Sirija

Locked
walter kurtz

#33176 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

Sta kaže sandzacki glasnik sta je starije koka ili jaje
Avetinho

#33177 Re: Sirija

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:Lažov te vaspitao, nevaspitana tupa trolčino.
JoseMujica wrote:
- Nije ljudski sjediti u toploj sobi u Bosni i slati u džihad tuđu djecu koja su se učila ratu preko kompjuterskih igrica. Uostalom, nama u Bosni veći je džihad borba za zapošljavanje ovih 500.000 nezaposlenih – kaže ef. Beganović -
:thumbup:

ovog čoeka za precednika hebla vas Sirija i Irak i iSISa
Pola milona nezaposlenih i rat u Siriji su dva povezana problema, dijelovi istog fenomena. .
Jeste, sjecam se prije cetiri godine, kad jos nije bio rat u Siriji, Bosna je bila najbogatija zemlja regiona. A onda rat u Siriji i sve krenu nizbrdo.
Challenger__

#33178 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

walter kurtz wrote:Sta kaže sandzacki glasnik sta je starije koka ili jaje
Sad će ono da odgovori, samo da moždane ćelije izvuče iz priglavaka i vunenih čarapa.
walter kurtz

#33179 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

Avetinho wrote:

Jeste, sjecam se prije cetiri godine, kad jos nije bio rat u Siriji, Bosna je bila najbogatija zemlja regiona. A onda rat u Siriji i sve krenu nizbrdo.
Sandzaklijo Bosna je najbogatija zemlja na svijetu ;-)
Avetinho

#33180 Re: Sirija

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:Lažov te vaspitao, nevaspitana tupa trolčino.
Cuj tupa trolcina. LOL. Covjek koji je ovo postao, naziva nekog drugog lazovom i tupom trolcinom.

Challenger__ wrote:Krim je doživio invaziju. Invaziju ruskih turista koji zbog ratnih dejstava na poluotok idu trajektima, a uprkos velikom broju trajekata, na red se čeka po 24 sata.

Image

Nezapamćeni prizori sa plaža Krima.
Avetinho

#33181 Re: Sirija

Post by Avetinho »

walter kurtz wrote:
Avetinho wrote:

Waltere, nisu mi jasne ove tvoje mudre doskocice. Ili si me pobrkao s nekim drugim ili odgovaras na pogresan post. Te jaja, te kokoske, te sandzaklije. Saberi se malo.
walter kurtz

#33182 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

Avetinho wrote:
walter kurtz wrote:
Avetinho wrote:

Waltere, nisu mi jasne ove tvoje mudre doskocice. Ili si me pobrkao s nekim drugim ili odgovaras na pogresan post. Te jaja, te kokoske, te sandzaklije. Saberi se malo.
Nedavno si izjavio kako čitaš sandzacki glasnik :lol:
Avetinho

#33183 Re: Sirija

Post by Avetinho »

walter kurtz wrote:
Avetinho wrote:
walter kurtz wrote: Sandzaklijo Bosna je najbogatija zemlja na svijetu ;-)
Nedavno si izjavio kako čitaš sandzacki glasnik :lol:
Vidim da si me pobrkao s nekim. De bogati citiraj, ako ti nije mrsko.
Challenger__

#33184 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Zašto stalno kopiraš onaj komentar? Zašto trolaš temu?
Challenger__

#33185 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Hajde, reci ljudima šta te toliko duboko frustrira, možda ti se može pomoći.
walter kurtz

#33186 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

[quote="Avetinho"][/quote]

Ne da mi se traziti, samo još reci da nisi sandzaklija :lol: jer u BiH niko ne govori kmeci prasad, itd. ;-)
walter kurtz

#33187 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

Challenger__ wrote:Zašto stalno kopiraš onaj komentar? Zašto trolaš temu?
Zukorlic mu placa po postu ;-)
Avetinho

#33188 Re: Sirija

Post by Avetinho »

Svakom drugom ciji um nije ogranicen trebalo bi da je jasno zasto kopiram onaj komentar.

Da ti objasnim: svaki put kad ti nekog nazoves lazovom ili trolom, onaj ce ti se komentar ponovo ukazati, jer on nedvosmisleno pokazuje ko je trol, i ko je lazov i ko ima koju agendu. Taj post je skolski primjer trolanja, a o lazima da i ne govorim.
Challenger__

#33189 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

walter kurtz wrote:
Zukorlic mu placa po postu ;-)
Ma kakvi. Ko će njega angažovati. Ono čak ne zna da je ono satira. Prepis sa ruske satirične stranice. Ono i danas misli da je to "vijest" i drži se satire kao Mara za kriv *urac. .

Lik je ekstremno, ali ekstremno oskudne inteligencije.
Challenger__

#33190 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Avetinho wrote: Svakom drugom ciji um nije ogranicen trebalo bi da je jasno zasto kopiram onaj komentar.

Da ti objasnim: svaki put kad ti nekog nazoves lazovom ili trolom, onaj ce ti se komentar ponovo ukazati, jer on nedvosmisleno pokazuje ko je trol, i ko je lazov i ko ima koju agendu. Taj post je skolski primjer trolanja, a o lazima da i ne govorim.
To je školski primjer satire, a ti deficita inteligencije.

A sad adio.
walter kurtz

#33191 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

Avetinho wrote:
Svakom drugom ciji um nije ogranicen trebalo bi da je jasno zasto kopiram onaj komentar.

