Sirija
- walter kurtz
#33176 Re: Sirija
Sta kaže sandzacki glasnik sta je starije koka ili jaje
-
Avetinho
#33177 Re: Sirija
Jeste, sjecam se prije cetiri godine, kad jos nije bio rat u Siriji, Bosna je bila najbogatija zemlja regiona. A onda rat u Siriji i sve krenu nizbrdo.Challenger__ wrote:Lažov te vaspitao, nevaspitana tupa trolčino.
Pola milona nezaposlenih i rat u Siriji su dva povezana problema, dijelovi istog fenomena. .JoseMujica wrote:- Nije ljudski sjediti u toploj sobi u Bosni i slati u džihad tuđu djecu koja su se učila ratu preko kompjuterskih igrica. Uostalom, nama u Bosni veći je džihad borba za zapošljavanje ovih 500.000 nezaposlenih – kaže ef. Beganović -![]()
ovog čoeka za precednika hebla vas Sirija i Irak i iSISa
- Challenger__
#33178 Re: Sirija
Sad će ono da odgovori, samo da moždane ćelije izvuče iz priglavaka i vunenih čarapa.walter kurtz wrote:Sta kaže sandzacki glasnik sta je starije koka ili jaje
- walter kurtz
#33179 Re: Sirija
Sandzaklijo Bosna je najbogatija zemlja na svijetuAvetinho wrote:
Jeste, sjecam se prije cetiri godine, kad jos nije bio rat u Siriji, Bosna je bila najbogatija zemlja regiona. A onda rat u Siriji i sve krenu nizbrdo.
-
Avetinho
#33180 Re: Sirija
Cuj tupa trolcina. LOL. Covjek koji je ovo postao, naziva nekog drugog lazovom i tupom trolcinom.Challenger__ wrote:Lažov te vaspitao, nevaspitana tupa trolčino.
Challenger__ wrote:Krim je doživio invaziju. Invaziju ruskih turista koji zbog ratnih dejstava na poluotok idu trajektima, a uprkos velikom broju trajekata, na red se čeka po 24 sata.
Nezapamćeni prizori sa plaža Krima.
-
Avetinho
#33181 Re: Sirija
Waltere, nisu mi jasne ove tvoje mudre doskocice. Ili si me pobrkao s nekim drugim ili odgovaras na pogresan post. Te jaja, te kokoske, te sandzaklije. Saberi se malo.walter kurtz wrote:Sandzaklijo Bosna je najbogatija zemlja na svijetuAvetinho wrote:
Jeste, sjecam se prije cetiri godine, kad jos nije bio rat u Siriji, Bosna je bila najbogatija zemlja regiona. A onda rat u Siriji i sve krenu nizbrdo.
- walter kurtz
#33182 Re: Sirija
Nedavno si izjavio kako čitaš sandzacki glasnikAvetinho wrote:Waltere, nisu mi jasne ove tvoje mudre doskocice. Ili si me pobrkao s nekim drugim ili odgovaras na pogresan post. Te jaja, te kokoske, te sandzaklije. Saberi se malo.walter kurtz wrote:Sandzaklijo Bosna je najbogatija zemlja na svijetuAvetinho wrote:
-
Avetinho
#33183 Re: Sirija
Vidim da si me pobrkao s nekim. De bogati citiraj, ako ti nije mrsko.walter kurtz wrote:Nedavno si izjavio kako čitaš sandzacki glasnikAvetinho wrote:Waltere, nisu mi jasne ove tvoje mudre doskocice. Ili si me pobrkao s nekim drugim ili odgovaras na pogresan post. Te jaja, te kokoske, te sandzaklije. Saberi se malo.walter kurtz wrote: Sandzaklijo Bosna je najbogatija zemlja na svijetu
- Challenger__
#33184 Re: Sirija
Zašto stalno kopiraš onaj komentar? Zašto trolaš temu?
- Challenger__
#33185 Re: Sirija
Hajde, reci ljudima šta te toliko duboko frustrira, možda ti se može pomoći.
- walter kurtz
#33186 Re: Sirija
[quote="Avetinho"][/quote]
Ne da mi se traziti, samo još reci da nisi sandzaklija
jer u BiH niko ne govori kmeci prasad, itd. 
