ravno ispruženim rukama. Izludjivao je sve.Tony Soprano wrote:Tako je. PG je igrao 2, onda se Granger povrijedio pa je bila postava Hill-Stephenson-George-West-Hibbert i kad se vratio Granger nije bio ni 30% prijasnjeg igraca. Dobre su bile one serije Pacers-Heat u finalu Istoka.spree wrote:
Kad je tek usao u ligu igrao je sga, a Granger sfa koliko se ja sjećam. Obje pozicije jako dobro igra, a zna nekada odigrati i pfa mada se bunio u Indiani kad su mu to predložili. Tako da mislim ne bi bilo nikakvih problema da igra sa onom dvojicom, mada glupo pricati o tome kad se nece desiti.
Takozvani "Verticality".spree wrote:Dobre tekme, bilo je tenzije, ali se znalo ko ce proci. Kako samo propade ova Indiana, a igrali su ko na drogama. Nevjerovatan pad Hibberta i Stephensona. Ko da su preko noci zaboravili igrati. Totalno cudno za Hibberta, jer je faktički samo igrao odbranu. Prejak skok sa ravno ispruženim rukama. Izludjivao je sve.Tony Soprano wrote:Tako je. PG je igrao 2, onda se Granger povrijedio pa je bila postava Hill-Stephenson-George-West-Hibbert i kad se vratio Granger nije bio ni 30% prijasnjeg igraca. Dobre su bile one serije Pacers-Heat u finalu Istoka.spree wrote:
Kad je tek usao u ligu igrao je sga, a Granger sfa koliko se ja sjećam. Obje pozicije jako dobro igra, a zna nekada odigrati i pfa mada se bunio u Indiani kad su mu to predložili. Tako da mislim ne bi bilo nikakvih problema da igra sa onom dvojicom, mada glupo pricati o tome kad se nece desiti.
Dobro siTony Soprano wrote:
Takozvani "Verticality".