Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

trcicu trceci

#33201 Re: Edin Džeko

Post by trcicu trceci »

Cetvrti (4) ocjenjeni igrac na cijeloj utakmici :izet: :bih:

imaju ljudi koji prate i razumiju se u fudbal, nije najvaznije dati gol
trcicu trceci

#33202 Re: Edin Džeko

Post by trcicu trceci »

leškarenje wrote:Super :thumbup:
vidi sto se sjebo :lol: ne zna jadnik sta da napise

ali opusti se, ovo su neki debili koji prate pomno utakmicu i ocjenjuju svaki segment, mi vjerujemo u tvoje procjene i da igrac koji ne da gol na utakmici je ustvari kita :thumbup:
shake69

#33203 Re: Edin Džeko

Post by shake69 »

trcicu trceci wrote:Cetvrti (4) ocjenjeni igrac na cijeloj utakmici :izet: :bih:

imaju ljudi koji prate i razumiju se u fudbal, nije najvaznije dati gol
Ocekivano, iako nedostaje taj fckg gol. Niko njemu nece prigovoriti dok Roma pobjedjuje i on ugradi sebe u pobjedu jer je timski igrac kao Mandzukicu sto jebu sve jer se Juve pati i gubi a on dao 2'3 gola, ali je pritisak Edinov, to je evidentno, da opravda status zvijezde u Romi. Nekako, po meni Maicon je igrac koji bi njemu mogao asistirati jer umije probiti stranu i ubaciti loptu a mrki Gervo prije bi bubreg dao za kadavericnu razmjenu nego loptu. :roll:
kamen spoticanja

#33204 Re: Edin Džeko

Post by kamen spoticanja »

jeza u ledja wrote:ja pratim romu od 86e :oops:
Minute? :mrgreen:
Bosanski_kralj

#33205 Re: Edin Džeko

Post by Bosanski_kralj »

leškarenje wrote:Koliko imas godina,odgovori da vidim jesi li ozbiljan sagovornik :zzzz:
Koliko ti imaš godina?
Capajebo

#33206 Re: Edin Džeko

Post by Capajebo »

shake69 wrote: Ocekivano, iako nedostaje taj fckg gol. Niko njemu nece prigovoriti dok Roma pobjedjuje i on ugradi sebe u pobjedu jer je timski igrac kao Mandzukicu sto jebu sve jer se Juve pati i gubi a on dao 2'3 gola, ali je pritisak Edinov, to je evidentno, da opravda status zvijezde u Romi. Nekako, po meni Maicon je igrac koji bi njemu mogao asistirati jer umije probiti stranu i ubaciti loptu a mrki Gervo prije bi bubreg dao za kadavericnu razmjenu nego loptu. :roll:
Gervinho mi ne djeluje u potpunosti kao sebican igrac. Jebe ga samo sto ne zna, zna samo trcati ako nema niko ispred njega :D
Bosanski_kralj

#33207 Re: Edin Džeko

Post by Bosanski_kralj »

leškarenje wrote:
Bosanski_kralj wrote:
leškarenje wrote:Koliko imas godina,odgovori da vidim jesi li ozbiljan sagovornik :zzzz:
Koliko ti imaš godina?
46
:shock:
Sad još jadnije i žalosnije izgleda tvoje pisanje.
trcicu trceci

#33208 Re: Edin Džeko

Post by trcicu trceci »

-Prestazione maiuscola.
Grande Dzeko, grande maicon e grande manolas.

-Semplicemente dzeko tiene palla in mezzo al campo, fa salire le fasce, fa respirare la squadra e crea varchi in area con il suo fisico

-Io invece dico, che Dzeko è proprio la sua nostra fortuna !!.... Tutti pensavano (tifosi della Roma compresi) e molti lo pensano ancora, che Dzeko sia il classico attaccante di area di rigore che fa molti gol, ma non è così !... In realtà, lui si attira addosso le marcature dei difensori avversari e in questo modo crea molto spazi per gli altri (Gervinhio, Falque, Iturbe e anche Salah anche se oggi nn c'era !!) E infatti gli altri segnano !!

