Uspješna privatna poduzetnica, obrazovana, majka, domačica...a prije i iznad svega... čestita, poštena, vrijedna, hrabra... bez dlake na jeziku...

pa bas nasao sliku s perikomkmirsad wrote:Kandidatkinja Naše Stranke za Skupštinu TK...![]()
Amela je plavusakmirsad wrote:Nemam pojma da je perika, ali to joj ne umanjuje kvalitete...![]()
Jel ono i ti bi crnka...
Ima, samo što postoji velika sumnja da nisu spremni ni voljni da preuzmu odgovornost. Više vole status opozicije. Ne odgovaraš ni za šta, a lak je posao kritikovati vlast.Ci-Nick wrote:Naša stranka je u svakom slučaju drugačija od ostalih.
Najmanje ruralnog, najviše žena, najmanje ljudi uprljanog obraza politikom i korupcijom, jedina stranka koja je podržavala svaku dobru ideju bez obzira od koga dolazi.
Dakle najmanje su radili za sebe lično a najviše za narod. Ima tu dovoljno razloga da im se da glas.
A niko ne sumnja u one koji su bili vlast i koji nas godinama otvoreno i dokazano levate.drug_profi wrote:Ima, samo što postoji velika sumnja da nisu spremni ni voljni da preuzmu odgovornost. Više vole status opozicije. Ne odgovaraš ni za šta, a lak je posao kritikovati vlast.Ci-Nick wrote:Naša stranka je u svakom slučaju drugačija od ostalih.
Najmanje ruralnog, najviše žena, najmanje ljudi uprljanog obraza politikom i korupcijom, jedina stranka koja je podržavala svaku dobru ideju bez obzira od koga dolazi.
Dakle najmanje su radili za sebe lično a najviše za narod. Ima tu dovoljno razloga da im se da glas.
Novak20 wrote:A niko ne sumnja u one koji su bili vlast i koji nas godinama otvoreno i dokazano levate.drug_profi wrote:Ima, samo što postoji velika sumnja da nisu spremni ni voljni da preuzmu odgovornost. Više vole status opozicije. Ne odgovaraš ni za šta, a lak je posao kritikovati vlast.Ci-Nick wrote:Naša stranka je u svakom slučaju drugačija od ostalih.
Dakle najmanje su radili za sebe lično a najviše za narod. Ima tu dovoljno razloga da im se da glas.![]()
Glasajte u KS svi za NS pa se neće moći izvuči od vlasti.
Imam i gdje je crvenokosa...plain vanilla wrote:Amela je plavusakmirsad wrote:Nemam pojma da je perika, ali to joj ne umanjuje kvalitete...![]()
Jel ono i ti bi crnka...ovo je ona nesto isprobavala

Ma s FbTomahawk11 wrote:mirso mafijo, kazuj otkud ti slike
Zgodna, pametna....i još pravi dobre torteplain vanilla wrote:Ma s FbTomahawk11 wrote:mirso mafijo, kazuj otkud ti slike
Bolje nek stavi slike Amelinih torti
za ajvar ne znamTomahawk11 wrote:Zgodna, pametna....i još pravi dobre torteplain vanilla wrote: Ma s Fb
Bolje nek stavi slike Amelinih torti![]()
Zna li i ajvar praviti?
Dostavlja li u Sa?plain vanilla wrote: za ajvar ne znam(a i nije ti to neki plus
) , ali Amela se profesionalno bavi pravljenjem torti i dobra je u tome
plain vanilla wrote:Ma s FbTomahawk11 wrote:mirso mafijo, kazuj otkud ti slike
Bolje nek stavi slike Amelinih torti
Mirso ce ti donijeti na vrata, samo reciTomahawk11 wrote:Dostavlja li u Sa?plain vanilla wrote: za ajvar ne znam(a i nije ti to neki plus
General War wrote:plain vanilla wrote:Ma s FbTomahawk11 wrote:mirso mafijo, kazuj otkud ti slike
Bolje nek stavi slike Amelinih torti![]()
Sto se mene tice, NS dzuture na kantonalnom nivou ostalo cu viditi za federalni nivo.
plain vanilla wrote:Mirso ce ti donijeti na vrata, samo reciTomahawk11 wrote:Dostavlja li u Sa?plain vanilla wrote: za ajvar ne znam(a i nije ti to neki plus
![]()
Bez sale, ok je Amela, glasaci NS iz TK je slobodno mogu zaokruziti
Donjet će ti vanila... ona ti stalno u Sarajevu... a da vidiš kakv ajvar pravi... naruči teglu za probu... prva... gratis.Tomahawk11 wrote:Dostavlja li u Sa?plain vanilla wrote: za ajvar ne znam(a i nije ti to neki plus
Čuj to....a nikad se ne javi....razočarala je kao žena i drugaricakmirsad wrote:Donjet će ti vanila... ona ti stalno u Sarajevu... a da vidiš kakv ajvar pravi... naruči teglu za probu... prva... gratis.Tomahawk11 wrote:Dostavlja li u Sa?plain vanilla wrote: za ajvar ne znam(a i nije ti to neki plus
Ci-Nick wrote:Naša stranka je u svakom slučaju drugačija od ostalih.

Javit će se... kad naručiš ajvar...Tomahawk11 wrote: Čuj to....a nikad se ne javi....razočarala je kao žena i drugarica![]()
Ovim putem išćem dvije tegle, odmahkmirsad wrote:Javit će se... kad naručiš ajvar...Tomahawk11 wrote: Čuj to....a nikad se ne javi....razočarala je kao žena i drugarica![]()
Serdzadu mi odmah kraj njekmirsad wrote:Kandidatkinja Naše Stranke za Skupštinu TK...![]()
Uspješna privatna poduzetnica, obrazovana, majka, domačica...a prije i iznad svega... čestita, poštena, vrijedna, hrabra... bez dlake na jeziku...