Ne da mi se traziti, samo još reci da nisi sandzaklija
- walter kurtz
#33187 Re: Sirija
Zukorlic mu placa po postuChallenger__ wrote:Zašto stalno kopiraš onaj komentar? Zašto trolaš temu?
-
Avetinho
#33188 Re: Sirija
Svakom drugom ciji um nije ogranicen trebalo bi da je jasno zasto kopiram onaj komentar.Challenger__ wrote:Zašto stalno kopiraš onaj komentar? Zašto trolaš temu?
Da ti objasnim: svaki put kad ti nekog nazoves lazovom ili trolom, onaj ce ti se komentar ponovo ukazati, jer on nedvosmisleno pokazuje ko je trol, i ko je lazov i ko ima koju agendu. Taj post je skolski primjer trolanja, a o lazima da i ne govorim.
- Challenger__
#33189 Re: Sirija
Ma kakvi. Ko će njega angažovati. Ono čak ne zna da je ono satira. Prepis sa ruske satirične stranice. Ono i danas misli da je to "vijest" i drži se satire kao Mara za kriv *urac. .walter kurtz wrote:Zukorlic mu placa po postuChallenger__ wrote:Zašto stalno kopiraš onaj komentar? Zašto trolaš temu?
Lik je ekstremno, ali ekstremno oskudne inteligencije.
- Challenger__
#33190 Re: Sirija
To je školski primjer satire, a ti deficita inteligencije.Avetinho wrote: Svakom drugom ciji um nije ogranicen trebalo bi da je jasno zasto kopiram onaj komentar.
Da ti objasnim: svaki put kad ti nekog nazoves lazovom ili trolom, onaj ce ti se komentar ponovo ukazati, jer on nedvosmisleno pokazuje ko je trol, i ko je lazov i ko ima koju agendu. Taj post je skolski primjer trolanja, a o lazima da i ne govorim.
A sad adio.
- walter kurtz
#33191 Re: Sirija
Chelli nema nikakvu agendu jedino zdrav razum i jednom popusio rusku propagandu i sad ga treba kamenovati sta ne razumijem kakve gluposti ti i tvoji trofrtaljcici pišete to je tek za qoutanjeAvetinho wrote:Svakom drugom ciji um nije ogranicen trebalo bi da je jasno zasto kopiram onaj komentar.Challenger__ wrote:Zašto stalno kopiraš onaj komentar? Zašto trolaš temu?
-
Avetinho
#33192 Re: Sirija
Bas niko u Bosni ne govori "krmeci" ili "pascad"? Koliko li si ti to ljudi intervjuisao?walter kurtz wrote:Ne da mi se traziti, samo još reci da nisi sandzaklijaAvetinho wrote:jer u BiH niko ne govori kmeci prasad, itd.
Na stranu sto je u tvojim postovima pojam "sandzaklija" ocigledno upotrijebljen u jednim vrlo negativnom, da ne kazem diskriminatorskom tonu, predlazem ti da ako vec namjeravas komentarisati tudje postove da to radis malo pazljivije.
Ne samo da nisam nikad napisao da citam sandzacki vjesnik ili vec kako ga ti nazivas, nisam niti u jednom postu ikad napisao "krmeci" ili "pascad" (osim u ovom, sada
Bar ti je te dvije rijeci lako pretraziti na forumu. Ako nadjes, molim te citiraj. A ako ne, ubuduce pripazi sta pises.
-
Akibh
#33193 Re: Sirija
Bez ljutnje, ono je post godine...Challenger__ wrote:Zašto stalno kopiraš onaj komentar? Zašto trolaš temu?
I fakat ne ide da ti govoris nekom da laze, izgleda presmijesno...
Zivio
-
Avetinho
#33194 Re: Sirija
Citiraj kad si se ogradio od tog posta. Nikad, cak ni kad si hladno uhvacen u lazi. I ovaj zakasnjeli pokusaj ti je uzaludan. Sama cinjenica da ti onu vijest nisi tada shvatio kao satiru govori sve o tvojoj inteligenciji, a bas nista o mojoj.Challenger__ wrote:To je školski primjer satire, a ti deficita inteligencije.Avetinho wrote: Svakom drugom ciji um nije ogranicen trebalo bi da je jasno zasto kopiram onaj komentar.
A sad adio.
Edit: ajao, tek sad vidjek da cak i Walter zna da si popusio rusku propagandu.
