Sirija

Locked
Avetinho

#33201 Re: Sirija

Post by Avetinho »

walter kurtz wrote:
Avetinho wrote:
walter kurtz wrote:
Ne da mi se traziti, samo još reci da nisi sandzaklija :lol: jer u BiH niko ne govori kmeci prasad, itd. ;-)
Bas niko u Bosni ne govori "krmeci" ili "pascad"? Koliko li si ti to ljudi intervjuisao?

Na stranu sto je u tvojim postovima pojam "sandzaklija" ocigledno upotrijebljen u jednim vrlo negativnom, da ne kazem diskriminatorskom tonu, predlazem ti da ako vec namjeravas komentarisati tudje postove da to radis malo pazljivije.

Ne samo da nisam nikad napisao da citam sandzacki vjesnik ili vec kako ga ti nazivas, nisam niti u jednom postu ikad napisao "krmeci" ili "pascad" (osim u ovom, sada :D ).

Bar ti je te dvije rijeci lako pretraziti na forumu. Ako nadjes, molim te citiraj. A ako ne, ubuduce pripazi sta pises.
Jbt ti imaš disleksiju nisam napisao pascad nego prasad kao i kmeci a ne krmeci WTF
Jesi stvarno. Za disleksiju, provjericu.

A ti ako mozes, nadji mi "sandzacki vjesnik" i "kmeci prasad". Sta god da si napisao, eto nadji.
Last edited by Avetinho on 12/12/2014 18:24, edited 1 time in total.
sarajevoxxxx

#33202 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Smiješno je govoriti o zločinačkom umu arapskih diktatora.Njima ne treba povod, zar im parola ''Ili Asad ili ništa'' ''Ili Asad ili ću spaliti državu'' ne govori da njih ne zanimaju žrtve, civili, već samo način kako da ostanu na vlasti i pri tome ih apsolutno ne zanima da li će njihov ostanak na vlasti koštati cijelu Siriju, milion poginulih, razorenu kompletnu infrastrukturu.Koliko samo oholosti izbija iz tih i takvih parola, pa to je strašno.Pored takve parole, pored te zagriženosti, rigidnog stava ili ja ili se svi hebite, smiješno je i nema uopšte potrebe govoriti o povodu zbog čega su takvi.

Takvi su i eto.Zločinački um, bolest, žeđ za vlašću, 50 godina živio okružen ulizicama, uvijek mogao raditi šta želi, upravljao ljudskim dušama, ubijao zatvarao, nikad nikome nije polagao račune, i još država od 22 miliona, ma hajde.Kome on da se prilagođava :-) Tu i tamo baci bi im foru ''Držte Izraelca'' i onda zavaljen crkavao od smijeha, govoreći u sebi kakvo stado ima, i kako je stoka poslušna.

Sada mu Izrael isprobava svoje avione po Siriji, ne smije metka ispaliti. A vidimo u prethodnom postu kako je bio hrabar kada je trebalo demonstrante ubijati i granatirati naselja u kojima nije bilo niti jednog vojnika, ili bar organizovane jedinice.Helikopterima, skudovima, tenkovima navljivao na Bab Amr u 2011. baš kao da se bori protiv izraelske armije, kukavica bijedna.
Last edited by sarajevoxxxx on 12/12/2014 18:23, edited 1 time in total.
Challenger__

#33203 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

:lol: :lol: :lol:
sarajevoxxxx

#33204 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

U samo dvije sedmice 6 djece i jedan mladić umrli od gladi u Istočnoj Guti u Damasku koju snage sirijskog režima drže u okruženju:

Image
The 51st State

#33205 Re: Sirija

Post by The 51st State »

ma cheli je ili propagandist ili covjek oskudnih misaonih kapaciteta, a vjerovatno i oboje u isto vrijeme i to bez da se zacvreni kad ga se uhvati u lazi, no za to treba imati bazicni moral i zdravu psihu. covjek samo mantra jednu te istu pricu sa kojekakvih blogova koja ide jednodimenzionalno u prilog strani koju favorizuje, a to je rusija. recimo prosle hefte je hladno presutio gasni sporazum izmedju turske i rusije cime se assad fakticki baca niz vodu barem od strane rusa, dakle teska neznalica koja se razmece tudjim nebulozama po forumu.
dragma
Vozim: Pješe

#33206 Re: Sirija

Post by dragma »

Klavikula wrote: Image
mogu li ova cuda ubijati civile, ili to rade samo barel bombe?

