NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kakavdanakneiskustvu
#33201 Re: NBA - National Basketball Association
1996. pored pippena,rodmana,hakeema,mutomba ,robinsona biti progalsen najboljim defanzivcem godine a biti play,to je mogao samo payton
-
kakavdanakneiskustvu
#33202 Re: NBA - National Basketball Association
westbrook blizu triple double prosjeka
- Ironman_88
#33203 Re: NBA - National Basketball Association
Šta se tačno dešava sa Kawhi-em? Nisam pratio detaljno situaciju, ali kad sam u nedjelju gledao San Antonio-Huston, komentator je nakratko sugerirao da nije samo ozljeda u pitanju, već da su također narušeni međuljudski odnosi na relaciji njega i rukovodstva ekipe i da ne trebamo biti previše iznenađeni ako na ljeto promjeni sredinu.
- Tony Soprano
#33204 Re: NBA - National Basketball Association
Jbg, izgleda tako. Ali u narednih 5 tekmi, mora imati prosjek 12.2, tj. uhvatiti 61 skok u 5 tekmi, koliko je to realno, nisam siguran.kakavdanakneiskustvu wrote:westbrook blizu triple double prosjeka
-
kakavdanakneiskustvu
#33205 Re: NBA - National Basketball Association
Tony Soprano wrote:Jbg, izgleda tako. Ali u narednih 5 tekmi, mora imati prosjek 12.2, tj. uhvatiti 61 skok u 5 tekmi, koliko je to realno, nisam siguran.kakavdanakneiskustvu wrote:westbrook blizu triple double prosjeka
tri utakmice su mu preostale,dvije je propustio u sezoni,sinoc je imao 16,nije ovo nemoguce
- Tony Soprano
#33206 Re: NBA - National Basketball Association
Nisam na to obracao paznju, predpostavio sam da je igrao sve i da im je ostalo jos 5 utakmica. Ovako mu treba 41 skok u 3 tekme, to je skoro 14 po tekmi, tesko, ali volio bih da ponovi. 
-
kakavdanakneiskustvu
#33207 Re: NBA - National Basketball Association
Tony Soprano wrote:Nisam na to obracao paznju, predpostavio sam da je igrao sve i da im je ostalo jos 5 utakmica. Ovako mu treba 41 skok u 3 tekme, to je skoro 14 po tekmi, tesko, ali volio bih da ponovi.
mislim da bi i sa npr. 9,98 to zaokruzili na 10 skokova u prosjeku,tako mozda mu bude dovoljno i 38 skokova u zadnje tri tekme
- Tony Soprano
#33208 Re: NBA - National Basketball Association
Mislim da ne ide tako, ne zaokruzuju nista, jer pogledaj kako rade za 50-40-90 klub:

Svi oni u ovim sezonama nisu uvedeni u 50-40-90 klub.

Svi oni u ovim sezonama nisu uvedeni u 50-40-90 klub.
-
kakavdanakneiskustvu
#33209 Re: NBA - National Basketball Association
jedno su procenti šuta,nešto drugo kad neko ima 799 poena na 80 tekmi,to se racuna kao prosjek od 10 poena,ne od 9,9,pa i sad ima 9,86 skokova a na basketballreference,na espn mu to vode kao 9,9 skokova prosječno
- Raigor Stonehoof
#33210 Re: NBA - National Basketball Association
Sta ce im 3 SF-aItsoktobealone wrote:Lakersi spremni poslati Ingrama, Randle, Cavs pick i Harta u trejdu za Kawhia. Onda preko ljeta dovesti LeBrona i PGa. Legit source.
-
kakavdanakneiskustvu
#33211 Re: NBA - National Basketball Association
i ja to kontam,ko fol ce im george ili kawhi biti bek šuterRaigor Stonehoof wrote:Sta ce im 3 SF-aItsoktobealone wrote:Lakersi spremni poslati Ingrama, Randle, Cavs pick i Harta u trejdu za Kawhia. Onda preko ljeta dovesti LeBrona i PGa. Legit source.
