Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pun grad droge, inspektori, policija i sudstvo ništa ne rade (većina korumpirana, ostatak poštenih nemoćan i digao ruke od svega).
Kod mene u BFazi samo što nisu gudru počeli na tezgi na pijaci prodavati.
Biznis ide kao podmazan, samo dolaze horsaši do zgrade, rade mobilni, vrše se transakcije, gasaju po naselju, škripe gume, jebo Escobara kako ovi u naselju rade. Užasno!
I kome šta reći i prijaviti?!
Zapaliće mi auto do jutra.
Djecu da ne spominjem.
Cherry-Cherry wrote:Prinčevi i princeze sdaovskih matera i baaaba.
Jasta, SDA ovskih. OVi drugi su moralne vertikale! Hajde molim te...
Eto ovdje u Sarajevu se furaju na Ravnogorski pokret...de ba u pravu je...prosjecni zitelj KS je ujedno i jedan prosjecni SDA glavati glasac,kojem je mozak razvijen na nivou amebe zajedno sa intelektualnim spoaobnostima i shvatanjima...
Jbg svo zlo je od njih.
Priča se da je ubijen Rom, koji je maltretirao dječaka svakodnevno, danas mu prijetio sjekirom, pa se brat od tog dječaka potukao sa tim cigom da bi zaštitio brata i eto desilo se šta se desilo
Cherry-Cherry wrote:Jbg svo zlo je od njih.
Priča se da je ubijen Rom, koji je maltretirao dječaka svakodnevno, danas mu prijetio sjekirom, pa se brat od tog dječaka potukao sa tim cigom da bi zaštitio brata i eto desilo se šta se desilo
I neko se čudi tome kako se ubistvo Denisa Mrnjavca desilo u punom tramvaju, a odgovori nam pred nosom svaki dan-svako čuva svoju glavu i gleda svoja posla, jer država štiti kriminalce.
Joj desilo se ubistvo maloljetnika nakon ne znam ni ja sam koliko vremena i odma se pjeni kao da je smak svijeta kad se uopšte zadnje ubistvo desilo u Sarajevu?
Šta reci za ugašeni mladi život rijeci su suvišne..
Svi koji u ovakvim slucajevima spominju bilo koje stranke su bolesni u mozak, u istoj mjeri kao i oni koje optuzuju.
Nije mi jasno kako vas nije stid, odrasle osobe i spustate se tako nisko da svaku jebenu priliku iskoristite da hraknete na neku stranku. Bolest.
Ima ona,."Porodica je osnovna ćelija društva".
Dakle, da li će neko biti nasilnik ili lopovčina,.. u najvećoj mjeri na to utječe porodica, što kroz gene. što kroz odgoj.
Društvo još ima neki utjecaj, a političari nikakav.