Chelli nema nikakvu agendu jedino zdrav razum i jednom popusio rusku propagandu i sad ga treba kamenovati sta ne razumijem kakve gluposti ti i tvoji trofrtaljcici pišete to je tek za qoutanje
Avetinho

#33192 Re: Sirija

Post by Avetinho »

walter kurtz wrote:
Avetinho wrote:
Ne da mi se traziti, samo još reci da nisi sandzaklija :lol: jer u BiH niko ne govori kmeci prasad, itd. ;-)
Bas niko u Bosni ne govori "krmeci" ili "pascad"? Koliko li si ti to ljudi intervjuisao?

Na stranu sto je u tvojim postovima pojam "sandzaklija" ocigledno upotrijebljen u jednim vrlo negativnom, da ne kazem diskriminatorskom tonu, predlazem ti da ako vec namjeravas komentarisati tudje postove da to radis malo pazljivije.

Ne samo da nisam nikad napisao da citam sandzacki vjesnik ili vec kako ga ti nazivas, nisam niti u jednom postu ikad napisao "krmeci" ili "pascad" (osim u ovom, sada :D ).

Bar ti je te dvije rijeci lako pretraziti na forumu. Ako nadjes, molim te citiraj. A ako ne, ubuduce pripazi sta pises.
Akibh

#33193 Re: Sirija

Post by Akibh »

Bez ljutnje, ono je post godine... :D
I fakat ne ide da ti govoris nekom da laze, izgleda presmijesno...
Zivio
Avetinho

#33194 Re: Sirija

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:
Avetinho wrote: Svakom drugom ciji um nije ogranicen trebalo bi da je jasno zasto kopiram onaj komentar.

To je školski primjer satire, a ti deficita inteligencije.

A sad adio.
Citiraj kad si se ogradio od tog posta. Nikad, cak ni kad si hladno uhvacen u lazi. I ovaj zakasnjeli pokusaj ti je uzaludan. Sama cinjenica da ti onu vijest nisi tada shvatio kao satiru govori sve o tvojoj inteligenciji, a bas nista o mojoj.

Edit: ajao, tek sad vidjek da cak i Walter zna da si popusio rusku propagandu.
Last edited by Avetinho on 12/12/2014 18:02, edited 1 time in total.
Akibh

#33195 Re: Sirija

Post by Akibh »

walter kurtz wrote:
Avetinho wrote:

Chelli nema nikakvu agendu jedino zdrav razum i jednom popusio rusku propagandu i sad ga treba kamenovati sta ne razumijem kakve gluposti ti i tvoji trofrtaljcici pišete to je tek za qoutanje
Jednom? :D
A klip ispaljivanja rakete iz video igrice? :lol:
Eee, to je bio post, drugi najbolji ove godine...
Avetinho

#33196 Re: Sirija

Post by Avetinho »

walter kurtz wrote:
Avetinho wrote:

Jednom? LOL

Taj pusi rusku propagandu puno radno vrijeme. Iransku pusi prekovremeno.
sarajevoxxxx

#33197 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Challenger__ wrote:Ovdje ste svršavali na koljače iz Nusre i Aharar al-Shama (baza Taftanaz) i stoku iz ISIL-a (baza Meng). To je bilo pola godine prije Kusajra i Hezbollaha.

Nije ljepo izmišljati, Japine.
- 146 poginulih u samo jednom kvartu u Homsu tačnije u Bab Amr, među kojima veliki broj žena i djece, a nije bilo ni IS-a, ni Nusre, niti FSA ili Brigada Faruk.Svi su ubijeni u masakrima sirijskog režima tokom protesta u 2011.

- 3. februara 2012. u kvartu Halidiji u Homsu nakon režimskog granatiranja kvarta poginulo između 200 i 337 građana.Ni tada u Homsu nije bilo Nusre.

- 5 februara Halidija je ponovo granatirana, i to granatiranje se ponovilo nekoliko puta, da bi do 10 februara 2012. ukupan broj poginulih u Halidiji narastao na 755.

- 22. februara 2012. u noćnom iznenadnom granatiranju režimskih snaga poginulo je 60 građana Homsa među kojima i američka novinarka i francuski snimatelj.Tada su snage režima prvi put upotrijebile Skud u granatiranju.

- 12. marta novi masakr snaga režima ovaj put u kvartu Kerem Ez-Zejtun u kojem je poginulo 45 građana, mnogi su zaklani hladnim oružjem itd.
Co0l

#33198 Re: Sirija

Post by Co0l »

Klavikula wrote:@savoxe zasto se ne osvrnes na pobunjenicke improvizacije?
Image
Image
Image
Image
mogu li ova cuda ubijati civile, ili to rade samo barel bombe?
Jedino ako civili zive na prvim linijama fronta jer ove skalamerije,realno,i nemaju veci domet.
walter kurtz

#33199 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

Avetinho wrote:
walter kurtz wrote:
Avetinho wrote:
Bas niko u Bosni ne govori "krmeci" ili "pascad"? Koliko li si ti to ljudi intervjuisao?

Na stranu sto je u tvojim postovima pojam "sandzaklija" ocigledno upotrijebljen u jednim vrlo negativnom, da ne kazem diskriminatorskom tonu, predlazem ti da ako vec namjeravas komentarisati tudje postove da to radis malo pazljivije.

Ne samo da nisam nikad napisao da citam sandzacki vjesnik ili vec kako ga ti nazivas, nisam niti u jednom postu ikad napisao "krmeci" ili "pascad" (osim u ovom, sada :D ).

Bar ti je te dvije rijeci lako pretraziti na forumu. Ako nadjes, molim te citiraj. A ako ne, ubuduce pripazi sta pises.
Jbt ti imaš disleksiju nisam napisao pascad nego prasad kao i kmeci a ne krmeci WTF
Challenger__

#33200 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

:lol:
Locked