Dešavanja u Srbiji

animals

#33201 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

Uostalom narod koji tezi prema Rusima i proruski je orijentisan, ne zasluzuje buducnost,,
vivaldi

#33202 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

NajdraziVodjaa wrote:Inace interesantno je kako su na zapadu svi odusevljeni ovim potezom cim je gay kompetencija se ne dovodi u pitanje...
haj ne valjaj gluposti, kakvo crno dodvoravanje i odusevljenje u politici :-)

amere zanima ruski uticaj u srbiji, a ruse hoce li srbija u nato. jebe se i jednim i drugim sta vucic jede ili sta brnabicka mece u vaginu
animals

#33203 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

Samo pitanje je koliko ce Vucicu da se dozvoli da se igra Tita..
vivaldi

#33204 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

animals wrote:Samo pitanje je koliko ce Vucicu da se dozvoli da se igra Tita..
naravno da hoce. vucic je svoju najvecu slabost pretvorio u snagu. i ameri i rusi ga mogu sjebat ako se namerace vrlo brzo, ali su svjesni da u tom slucaju gube. ako ga ameri sruse, srbija ode rusima, ako ga rusi sruse, okrenuce se skroz zapadu. on sam po sebi je nebitan i jednim i drugim, a do sada je jako dobro balansirao, a sa ovim potezom to i nastavlja.

ana po ukusu zapada, dacic po ukusu rusa...bolje kontorlisan nivo relativnog nezadovoljstva u cijelini, nego alarmantna kolicina nezadovoljstva na polovini.
animals

#33205 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

Srbija je u okruzenju Nato drzava, i ne moze sama izolovana da opsatane dugo..
animals

#33206 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

Ili moze da glumi Kubu..
NajdraziVodjaa

#33207 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by NajdraziVodjaa »

animals wrote:
NajdraziVodjaa wrote:Pa mislis ne idu u Rusiju da rade? Sta podrazumjevas pod zapad? Ako mislis na evropsku uniju pa uzmi kartu i pogledaj dje je Rusija pa ces vidjeti zasto je logicno da ce vise srba otici prije u Austriju nego Rusiju isto ko sto ce otici prije u Austriju nego u Francusku ili Britaniju...

Uostalom zasto je bitno ako odlaze na zapad da moraju biti prozapadno orjentisani? Nije li milione arapa muslimana doslo na zapad pa mi njihove drzave ne djeluju zapadno orjentisane a ni oni sami iako su primljeni i zive u tim drzavama bas mi ne djeluju zapadno orjentisani niti prilagodljivi tom nacinu zivota posto se svako malo raznose i rokaju po javnim mjestima?
Idu u Sjevernu Ameriku i Australiju, a ne u Rusiju..
sto li Boze..
radi boljeg zivota..
u Rusiji nema boljeg zivota..
Vidim bio si u Rusiji :lol:
Uostalom narod koji tezi prema Rusima i proruski je orijentisan, ne zasluzuje buducnost,,
Tako je, ne zasluzuje buducnost sve pobiti plinom u konc logorima samo demokratksi i prozapadno! :thumbup:
Srbija je u okruzenju Nato drzava, i ne moze sama izolovana da opsatane dugo..
uuuu sile i drzava :lol:
vivaldi

#33208 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

animals wrote:Srbija je u okruzenju Nato drzava, i ne moze sama izolovana da opsatane dugo..
ne mora da znaci. biranje izmedju rusa i amera nije biranje izmedju sladoleda od jagode ili sladoleda od cokolade. svrstavanje na jednu stranu bi donjelo odmazdu druge strane, a odmazda (cija god bi bila) bi bila devastirajuca - doslovno.

pade mi na pamet jedan primjer. negdje prosle godine kad je bila neka delegacija americkih kongresmena u srbiji, neko iz vlade (nije vucic, ne sjeam se) je poslije sastanka to skoro duhovito srocio "amerikanci su konstatovali da je srbija previse ovisna u ruskom gasu, ali ne ponudise nam nikakvu alternativu".

ali gas, nafta, propast poljoprivrede i povlacenje mnogih zapadnih investicija koje su u srbiju dosle ne zbog srbije vec zbog bescarinskog izvoza (koji bi narvano odmah bio ukinut u slucaju opcije nato) u rusiju i ekonomski knock out koji bi nakon toga uslijedio je "dobra vijest". losa vijest bi bila totalni rascjep drustva i nemiri sa neizvjesnim epilogom. naravno identican scenarij bi prijetio i u obrnutom slucaju
Maraschino

#33209 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Kako rece onaj, ako nas napadnu Rusi branit ce nas NATO a ako nas napadne NATO neka nam je Bog na pomoci. :D
arzuhal

#33210 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by arzuhal »

vivaldi wrote: losa vijest bi bila totalni rascjep drustva i nemiri sa neizvjesnim epilogom. naravno identican scenarij bi prijetio i u obrnutom slucaju
Amin :thumbup:
vivaldi

#33211 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

:lol: :lol: ma htjedoh tu opasku dodat u zagradi jer sam znao da ce je neko napisati, al zaboravih
Point.

#33212 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Point. »

NajdraziVodjaa wrote:
animals wrote:
NajdraziVodjaa wrote:Pa mislis ne idu u Rusiju da rade? Sta podrazumjevas pod zapad? Ako mislis na evropsku uniju pa uzmi kartu i pogledaj dje je Rusija pa ces vidjeti zasto je logicno da ce vise srba otici prije u Austriju nego Rusiju isto ko sto ce otici prije u Austriju nego u Francusku ili Britaniju...

