Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bjelave wrote:Iz gornjeg upita progovara sav jad i bijada omanjeg periferijskog tima
otjerali Edisa ko kera utakmicu prije kraja prvenstva (ako se ne varam)
i on sad nesto palamudi
Ovo se je odnosilo na ovog jadnika koji se kao naivno raspituje ko se povrijedio Said ili Duljevic a vrlo dobro zna da su obadvojicu iznijeli. Cijelu takmicu je gledao i ovdje komentiraio. Cemernik se izivljava nad cinjenicom da su polomili 2 igraca.
”Vjerujte da je sva problematika oko Slobode i mene navela na poziv predsjedniku Skupštine FK Sloboda Kemalu Kureviću, kojem sam rekao da će u utorak 90 posto dobiti moju pismenu ostavku. Vjerujte nije više to to, ostavljen sam sam. Ni predsjednik Skupštine ni ljudi koju su obećali da će uraditi nešto za Slobodu, nisu to uradili. Izlagan sam i prevaren, ovako ne može više. Bolje da se to sada otkrije nego kasnije kada se ne bude moglo zaliječiti”
Sudija je mogao komotno svirat penal za vitez. Zasto nije, ne bih ulazio u to, mozda nije dobro vidio (ako je corav), nije ni bitno, al prekrsaj je bio.
Last edited by rumenige_brajtner on 11/09/2016 20:50, edited 1 time in total.
Strasno je kad ti raznorazni neizivljeni klosarcici psuju i vrijedjaju porodicu samo zato jer nema jebenog rezultata. Stvarno mi je zao Husrefa jer jeste ljudina i covjek koji je proslavio BH fudbal.
missko wrote:
Kakav crni penal . Hajd nam objasni cime ga je mogao povuci jel mozd ima na nadlaktici neku kuku pa ga povuko. Nidje veze
Jesi li slijep ili ne vidis da ga drzi ispod brade, opasao ga rukom i ne da mu da trci naprijed?! Cuj jel ima kuku pa ga povukao [emoji38]
Odlazak Azmira, vol.258
Pa drzi ga al ga ne vuce u onu stranu gdje on pada . Lopta 5 metara od njega i ne ide uopste prema njemu a on se kao gradi i pada na guzicu ovja nas ga je drzao al nije vukao. Nije penal ni blizu
rumenige_brajtner wrote:Sudija je mogao komotno svirat penal za vitez. Zasto nije, ne bih ulazio u to, mozda nije dobro vidio (ako je corav), nije ni bitno, al prekrsaj je bio.
Čovjek pet metara od faula, pardon, simulacije igrača Viteza
Dzaba kmecite, ovi su se prilično udomacili kod sudijskog kartela. Varalice lako nadju zajednički jezik
rumenige_brajtner wrote:Sudija je mogao komotno svirat penal za vitez. Zasto nije, ne bih ulazio u to, mozda nije dobro vidio (ako je corav), nije ni bitno, al prekrsaj je bio.
Čovjek pet metara od faula, pardon, simulacije igrača Viteza
Dzaba kmecite, ovi su se prilično udomacili kod sudijskog kartela. Varalice lako nadju zajednički jezik
Nemam razloga da kmecim, ne navijam za vitez
Al da ga je svirao, ne bi pogrijesio.