-
Itsoktobealone
#33212 Re: NBA - National Basketball Association
Ingram na kecu (igrao ove sezone tako) a može igrati i dvicu i tricu. Hart na dvici ili trici. Randle dole pod košem na 4.Raigor Stonehoof wrote:Sta ce im 3 SF-aItsoktobealone wrote:Lakersi spremni poslati Ingrama, Randle, Cavs pick i Harta u trejdu za Kawhia. Onda preko ljeta dovesti LeBrona i PGa. Legit source.
-
kakavdanakneiskustvu
#33213 Re: NBA - National Basketball Association
covjek je mislio valjda na georgea,jamesa i leonarda
- pirmin
#33214 Re: NBA - National Basketball Association
Zadnja fransiza gdje bi mogao zamisliti Kawhija su LAL.

-
Itsoktobealone
#33215 Re: NBA - National Basketball Association
Sto li zivota ti? Rođen u LA-u gdje je završio osnovu i srednju školu. Sam voli Lakerse a i ujak (koji mu je zakletva) mu je veliki fan Lakersa. Plus, odbio je ugovor sa Jordanom oko patika. Navodno želi veliki sponzorski ugovor a takav ne može dobiti u San Antoniu. Jes inace tih momak a Hollywood je sve suprotno al' i gori su se navikli. Lakersi si ovdje legit prijetnja.
I Spursi bi izgledali više nego dobro sa ovim igračima:
PG: Dejounte Murray
SG: Josh Hart
SF: Brandon Ingram
PF: Julius Randle
C: LaMarcus Aldridge
- spree
#33216 Re: NBA - National Basketball Association
Nista nije s visoka, nego nemaju nikakve sanse proci do finala. Ekipe koje oni mogu proci su min, nop, eventualno den ili lac. Ostalo sve gube 100%. Moze i neka opkladashake69 wrote:Sveznalico, zaboljet ce te vrat gledajuci s visine. Ko tvrdi da ce do finala? Napisao sam da su konkurentni i da mogu mozda i do finala, (slicno je i i E.Avdic napisao neki dan) ali Western conference. Sa svim najboljim ekipama su bili egal i pobjedjivali ili gubili vrlo tijesno u posljednjim sekundama po kos-dva razlike a jedino su ih razbili Raptorsi iako su s Istoka.spree wrote:cuj portland do finala. po zivot da nece utah proci.
S Harkless i Davisom oni ce biti najnepozeljniji protivnik u prva dva kola do finala.
- spree
#33217 Re: NBA - National Basketball Association
Pa George sad igra sga i to mu je primarna pozicija. A kawhi i LeBron mogu igrati pfa komotno. Bila bi to prestrasna ekipa, ali cisti sumnjam da ima ista od toga.kakavdanakneiskustvu wrote:i ja to kontam,ko fol ce im george ili kawhi biti bek šuterRaigor Stonehoof wrote:Sta ce im 3 SF-aItsoktobealone wrote:Lakersi spremni poslati Ingrama, Randle, Cavs pick i Harta u trejdu za Kawhia. Onda preko ljeta dovesti LeBrona i PGa. Legit source.
-
Rob_Atl
#33218 Re: NBA - National Basketball Association
Nikom nista nije jasno, sve sto je on rekao da se ne osjeca dobro, doktori su mu davni dana rekli da je sve ok sa povredom sto je imao i da moze igrati. U pocetku je bilo hajde mozda ga jos boli, al kako se oduzilo sve ovo onda je pocelo prozivanje od ginoblija, pa parkera ne znam je li Pop sta rekao ali uglavnom ni odnosi vise nisu kako treba sinoc protiv Clipersa igraju a on je u New Yorku bio, mozda grijesim nisam gledao tekmu ali tako su ovi reporteri nesto govorili ako je neko gledao pa nek kaze jel bio. Tako da ne vidim uopste da ce ostati, ako se neko cudo ne desi.Ironman_88 wrote:Šta se tačno dešava sa Kawhi-em? Nisam pratio detaljno situaciju, ali kad sam u nedjelju gledao San Antonio-Huston, komentator je nakratko sugerirao da nije samo ozljeda u pitanju, već da su također narušeni međuljudski odnosi na relaciji njega i rukovodstva ekipe i da ne trebamo biti previše iznenađeni ako na ljeto promjeni sredinu.
