MojeBloo wrote:dobar osjecaj wrote:![]()
Divote
Nađi sebi
Moderator: anex
MojeBloo wrote:dobar osjecaj wrote:![]()
Divote

adda_sa wrote:dorucak danas

Pa može li se šta sa medom uraditi!?wewa wrote:taj secer, osim okusa, ima i drugu ulogu - da slatkis cini cvrstim, da mu drzi strukturu
ako stavis dovoljnu kolicinu vode kao u receptu, a smanjis secer, upropastices kolac koji god bio
recimo, baklava koja se zalije rijetkom agdom bude kao kuhana, grehota Bozija
ako hoces zdrav slatkis, onda biras nesto drugacije
Samo jednom se ziviii....more jedan komaddobar osjecaj wrote:Rado bi ti poslala ali nisam sigurna da ti je sad u skladu s rezimom ishrane. Ima dvije vrste domacih sireva, pola teglice svjezeg kajmaka onako tek skinutog sa ohladjenog domaceg mlijeka, ostaci kajmaka nakon sto mu je izvadjena dusa za pravljenje maslaca. Zalivena je s puno domaceg mlijeka i svjezim domacim maslacem.Bloo wrote:Divote

Kako se zove ovo za ručak.ćiribiribela wrote:Jednom napravila kolac sa steviom, imao je okus hemije![]()
Jucerasnji rucak
Danasnji dorucak
Ahamćiribiribela wrote:Zove se "rucak od stvari iz frizidera koje ces pojesti ili baciti"paprike, tikvice, piletina, brokula i neki ljuti sos

Za poguzije koji vole slatko.Miss Moonlight wrote:Ne znam, probaj sa stevijom pa nam javi
Da ne napisa da su od crnog pauslja mislio bi da je Spelta.Probaj je,topla preporuka...moonca wrote:Vecera~~~` fusilli od crnog pasulja & kuvana rastika & kozice u slatkastom sosu
SmokingMan wrote:Da ne napisa da su od crnog pauslja mislio bi da je Spelta.Probaj je,topla preporuka...moonca wrote:Vecera~~~` fusilli od crnog pasulja & kuvana rastika & kozice u slatkastom sosu
[img]https://
wewa wrote: Dje ona @zlo?
Evo pirjana s rastikom, zemljaci joj se save u njemu
A educirala sam ja ove svoje uvozne primjerkezlo zlo wrote:wewa wrote: Dje ona @zlo?
jepo izgleda ali.. ne bi ja to![]()
moji zemljaci moraju googlati da vide što je to raštika btw.
![]()
ovdje u Mo sve zovu zeljem osim zeljawewa wrote:A educirala sam ja ove svoje uvozne primjerkezlo zlo wrote:wewa wrote: Dje ona @zlo?
jepo izgleda ali.. ne bi ja to![]()
moji zemljaci moraju googlati da vide što je to raštika btw.
![]()
Je l ovo gibira za cijeli vikend?moonca wrote:Vecera~~~` fusilli od crnog pasulja & kuvana rastika & kozice u slatkastom sosu
Ove kozice tako dobro izgledaju.... Travu možete pojesti, što se mene tice...Dino34 wrote:Je l ovo gibira za cijeli vikend?moonca wrote:Vecera~~~` fusilli od crnog pasulja & kuvana rastika & kozice u slatkastom sosu
...moradoh googleat, --gibira..Dino34 wrote: Je l ovo gibira za cijeli vikend?