Last edited by Avetinho on 12/12/2014 18:02, edited 1 time in total.
-
Akibh
#33195 Re: Sirija
Jednom?walter kurtz wrote:Chelli nema nikakvu agendu jedino zdrav razum i jednom popusio rusku propagandu i sad ga treba kamenovati sta ne razumijem kakve gluposti ti i tvoji trofrtaljcici pišete to je tek za qoutanjeAvetinho wrote:Svakom drugom ciji um nije ogranicen trebalo bi da je jasno zasto kopiram onaj komentar.Challenger__ wrote:Zašto stalno kopiraš onaj komentar? Zašto trolaš temu?
A klip ispaljivanja rakete iz video igrice?
Eee, to je bio post, drugi najbolji ove godine...
-
Avetinho
#33196 Re: Sirija
Jednom? LOLwalter kurtz wrote:Chelli nema nikakvu agendu jedino zdrav razum i jednom popusio rusku propagandu i sad ga treba kamenovati sta ne razumijem kakve gluposti ti i tvoji trofrtaljcici pišete to je tek za qoutanjeAvetinho wrote:Svakom drugom ciji um nije ogranicen trebalo bi da je jasno zasto kopiram onaj komentar.Challenger__ wrote:Zašto stalno kopiraš onaj komentar? Zašto trolaš temu?
Taj pusi rusku propagandu puno radno vrijeme. Iransku pusi prekovremeno.
-
sarajevoxxxx
#33197 Re: Sirija
- 146 poginulih u samo jednom kvartu u Homsu tačnije u Bab Amr, među kojima veliki broj žena i djece, a nije bilo ni IS-a, ni Nusre, niti FSA ili Brigada Faruk.Svi su ubijeni u masakrima sirijskog režima tokom protesta u 2011.Challenger__ wrote:Ovdje ste svršavali na koljače iz Nusre i Aharar al-Shama (baza Taftanaz) i stoku iz ISIL-a (baza Meng). To je bilo pola godine prije Kusajra i Hezbollaha.
Nije ljepo izmišljati, Japine.
- 3. februara 2012. u kvartu Halidiji u Homsu nakon režimskog granatiranja kvarta poginulo između 200 i 337 građana.Ni tada u Homsu nije bilo Nusre.
- 5 februara Halidija je ponovo granatirana, i to granatiranje se ponovilo nekoliko puta, da bi do 10 februara 2012. ukupan broj poginulih u Halidiji narastao na 755.
- 22. februara 2012. u noćnom iznenadnom granatiranju režimskih snaga poginulo je 60 građana Homsa među kojima i američka novinarka i francuski snimatelj.Tada su snage režima prvi put upotrijebile Skud u granatiranju.
- 12. marta novi masakr snaga režima ovaj put u kvartu Kerem Ez-Zejtun u kojem je poginulo 45 građana, mnogi su zaklani hladnim oružjem itd.
- Co0l
#33198 Re: Sirija
Jedino ako civili zive na prvim linijama fronta jer ove skalamerije,realno,i nemaju veci domet.Klavikula wrote:@savoxe zasto se ne osvrnes na pobunjenicke improvizacije?
mogu li ova cuda ubijati civile, ili to rade samo barel bombe?
- walter kurtz
#33199 Re: Sirija
Jbt ti imaš disleksiju nisam napisao pascad nego prasad kao i kmeci a ne krmeci WTFAvetinho wrote:Bas niko u Bosni ne govori "krmeci" ili "pascad"? Koliko li si ti to ljudi intervjuisao?walter kurtz wrote:Ne da mi se traziti, samo još reci da nisi sandzaklijaAvetinho wrote:jer u BiH niko ne govori kmeci prasad, itd.
Na stranu sto je u tvojim postovima pojam "sandzaklija" ocigledno upotrijebljen u jednim vrlo negativnom, da ne kazem diskriminatorskom tonu, predlazem ti da ako vec namjeravas komentarisati tudje postove da to radis malo pazljivije.
Ne samo da nisam nikad napisao da citam sandzacki vjesnik ili vec kako ga ti nazivas, nisam niti u jednom postu ikad napisao "krmeci" ili "pascad" (osim u ovom, sada).
Bar ti je te dvije rijeci lako pretraziti na forumu. Ako nadjes, molim te citiraj. A ako ne, ubuduce pripazi sta pises.
- Challenger__