-
kakavdanakneiskustvu
#33219 Re: NBA - National Basketball Association
Pa George sad igra sga i to mu je primarna pozicija. A kawhi i LeBron mogu igrati pfa komotno. Bila bi to prestrasna ekipa, ali cisti sumnjam da ima ista od toga.[/quote]spree wrote:i ja to kontam,ko fol ce im george ili kawhi biti bek šuterkakavdanakneiskustvu wrote:Sta ce im 3 SF-aItsoktobealone wrote:Lakersi spremni poslati Ingrama, Randle, Cavs pick i Harta u trejdu za Kawhia. Onda preko ljeta dovesti LeBrona i PGa. Legit source.
primarna pozicija mu je ipak krilo
-
Itsoktobealone
#33220 Re: NBA - National Basketball Association
Da, primarna pozicija mu je krilo generalno u karijeri. Nema tu izmišljanja tople vode. Petorka bi bila Ball, George, Kawhi, James i Zubac (jer sve ostalo će nam uzeti ako se desi trejd
) Možda Lopez ako ga dovedemo nazad na MLE. I ova petorka bi bila broj 1 u NBAu u defanzivi. Plus odmah su konkurenti za titulu.
-
MensurM
#33221 Re: NBA - National Basketball Association
Bajke.Itsoktobealone wrote:Da, primarna pozicija mu je krilo generalno u karijeri. Nema tu izmišljanja tople vode. Petorka bi bila Ball, George, Kawhi, James i Zubac (jer sve ostalo će nam uzeti ako se desi trejd) Možda Lopez ako ga dovedemo nazad na MLE. I ova petorka bi bila broj 1 u NBAu u defanzivi. Plus odmah su konkurenti za titulu.
- pirmin
#33222 Re: NBA - National Basketball Association
Sve si rekao.Itsoktobealone wrote:Sto li zivota ti? Rođen u LA-u gdje je završio osnovu i srednju školu. Sam voli Lakerse a i ujak (koji mu je zakletva) mu je veliki fan Lakersa. Plus, odbio je ugovor sa Jordanom oko patika. Navodno želi veliki sponzorski ugovor a takav ne može dobiti u San Antoniu. Jes inace tih momak a Hollywood je sve suprotno al' i gori su se navikli. Lakersi si ovdje legit prijetnja.
Samo eto, ne gotivim taj Hollywood danas kao sto sam ga gotivio za vrijeme Magica.
Nego nisam ocekivao da ce se Kawhi ovako zaebavati sa Spursima. Steta.
-
MensurM
#33223 Re: NBA - National Basketball Association
LeBron is shooting 55/102 (54.0%) out of the post this year, which is 2nd best in the league among players with at least 300 post ups.
- spree
#33224 Re: NBA - National Basketball Association
Kad je tek usao u ligu igrao je sga, a Granger sfa koliko se ja sjećam. Obje pozicije jako dobro igra, a zna nekada odigrati i pfa mada se bunio u Indiani kad su mu to predložili. Tako da mislim ne bi bilo nikakvih problema da igra sa onom dvojicom, mada glupo pricati o tome kad se nece desiti.kakavdanakneiskustvu wrote:
primarna pozicija mu je ipak krilo
I da dodam i meni je rukavica najbolji odbrambeni pg.
-
Tuzla111
#33225 Re: NBA - National Basketball Association
Joj ovih Lakers fanova, sve dovedose. Valjda ovo sad slusati 5-6 mjeseci opet.