Navijaci su odusevljeni i hvale njegovu igru u veznom redu, a posebno ovaj posljednji gdje govori kako on stvara ostalim prostor. Kada je neko kvalitet to se primijeti
trcicu trceci

#33209 Re: Edin Džeko

Post by trcicu trceci »

Kako ga nahvalise navijaci Rome ja se pogubio citajuci sad :roll: mislim znam da je dobar ali oni su bas zadovoljni

i sta kaze koliko ima godina :-) Zaista neozbiljno za njegove godine, cak i zalosno
Bosanski_kralj

#33210 Re: Edin Džeko

Post by Bosanski_kralj »

leškarenje wrote:
Bosanski_kralj wrote: :shock:
Sad još jadnije i žalosnije izgleda tvoje pisanje.
Koga briga sta ti mislis :kakoste:
Eh da samo ja tako mislim.
Last edited by Bosanski_kralj on 28/10/2015 23:12, edited 1 time in total.
palermo

#33211 Re: Edin Džeko

Post by palermo »

hebo ti i ovaj forum (kažu načitanijeg portala u BiH) kad može jedan čovjek da zajebava sve nas.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#33212 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

trcicu trceci wrote:-Prestazione maiuscola.

-Semplicemente dzeko tiene palla in mezzo al campo, fa salire le fasce, fa respirare la squadra e crea varchi in area con il suo fisico

-Io invece dico, che Dzeko è proprio la sua nostra fortuna !!.... Tutti pensavano (tifosi della Roma compresi) e molti lo pensano ancora, che Dzeko sia il classico attaccante di area di rigore che fa molti gol, ma non è così !... In realtà, lui si attira addosso le marcature dei difensori avversari e in questo modo crea molto spazi per gli altri (Gervinhio, Falque, Iturbe e anche Salah anche se oggi nn c'era !!) E infatti gli altri segnano !!

Navijaci su odusevljeni i hvale njegovu igru u veznom redu, a posebno ovaj posljednji gdje govori kako on stvara ostalim prostor. Kada je neko kvalitet to se primijeti
Vjeruj mi da to i laik vidi samo ne vide oni koji ga nesto jednostavno ne mogu...valjda ih jebe plavo kroz cijeli zivot
trcicu trceci

#33213 Re: Edin Džeko

Post by trcicu trceci »

Edit - Libero-, nemoj takve nadimke uvrjedljivog karaktera za druge forumase. Javna opomena!!!

Okanite se medjusobne prepirke na licnoj osnovi. Fokusirasjte se na tem(e)u.

Ako nastavite, neminovni vid sankcija su banovi.
trcicu trceci

#33214 Re: Edin Džeko

Post by trcicu trceci »

leškarenje wrote:
palermo wrote:hebo ti i ovaj forum (kažu načitanijeg portala u BiH) kad može jedan čovjek da zajebava sve nas.
:shock: sta vas bolan zajebavam,pa gledam i ja utakmice ...pisem ono sto vidim,a haj ti meni otvori oci i napisi sve dobre stvari koje je Edin napravio u ove zadnje dvije utakmice.Ako hoces da ti napisem ono sto sam ja vidio,mrsko mi se ponavljati jer sam to vec pet puta uradio,ali ako hoces ponovicu.
evo ti iznad vatreni navijaci Rome sta su napisali, mada sumnjam da znas italijanski jezik :sad:

ako ne kontas slova, evo ti brojke: 4 ocjenjeni igrac na utakmici :izet:
hrasno38

#33215 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:Ne znam talijanski ko i 99% raje ovdje,hajde daj nam prevod na brzaka :roll:
imas google translator:)
trcicu trceci

#33216 Re: Edin Džeko

Post by trcicu trceci »

hrasno38 wrote:
leškarenje wrote:Ne znam talijanski ko i 99% raje ovdje,hajde daj nam prevod na brzaka :roll:
jah, mislis da je on cuo za to
hrasno38

#33217 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:
hrasno38 wrote:
Ma ne mozes ondje nista skontati,je li opet odbrana mogla na tusiranje ko i u onom prevodu od proslog kola :D
jes jes preznojili se....pa sa malo usculi :D
bingov buraz

#33218 Re: Edin Džeko

Post by bingov buraz »

Akumulira energiju za Irce :mrgreen:
Veceras rutinski,zavrsnica malo slabija al kad procepi prstace na sve strane,u polju odlican i navijaci i trener to vide.
argyle

#33219 Re: Edin Džeko

Post by argyle »

hrasno38 wrote:
trcicu trceci wrote:-Prestazione maiuscola.

Vjeruj mi da to i laik vidi samo ne vide oni koji ga nesto jednostavno ne mogu...valjda ih jebe plavo kroz cijeli zivot
Na brzinu: Odlicna utakmica. Dzeko je nasa sreca jer svojom igrom privlaci protivnicku odbranu na sebe i tako olaksava posao saigracima. Nije klasicni centrafor koji daje mnoge golove i igra blizu gola. Drzi loptu na sredini terena, daje priliku timu da dise i da ide naprijed po stranama.
Last edited by argyle on 28/10/2015 23:33, edited 1 time in total.
ganjeta

#33220 Re: Edin Džeko

Post by ganjeta »

bingov buraz wrote:Akumulira energiju za Irce :mrgreen:
Veceras rutinski,zavrsnica malo slabija al kad procepi prstace na sve strane,u polju odlican i navijaci i trener to vide.
Džaba sve kad se na klixu ne vidi, karina njima što kao oni vide :lol: .
bingov buraz

#33221 Re: Edin Džeko

Post by bingov buraz »

ganjeta wrote:
bingov buraz wrote:Akumulira energiju za Irce :mrgreen:
Džaba sve kad se na klixu ne vidi, karina njima što kao oni vide :lol: .
Zluradost neostvarenih forumasa je nazalost nesto na sto se vec trebalo naviknuti mada razumijem da prag tolerancije nije u svakog isti.
trcicu trceci

#33222 Re: Edin Džeko

Post by trcicu trceci »

U subotu protiv Intera. Osjecam da ce Dzeko odluciti utakmicu. Ako tu pobijede, tesko ih neko moze stici. Vidi se da je ove sezone Roma klasa iznad svih. A sto je najvaznije, Dzeku novi trofej. Tri trofeja u 3 razlicite lige.

Nakon Rome, lagano u Barcu, oni vole visoke igrace
todd_smith

#33223 Re: Edin Džeko

Post by todd_smith »

trcicu trceci wrote:U subotu protiv Intera. Osjecam da ce Dzeko odluciti utakmicu. Ako tu pobijede, tesko ih neko moze stici. Vidi se da je ove sezone Roma klasa iznad svih. A sto je najvaznije, Dzeku novi trofej. Tri trofeja u 3 razlicite lige.

Nakon Rome, lagano u Barcu, oni vole visoke igrace
Tako i zadnjih par sezona, na pocetku Roma krene i onda flop.

Kada na proljece ovako budu igrali, onda se moze reci da su iznad ostalih.

Inter i Napoli su opasne ekipe.
bingov buraz

#33224 Re: Edin Džeko

Post by bingov buraz »

Inter ima previse "nasih" da bi osvojio,mentalita balkan ce im dohakati :mrgreen:
ganjeta

#33225 Re: Edin Džeko

Post by ganjeta »

Ma kakav Inter, neće među prve tri završiti.

Ljajić, Brozović, Perišić da donesu titulu? :lol:

Novi prvak će biti između Rome i Napolia.

Kako se za Edina lijepe titule, zar je u opšte pitanje ko će biti novi prvak?
Post Reply