Ova čuda su u zadnja tri mjeseca ubila preko 300 civila a više od 700 ranila. Dvije trećine od ukupnog broja stradalih su civili iz dijela Alepa koji je pod kontrolom SAA.

http://www.dailystar.com.lb/News/Middle ... vists.ashx
http://www.reuters.com/article/2014/12/ ... =worldNews
sarajevoxxxx

#33207 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

SNHR: Više od 75 % sirijskih žrtava u 2014. civili
http://sn4hr.org/arabic/
Image
Rampage

#33208 Re: Sirija

Post by Rampage »

@Challanger - čime si to danas pogodio trofrtaljce pa ovako pjene po forumu, kolektivno :lol: ?

Ili si im TI kriv što im ništa ne ide kako treba u posljednje vrijeme :) ?

A ni ova trofrtaljska Internet brigada se ne može pohvaliti nekim uspjesima u zadnje vrijeme, mora da su im i poslodavci ljuti i da se pitaju u koga ulažu novac, obzirom da odavno nikoga nisu uspjeli vrbovati i poslati da ubija muslimane Sirije i Iraka.

:thumbup: :bih:
solar7

#33209 Re: Sirija

Post by solar7 »

Ovi me podsjecaju na doba naseg sicial-komunizma kad su furane parole bolje rob ne go grob ili cuvajmo bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svog itd..Jer da neko govori il asad il nista i slicno i njegove slike na svakom mjestu drzati i u svakoj prilici nositi,pa ljudi moji mi smo na tom nivou davno bili,jos za Titinog vremena.To samo govori koliko je taj narod zaludjen jednim farao-inbecilom.Nema sta taj asad je ljudina vrijedna da se sve zbog njega poravna.Pobunjenici barem znaju zasto daju zivote a ovi ih daju zboj jednog covjeka pesin asada,jadno i prejadno
Avetinho

#33210 Re: Sirija

Post by Avetinho »

dragma wrote:

Ova čuda su u zadnja tri mjeseca ubila preko 300 civila a više od 700 ranila. Dvije trećine od ukupnog broja stradalih su civili iz dijela Alepa koji je pod kontrolom SAA.

Nema potrebe izmisljati vijesti, kad su strasne vec po sebi. 6 mjeseci, ako je suditi po ona tvoja dva linka.

Uzas.

Sta Ass-sadista uradi od Sirije u rekordnom roku, nezapamceno.
Last edited by Avetinho on 12/12/2014 18:56, edited 2 times in total.
dragma

#33211 Re: Sirija

Post by dragma »

sarajevoxxxx wrote:SNHR: Više od 75 % sirijskih žrtava u 2014. civili
http://sn4hr.org/arabic/
Image
Tačno @sarajevoxxxx, mada ne znam tačan podatak ali činjenica je da u Siriji na žalost najviše stradaju civili. Bilo to od barel bombi, auto bombi, bombaša samoubica, itd, najveći danak u ovom ratu ipak plaćaju civili, na obadvije strane.
dragma

#33212 Re: Sirija

Post by dragma »

Avetinho wrote:
dragma wrote:

Nema potrebe izmisljati vijesti, kad su strasne vec po sebi. 6 mjeseci.

Uzas.

Pogrešno ti šapću moj Avetinho :lol:
Last edited by dragma on 12/12/2014 19:04, edited 1 time in total.
sarajevoxxxx

#33213 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Fejsal Kasim: Visoki režimski oficir prijeti da će spaliti Suwejdu
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#33214 Re: Sirija

Post by arman1 »

Image

Što bi rekli koliko laži, smutnje, bolesne propagande na forumu siju ovi trofrtaljci logično je da onim normalnim na ovoj temi promakne nešto što ineće ne bi.
Čeli rspect :bih:
dragma

#33215 Re: Sirija

Post by dragma »

Avetinho wrote:

Uzas.

Pardon, do mene je, šest mjeseci, mada to ne mjenja situaciju.
Avetinho

#33216 Re: Sirija

Post by Avetinho »

dragma wrote:
Avetinho wrote:
dragma wrote:

Uzas.

Sta je ovo zavladalo? Po uzoru na Celu, svi poceli lagati. Onaj Walter mi pripisuje nesto sto nikad nisam napisao, ovaj Dragma me zeli ubijediti da je period jul-decembar 3 mjeseca. Sta vam je ljudi?
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#33217 Re: Sirija

Post by arman1 »

Ovo je izgleda moto forumskih trofrtaljaca
Image
dragma

#33218 Re: Sirija

Post by dragma »

Avetinho wrote:
dragma wrote:
Avetinho wrote:

Uzas.