Uostalom zasto je bitno ako odlaze na zapad da moraju biti prozapadno orjentisani? Nije li milione arapa muslimana doslo na zapad pa mi njihove drzave ne djeluju zapadno orjentisane a ni oni sami iako su primljeni i zive u tim drzavama bas mi ne djeluju zapadno orjentisani niti prilagodljivi tom nacinu zivota posto se svako malo raznose i rokaju po javnim mjestima?
Idu u Sjevernu Ameriku i Australiju, a ne u Rusiju..
sto li Boze..
radi boljeg zivota..
u Rusiji nema boljeg zivota..
Vidim bio si u Rusiji :lol:
I ti kao teski rusofil iz Istocnog Sarajeva si rekao da bi radije na Zapad. Jel ono bijase lose vrijeme u Rusiji razlog ili. :-)
NajdraziVodjaa

#33213 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by NajdraziVodjaa »

Prva bavarska brigada ponovo laze!
Bodkin

#33214 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bodkin »

animals wrote:Uostalom narod koji tezi prema Rusima i proruski je orijentisan, ne zasluzuje buducnost,,
Rece neko ko zivi u gradu u cijen se centru nalazi ogroman spomenik rusima :izet:
animals

#33215 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

Bodkin wrote:
animals wrote:Uostalom narod koji tezi prema Rusima i proruski je orijentisan, ne zasluzuje buducnost,,
Rece neko ko zivi u gradu u cijen se centru nalazi ogroman spomenik rusima :izet:
Pa taj spomenik im je nametnut, ba kao i izbjeglice..
Bodkin

#33216 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bodkin »

animals wrote:
Bodkin wrote:
Pa taj spomenik im je nametnut, ba kao i izbjeglice..
:lol: odlicno
Point.

#33217 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Point. »

NajdraziVodjaa wrote:Prva bavarska brigada ponovo laze!
Nemoj da ti kopam post Dobrice.
NajdraziVodjaa

#33218 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by NajdraziVodjaa »

Slobodno...mozda ti pomogne da shvatis ako par puta procitas...ponavljanje je majka znanja
CSKA

#33219 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Sta je sad ovo ?

Duraković za N1: Izvinjavam se Jankoviću ako sam čuo laž

Bivši načelnik općine Srebrenica i predsjednik Organizacionog odbora za obilježavanje 22. godišnjice genocida u Srebrenici, Ćamil Duraković izvinio se Saši Jankoviću, lideru Pokreta Slobodni Građani Srbije na neistinitim glasinama da je Janković bio u Bijeljini sa Šešeljem, početkom devedesetih godina.

"Prije svega ja se ne sjećam da sam išta tvrdio, ja sam rekao da sam u neformalnim razgovorima to čuo. Tvrditi i čuti su dvije različite stvari, nije to moja tvrdnja. I on sam ako pogleda, a ne da gleda u naslov - vidjet će da sam drugačije rekao. Ja jesam čuo, a ako on smatra da to nije istina, evo - ja se izvinjavam. Ali zaista sam čuo", kazao je Duraković.

"Imao sam direktno pitanje uvažene voditeljice koja me pitala, i ja sam odgovorio na to pitanje, da sam čuo. Ono što želim reći, naš poziv je otišao na e-mail adresu gospodina Jankovića na koji mi nismo dobili nikakav odgovor, dakle vraća nam se e-mail. Naša pozivnica stoji, a u pokušaju da dođemo do gospodina Jankovića od naših izvora u Srbiji smo saznali, odnosno čuli da je on 1991., 1992. bio u Bijeljini sa Arkanovcima, Šešeljovcima, ne interesuje me. Ja sam to čuo. Ne tvrdim. I evo, ponovo ne tvrdim, jer nisam bio u Bijeljini, nisam ga vidio i nisam siguran u to, ali sam čuo", pojasnio je Duraković.

http://ba.n1info.com/a170301/Vijesti/Vi ... o-laz.html

Da li je i Durakovic na Vucicevom platnom spisku ili je Jankovic stvarno ubijao u Bijeljini 1992.

Jos sve da bude cudnije,Jankovic je jedini politicar iz Srbije koji uz Jovanovica priznaje genocid u Srebrenici.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#33220 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

ma tace Ćetalj
pici

#33221 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

Grabar-Kitarović definitivno na Vučićevoj inauguraciji
Image

sad kad saHare zasijaju po kalimegdanu i ciganliji... :thumbup:
pici

#33222 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

Image

prdCenice...

MOLIM!!!
CSKA

#33223 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Ode Djosa.

Glumac Bogoljub Mitić, poznatiji kao Bata Đoša preminuo je jutros u 49. godini u Beogradu, potvrđeno je Blicu.

Kako je prenosi portal Žena, vest o tome da je popularni glumac preminuo potvrdio je direktor leskovačkog pozorišta, Stanislav Grujić, koji je rekao da mu je pre sat vremena tužnu vest javio Predrag Smiljković, poznatiji kao Tika Špic. On je preminuo od posledica srčanog udara.

Svoj glumački talenat pokazao je u mnogim ostvarenjima, i to uprkos tome što nakon srednje škole nije upisao glumu. Vodio se kao glumac amater, ali ga to ni na koji način nije sprečilo da pokaže svoj raskošni talenat u ostvarenjima poput "Porodično blago", "A sad adio", "Agencija za SIS", "Seljaci", i mnogim drugim ostvarenjima.

Bogoljub je bio oženjen i iza sebe je ostavio suprugu i dve ćerke.

http://www.blic.rs/kultura/vesti/premin ... sa/y0gv5eg
mO k3

#33224 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

pici wrote:Image

prdCenice...

MOLIM!!!
ovo neka nova slika?
spreca

#33225 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

mO k3 wrote: