Ali nekako mi izgleda iz daljine debljiji nego što jeste.AmiĐa_Idriz wrote:Pa to, ne može sab sebe kontrolisati međed
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- SmokingMan
#33176 Re: English Premier League
- Romanista 101%
#33177 Re: English Premier League
Djeces ba na Sea, da te pojede
- Better Man
#33178 Re: English Premier League
Igra Manchester United. Ne pamtim od odlaska Fergusona da je Manchester igrao ovako dobro. Solksjaer je zaslužio da mu se dadne dugoročni ugovor. Svaku utakmicu čekam samo s jednom mišlju koliko ćemo golova utrpati protivniku. Svaka im čast.
- Romanista 101%
#33179 Re: English Premier League
Ma Solskjear je samo figura, zna se cija je najveca zasluga
- Point.
#33180 Re: English Premier League
Ima neku iritantnu njušku. Umislio se da je neka mega igračina pa ga Löw fino spusti na zemlju ljetos.BHF_Manijak wrote:Sto Sane, Boga ti?
- Edin H.
#33181 Re: English Premier League
The Special OneRomanista 101% wrote:Ma Solskjear je samo figura, zna se cija je najveca zasluga
- Muhamed Đakmić
#33182 Re: English Premier League
Zanimljivo kako totalno drugačiju analogiju primjenjuješ na Sanea i na BegovićaPoint. wrote:Ima neku iritantnu njušku. Umislio se da je neka mega igračina pa ga Löw fino spusti na zemlju ljetos.BHF_Manijak wrote:Sto Sane, Boga ti?
A to kako ga je Low spustio... tako što ga nije napravio dijelom najveće njemačke fudbalske bruke u historiji?
- Point.
#33183 Re: English Premier League
Pa razlika je što za Begovića ne znamo zašto je tražio da ne dođe na okup a Sane je pravio zube koliko me sjećanje služi a što je još važnije nije se zalagao na treninzima reprezentacije i zato je prvenstveno prekrižen.Muhamed Đakmić wrote:Zanimljivo kako totalno drugačiju analogiju primjenjuješ na Sanea i na BegovićaPoint. wrote:Ima neku iritantnu njušku. Umislio se da je neka mega igračina pa ga Löw fino spusti na zemlju ljetos.BHF_Manijak wrote:Sto Sane, Boga ti?
A to kako ga je Low spustio... tako što ga nije napravio dijelom najveće njemačke fudbalske bruke u historiji?
A naravno da ga je Löw spustio, san svakog igrača je da igra na SP.
- Muhamed Đakmić
#33184 Re: English Premier League
Ma meni samo zanimljivo kako se pozicija posmatranja mijenja na osnovu nekih ličnih simpatija, a sve se kao pakuje u objektivnost 
Istina je zapravo jedna, ko ima rezultat, diktira uslove, a Low se osramotio ljetos, pa je bez razmišljanja vratio Sanea u nacionalni tim.
Istina je zapravo jedna, ko ima rezultat, diktira uslove, a Low se osramotio ljetos, pa je bez razmišljanja vratio Sanea u nacionalni tim.
- BHF_Manijak
#33185 Re: English Premier League
Pa jeste mega igracina, nije bas da karinasi dobijaju titulu najboljeg mladog igraca EPL-a. To sto je Loew debil je drugi par opanaka, pa qrac ostri na onom na kome moze.Point. wrote: Ima neku iritantnu njušku. Umislio se da je neka mega igračina pa ga Löw fino spusti na zemlju ljetos.
Rezultat iz Rusije pokazuje ko je koga spustio i ko je najvecu bruku u historiji reprezentacije dozivio.
- BHF_Manijak
#33186 Re: English Premier League
A kao bitan je sad i razlog? I nije pravio zube, nego je u pitanju operacija nosa, nikakvi dakle kozmeticki zahvati. I u pravu je Djakmic, dakle ista pozicija, ali prema jednos imas simpatije, prema drugom ne.Point. wrote: Pa razlika je što za Begovića ne znamo zašto je tražio da ne dođe na okup a Sane je pravio zube koliko me sjećanje služi a što je još važnije nije se zalagao na treninzima reprezentacije i zato je prvenstveno prekrižen.
- Point.
#33187 Re: English Premier League
Pa i nije baš ista situacija. U slučaju Asmir mi ne znamo koji su to porodični razlozi bili, drugi put je imao dokumentovanu povredu.BHF_Manijak wrote:A kao bitan je sad i razlog? I nije pravio zube, nego je u pitanju operacija nosa, nikakvi dakle kozmeticki zahvati. I u pravu je Djakmic, dakle ista pozicija, ali prema jednos imas simpatije, prema drugom ne.Point. wrote: Pa razlika je što za Begovića ne znamo zašto je tražio da ne dođe na okup a Sane je pravio zube koliko me sjećanje služi a što je još važnije nije se zalagao na treninzima reprezentacije i zato je prvenstveno prekrižen.
- Logovan
- AmiĐa_Idriz
#33189 Re: English Premier League
Znači propustiće, koliko sam upratio, solidnu šansu da dovedu Carrasca zbog Ivana.
Mislim, Perišić je Mbape za ove pokušaje krila u Arsenalu, ali ima on kuka već, godina dvije ozbiljnog fudbala i dobićeš još jednog truta sa dobrom platom.
