dragma wrote:Nije mi bila namjera da te pljujem niti da te vrijeđam ma šta god ti mislio o meni, ja sam svoju grešku uvidio i priznao samo što ti svoju još nisi.Avetinho wrote: Izgleda da ova vrsta ljudi ne umije ni vlastitu gresku priznati a da onako usput za to ne popljuje nekog drugog. Bas kao Celo i Walter.
Podsjećam te, način na koji sam ja "slagao" na isti takav lažeš i ti, osim ako je Decembar trinaesti mjesec u godini!?
Između mjeseca Jula (sedmog mjeseca u godini) i prve trećine Decembra nikako ne može biti period od 6 mjeseci, zar ne?Avetinho wrote: Nema potrebe izmisljati vijesti, kad su strasne vec po sebi. 6 mjeseci.
Ako mi ne vjeruješ uzmi zrnevlje graha ili onako na prste (šta ti je lakše ili kako si već naučio) pa izračunaj.
Ovo je recenica iz tvog linka:
Pazi sad:BEIRUT: Syrian rebels using improvised mortar bombs made of cooking gas canisters killed 311 civilians between July and December this year, an activist group said Friday, condemning the use of the wildly inaccurate weapons.
Jul
Avgust
Septembar
Oktobar
Novembar
Decembar, pa makar i 10 dana, svejedno je sesti mjesec u listi.
Opet tjeras mak na konac. Nije 3 mjeseca da bog kaze, kad si me optuzio da mi neko krivo sapce, a, osim toga, jos jednom samo pokazujes da vrsta ljudi kao sto si ti ili celo ili walter, cak i kad priznaju gresku, mora pljunut na onog drugog po svaku cijenu. Jasno mi je da ti to ne vidis, valjda neki egoizam i narcisoidnost pritisce. Eto kako god hoces, nek je 5 mjeseci i 10 dana.