Sta je ovo zavladalo? Po uzoru na Celu, svi poceli lagati. Onaj Walter mi pripisuje nesto sto nikad nisam napisao, ovaj Dragma me zeli ubijediti da je period jul-decembar 3 mjeseca. Sta vam je ljudi?
Opet lupetaš, lažeš i optužuješ, a i krimske plaže su tu, jel de... :lol:

Ništa od cenera :D

Kao što rekoh, do mene je, greška u računici :thumbup:
Avetinho

#33219 Re: Sirija

Post by Avetinho »

dragma wrote:
Avetinho wrote:
dragma wrote:
Opet lupetaš, lažeš i optužuješ, a i krimske plaže su tu, jel de... :lol:

Ništa od cenera :D

Kao što rekoh, do mene je, greška u računici :thumbup:
Izgleda da ova vrsta ljudi ne umije ni vlastitu gresku priznati a da onako usput za to ne popljuje nekog drugog. Bas kao Celo i Walter.
:thumbup:
Challenger__

#33220 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Rampage wrote:@Challanger - čime si to danas pogodio trofrtaljce pa ovako pjene po forumu, kolektivno :lol: ?

A ni ova trofrtaljska Internet brigada se ne može pohvaliti nekim uspjesima u zadnje vrijeme, mora da su im i poslodavci ljuti i da se pitaju u koga ulažu novac, obzirom da odavno nikoga nisu uspjeli vrbovati i poslati da ubija muslimane Sirije i Iraka.

Nerealizovani fetišisti. Nikakvi prognozeri. Izgubljeni u vremenu i prostoru. Dezorijentisani. Ništa od toliko željene "metle u Assadovom šupku". Svi (od njih) prognozirani rokovi za pad Assada davno istekli. Ubleha ružna, tako reći akrepozna, a oni ublehini. Ublehu im tuče ko god stigne.

Frustracija.
Challenger__

#33221 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Oni su još mizernija pojava od ispisanog. ispisano je, tako reći, eufemizam.
Avetinho

#33222 Re: Sirija

Post by Avetinho »

pasha078 wrote:
Challenger__ wrote:
Rampage wrote:@Challanger - čime si to danas pogodio trofrtaljce pa ovako pjene po forumu, kolektivno :lol: ?

Nerealizovani fetišisti. Nikakvi prognozeri. Izgubljeni u vremenu i prostoru. Dezorijentisani. Ništa od toliko željene "metle u Assadovom šupku". Svi (od njih) prognozirani rokovi za pad Assada davno istekli. Ubleha ružna, tako reći akrepozna, a oni ublehini. Ublehu im tuče ko god stigne.

Frustracija.
Nisi ni svjestan koliko vlastiti kredibilitet srozavas takvim jezikom......
Salis se? Zar jos ima kredibiliteta za srozati?
dragma

#33223 Re: Sirija

Post by dragma »

Avetinho wrote: Izgleda da ova vrsta ljudi ne umije ni vlastitu gresku priznati a da onako usput za to ne popljuje nekog drugog. Bas kao Celo i Walter.
:thumbup:
Nije mi bila namjera da te pljujem niti da te vrijeđam ma šta god ti mislio o meni, ja sam svoju grešku uvidio i priznao samo što ti svoju još nisi.
Podsjećam te, način na koji sam ja "slagao" na isti takav lažeš i ti, osim ako je Decembar trinaesti mjesec u godini!?
Avetinho wrote: Nema potrebe izmisljati vijesti, kad su strasne vec po sebi. 6 mjeseci.
Između mjeseca Jula (sedmog mjeseca u godini) i prve trećine Decembra nikako ne može biti period od 6 mjeseci, zar ne?
Ako mi ne vjeruješ uzmi zrnevlje graha ili onako na prste (šta ti je lakše ili kako si već naučio) pa izračunaj.
partibrejker

#33224 Re: Sirija

Post by partibrejker »

Vehabizam je vratio arabijski poluotok u srednji vijek, pogotovo one koji imaju pare i divljaju debelim novčanicima po bijelom svjetu.
A ovi idišovci, kao vehabijski produkt, nastoje da dosegnu i kameno doba :D

U BiH su ih doveli špijuni, da nam sole pamet i instaliraju rušilački sistem vrijednosti kojeg sami zovu ''čisti islam'', koje li ironije...
Dok ima vehabizma, arapi su ga ispušili i u Siriji, i u Iraku, i u Libiji, Egiptu...
dječak sa šibicama

#33225 Re: Sirija

Post by dječak sa šibicama »

Cheli, srozavas si kredibilitet kod Maoca boysa i citatelja Sandzakxxx glasnika, nadam se da si svjestan te tragicne situacije :sad:
Locked