Mislim, Perišić je Mbape za ove pokušaje krila u Arsenalu, ali ima on kuka već, godina dvije ozbiljnog fudbala i dobićeš još jednog truta sa dobrom platom.
- Muhamed Đakmić
#33190 Re: English Premier League
Ma vala Perisic je jako precijenjen igrac. Meni bar, totalno jednodimenzionalan. Bolja verzija Visce.
Precijenjen je zbog nastupa za Hrvatsku, ali meni su Modric i Rakitic drasticno bolji u reprezentaciji Hrvatske, a ako vec govorimo i istoj ili slicnoj poziciji, Rebic mi je puno bolji igrac, mislim da bi on trebao puno bolju karijeru napraviti.
Precijenjen je zbog nastupa za Hrvatsku, ali meni su Modric i Rakitic drasticno bolji u reprezentaciji Hrvatske, a ako vec govorimo i istoj ili slicnoj poziciji, Rebic mi je puno bolji igrac, mislim da bi on trebao puno bolju karijeru napraviti.
-
Bazinga1234
#33191 Re: English Premier League
Ma Perisic je ove sezone totalno van forme, ne vidim svrhu njegovog dolaska u Arsenal.
- Xavier1
#33192 Re: English Premier League
Ne mozes reci za Loewa da je debil. Nije on kriv sto Njemacka nema dobrih mladih igraca, a ovi koji su nosili glavni teret ranijih godina polako odlaze sa scene.BHF_Manijak wrote:Pa jeste mega igracina, nije bas da karinasi dobijaju titulu najboljeg mladog igraca EPL-a. To sto je Loew debil je drugi par opanaka, pa qrac ostri na onom na kome moze.Point. wrote: Ima neku iritantnu njušku. Umislio se da je neka mega igračina pa ga Löw fino spusti na zemlju ljetos.
Rezultat iz Rusije pokazuje ko je koga spustio i ko je najvecu bruku u historiji reprezentacije dozivio.
- BHF_Manijak
#33193 Re: English Premier League
Mimo smo teme, ali kad smo vec naceli... Nije da nema, nego debil nije htio uraditi smjenu generacija, kao iz postovanja prema osvajacima proslog SP-a nije htio sada neke da skloni. Na kraju smo vidjeli kako su mu se "zahvalili", a tamosnja javnost je pola godine-godinu unaprijed upozoravala da su neki totalno van forme.
Bilo je tu igraca koji su mogli uletiti.
- Xavier1
#33194 Re: English Premier League
Hajde mi nabroj ko su ti koji su trebali uletiti. Sane vjerovatno i to je to. Nijemci nemaju bekove nikakve. Veliki pad u odnosu na mozda i najboljeg beka ikada Lahma. Klasu u napadu isto tako nemaju. Onaj Werner je solidan napadac, ali daleko od neke klase. Uporedi njihove mlade igrace sa igracima kakve recimo Francuska ima.BHF_Manijak wrote:Mimo smo teme, ali kad smo vec naceli... Nije da nema, nego debil nije htio uraditi smjenu generacija, kao iz postovanja prema osvajacima proslog SP-a nije htio sada neke da skloni. Na kraju smo vidjeli kako su mu se "zahvalili", a tamosnja javnost je pola godine-godinu unaprijed upozoravala da su neki totalno van forme.
- BHF_Manijak
#33195 Re: English Premier League
Niko to ne spori, ali morala se mijenjati generacija koja je pokazala da je ili doslo do zasicenja ili jednostavno pad forme.
Ter Stegen na golu koji je imao fantasticnu sezonu u Barci (iako sam i sam za Neuera generalno), ali upada Neuer koji godinu dana nije branio.
Boateng je uzasan zadnjih godinu i pol.
Od mladjih koje trebao biti tu? Sule npr., Rudiger, Goretzka, Reus se nije koristio toliko (ne spada u mladje, generalno govorim), Brandt...
Opet se na to vracam generalno je k'o mrtve konje mamuzao Ozila, Mullera, Boatenga, Hummelsa, Khediru... Oni su mu dohakali i neka su. Sane je samo jedna u nizu debilnih odluka.
Ter Stegen na golu koji je imao fantasticnu sezonu u Barci (iako sam i sam za Neuera generalno), ali upada Neuer koji godinu dana nije branio.
Boateng je uzasan zadnjih godinu i pol.
Od mladjih koje trebao biti tu? Sule npr., Rudiger, Goretzka, Reus se nije koristio toliko (ne spada u mladje, generalno govorim), Brandt...
Opet se na to vracam generalno je k'o mrtve konje mamuzao Ozila, Mullera, Boatenga, Hummelsa, Khediru... Oni su mu dohakali i neka su. Sane je samo jedna u nizu debilnih odluka.
- Romanista 101%
-
Nadzorna_ploca
#33197 Re: English Premier League
Karasko je razvalio ono drugo poluvrijeme u finalu lige prvaka kad je usao sa klupe i zabio go. Strasan igrac, ovaj gore je koju klasu ispod njega.
- Edin H.
#33198 Re: English Premier League
Igraj Millawalle, igraj i pobijedi... 
- Romanista 101%
#33199 Re: English Premier League
3:2
tresu se tribine
- Edin H.
#33200 Re: English Premier League
Kao sto predvidjeh, previse je Millwall jak za Everton